Podcast Zoeker

Lo Stadio

Lo Stadio

Sport & Recreatie  |  152 afleveringen

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.

Voetbalromanticus Jurriaan van Wessem verzorgt elke week een gastcolumn en Isaac van Aggelen praat ons bij vanuit Italië!


Geproduceerd door FC Afkicken en Friends of Sports!


Lo Stadio Special: Alles over AS RomaLuister  

Een special waarin de AS Roma - woensdag de tegenstander van Feyenoord in de finale van de Conference League - doorlichten. Kortom: de Giallorossi voor dummies.

Lo Stadio S04E31: De Scudetto is van Milan en de Lo Stadio AwardsLuister  

Met deze week: het spannende competitieslot, de 19e landstitel van Milan en de traditionele uitreiking van de Lo Stadio Awards.

Lo Stadio S05E30: Het komt aan op de laatste speelrondeLuister  

Met deze week een laatste blik op de titelrace en veel aandacht voor het uitzwaaien van Insigne, Chiellini, Dybala, Genoa en Venezia.

Lo Stadio S04E29: De Scudetto kleurt steeds meer rood-zwartLuister  

Met ook deze week onder meer een analyse van aanstaande kampioen (?) Milan, een blik op de tranen van Mourinho, een kijk op de degradatiestrijd en een vooruitblik op de bekerfinale.

Lo Stadio S04E28: Milan trilt, beeft, vreest en hooptLuister  

Met ook deze week natuurlijk volop aandacht voor de gigantisch spannende strijd om de Scudetto: Milan op pole position en Inter volgt.

Lo Stadio S04E27: Niemand is veiligLuister  

Met deze week aandacht voor de afgang van Napoli, het wonder van Salernitana en de Milanese strijd om de Scudetto.

Lo Stadio S04E26: De titelstrijd is MilaneesLuister  

Met deze week alles over het puntverlies van Napoli, de Milanese strijd om de Scudetto en de knappe serie van Roma.

Lo Stadio S04E25: Het weekend waarin niets ging zoals verwachtLuister  

Met deze week alles over het belangrijke weekend in de strijd om de Scudetto. Napoli en Inter wonnen. Milan liet het liggen. Het worden spannende weken.

Lo Stadio S04E24: It’s staying in RomeLuister  

Met deze week alles over de pijnlijke uitschakeling van de Azzurri in de WK-play-offs.

Lo Stadio S04E23: Dybala vertrekt en Tammy is de keizer van RomeLuister  

Met deze week aandacht voor de winst van Roma in de Derby della Capitale, het falen van Inter en het aanstaande vertrek van Paulo Dybala bij Juventus.

Lo Stadio S04E22: Blessin kwam, zag en speelde gelijkLuister  

Met deze week aandacht voor de arbitrale dwaling bij Torino - Inter, het record van Ciro Immobile en de remisereeks van Blessin en Genoa.

Lo Stadio S04E21: De glazen bol kan de prullenbak inLuister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: Milan wint de topduels, Lautaro is terug en Mourinho in Nederland.

Lo Stadio S04E20: Napoli op pole positionLuister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: Napoli op pole position, vriendschap bij Atalanta en een fantastische Vlahovic.

Lo Stadio S04E19: De spannendste titelstrijd van EuropaLuister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een spannende titelstrijd, veel uitblinkende Nederlanders en excuses aan Leao.

Lo Stadio S04E18: De emotionele staat van Wilem na de Derby della MadonninaLuister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een nabeschouwing op de Derby della Madonnina, muziek in de benen van Verdi en topdebutanten bij Juventus.

Lo Stadio S04E17: Een terugblik op de spectaculaire transferwindowLuister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een terugblik op de maand januari, met veel aandacht voor de calciomercato.

Lo Stadio S04E16: De Lo Stadio Awards - een terugblik op 2021Luister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een bomvolle terugblik op het Italiaanse voetbaljaar.

Lo Stadio S04E15: Giroud lag hinderlijk buitenspelLuister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: de buitenspelsituatie bij Milan-Napoli, de ontwikkelingen rondom Dumfries en De Ligt en 'gentleman' Gasperini.

Lo Stadio S04E14: Waarom Wesley naar Verona-Atalanta keek tijdens de F1-zege van VerstappenLuister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: waarom Napoli en Milan niet draaien, de winnende van Koopmeiners, Inter in vorm en de Derby della Lanterna.

Lo Stadio S04E13: Atalanta on fire, basisklant Dumfries en kijk de Serie ALuister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: aandacht voor de vorm van Atalanta en Inter, de treurnis bij Roma, de vorm van Simeone en het spektakel in de Serie A.

Lo Stadio S04E12: Diego Armando Mertens, Inter op stoom en Juventus naar Serie B?Luister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: Dries Mertens schittert, Milan en Juventus verliezen en Inter en Atalanta komen op stoom.

Lo Stadio S04E11: Calhanoglu on fire, het Napoli-gevoel en Sheva is terugLuister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: veel aandacht voor de derby van Milaan, het seizoen van Napoli en de terugkeer van Shevchenko. Te gast: Vincent Coppola, Napoli-fan van geboorte.

Lo Stadio S04E10: Nederlanders in de problemen, Vlahovic neemt wraak en Zlatan is koningLuister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: veel aandacht voor de koning van de Serie A, de prins van Florence en de crisis in Turijn.

Lo Stadio S04E09: Own goal galore, objectiviteit en onbesliste derby’sLuister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: veel aandacht voor Inter-Juventus en Roma-Napoli.

Lo Stadio S04E08: Schlemielen blinken uit, Orsato is een clown en Napoli op weg naar de Scudetto?Luister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: aandacht voor al het moois en het lelijke van het afgelopen speelweekend.

Lo Stadio S04E07: Milan is top, meningenfabriek en racisme in FlorenceLuister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: aandacht voor de belangrijkste en treurige gebeurtenissen van afgelopen weekend.

Lo Stadio S04E06: Waanzinnige wedstrijden, werelddoelpunten en waterflesjesLuister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een terugblik op een fantastische speelronde. Met veel aandacht voor de Derby della Capitale en alle andere duels en verhalen.

Lo Stadio S04E05: Dumfries on fire, Napoli is top en Wes vs. Willem!Luister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een boksduel tussen Wesley en Willem, een groots Napoli en veel aandacht voor Denzel Dumfries.

Lo Stadio S04E04: Juventus 16e, Zlatan = Back en de sprint van MourinhoLuister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: crisis bij Juventus, de terugkeer van koning Zlatan en de gigantisch snelle sprint van Jose Mourinho

Lo Stadio S04E03: Ciao CR7, Ihattaren naar de Serie A, genieten van Lazio & RomaLuister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een kijk op de Italiaanse transfermarkt en een blik op de tweede speelronde.

Lo Stadio S04E02: Flateren met Wojciech en Roma en Inter overtuigen!Luister  

Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een terugblik op het eerste speelweekend.

Lo Stadio S04E01: De XXL Serie A-voorbeschouwingLuister  

De podcast over het Italiaanse voetbal is terug. Ook dit seizoen nemen Wesley Victor Mak en Willem Haak je mee naar het land van het catenaccio, de bomber en de tiraggiro. Met deze week: een gigantische voorbeschouwing op het aanstaande Serie A-seizoen, dat aanstaande zaterdag van start gaat.

Lo Stadio S03E40: De Grote Serie A Terugblik!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal! Weber: https://CBlink.je/pAx7TL Samsung: https://CBlink.je/4GPA2v Hue: https://CBlink.je/pqyy2V

Lo Stadio S03E39: Circus Calvarese, trilogie Atalanta en misstap Milan!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal!

Lo Stadio S03E38: Vernedering Juventus, het nieuwe Inter-shirt en Empoli & Salernitana promoveren!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal!

Alles over de 19e landstitel van Inter - met David Endt en FC RoelieLuister  

Na elf jaar is Inter eindelijk weer landskampioen van Italië. Voor Willem Haak een reden om Wesley Victor Mak uit de studio te verbannen en twee ras-Interisti uit te nodigen. Te gast in de studio: niemand minder dan David Endt en Raoul aka FC Roellie. Een aflevering in het teken van de 19e Scudetto…

Lo Stadio S03E36: Addio Parma e Crotone en einde Agnelli?Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal! Coolblue: https://cblink.je/Af6E1I

Lo Stadio S03E35: Super League, Andrea Agnelli en de degradatiespoken!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal!

Lo Stadio S03E34: Akkefietjes, het Leicester City van Italië en Roma-Ajax!Luister  

De podcast over het Italiaanse voetbal!

De Lo Stadio-gids: Roma voor dummiesLuister  

Met de Europa League-kraker Ajax-Roma op het programma is het voor Willem en Wesley tijd om het Nederlandse voetbalpubliek eens op de hoogte te brengen van het Roma van Fonseca. Rick Karsdorp is de bekendste naam, maar die is geschorst. En Edin Dzeko? Die speelt maar de helft van de tijd. Waarom? Lu…

LO Stadio S03E32: Propvol Paasprogramma, Skypen met Sacchi en Inter is 95% zeker van de Scudetto!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal!

LO Stadio S03E31: Degelijke Azzurri, kiezen tussen Oranje en Italië en rebranding Inter!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal!

LO Stadio S03E30: Mogelijk einde Andrea Pirlo, scorende Eredivionisten en trainerscarroussel!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal!

LO Stadio S03E29: Project Ronaldo, Milan zakt weg en Willem in Juve-Shirt?Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal!

LO Stadio S03E28: Scudetto-koorts, Simy's terugkeer en Champions League-exit?Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal!

LO Stadio S03E27: Nieuwe coronasoap, porno-DJ Serse Cosmi en zingende Zlatan!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal!

LO Stadio S03E26: Milaan kleurt zwart-blauw, Zlatan op San Remo en toppers in de Champions League!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal!

LO Stadio S03E25: Salutate la Capolista, Derby dei Derby en een Europese week!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal!

LO Stadio S03E24: Opa's aan de top, de teloorgang van de normen en wie haalt de finale van de Coppa Italia?Luister  

Dé podcast over al het Italiaanse voetbal!

LO Stadio S03E23: Calciomercato, vijf-op-een-rij-Lazio en derby in de Coppa!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal!

LO Stadio S03E22: Roma = FC Hollywood, instabiel Napoli en Coppa-toppers!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal!

LO Stadio S03E21: Aflevering 100! Over titelwaardig Inter en is dit het einde van het Juve-tijdperk?Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal!

LO Stadio S03E20: Willems Conte-roast, Derby d'Italia-preview en op naar superweekend!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal!

LO Stadio S03E19: Atalanta op stoom, Code Calcio en vooruitblikken op Milan-Juve!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal van FC Afkicken!

LO Stadio S03E18: Een (rood-zwarte) terugblik op 2020!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal van FC Afkicken!

LO Stadio S03E17: Tapiro d'Oro, bentornato Ballardini en Ilicic is terug!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal van FC Afkicken!

LO Stadio S03E16: Kritiekloze Conte, messias van Crotone en hommeles in Bergamo!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal van FC Afkicken!

LO Stadio S03E15: In gesprek met voormalig Italië-correspondent Jarl van der Ploeg!Luister  

De podcast over Italiaans voetbal van FC Afkicken!

LO Stadio S03E14: Superspits Romelu, titelkoorts in Milaan en Ajax - Atalanta!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal van FC Afkicken!

LO Stadio S03E13: Diego Maradona, wisselvalligheid en Cgikjltfr Drnovsk!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal van FC Afkicken!

LO Stadio S03E12: Treno Armeno, Ronaldo vs Zlatan en CL-voorbeschouwing!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal van FC Afkicken!

LO Stadio S03E11: Overtuigende Azzurri, Napoli - Milan en Italiaanse muziektips!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal van FC Afkicken!

LO Stadio S03E10: Onbesliste toppers, corona gesjoemel en de Azzurri!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal van FC Afkicken!

LO Stadio S03E09: Bejaarde fenomenen, Zona Caicedo en LO Stadio-merch!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal van FC Afkicken!

LO Stadio S03E08: Jack O'Melly, TripAdvisor en Atalanta-Ajax!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal van FC Afkicken!

LO Stadio S03E07: Zlatan is God en Conte mag niet genieten!Luister  

De podcast over al het Italiaanse voetbal van FC Afkicken!

LO Stadio S03E06: Grote preview Italië-Nederland en Derby della Madonnina!Luister  

De podcast over het Italiaanse voetbal van FC Afkicken!

LO Stadio S03E05: Juve - Napoli, coronaprotocol en calciomercatoLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO Stadio S03E04: #JerdyinOranje, Pazza Inter en corona bij Genoa!Luister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO Stadio S03E03: Terugblikken op het eerste Italiaanse voetbalweekend van dit seizoenLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO Stadio S03E02: Vooruitblikken op het seizoen met Udinese-verdediger Bram NuytinckLuister  

De podcast over de Serie A van FC Afkicken!

LO Stadio S03E01: De grote Serie A-voorbeschouwingLuister  

De podcast over de Serie A van FC Afkicken!

LO Stadio S02E49: De grote Serie A-terugblik en de Lo Stadio AwardsLuister  

De podcast van FC Afkicken over Italiaans voetbal, met deze week veel aandacht voor het kampioenschap van Juventus!

Lo Stadio S02E48: Alles over de titel van Juventus en de Europese kansen van de Italiaanse ploegen!Luister  

De podcast van FC Afkicken over Italiaans voetbal, met deze week veel aandacht voor het kampioenschap van Juventus!

LO Stadio S02E47: Besliste competitie, Calciopioli en het project SassuoloLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LOStadio S02E46: De Serie A is de leukste competitie van EuropaLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO Stadio S02E45: Gelopen titelrace, spannende degradatiestrijd en sterke SchoutenLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO Stadio S02E44: Spanning op alle fronten in de Serie A Luister  

Je wekelijkse portie Italiaanse voetbal

LO Stadio S02E43: Schreeuwende Conte, verschrikkelijke Denswil en ligt de strijd om de titel nog open?Luister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO Stadio S02E42: Emile Schelvis over Studio Italia en de herstart van de Serie ALuister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak, Sander Jonkman en Isaac van Aggelen je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestand…

LO Stadio S02E41: Reda Boultam over de kracht van de Serie BLuister  

Lo Stadio met Reda Boultam speler van US Cremonese

LO Stadio S02E40: Martin Schoots, ex-journalist en zaakwaarnemer van Christian Eriksen, over Italiaans voetbalLuister  

Met de zaakwaarnemer van Christian Eriksen, Martin Schoots!

LO Stadio S02E39: Alles over de herstart van de Serie A!Luister  

De podcast over Italiaans voetbal!

LO Stadio S02E38: Hans Otten over zijn liefde voor Genoa, de Serie C en Lasse Schone!Luister  

De podcast van FC Afkicken over Italiaans voetbal!

LO Stadio S02E37: De Lazio-jaren van Edson BraafheidLuister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak, Sander Jonkman en Isaac van Aggelen je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestand…

LO Stadio S02E36: Wat is een superbomber? Van Pazzini tot HübnerLuister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak, Sander Jonkman en Isaac van Aggelen je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestand…

LO Stadio S02E35: Hoe staan de zaken ervoor? Een kleine updateLuister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO Stadio S02E34: Koen Brack over leven, wonen en voetballen in ItaliëLuister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO Stadio S02E33: Udinese-verdediger Troost-Ekong over voetballen en leven in ItaliëLuister  

De podcast over het Italiaanse voetbal

LO STADIO S02E32: Michele Santoni over Italiaans jeugdvoetbal, trainen in de Serie A en Frank de Boer bij InterLuister  

De podcast over Italiaans voetbal

LO Stadio S02E31: 40 minuten college van David Endt: Italiaanse voetbalboeken en shirtsLuister  

Dé podcast over Italiaans voetbal

LO Stadio S02E30: Gesprek met Moreno Rutten over Corona, Crotone en de Serie BLuister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E29: Isaac van Aggelen over de situatie in ItaliëLuister  

Dé podcast over Italiaans voetbal!

LO STADIO S02E28: Corona, Corona, Corona (en Juve-Inter)Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO Stadio S02E27: Spelersmakelaar Stijn Francis over Dries Mertens, Napoli en werken in ItaliëLuister  

Dé podcast over Italiaans voetbal!

LO Stadio S02E26: Prachtige derby, super Schouten en De Vrij in Oranje!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E25: Transfer Amrabat, scorende Adekanye en de toewerken naar Inter-Milan!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E24: Hete titelstrijd, Napoli in de middenmoot en Dessers naar SPAL?Luister  

Dé podcast over het Italiaanse voetbal.

LO STADIO S02E23: Onvoorspelbare Serie A, Serie B-voorspellingen en superweekend komt eraan!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E22: Eriksen in de Serie A, Zaniolo, Demiral en de Coppa Italia mist charme!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E21: Zeiken op Milan, de laatste tranferupdates en Super Fine Settimana!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E20: De Eindejaarsspecial!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E19: Boeing CR7, teleurstellende Schöne en ongekend racismeprobleem!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E18: Sander in Milaan, spannende titelstrijd en exit Ancelotti?Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E17: Buffon over datum, Grande Ciro en Superweekend Serie A!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E16: Verliefd op Laukaku, superieure De Ligt en Carlo Mazzone!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E15: Negenklapper Italië, favoriete speler Serie A en comeback Sander!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E14: Vormdip Ronaldo, crisis bij Napoli en debuut Cleonise!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E13: Rode kaart voor Verona, Golden De Ligt, falende scheidsrechters en zeurende Napolitanen!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E12: Jaap Stam naar Torino, wonderboy Sandro Tonali en wie wordt de Speler van de Week?Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E11: Over vreemde parachutisten en Italianen in Europa!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E10: Azzurri naar het EK, De Vrij of De Ligt en (eindelijk) een blik op de lagere divisies!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E09: #PioliOut, heerlijke Derby d’Italia en uitstekende AmrabatLuister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E08: Grootse FR7, doodsaai Juventus en wie redt Milan?Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E07: Opluchting Fiorentina, Europees voetbal op Sardinië en groeiende populariteit Serie ALuister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E06: Krakend Milan, start van de CL en dromen van de Derby della Madonnina!Luister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S02E05: Slaapverwekkende interlands, opvallende salarissen en een explosief speelweekend!Luister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S02E04: Schutterende De Ligt, heerlijke Derby della Capitale en gigantisch grote kaartenkoopuitleg!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E03: Braziliaanse scharen, De Ligt op de bank en het einde van Pazza Inter!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E02: Ribery naar Fiorentina, Lukaku topscorer en voorbeschouwen op de eerste speelrondeLuister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S02E01: De grote, chaotische terugblik op de Italiaanse voetbalzomer!Luister  

Ook dit seizoen nemen Willem Haak, Wesley Victor Mak en Sander Jonkman je in Lo Stadio elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen…

LO STADIO S01E31: Het einde van de Serie A, Champions League-tickets, degradanten en de #LoStadioAwards!Luister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E30: Sam Planting over de vier trainerskandidaten van Juventus en de voorbeschouwing op de allerlaatste speelrondeLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E29: De ouderwetse Serie A, chaos in de Serie B, Palermo naar de Serie CLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E28: Renovatie Juventus, trainerswissels en de beslissingen boven- en onderin de Serie A & BLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E27: Promotie Brescia, onzekerheid Gattuso en aanvallend spel in de Serie ALuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E26: Racisme, Atalanta in topvorm en Italiaanse superspitsen!Luister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E25: Geen CL voor CR7, superoptreden Dragowski en het seizoen van NapoliLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E24: Ajax-Juventus, de winnaar van het COPA Sampdoria-shirt en de nieuwe trainer van FiorentinaLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E23: The Ultimate Ajax-Juventus Preview with Juventus correspondent Romeo AgrestiLuister  

Willem Haak and Wesley Victor Mak take you on a tour through the Bel Paese, the country of the mediano, the trequartista, the bomber and the ever-lasting support of the tifosi, but also the home of bribery, financial trouble, bankruptcies and weekly trainer dismissals. This week, we're joined by Juv…

LO STADIO S01E22: De Azzurri, San Siro, Corina Luijks en topweekend Serie ALuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E21: Schrijver Joost Houtman over 'La Bella Figura' en de Italiaanse interlandperiodeLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E20: De Cristiano Ronaldo-avond en vooruitblikken op de Derby Della MadonninaLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E19: Het laatste Roma-nieuws en Joris De Brabanter over het Sprookje van Castel Di SangroLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E18: Eelco Brandes over de Derby della Capitale en zijn liefde voor LazioLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E17: Football writer John Foot on the political and ideological influences on calcioLuister  

Willem Haak and Wesley Victor Mak take you on a tour through the Bel Paese, the country of the mediano, the trequartista, the bomber and the ever-lasting support of the tifosi, but also the home of bribery, financial trouble, bankruptcies and weekly trainer dismissals. This week, we're joined by Joh…

LO STADIO S01E16: De grote Icardi-soap, het Italiaanse degradatiespook en the Trip to ItalyLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E15: FC Hollywood in Milaan en de ingewikkelde eigenaarskwestie in PalermoLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E14: Panini-maestro Tijs Tummers over de mooiste stadions van ItaliëLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E13: Samba Paquetá, de calciomercato en het Monster van CaliLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E12: Isaac van Aggelen over zijn werk als tolk en de inburgeringsproblemen van KarsdorpLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E11: Mustafa Marghadi over het leven als correspondent in ItaliëLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E10: Michael Van Vaerenbergh over de Italiaanse Belgen, CL-loting en Roma-JuveLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E09: David Endt over Il Grande Torino, de Derby della Mole en de Italiaanse horrorweekLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E08: Jan-Cees Butter over krachtmens Cristiano RonaldoLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E07: Renate Verhoofstad over de haat & nijd tussen Fiorentina en JuventusLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E06: Marciano Vink over de geheimen van Genoa-SampdoriaLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E05: Huilende Higuain, beschamende Ventura & de nieuwe Andrea Pirlo!Luister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E04:: Addio Andreazzoli, goede Europese prestaties en uitkijken naar Milan-Juve!Luister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E03: Geweldig Inter, president FIGC en Fiorentina-Roma!Luister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E02: Crisis Milan, Juventus schittert in CL & Serie BLuister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…

LO STADIO S01E01: Met Willem Haak & Wesley Victor Mak!Luister  

In Lo Stadio nemen Willem Haak en Wesley Victor Mak je elke week mee naar il bel paese, het land van de mediano, de trequartista, 'il bomber' en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen…