Podcast Zoeker

Lotte Gaat Diep

Lotte Gaat Diep

Gezondheid & Fitness  |  21 afleveringen

Lotte Gaat Diep, een nieuwe podcast met MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael! In Lotte Gaat Diep vertellen bekende Vlamingen over verschillende onderwerpen: van de invloed van mama/papa worden op je seksleven tot onzekerheden tijdens het daten, single te zijn, de eerste keer en het belang van vriendschappen.

Lotte Gaat Diep - Riadh BahriLuister  

Pasgetrouwde journalist Riadh Bahri laat Lotte binnenkijken in zijn relatie en seksleven en vertelt openhartig over zijn coming out.

Lotte Gaat Diep - The StarlingsLuister  

Lotte kreeg The Starlings over de vloer. Tom Dice en Kato Callebaut vormen een muzikaal en een liefdeskoppel en dat werkt heel goed!

Lotte Gaat Diep - Ian ThomasLuister  

Artiest Ian Thomas is van nature een openhartig persoon, zijn moeder zei hem ooit zelfs dat hij haar niet alles hoefde te vertellen. Bij Lotte vertelt hij dan ook honderduit over zijn relatie, seksleven en vriendschappen.

Lotte Gaat Diep - Jamie-Lee SixLuister  

Actrice en influencer Jamie-Lee Six heeft een relatie, maar ze houdt liever geheim wie haar partner is. Ze vindt zichzelf nogal preuts, maar bij Lotte op de sofa is ze wel heerlijk openhartig!

Lotte Gaat Diep - Klaasje MeijerLuister  

Klaasje Meijer, bekend van K3, is al sinds haar studententijd samen met haar vriend Max. Hoe beleeft zij hun relatie en maken ze wel eens ruzie?

Lotte Gaat Diep - Bockie De RepperLuister  

Bockie De Repper ken je van YouTube of van De Slimste Mens ter Wereld. Hij is 36 en single. Waarom hij geen relatie heeft? Dat vertelt hij uitgebreid aan Lotte.

Lotte Gaat Diep - Celine Van OuytselLuister  

Miss België 2020 Celine Van Ouytsel is vrijgezel maar ze weet heel goed wat ze wil en niét wil in relaties, vriendschappen en in bed!

Lotte Gaat Diep - Serine AyariLuister  

Comedian Serine Ayari is single, maar heeft daar absoluut geen probleem mee. Liefde voor haar is toch wel beangstigend. Een soort verlies van controle.

Lotte Gaat Diep - Aaron BlommaertLuister  

Acteur en zanger Aaron Blommaert vindt het heel erg als iemand hem niet leuk vindt. Hoe lang staat hij voor de spiegel? En wat heeft hij met een bloot gat?

Lotte Gaat Diep - Stephanie Planckaert & ChristopherLuister  

Stephanie Planckaert & Christopher zijn mekaars allereerste partner. Weten ze alles van mekaar? En hoe houden ze het spannend in de slaapkamer?

Lotte Gaat Diep - Danira BoukhrissLuister  

Deze week was Danira Boukriss Terkessidis op bezoek bij Lotte Vanwezemael voor haar podcast 'Lotte Gaat Diep'. In de podcast vertelt Danira over haar eerste keer seks!

Lotte Gaat Diep - Fabrizio TsinaridisLuister  

Fabrizio Tzinaridis is te gast bij 'Lotte Gaat Diep'. Hij vertelt alles over zijn eerste keer, zijn aantal bedpartners, hoe zijn relatie is en over de pesterijen toen hij jong was.

Lotte Gaat Diep - Nawfel Bardad-DaidjLuister  

In deze nieuwe aflevering van 'Lotte Gaat Diep' is Nawfel uit de serie 'Thuis' te gast. Hij heeft het over zijn beste vrienden, daten, seks als moslim en de regels tijdens de Ramadan.

Lotte Gaat Diep - Bab Buelens en Vincent BanićLuister  

In de podcast 'Lotte Gaat Diep' zijn Vincent Banić en Bab Buelens te gast om open te praten over hun relatie. Ze hebben het over frustraties, gezonde jaloezie en over hoe ze hun eerste keer beleefden.

Lotte Gaat Diep - Rik VerheyeLuister  

Alles over seks, liefde en zijn relaties! Dat kom je in deze 'Lotte Gaat Diep' te weten over Rik Verheye.

Lotte Gaat Diep - Kim Van OncenLuister  

In deze aflevering van 'Lotte Gaat Diep' vertelt Kim Van Oncen ons alles over seks als dertiger, nieuwe mensen leren kennen en dick pics van vreemde mannen ontvangen.

Lotte Gaat Diep - Gers PardoelLuister  

Deze week is het de beurt aan Gers Pardoel om zijn hart bloot te leggen bij MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael: "Sorry papa, ik kijk superveel porno!"

Lotte Gaat Diep - Christophe RamontLuister  

Christophe Ramont, bekend van 'Blind Getrouwd', is te gast in Lotte Gaat Diep. Hij praat over Blind Getrouwd, Nick én zijn huidige relatie. Eén verhaal was wel heel bijzonder...

Lotte Gaat Diep - Imke CourtoisLuister  

In Lotte Gaat Diep praat Imke Courtois heel openhartig over haar meest bizarre date: "Hij stapte uit de auto en trok zijn broek naar beneden. Ik ben zo snel mogelijk weggelopen."

Lotte Gaat Diep - Laura TesoroLuister  

In deze podcast komen we veel te weten over Laura Tesoro. Ze vertelt uitgebreid hoe ze haar lief heeft leren kennen, dat ze vaak een fashioncrisis heeft én dat ze een flater beging tijdens haar eerste keer.

Lotte Gaat Diep - TeaserLuister  

Lotte Gaat Diep, een nieuwe podcast met MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael! In Lotte Gaat Diep vertellen bekende Vlamingen over verschillende onderwerpen: van de invloed van mama/papa worden op je seksleven tot onzekerheden tijdens het daten, single te zijn, de eerste keer en het belang van vriendscha…