Podcast Zoeker

Luisterrijk - nieuwe luisterboeken

Luisterrijk - nieuwe luisterboeken

Kunst  |  200 afleveringen

Overzicht van alle nieuwe luisterboeken van Luisterrijk, met luistervoorbeelden. Luisterrijk levert duizenden digitale luisterboeken in het Nederlands, Vlaams, Fries, Engels, Duits en enkele streekdialecten. Elke week tientallen nieuwe titels op https://www.luisterrijk.nl/nieuw .

HANNAHLuister  

Een indringende, hedendaagse liefdesgeschiedenis

Bob Evers 53 - Glorierijke missers in la GloriaLuister  

Onmiskenbaar Bob Evers

Luisteravontuur - Tom Sawyer (hoorspel)Luister  

Tom Sawyer en zijn vriend Huckleberry Finn zijn getuige van een misdaad terwijl ze een schat zoeken. Ze lopen gevaar, tot ze samen de zaak weten op te lossen.

De TitanicLuister  

Een boek vol onbekende, tragische en ontroerende verhalen en levensgeschiedenissen van bemanningsleden en passagiers van de Titanic.

Elizabeth FinchLuister  

Van de schrijver van 'Alsof het voorbij is': de bevlogen, gesloten professor ‘cultuur en beschaving’ Elizabeth Finch is een bron van eindeloze fascinatie voor haar cursisten.

Robin Roover en het schip dat tweemaal zonkLuister  

Robin wordt onverwachts uitgenodigd door zijn vader voor een heuse luxecruise naar de Golf van Biskaje en verzeilt tot aan zijn nek in een zeer netelige zaak.

De grote vossenjachtLuister  

Magisch mysterie. Om haar familie terug te krijgen, moet Liz de illusie die de Grote Vos van haar vader heeft gestolen, zien terug te vinden. Maar er zijn meerdere kapers op de kust… Vanaf 9 jaar.

ObsessieLuister  

Huiveringwekkend

Waarom niemand hier belasting betaalt - behalve jijLuister  

Na de eerste editie van dit boek kon niemand er nog omheen: Nederland is een belastingparadijs voor iedereen behalve haar inwoners. In de herziene versie lezen we wat er sindsdien (niet) is veranderd.

Kees de jongenLuister  

In deze klassieker van Theo Thijssen maken we kennis met Kees Bakels. De Amsterdamse schooljongen zit vol fantasie, maar gedurende zijn laatste schooljaar zet de realiteit hem de voet dwars.

Vriendschap of je levenLuister  

Hét boek over mannenvriendschap.

Biografie van de baarmoederLuister  

Baarmoeders kunnen baren. Maar er is nog zoveel meer. Wat weten we over dat ingenieuze, peervormige orgaan dat vaak als belangrijk wordt gezien voor de identiteit van vrouwen?

Een ontiegelijk lange ademLuister  

De dodelijke ziekte van de Haagse Chermaine kreeg haar niet alleen niet kapot, nee, met twee nieuwe longen leeft ze volop door en promoveert ze nu op haar eigen ziekte. Doctor Kwant komt eraan! Ik ben Chermaine Kwant, maar zeg maar Cher.

De vloek van de TitaanLuister  

Het derde deel van de populaire serie Percy Jackson en de Olympiërs.

De leugenLuister  

Ons huwelijk is een leugen. Ik ben de eerste om het toe te geven. Alleen onder vier ogen, natuurlijk. Beruchte playboy Luka Zoric heeft een vrouw nodig en de goede PR die dat oplevert...

NovitsjokLuister  

Het tweede deel over Monika Hedegaard, rechercheur bij de politie van Kopenhagen, en haar zus Isabel.

Motel van de angstLuister  

Zes onbekenden, één falend geheugen. Alle zes zijn getuige geweest van een verschrikking die hun iedere dag achtervolgt - maar wat ze precies hebben meegemaakt kan niemand zich meer herinneren...

Goede zeden voor mooie meisjesLuister  

Dit is het derde deel in de hartverwarmende detective-serie over Mma Ramotswe.

De ElfenboomLuister  

Vanaf 13 jaar

De geloofsbrief 1Luister  

Een jacht begint

Ik zal altijd voor je blijven zingenLuister  

Een bijzondere lofzang

Het mollenfeestLuister  

Het mollenfeest is een ijzingwekkend verhaal over geheimen en schaduwen die tussen mensen en bomen hangen.

SterfdagLuister  

Sterfdag is de nieuwe spannende psychologische thriller van Vriendschapsverzoek-auteur Laura Marshall.

Tequila en tulpenLuister  

De Bloemenstal heeft een nieuwe eigenaresse in ‘Tequila en tulpen’, het tweede deel van Gaby Rasters heerlijke feelgoodserie De bloemenstal.

Drie kleine leugensLuister  

Drie kleine leugens is de nieuwe thriller van auteur Laura Marshall, die eerder debuteerde met het goed ontvangen Vriendschapsverzoek.

Het oog van MogdrodLuister  

De Bloedhond zet koers naar de Koude Zee. Daar komen onze vrienden oog in oog te staan met een megamonster, een boosaardige heks en… bloeddorstige ijspiraten!

De HollanderLuister  

De eerste echte Waddenthriller.

Het licht aan het einde van de loopLuister  

In een buitengemeen origineel en spannend boek beschrijft Martin Michael Driessen het leven van wachten en vervulling van een kogel.

Wat je van bloed weetLuister  

Wat je van bloed weet is een roman over opgroeien in een gewelddadig gezin, over de wording van kind tot man, en over de liefde. Wat je van bloed weet is Philip Huffs persoonlijkste roman tot nu toe.

De zwervende spitsLuister  

Spannend voetbalavontuur van cabaretier, columnist en televisiepresentator Joep van Deudekom. Actueel verhaal over kansenongelijkheid, discriminatie en omgaan met de druk van sociale media.

Run for CoverLuister  

He gazes at the bodies. Young men, probably in their early thirties. The wooden flooring around them has been stained dark red. He wonders what kind of monster could have done this. And why...

Her Silent HusbandLuister  

I walk slowly to the kitchen counter, staring out the window as Ceci rocks back and forth on the swing. My beautiful darling girl has been through so much already...

In Her ShoesLuister  

In early 2018, Erin Darcy created an online art project, In Her Shoes – Women of the Eighth, to safely and anonymously share private stories of the real and devastating impact of the Eighth Amendment...

De aarde spreektLuister  

In dit boek vind je boodschappen van de Aarde over het levende bewustzijn dat aanwezig is in planten en dieren, die Pamela Kribbe via channeling heeft ontvangen.

Alles valtLuister  

Speels gestileerde roman over hoe in wezen doodnormale gebeurtenissen tot dramatische wendingen leiden en over hoe verdriet in staat is het spanningsveld tussen hypothese en werkelijkheid op te heffen

De poppenspeler van LampedusaLuister  

Meeslepende roman over een onvergetelijke vriendschap in het naoorlogse Italië.

3, 2, 1, GO!Luister  

Spannend verhaal van astronaut André Kuipers over vier jonge astronauten die kans maken op een reis naar de ruimte.

Code Rood!Luister  

Voor alle kinderen die met André mee willen op een spannende ruimtemissie! Los te lezen vervolg op 3, 2, 1, GO!

OnderkoeldLuister  

'Onderkoeld' is een rasechte Indridason met Erlendur in de hoofdrol. De inspecteur wordt tijdens zijn zoektocht steeds opnieuw herinnerd aan de verdwijning van zijn eigen broer.

Nice girls don't get richLuister  

Zonder dat je je ervan bewust bent verhinderen patronen die je als nice girl hebt geleerd je nu om de sterke onafhankelijke vrouw te worden die je in je hebt.

Het begin en zijn oneindigheidLuister  

Poëtisch, geëngageerd, onderzoekend – urgent debuut van een auteur met moed en talent

De magiërsLuister  

Fee Goedhart weet hoe ze met magische boeken naar de bovenwereld kan reizen. Haar klasgenoot Max heeft echter meer interesse in de donkere onderwereld. Wanneer beiden onder duistere omstandigheden verdwijnen, raken hun vrienden in paniek. Is het toeval dat zij tegelijkertijd worden vermist?

De brief van Briarton ParkLuister  

Een meeslepende Regency-roman over een geheimzinnige brief die levens in de war gooit.

Queen of Sea and StarsLuister  

As a child, Faye Morgan was always an outsider, shunned for the ancient and powerful magic that runs through her veins...

Een ventje van veertigLuister  

Grijpstra en De Gier zijn al lang niet meer bij de politie, maar hun reputatie staat nog altijd fier overeind...

Rose and WickedLuister  

Rose Wickes-Barnes has a plan to establish herself as an independent woman of good standing. Move away from Gold Sky. Join one of New York City’s most prestigious theater companies...

Sushi KingLuister  

Een arowana is een vis. Een dure vis: hij is zo’n honderdduizend dollar waard is. De eigenaar is dan ook geobsedeerd door zijn arowana, tot grote ergernis van zijn vrouw, Sexy Betsy...

De zomer van je levenLuister  

Beleef de zomer van je leven met de nieuwe Jill!

Geen golf te hoogLuister  

Geen golf te hoog is het inspirerende verhaal van kitesurfer Willem Hooft, die door een dwarslaesie in een rolstoel belandde maar nooit opgaf. Hij vertelt over de lange weg die hij heeft afgelegd.

RegenboogscheetjesLuister  

Een tandarts wordt gechanteerd terwijl ze haar praktijk voor een mooie prijs probeert over te dragen aan een keten.

Het Warschau-protocolLuister  

Zeven relikwieën van de Arma Christi vormen de inzet voor een veiling waarbij Poolse staatsgeheimen te koop zijn. De machtsverhoudingen in Europa staan op het spel. Een zaak voor Cotton Malone.

Het lied van ArianeLuister  

In Parijs klinkt overal muziek, zeker in het prestigieuze Conservatoire Eurydice...

Omwille van de soortLuister  

Stel je een ideale wereld voor waarin alles klopt, waarin voor iedereen wordt gezorgd en geluk vanzelfsprekend is...

De zeven zonderlingen – duisternis 1Luister  

Het keizerrijk Astonia kreunt onder de druk van de Duisternis. Op bepaalde plaatsen is de druk zo groot dat alle bomen sterven en alle rivieren droog komen te staan...

Een toevalstrefferLuister  

De commissaris laat zich overhalen om naar New York te gaan, om onderzoek te doen naar de verdachte dood in Central Park van een bejaarde Nederlander...

De Smurfen - Verhalenbundel 6Luister  

Knutselsmurf heeft een nieuw voertuig uitgevonden: de smurfmobiel! Iedereen wil een eigen exemplaar...

De Smurfen - Verhalenbundel 4Luister  

Het 654e jaar breekt aan voor de Smurfen. Volgens de legende betekent dit dat het Smurfendorp 100 jaar ongeluk tegemoet gaat. Grote Smurf kan het niet geloven...

De Smurfen - Verhalenbundel 5Luister  

Wanneer Dichtersmurf op een dag geen inspiratie heeft om te schrijven, gaat hij op zoek naar een rustig plekje in het bos. Achter zich hoort hij een zachte stem. Het is een fee die hem wil helpen...

De Smurfen - Verhalenbundel 3Luister  

Klungelsmurf wil leren toveren. Hij scheurt daarom een bladzijde uit het toverboek van de tovenaar Gargamel. Maar wat er dan gebeurt, had Klungelsmurf niet verwacht...

De Smurfen - Verhalenbundel 2Luister  

De Smurfen zijn aan een groot avontuur begonnen. De Ruimtesmurf heeft een raket gebouwd om naar de ruimte te reizen...

De Smurfen - Verhalenbundel 1Luister  

Het Smurfendorp staat op zijn kop wanneer een Smurfin verschijnt. De Smurfen vinden haar maar raar, met haar schrille stem en gekke gedrag...

De hartebrekerLuister  

Roddels, pure jaloezie en ondraaglijke liefde...

De dood van CassandraLuister  

Rome bloedt. Het is het jaar 48 v.Chr. en de stad gaat gebukt onder een onverbiddelijke burgeroorlog. Het is ieder voor zich in het kersverse keizerrijk van Julius Caesar...

Kate in the skyLuister  

Kate werkt voor een mediabedrijf en moet naar Amerika vliegen om de contracten voor een nieuw tv-programma te regelen. Er is één probleem: ze haat vliegen...

Het eerste miljardLuister  

‘Het eerste miljard’ is een adembenemende New York Times bestseller van Christopher Reich over de verstrekkende macht van de internationale economie...

Mocktails en magnolia'sLuister  

Liefde en passie in het Amsterdamse Vondelpark met ‘Mocktails en magnolia’s’, het eerste deel van de Bloemenstal-serie van Gaby Rasters. Feelgood op z’n best!

Easy Peasy puppy opvoedingLuister  

Internationale Bestseller – Steve Mann deelt in ‘Easy Peasy Puppy Opvoeding’ zijn beproefde methode voor het opvoeden van een gelukkige pup!

Vallend duisterLuister  

Het detectivebureau van Kate Marshall gaat eindelijk echt van start als zij en haar partner, Tristan Harper, worden ingehuurd voor hun eerste grote zaak.

Je liet mij levenLuister  

Toen Eve Black twaalf was, overleefde ze als enige een aanval van een beruchte seriemoordenaar wiens identiteit nog altijd onbekend is.

De verbannen koninginLuister  

Verbannen, krachteloos en nog even sterfelijk als altijd probeert Jude Duarte haar leven weer op te pakken. Maar ze is allesbehalve van plan zich gewonnen te geven.

Wabi sabiLuister  

Japanners zijn al eeuwen bekend met de filosofie van wabi sabi, dat zoiets betekent als: niets of niemand is volmaakt, voltooid of eeuwig.

Reminders of himLuister  

TIKTOK MADE ME BUY IT! 'Herinneringen aan hem' is een aangrijpende roman van Colleen Hoover, de TikTok-sensatie en bestsellerauteur van 'It ends with us'.

Mijn land, mijn bloedLuister  

Een indringende en actuele roman die meerdere perspectieven biedt op het Israëlisch-Palestijns conflict.

In gesprek met Gertjan KiersLuister  

Alles over vlees

In gesprek met Inge Janson, alias Madam PatéLuister  

Alles over paté

Het verdriet van de SchilderswijkLuister  

De roemruchte Schilderswijk

Hotel PortofinoLuister  

Dé zomerroman van 2022! Een grandioze historische roman aan de Italiaanse Rivièra in de jaren twintig.

Eros: masterclassLuister  

MASTERCLASS

De Scootmobiele eenheidLuister  

Luca vindt andere kinderen raar en andere kinderen vinden Luca raar. School is daarom voor haar geen pretje. Maar tijdens de lockdown voelt ze zich heerlijk en het leren gaat ook opeens een stuk beter. Dus neemt ze een besluit: ze blijft voortaan thuis.

Dans met meLuister  

Een zomerse feelgoodroman over rouw, vergeving en… ballet.

Verdwaalde sterLuister  

Een sprankelende, door het verhaal van de verloren zoon geïnspireerde roman.

Biecht aan mijn vrouwLuister  

In het voorjaar van het roerige jaar 2020 verruilden Pieter Waterdrinker, zijn vrouw en drie poezen hun appartement in Sint-Petersburg voor een tijdelijk onderkomen in de Franse Tarn.

Maliff en de wolfLuister  

Op een dag vindt Maliff een grijs wolfsjong. Oom Izar pakt zijn geweer om het wolfje te doden voordat de wolvin de schaapskudde op het spoor komt. Bovendien kan oom Izar de vacht goed gebruiken...

Koning GilgamesjLuister  

Het verhaal van Gilgamesj en Enkidu over vriendschap, liefde en moed werd doorverteld van generatie op generatie en leeft voort tot op de dag van vandaag.

Een gladiator heeft mijn lunchbox gestolenLuister  

Duik met dit hilarische vervolg op Een mummie heeft mijn huiswerk opgegeten in het oude Rome

Het levende hoofdLuister  

Nieuw, bijzonder jeugdboek van Els Pelgrom, met prachtige illustraties van Sylvia Weve

De perfecte cocktailLuister  

Greg weet dat Tony’s cocktails de ideale match zijn voor zijn eigen culinaire ideeën – en dat hij de ideale match is voor Tony. Kan Greg Tony ervan overtuigen dat zij samen een perfecte mix zijn?

OnverschrokkenLuister  

Met 'Onverschrokken', het vijfde deel van de Flight & Glory-serie, brengt Yarros haar sterke en populaire serie tot een prachtig, hartverwarmend slot.

Musserts schaduwLuister  

Intrigerend portret van de Haagse politie in de oorlog

De henna-kunstenaresLuister  

Een prachtige historische roman voor de fans van 'Aria'

WeerzienLuister  

Korte verhalen uit de Dapperbuurt die je niet kunt horen zonder de link te zien met hedendaagse crises, veranderende media, hang naar populisme, ijdelheid, menselijke zwakheden en onvermoede kracht.

Zelf doenLuister  

Niña Weijers koppelt hoogstpersoonlijke ervaringen en observaties aan kunst die ze heeft gezien, een boek dat ze heeft gelezen, een film die ze heeft bekeken. Zo bevatten deze voortreffelijke columns een hoop aanknopingspunten voor de uitgehongerde cultuurliefhebber.

De proefkolonieLuister  

Het verhaal over de eerste kolonistenfamilies van Frederiksoord is sappig en met humor geschreven. Het leest eerder als een roman dan als een geschiedenisboek. In de traditie van Frank Westerman en Geert Mak.

Etta PalmLuister  

Het onbekende levensverhaal van een Groningse die participeerde in de Franse Revolutie van 1789, correspondeerde met stadhouder Willem V en zich als een van de eerste inzette voor de vrouwenzaak.

ParadijsLuister  

Paradijs is het verhaal van een jonge jongen die opgroeit in een Afrika dat steeds meer gecorrumpeerd is door kolonialisme en geweld.

De Zwarte WolvinLuister  

Zeven maanden nadat Antonia Scott en Jon Gutiérrez hun vorige zaak hebben afgerond, treffen ze elkaar aan de oever van de rivier de Manzanares.

Perzik bloesem lenteLuister  

Perzik bloesem lente van Melissa Fu is het meeslepende epische debuut over kracht van het verleden, de hoop op een toekomst en de zoektocht naar een thuis, aan de hand van een Chinese familie

The Sound of WaterLuister  

Varsha and her father live near the forest. It has been a hot summer and Varsha is feeling the heat. One day she hears a strange noise and decides to investigate...

A Stitch in TimeLuister  

Fixing things that are broken is much better for the planet than throwing them away...

Discovering DinosaursLuister  

A long time ago, longer than you can imagine, the earth was full of dinosaurs. They flew in the air, swam in the water, dug underground and walked on the ground. They were everywhere...

Lost in the InternetLuister  

Kunal gets lost in the Internet and doesn’t know how to get out...

Sanditon and Other StoriesLuister  

In a new audio adaptation of some of Austen’s lesser known works, Avita Jay brings to life the wit and satire of one of England’s greatest authors...

Het jaar van de slangLuister  

Tijdens een heftige klimaatactie worden Stef Cools en zijn team halsoverkop opgeroepen voor een verdacht overlijden op de leegstaande site van een voormalige autofabriek van in Antwerpen.

Schiet niet te snelLuister  

Een onbetrouwbare politieagent, een vluchtende dief, een groep boze vissers en een fabrieksdirecteur die belasting probeert te ontduiken...

Films die nergens draaienLuister  

Spannend, geheimzinnig, geestig en ontroerend: dit boek heeft alles om je naar een compleet andere wereld te voeren en je daar totaal in de ban te houden!

Vos en Haas op het eilandLuister  

Het eerste boek van Vos en Haas won meteen 6 prijzen. Met vertalingen in veertien landen en een animatiereeks op TV groeiden de boeken van dit fantastische duo uit tot klassiekers voor eerste lezers.

Vos en HaasLuister  

vos en haas zijn in het hol van uil. uil heeft een ei. van wie is het ei? en wat zit er in? uil weet het niet. en vos weet het niet. en haas weet het ook niet. maar na een poos...

Zeg dat het je spijtLuister  

Hoe dichter hij bij de waarheid komt, hoe gevaarlijker de zaak wordt.

Roadtrip CompostelaLuister  

Kan dus ook met een camper

SherazadeLuister  

Mooie 1001-nacht-verhalen

Fataal weerzienLuister  

Een verontrustend verhaal. Spannend, beklemmend, en soms ook ontroerend. Speelt zich af in West-Friesland

JannaLuister  

Janna is het derde deel van een serie over leuke, spannende en verliefde zomers in Zuid-Frankrijk

De weduweLuister  

Door de geschiedenis van haar voorouders laat Ellen De Vriend het leven van de afgelopen drie eeuwen in Nederland zien

Hoog tijd voor Guy de MaupassantLuister  

Inderdaad: hoog tijd.

Schaduw over SardiniëLuister  

Romantiek op Sardinië

Temperamentvolle kinderenLuister  

In de bestseller Temperamentvolle kinderen geeft ervaringsdeskundige Eva Bronsveld ouders tips hoe ze een temperamentvol kind goed kunnen begeleiden en ondersteunen.

Het verlaten hotelLuister  

Het is 1940. Ronny woont met zijn ouders en zusje in Atlantic, hun hotel in Amsterdam. Sinds de oorlog is uitgebroken, gebeuren er vreemde dingen. Ronny’s vader voert voortdurend geheimzinnige gesprekken. En wat doen die twee Duitse officieren toch steeds in hun restaurant?

Sindbad de zeemanLuister  

De zeven reisverhalen van Sindbad de Zeeman komen uit de wereldberoemde vertellingen van Duizend-en-een-nacht. Dit verhaal wordt door Tiny Fisscher opnieuw verteld voor kinderen.

Italië voor altijdLuister  

Sarah-Jane besluit haar nieuwe vrijheid, zonder vriend en zonder baan, te vieren door naar Italië te reizen. Als haar auto de geest geeft, komt garagehouder Riccardo haar te hulp…

De hemel is van blikLuister  

Een schrijnend maar hoopvol verhaal over twee kleine jongens in Senegal, dat laat zien hoe sterk we zijn als we geen andere keuze hebben dan te overleven.

Eens, in het Italië van MoranteLuister  

Romantiek om bij weg te zwijmelen

De mooiste van Hans Christian AndersenLuister  

Altijd leuk.

Het kersenspoorLuister  

Een aangrijpende historische roman over een reddingsmissie op het Franse platteland tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Over liefdeLuister  

Een intiem en herkenbaar verhaal over twee mensen die het einde van hun liefdesrelatie zien naderen – ontroerend, grappig en scherp

Over EmmaLuister  

Emma was er vrij zeker van dat ze nooit zo stom zou zijn om opnieuw verliefd te worden. Maar toen ontmoette ze de ‘in memoriam’-schrijver Leo en daar was het dan: alles overstijgende liefde.

Voor altijd en eeuwigLuister  

Als de negenjarige Violet Ledger de onuitstaanbaar irritante Edmund Bridgerton ontmoet, wil ze niets van hem weten. Maar tien jaar later komen ze elkaar weer tegen, en worden smoorverliefd

De Wim Hof methodeLuister  

Wim Hof vertelt op aangrijpende en gepassioneerde wijze in zijn nieuwe boek ‘De Wim Hof Methode’ dat een ijsbad niet alleen goed is voor body en mind, maar óók voor de spirit.

Joann's weg naar zelfliefdeLuister  

Een inspirerend en krachtig boek van curvy model Joann van den Herik over bodypositivity en zelfacceptatie

Geld en goedLuister  

Theoloog Alain Verheij zoekt in Bijbelverhalen naar tijdloze lessen over een goede, rechtvaardige omgang met geld. Want onze tijden zijn veranderd, onze complexe relatie met geld is dat niet.

Hoe overleef ik de moderne wereldLuister  

Volksfilosoof Alain de Botton slaat weer toe en gidst ons door het lang niet altijd makkelijke derde decennium van deze eeuw. Praktisch & diepgravend tegelijk.

Hildes gelukLuister  

Wiesbaden, 1959. Hilde Koch is eindelijk de nieuwe baas van Café Engel en ze moet meteen vechten voor haar bestaansrecht.

Je bent niet alleenLuister  

Een prachtig, troostrijk boek voor eenieder die met verlies te maken heeft. Je hoeft het niet alleen te doen.

De som van jou en mijLuister  

Een onvergetelijk verhaal zoals alleen Cecelia Ahern (P.S. I Love You) dat kan schrijven, over menselijke verbinding, vriendschap en zelfacceptatie.

Pumpkin Spice Latte, with LoveLuister  

Beste vrienden Ben en Alex zijn vastbesloten om van hun laatste jaar rechten een feest te maken: samen studeren, samen daten, samen uitgaan. 2020 heeft andere plannen met hen...

DrijflijkLuister  

Na acht jaar stilte besloot Janwillem Van de Wetering toch weer te gaan schrijven over Grijpstra en De Gier. Er is veel veranderd met onze helden...

Vrouwen te koopLuister  

In dit vervolg op ´Man is stoer, vrouw is hoer´, gaat auteur Maria Genova verder in op de realiteit van gedwongen prostitutie, stalking, eerwraak en misbruik door loverboys in Nederland...

100 Quotes by George Bernard ShawLuister  

George Bernard Shaw est un critique musical, dramaturge, essayiste, auteur de pièces de théâtre et scénariste irlandais...

10 Rare Beatrix Potter TalesLuister  

Beatrix Potter was an English writer best known for her children's books featuring animals, such as those in The Tale of Peter Rabbit...

Viking Tales and LegendsLuister  

Viking Tales, 10 classic children's stories...

As You Like It by Shakespeare, a Summary of the PlayLuister  

As You Like It is a pastoral comedy by William Shakespeare believed to have been written in 1599...

10 Mythological Heroes and Stories, Greek MythologyLuister  

Ten mythological heroes and stories from Greek mythology, for a delightful overview of the fundamentals of our culture...

100 Quotes About Hatha YogaLuister  

Hatha yoga is the branch of yoga using asanas, that is to say with an emphasis on the physical exercises aiming to bring the practitioner closer to spiritual health, mastery and enlightenment...

100 Quotes by Baruch SpinozaLuister  

Baruch Spinoza has been called the Prince of Philosophers; Hegel said of him that the alternative was: either Spinoza, or no philosophy at all...

100 Quotes by Benjamin FranklinLuister  

One of the Founding Fathers, Benjamin Franklin was also a genius who managed to excel in an astounding variety of domains...

100 Quotes by Abraham LincolnLuister  

Abraham Lincoln has been consistently ranked as among the greatest U.S. presidents...

The Merchant of Venice, a Summary of the PlayLuister  

The Merchant of Venice is a 16th-century play by William Shakespeare in which a merchant in Venice must default on a large loan provided by a Jewish moneylender...

Macbeth, a Summary of the PlayLuister  

The Tragedy of Macbeth is a play written by William Shakespeare...

King Lear, a Summary of the PlayLuister  

King Lear is a tragedy written by William Shakespeare, depicting the gradual descent into madness of the title character, after he disposes of his kingdom giving bequests to two of his three...

Hamlet by Shakespeare, a Summary of the PlayLuister  

The Tragedy of Hamlet, Prince of Denmark, is a tragedy by William Shakespeare...

10 Simple Relaxation ExercisesLuister  

Stress, tension and anxiety take their toll through premature aging and various health problems while making us miss out on all the positive life is offering every day...

10 Simple Meditation ExercisesLuister  

The health benefits of meditation have been scientifically proven time and again...

Victor Hugo, a BiographyLuister  

Self-esteem is an absolutely essential part of our survival. Without it, we are at risk of self-defeating behavior or unhealthily negative feelings...

100 Quotes by Gustave FlaubertLuister  

Gustave Flaubert is one of the major figures of French literature...

10 Stories to Be Afraid, But Not Too Much!Luister  

Classic fairy tales are an essential part of children's development; if they are sometimes a little scary, it is because children need imagery to conjure and get rid of their fears in a symbolic,...

10 Nursery Tales for Little KidsLuister  

Little children need tales and stories, for they play an essential part in their development by awakening their imagination, introducing them to symbolic imagery, and bringing forth emotions in a...

10 Most Inspiring Stories for KidsLuister  

Classic tales and stories are an fundamental part of children's development, as they awaken imagination and bring essential teachings...

10 Bedtime Stories for Little KidsLuister  

This collection of 10 bedtime stories will help your child drift into a peaceful sleep, by concluding his day with delightful adventures, important teachings and symbolic imagery for enlightening...

100 Quotes by Gautama Buddha: Great Philosophers & Their Inspiring ThoughtsLuister  

Gautama Buddha is also known as Siddharta Gautama, or simply the Buddha, which means "Awakened" or "Enlightened"...

100 Quotes by Epictetus: Great Philosophers & Their Inspiring ThoughtsLuister  

Epictetus was born a slave, and became one of the most influential Stoic philosophers...

100 Quotes by Francis Bacon: Great Philosophers & Their Inspiring ThoughtsLuister  

Sir Francis Bacon had a tremendous impact on science and philosophy during the scientific revolution in XVIIth-century England...

100 Quotes by Henry David Thoreau: Great Philosophers & Their Inspiring ThoughtsLuister  

Henry David Thoreau is a beloved American author, poet and philosopher...

Romeo & Juliet by Shakespeare, a Summary of the PlayLuister  

Shakespeare is regarded as the greatest writer in the English language and the world's best dramatist. His plays have been translated into every major language, and are the most performed ever...

100 Quotes by Jane AustenLuister  

Jane Austen is one of the most widely read British authors...

100 Quotes About TruthLuister  

Jane Austen is one of the most widely read British authors...

100 Quotes by Aristotle: Great Philosophers & their Inspiring ThoughtsLuister  

Sigmund Freud is the father of psychoanalysis, a clinical method of treatment through dialogue...

100 Quotes by Confucius: Great Philosophers & Their Inspiring ThoughtsLuister  

The philosophy of Confucius was so powerful that it dominated intellectual life in ancient China for centuries...

100 Quotes about FriendshipLuister  

From Aristotle to Haruki Murakami, Nietzsche and Mark Twain to Bob Marley, we have selected for you 100 of the greatest quotes about friendship...

William Tell, a Swiss HeroLuister  

It is as great an offence against a child to starve his mind as to starve his body...

Best Quotes by William ShakespeareLuister  

Shakespeare is regarded as the greatest writer in the English language and the world's best dramatist. His plays have been translated into every major language, and are the most performed ever...

100 Quotes About PhilosophyLuister  

Voltaire was a French writer famous for his wit and irony...

100 Humorous QuotesLuister  

Intelligence and cleverness are never boring...

A Midsummer Night's Dream by William Shakespeare – SummaryLuister  

Shakespeare is regarded as the greatest writer in the English language and the world's best dramatist. His plays have been translated into every major language, and are the most performed ever...

The Tempest, a play by William Shakespeare – SummaryLuister  

Shakespeare is regarded as the greatest writer in the English language and the world's best dramatist. His plays have been translated into every major language, and are the most performed ever...

100 Quotes About LoveLuister  

Two major epic poems came from ancient Greece and had the power to shape our culture for centuries. They are both attributed to the blind poet Homer, and are called Iliad and Odyssey...

100 Quotes About MarriageLuister  

Two major epic poems came from ancient Greece and had the power to shape our culture for centuries. They are both attributed to the blind poet Homer, and are called Iliad and Odyssey...

100 Quotes About FaithLuister  

We have selected for you 100 great quotes about faith. Faith is a strong belief in the doctrines of a religion, based on spiritual conviction rather than proof...

100 Quotes About PeaceLuister  

Lao Tsu, also known as Lao Tzu or Laozi, is an ancient Chinese philosopher and sage, and an absolutely central figure in Asiatic culture...

100 Life Lesson QuotesLuister  

We have selected for you 100 great life lessons quotes...

100 Quotes About SexLuister  

Tom Thumb is a character of English folklore, and a best classic fairy tale. The History of Tom Thumb was the first fairy tale printed in English...

100 Quotes About WisdomLuister  

We have selected for you 100 great quotes about wisdom. We all know what wisdom is : the ability to think and act using knowledge, experience, understanding, common sense, and insight...

De theekoepelLuister  

Het vervolg op Het koetshuis en het tweede deel in de sfeervolle feelgoodserie Landgoed Rosaville van Karin Quint.

Fataal weekendLuister  

De allereerste thriller in deze bloedstollende bestsellerserie met Kay Scarpetta in de hoofdrol. Nu verkrijgbaar als Premium Pocket!

Stille BlikLuister  

Het eerste deel in de DCI Banks-serie

Duistere grensLuister  

Terugvechten is zijn enige optie

Prijsschieten op een premiejagerLuister  

Jan Prins en Bob Evers maken een cruise...

Camiels moederLuister  

Een vertelling over verbinding tussen generaties, verliesverwerking, veerkracht en voortleven

S.O.S.Luister  

S.O.S. staat niet voor "Save Our Souls", maar "Somers Onder Spanning". Bavo Dhooge bundelt in dit boek 6 korte verhalen met zijn wise-crackende detective Pat Somers in de hoofdrol...

Dat zou jij nooit toelatenLuister  

In dit boek doet Tessel ten Zweege niet alleen haar eigen verhaal, ze biedt ook de informatie die anderen nodig hebben om partnergeweld te voorkomen, herkennen en doorbreken.

GestrandLuister  

Gestrand van Sarah Goodwin is een adembenemende en beklemmende, psychologische thriller over leugens, geheimen en overleven ten koste van alles. Voor de lezers van Lucy Foley en Ruth Ware

Het aanbidden van Louis ClausLuister  

Een poëtisch en licht debuut over liefde en rouw

Amstel 278Luister  

Uniek onderduikverhaal, bezet Amsterdam in contrast

Daan en Sietze helpen de verzetsgroepLuister  

De verhalen van Daan en Sietze hebben al vele generaties leesplezier bezorgd. We volgen de buurjongens tijdens de Tweede Wereldoorlog wanneer ze de verzetsgroep helpen bij hun acties.

Kus van de kreeftLuister  

In Kus van de kreeft, de vierde roman in de feelgoodserie Cupid-o-scoop van Vanessa Gerrits, krijgt de rubriek over de horoscoopdates van Samantha meer aandacht en gaat ze op date met een Kreeft.

Zwart landLuister  

In de thriller Zwart land van Noortje Brink draait een rustige vakantie in Brabant uit op een verschrikking. Voor de fans van Suzanne Vermeer en Kiki van Dijk.

Vissen naar verliefdheidLuister  

In Vissen naar verliefdheid, de derde roman in de feelgoodserie Cupid-o-scoop van Vanessa Gerrits, probeert horoscoopschrijfster Samantha afstand te houden van een enthousiaste Vis.

Het perfecte plaatjeLuister  

Eén klein leugentje. Meer is er niet nodig om de illusie van perfectie te verbrijzelen en wrok te wekken. Opeens worden drie vrouwen geconfronteerd met een schokkende waarheid.

KoudegolfLuister  

In een meer even ten zuiden van Reykjavík wordt het lichaam van een dode man ontdekt. De waterspiegel is na een aardbeving drastisch gedaald waardoor het menselijk skelet zichtbaar is geworden.

WolkenatlasLuister  

Wolkenatlas is alleen al door zijn ‘matroesjka’-structuur uniek.

Er is er hier maar één de baas!Luister  

Angelique Kunst reconstrueert hoe topondernemer Gerard Sanderink volledig kon ontsporen en laat ze zien hoe groot de gevolgen kunnen zijn als één persoon in een bedrijf de absolute macht heeft.

De gorilla en de jongenLuister  

‘De gorilla en de jongen’ van Phil Earle is een meeslepend boek over een bijzondere vriendschap tussen een gorilla en een jongen tijdens WOII, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal.