Podcast Zoeker

Man man man, de podcast

Man man man, de podcast

Humor  |  33 afleveringen

Wekelijks nieuwe afleveringen, maar dan exclusief bij Podimo. Meld je aan via podimo.nl/manmanman. / Bas, Chris en Domien zochten uit hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Ook leuk voor vrouwen!


VerhuizenLuister  

Man man man, de podcast gaat verhuizen! En wel per direct. In deze mini-aflevering leggen we uit wat er gaat gebeuren en wat er voor jou verandert. Spoiler: alles! Maar op een leuke manier.

Gaat Hard Achteruit 3/3Luister  

Ons laatste deel van het drieluik Man man man, de podcast gaat hard achteruit! We gaan terug naar 2018, het prille begin. Hoe klonken seizoenen 1 en 2?

Gaat Hard Achteruit 2/3Luister  

We blikken terug op zeven seizoenen zoeken naar mannelijkheid. Wat is er in al die jaren verteld en hoe kijken we daar nu op terug? Deel 2 van het drieluik Man man man, de podcast gaat hard achteruit!

Gaat Hard Achteruit 1/3Luister  

Nog één keer blikken we terug op zeven seizoenen zoeken naar mannelijkheid. Wat is er in al die jaren verteld en hoe kijken we daar nu op terug? Welkom bij deel 1 van het drieluik Man man man, de podcast gaat hard achteruit!

S07E10: De laatsteLuister  

De laatste aflevering van het seizoen! Met bijzonder nieuws, want het is om meerdere redenen 'de laatste'...

S07E09: SchadeLuister  

Een aflevering vol ellende, we zeggen het maar eerlijk! We praten over schade, want een hoop leed passeerde deze week de revue. Een lach en een traan, net als in het echte leven.

S07E08: MuziekLuister  

Ons lievelingsthema is terug: muziek! Zoeken naar mannelijkheid doen we volgende week wel weer. Of niet, we zien wel even!

S07E07: BurenLuister  

Tenzij je echt in the middle of nowhere woont heb je ermee te maken: buren. Maar hoe goed zijn wij eigenlijk met onze buurtjes?

S07E06: VolwassenLuister  

Stiekem gaat deze podcast al zeven seizoenen lang over volwassen worden. Over opgroeien, vallen, leren en opstaan. Hoe ver zijn we met dat proces? En wanneer voelden we ons voor 't eerst volwassen?

S07E05: GewoontesLuister  

Mensen zijn gewoontedieren. Maar hoe zit dat met ons? Wat zijn onze gewoontes? En welke tics hebben we? Maar natuurlijk komen we ook terug op het 'bierincident' van vorige week.

S07E04: MannenLuister  

We gaan het gewoon proberen: een aflevering over mannen! Dat zijn we zelf, dus daar moet een hoop over te vertellen zijn. We praten over huilen, vaders, huishouden en uiteindelijk... over high tea.

S07E03: EgoLuister  

Voor 't eerst zoomen we echt in op ons zelfbewustzijn. Hoe groot is ons ego? En is dat niet snel te verwarren met arrogantie?

S07E02: TelevisieLuister  

Televisie! Dat gekke, vaak platte apparaat dat in menig huishouden staat te glimmen. Kijken we er überhaupt nog een beetje naar? En wat vinden we dan leuk om te zien? We hebben het over formats van nu en series van vroeger.

S07E01: DomLuister  

We zijn terug! Op een prachtige plek: de Dom in Utrecht. Met vijftig luisteraars praten we over het toepasselijke thema 'dom'. Hoe dom zijn we? En op welke momenten?

S07E00: Ed SheeranLuister  

Voor 't eerst hebben we een hoofdgast aan tafel: Ed Sheeran! Aan de hand van zijn muziek met hem over het krijgen van kinderen, onzeker zijn in je relatie en werken aan je droom als niemand in je lijkt te geloven.

Zomerspecial 3 (2021): beachquizLuister  

We konden het niet laten om ook dit jaar weer een drieluik aan zomerspecials te maken. In deze derde aflevering een verkoelende beachquiz! Met vragen over onze hobby's, interesses en natuurlijk de podcast.

Zomerspecial 2 (2021): summer memories (luisteraars)Luister  

We konden het niet laten om ook dit jaar weer een drieluik aan zomerspecials te maken. In deze tweede aflevering schuiven onze leukste luisteraars aan om te vertellen over hun bijzondere summer memories.

Zomerspecial 1 (2021): summer memoriesLuister  

We konden het niet laten om ook dit jaar weer een drieluik aan zomerspecials te maken. Hebben we dus maar gedaan! In deze eerste aflevering duiken we in ons geheugen, op zoek naar mooie summer memories.

S06E15: OpwindingLuister  

Vol opwinding presenteren wij de laatste aflevering van het seizoen! We hebben het over gierende adrenaline en het onder controle houden van jezelf.

S06E14: GastvrijheidLuister  

Kom erbij, kom erbij, zet je zorgen maar opzij! Onze deur staat wagenwijd voor je open, want we hebben het over gastvrijheid. Nuestra casa es su casa!

S06E13: MuziekLuister  

Lang geleden dat we praatten over muziek, één van onze lievelingsonderwerpen. Welk concert zagen we als laatst? Zijn we muzikaal religieus aangelegd? En welke gekke liedjes hebben we ontdekt?

S06E12: RecreërenLuister  

Een heerlijk ontspannen onderwerp: recreëren. Over het besteden van vrije tijd, op de fiets of in de sauna.

S06E11: De doodLuister  

Er komt ooit een eind aan, aan dit leven op aarde. Dat is misschien een ongemakkelijk idee, maar wel een goed thema om eens over te praten.

S06E10: BierLuister  

Na onze vorige aflevering hadden we wel trek in een borrel. We trekken de kroonkurk van de fles en hebben het over bier!

S06E09: VrouwenLuister  

Glad ijs, beter kunnen we het niet samenvatten. Een thema dat al heel lang op de stapel lag, maar waar we niet aan durfden te beginnen. In deze aflevering blijkt waarom.

S06E08: KunstLuister  

Kunst. Daar is vaak geen touw aan vast te knopen. Daarom praten we in deze aflevering over ontroerende schilderijen en bijzondere bouwwerken.

S06E07: SlapenLuister  

Hier hebben we heel veel zin in! Tenminste, Chris en Domien. Bas weet niet zo goed wat hij over slapen moet vertellen. Nou, een heleboel!

S06E06: OndernemenLuister  

Vallen en opstaan op de weg naar zakelijk succes! We hebben onze nette pakken aangetrokken om te praten over ondernemen. Zijn wij geboren ondernemers?

S06E05: TaalLuister  

Als drie eloquente heren tezamen prefereren wij regelmatig te converseren over de diverse mogelijkheden van het moderne vocabulaire. Ofzo. We lullen over taal, daar komt het op neer!

S06E04: StemmenLuister  

We mochten naar de stembus! En dat leek ons een goed moment om het eens over stemmen te hebben. Over stemmen op verkiezingen, maar ook over de mooiste stemmen die we kennen.

S06E03: SpiritualiteitLuister  

Is er meer tussen hemel en aarde? Zit je lekkerder in je lijf als je begint bij je geest? We praten over spiritualiteit en alles waarvan wij denken dat het er bij komt kijken.

S06E02: JarigLuister  

Hiep hiep hoera! Chris is 34 jaar geworden. En dus praten we over jarig zijn! Hoe leuk is dat eigenlijk nog, na je tiende verjaardag?

S06E01: Een nieuw beginLuister  

Daar zijn we weer! De start van seizoen 6. We zijn er vanaf nu wekelijks op woensdag! Om dat te vieren praten we over een nieuw begin. Over het ontdekken van nieuwe dingen en het weggooien van oude spullen.