Podcast Zoeker

Man man man, de podcast

Man man man, de podcast

Humor  |  89 afleveringen

Bas, Chris en Domien zoeken uit hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Ook leuk voor vrouwen!

S07E10: De laatsteLuister  

De laatste aflevering van het seizoen! Met bijzonder nieuws, want het is om meerdere redenen 'de laatste'...

S07E09: SchadeLuister  

Een aflevering vol ellende, we zeggen het maar eerlijk! We praten over schade, want een hoop leed passeerde deze week de revue. Een lach en een traan, net als in het echte leven.

S07E08: MuziekLuister  

Ons lievelingsthema is terug: muziek! Zoeken naar mannelijkheid doen we volgende week wel weer. Of niet, we zien wel even!

S07E07: BurenLuister  

Tenzij je echt in the middle of nowhere woont heb je ermee te maken: buren. Maar hoe goed zijn wij eigenlijk met onze buurtjes?

S07E06: VolwassenLuister  

Stiekem gaat deze podcast al zeven seizoenen lang over volwassen worden. Over opgroeien, vallen, leren en opstaan. Hoe ver zijn we met dat proces? En wanneer voelden we ons voor 't eerst volwassen?

S07E05: GewoontesLuister  

Mensen zijn gewoontedieren. Maar hoe zit dat met ons? Wat zijn onze gewoontes? En welke tics hebben we? Maar natuurlijk komen we ook terug op het 'bierincident' van vorige week.

S07E04: MannenLuister  

We gaan het gewoon proberen: een aflevering over mannen! Dat zijn we zelf, dus daar moet een hoop over te vertellen zijn. We praten over huilen, vaders, huishouden en uiteindelijk... over high tea.

S07E03: EgoLuister  

Voor 't eerst zoomen we echt in op ons zelfbewustzijn. Hoe groot is ons ego? En is dat niet snel te verwarren met arrogantie?

S07E02: TelevisieLuister  

Televisie! Dat gekke, vaak platte apparaat dat in menig huishouden staat te glimmen. Kijken we er überhaupt nog een beetje naar? En wat vinden we dan leuk om te zien? We hebben het over formats van nu en series van vroeger.

S07E01: DomLuister  

We zijn terug! Op een prachtige plek: de Dom in Utrecht. Met vijftig luisteraars praten we over het toepasselijke thema 'dom'. Hoe dom zijn we? En op welke momenten?

S07E00: Ed SheeranLuister  

Voor 't eerst hebben we een hoofdgast aan tafel: Ed Sheeran! Aan de hand van zijn muziek met hem over het krijgen van kinderen, onzeker zijn in je relatie en werken aan je droom als niemand in je lijkt te geloven.

Zomerspecial 3 (2021): beachquizLuister  

We konden het niet laten om ook dit jaar weer een drieluik aan zomerspecials te maken. In deze derde aflevering een verkoelende beachquiz! Met vragen over onze hobby's, interesses en natuurlijk de podcast.

Zomerspecial 2 (2021): summer memories (luisteraars)Luister  

We konden het niet laten om ook dit jaar weer een drieluik aan zomerspecials te maken. In deze tweede aflevering schuiven onze leukste luisteraars aan om te vertellen over hun bijzondere summer memories.

Zomerspecial 1 (2021): summer memoriesLuister  

We konden het niet laten om ook dit jaar weer een drieluik aan zomerspecials te maken. Hebben we dus maar gedaan! In deze eerste aflevering duiken we in ons geheugen, op zoek naar mooie summer memories.

S06E15: OpwindingLuister  

Vol opwinding presenteren wij de laatste aflevering van het seizoen! We hebben het over gierende adrenaline en het onder controle houden van jezelf.

S06E14: GastvrijheidLuister  

Kom erbij, kom erbij, zet je zorgen maar opzij! Onze deur staat wagenwijd voor je open, want we hebben het over gastvrijheid. Nuestra casa es su casa!

S06E13: MuziekLuister  

Lang geleden dat we praatten over muziek, één van onze lievelingsonderwerpen. Welk concert zagen we als laatst? Zijn we muzikaal religieus aangelegd? En welke gekke liedjes hebben we ontdekt?

S06E12: RecreërenLuister  

Een heerlijk ontspannen onderwerp: recreëren. Over het besteden van vrije tijd, op de fiets of in de sauna.

S06E11: De doodLuister  

Er komt ooit een eind aan, aan dit leven op aarde. Dat is misschien een ongemakkelijk idee, maar wel een goed thema om eens over te praten.

S06E10: BierLuister  

Na onze vorige aflevering hadden we wel trek in een borrel. We trekken de kroonkurk van de fles en hebben het over bier!

S06E09: VrouwenLuister  

Glad ijs, beter kunnen we het niet samenvatten. Een thema dat al heel lang op de stapel lag, maar waar we niet aan durfden te beginnen. In deze aflevering blijkt waarom.

S06E08: KunstLuister  

Kunst. Daar is vaak geen touw aan vast te knopen. Daarom praten we in deze aflevering over ontroerende schilderijen en bijzondere bouwwerken.

S06E07: SlapenLuister  

Hier hebben we heel veel zin in! Tenminste, Chris en Domien. Bas weet niet zo goed wat hij over slapen moet vertellen. Nou, een heleboel!

S06E06: OndernemenLuister  

Vallen en opstaan op de weg naar zakelijk succes! We hebben onze nette pakken aangetrokken om te praten over ondernemen. Zijn wij geboren ondernemers?

S06E05: TaalLuister  

Als drie eloquente heren tezamen prefereren wij regelmatig te converseren over de diverse mogelijkheden van het moderne vocabulaire. Ofzo. We lullen over taal, daar komt het op neer!

S06E04: StemmenLuister  

We mochten naar de stembus! En dat leek ons een goed moment om het eens over stemmen te hebben. Over stemmen op verkiezingen, maar ook over de mooiste stemmen die we kennen.

S06E03: SpiritualiteitLuister  

Is er meer tussen hemel en aarde? Zit je lekkerder in je lijf als je begint bij je geest? We praten over spiritualiteit en alles waarvan wij denken dat het er bij komt kijken.

S06E02: JarigLuister  

Hiep hiep hoera! Chris is 34 jaar geworden. En dus praten we over jarig zijn! Hoe leuk is dat eigenlijk nog, na je tiende verjaardag?

S06E01: Een nieuw beginLuister  

Daar zijn we weer! De start van seizoen 6. We zijn er vanaf nu wekelijks op woensdag! Om dat te vieren praten we over een nieuw begin. Over het ontdekken van nieuwe dingen en het weggooien van oude spullen.

S05E10: 2020Luister  

We sluiten het jaar definitief af. Dat hadden we (traditiegetrouw!) graag gedaan in een zaal vol mensen, maar de seizoensafsluiter namen we dit keer op in een lege Goudse Schouwburg.

S05E09: WinterLuister  

In de winter hoort het koud te zijn. En te sneeuwen! Toch? We hebben het er over in de vijftigste aflevering van onze podcast.

Kerstspecial 3: kerstverhaalLuister  

Een kerstgeschenk! Van ons, aan jou. Zie dit drieluik als een kerstdiner: een voor-, hoofd- en nagerecht. We sluiten af met een modern, maar traditioneel kerstverhaal!

Kerstspecial 2: vragen & antwoordenLuister  

Een kerstgeschenk! Van ons, aan jou. Zie dit drieluik als een kerstdiner: een voor-, hoofd- en nagerecht. We tafelen verder met vragen en antwoorden!

Kerstspecial 1: vergeten stellingenLuister  

Een kerstgeschenk! Van ons, aan jou. Zie dit drieluik als een kerstdiner: een voor-, hoofd- en nagerecht. We beginnen de dis met vergeten stellingen!

S05E08: Achter de schermenLuister  

Achter de schermen, dáár gebeurt het! Of is het juist lekkerder om in de spotlights te staan? We zoeken het uit in deze achtste aflevering. Over aanvaringen, dankbaarheid en roddels.

S05E07: AlcoholLuister  

Eindelijk een volledige aflevering over alcohol, zoals we lang geleden al beloofden. Over onze favoriete drankjes, drinken in je eentje en wijn bestellen in een restaurant. Proost!

S05E06: Winnen & verliezenLuister  

Als je wint heb je vrienden! Maar zijn wij goede winnaars? En misschien nog wel belangrijker: kunnen we goed tegen ons verlies?

S05E05: Ruimte, Amerika, creativiteitLuister  

Dit is een bijzondere aflevering, want we behandelen drie thema's. We praten over de ruimte (wilde Chris), Amerika (wilde Bas) en creativiteit (wilde Domien). Een ratjetoe van drie vuige ideeën voor de prijs van één.

S05E04: BoekenLuister  

Een aflevering over boeken! Niet zomaar, want op 27 oktober verschijnt 'Man man man, het boek'. We praten ook over onze lievelingsboeken, de verhalen van vroeger en thrillers voor vrouwen.

S05E03: TuinierenLuister  

Waarom we op zoek gaan naar mannelijkheid in de tuin is ons ook niet helemaal duidelijk. Over onze groene vingers, gave druiven en luchten op je eigen binnenplaats.

S05E02: Ouder wordenLuister  

Je hoeft er niets voor te doen en toch brengt het je verder: ouder worden. Hoe kijken drie dertigjarige jongens aan tegen hun toekomst?

S05E01: CarrièreLuister  

We're back! De zomer is voorbij en het nieuwe seizoen barst los. Een aflevering over carrière! Met breaking news over de (zakelijke) relatie tussen Bas en Domien. Oeh la la...

Zomerspecial 3: poolquizLuister  

In deze derde zomerspecial spelen we een poolquiz! Een pubquz, maar dan in de zomer. Met vragen over de podcast, onze lievelingsmuziek en andere zaken.

Zomerspecial 2: vragen & antwoordenLuister  

In deze tweede zomerspecial beantwoorden we vurige vragen die we de afgelopen tijd hebben ontvangen.

Zomerspecial 1: vergeten stellingenLuister  

In deze eerste zomerspecial behandelen we vergeten stellingen. Bekende thema's, nieuwe standpunten!

S04E10: TeleurstellingenLuister  

Het goede nieuws: een nieuwe aflevering! De teleurstelling: het is niet onze rooftop opname. Maar we denken om en presenteren een podcast over teleurstellingen!

S04E09: SchaamteLuister  

Dat wij hier en daar wat schaamte kennen, zal geen verrassing zijn. Maar waarom eigenlijk?

S04E08: ReizenLuister  

All aboard, want we staan op het punt van vertrekken! In deze achtste aflevering van het seizoen gaan we reizen. Samen én alleen. Reis met ons mee!

S04E07: OnlineLuister  

We appen, liken en swipen wat af. Maar doen we dat omdat we vinden dat het moet, of omdat het leuk is?

S04E06: KlussenLuister  

Al in het eerste seizoen maakten onze zes linkerhanden en wij een aflevering over klussen. De hoogste tijd om eens te checken of we in de tussentijd iets hebben geleerd!

S04E05: Openbaar vervoerLuister  

We moesten het eens hebben over openbaar vervoer! Bas heeft grote problemen met het personeel, Chris reist liever met een privéchauffeur en Domien vindt dat er te weinig met 'm geflirt wordt.

S04E04: TrouwenLuister  

Willen we in het huwelijksbootje stappen met onze relatie? En wie vraagt dan wie? Laat de kerkklokken luiden, want we hebben het over trouwen.

S04E03: AngstenLuister  

We praten over angsten! Hebben we vreemde fobieën, wat vonden we vroeger spannend en is ouderdom iets om te vrezen?

S04E02: QuarantaineLuister  

Ook wij kunnen niet om het coronavirus heen en dat willen we ook niet. Of nouja, liever wel. Maar we wilden er ook graag een aflevering over maken!

S04E01: SeksLuister  

Seks! Eindelijk. Best spannend, want zijn we goed in bed? Hoe was de eerste keer? En hoe okay is het om met jezelf te spelen?

S03E10: VerslavingenLuister  

In TivoliVredenburg praten we met elkaar over verslavingen. Over drank, drugs, mobiele telefoons en spelen met jezelf...

S03E09: FeestdagenLuister  

December staat bol van de gezellige avondjes en knusse etentjes. Maar is het allemaal echt zo gezellig..?

S03E08: MuziekLuister  

Ronde 2 van één van onze favoriete thema's: muziek! Welke liedjes hebben we net ontdekt en wat was het slechtste concert ooit?

S03E07: KinderenLuister  

Het Gesprek. Over kinderen. We hebben ze alledrie niet, maar is dat voor altijd? En wie zou de beste vader zijn?

S03E06: GadgetsLuister  

We praten over gadgets! Is het handig, leven met apparaten waar je tegen moet praten?

S03E05: Idolen & voorbeeldenLuister  

Hoe zijn we geworden wie we zijn geworden? In deze vijfde aflevering gaan we op zoek naar onze idolen en voorbeelden!

S03E04: WinkelenLuister  

We gaan lekker winkelen! Hoe mannelijk is dat eigenlijk? En hoe erg geniet Bas daar van, denk je?

S03E03: JaloezieLuister  

We zijn allemaal wel eens jaloers. Maar zijn mannen dat sneller dan vrouwen? Heeft het te maken met afgunst, of vooral met onzekerheid?

S03E02: Films & seriesLuister  

We hebben het over films en series! En meer, eigenlijk. Over horror in de bioscoop en het kijken van 'vrouwenseries'.

S03E01: Uiterlijke verzorgingLuister  

We komen goed voor de dag, want hebben we het over uiterlijke verzorging! Over crèmes, gels, knippen en scheren.

Special: Q&A in Utrecht (2)Luister  

We zijn weer bijna helemaal terug! Seizoen 3 begint binnenkort en om er voor te zorgen dat je ons niet helemaal vergeet: de Q&A in Theater Kikker, Utrecht.

S02E10: SchoolLuister  

Live in het theater hebben we het over schuifelen, de eerste keer zoenen, achterblijven op schoolreisjes en de stoerste zijn van de klas.

S02E09: BijbaantjesLuister  

Wat waren onze eerste bijbaantjes? En veel belangrijker: waren we er goed in, of klooiden we maar wat aan?

S02E08: MuziekLuister  

We staan er mee op en gaan er mee naar bed: muziek! Hoe mannelijk kan je muzieksmaak eigenlijk zijn?

S02E07: OnzekerheidLuister  

Hoe zeker zijn we eigenlijk van onze zaak als het over werk, vrouwen of uiterlijk gaat? Dit wordt een therapeutische sessie...

S02E06: Auto'sLuister  

Belofte maakt schuld! Halverwege seizoen 1 namen we al eens een aflevering over auto's op, maar we bleken toén al verhalen te veel te hebben. En dus is hier deel 2! Over ongelukken, cruise control en roadtrips.

S02E05: DrugsLuister  

"Alle tieners zeggen 'ja' tegen MDMA", schreef een groot poëet eens. Maar hoe kijken wij tegen drugs aan? Wat hebben we gebruikt, hoe waren de ervaringen en zouden we er aan verslaafd kunnen raken..?

S02E04: Eten & drinkenLuister  

Aan tafel! De liefde van de man gaat door de maag, maar wie staat er thuis te koken? Zijn we enkel gek op dikke steaks, of ook te porren voor een toastje hummus? Eet smakelijk!

S02E03: FamilieLuister  

De hele familie is al eens voorbij gekomen in deze podcast, maar wat is onze band met het thuisfront eigenlijk? Gaan we graag met familie op vakantie en hoe zit het met de broer-zus-relaties?

S02E02: Ziek zijnLuister  

Mannen die ziek zijn, stellen zich altijd aan. Of juist niet? In deze tweede aflevering proberen we het uit te zoeken. Een mondkapje tijdens het luisteren kan mooi meegenomen zijn!

S02E01: FeestjesLuister  

Daar zijn we weer! De start van het tweede seizoen begint feestelijk. Houden we van feestjes? Geven we ze zelf? En hoe kopen we cadeaus..? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Special: Q&A in UtrechtLuister  

Verrassing! Om te vieren dat ons nieuwe seizoen bijna begint (28 februari), hebben we een extraatje: een Q&A, opgenomen na onze liveshow! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Trailer: Man man man, de podcastLuister  

Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren zoeken uit hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Iedere twee weken op donderdag een nieuwe aflevering. Ook leuk voor vrouwen! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-no…

S01E11: SamenwonenLuister  

Live in het theater: de laatste van dit seizoen! Met wie woonden we samen? Van wie zijn de spullen? En… waar is Bas op betrapt?! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S01E10: Hobby’sLuister  

‘Hobby’s, dat is voor middelmatige mensen’, zei iemand ons ooit. Wat een onzin! Waar zijn we goed in? En welke hobby’s hadden we vroeger..? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S01E09: RuzieLuister  

We hebben ruzie. Of nee, we hebben het óver ruzie! Hoe goed zijn we er in? Lossen wij het op, of moet de ander naar ons toe komen..? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S01E08: SportenLuister  

Lekker in het weekend met de mannen het sportveld op, alleen al voor de derde helft. In sporten moeten we onze mannelijkheid wel vinden! Toch..?! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

S01E07: DatenLuister  

We hebben het over daten! Hoe ongemakkelijk is een eerste afspraakje? Wie betaalt er? Wat ga je er doen? En ook niet onbelangrijk: hoe zit het met seks op een eerste date? Oelala… Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/priva…

S01E06: Auto’sLuister  

Baby you can drive my car! We hebben het dit keer over auto’s. Hoe veel hebben we er al versleten? Op welke manier kopen we ze? En niet onbelangrijk: staan we ons mannetje in de garage? Stap maar in, onze motor draait al warm. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverkl…

S01E05: KlussenLuister  

Belofte maakt schuld: we zouden het over klussen hebben. En we waarschuwen vast, want dat thema alleen al maakte ons een beetje melig. Wat weten wij nou van klussen? Bij de opname van deze podcast zijn geen gewonden gevallen. Bij de waargebeurde verhalen wel. Zie het privacybeleid op https://art19.…

S01E04: AfscheidLuister  

Een heel persoonlijk thema voor deze aflevering: afscheid. Er is de laatste weken veel gebeurd, waardoor we het hier eens over moesten hebben. Hoe neem je afscheid van elkaar na jarenlange verkering? Kan een uitvaart leuk zijn en afscheid heel mooi? We zochten het met elkaar uit. Zie het privacybel…

S01E03: VakantieLuister  

De scholen zijn weer begonnen! Een goed moment om het te hebben over vakanties, het thema van onze derde aflevering. Hoe mannelijk zijn we tijdens het boeken van een reis? Houden we onderweg ons hoofd koel? En met wie gaan we het liefst weg: met elkaar, of met onze relaties? Vamos a la playa! Zie …

S01E02: VriendschapLuister  

De tweede aflevering van Man man man, de podcast gaat over vriendschap. In de breedste zin van het woord! Wat denken we van elkaar, als vrienden? Hoe goed zijn we in het onderhouden van vriendschappen? Wordt er wel eens gelogen en… kun je als heteroseksuele man bevriend zijn met een vrouw? Zie …

S01E01: GeldLuister  

In deze eerste aflevering van Man man man, de podcast zoeken we uit hoe mannelijk we zijn op het gebied van geld. Maar… hoe bepaal je dat eigenlijk? Hoe tevreden zijn we met ons huidige salaris? Is het belangrijk om als man meer te verdienen dan de vrouw? En waar geven we ons geld eigenlijk het…