Podcast Zoeker

Marco Martens Podcast

Marco Martens Podcast

Muziek  |  19 afleveringen

Schrijver en performer Marco Martens gaat in gesprek met collega-kunstenaars over thema's die hem persoonlijk bezighouden, zoals vaderschap, ambitie en ADHD.

Stempel: Fred ErnstLuister  

In deze serie spreekt Marco Martens met verschillende collega's uit de creatieve sector over hoe zij omgaan met hun ADHD. In deze aflevering spreekt hij met fotograaf Fred Ernst.

Stempel: Joost van LaakeLuister  

In deze serie spreekt Marco Martens met verschillende collega's uit de creatieve sector over hoe zij omgaan met hun ADHD. In deze aflevering spreekt hij met bassist en stagehand Joost van Laake.

Stempel: Matthijs DiederiksLuister  

In deze serie spreekt Marco Martens met verschillende collega's uit de creatieve sector over hoe zij omgaan met hun ADHD. In deze aflevering spreekt hij met filmmaker Matthijs Diederiks.

Stempel: Lisanne MiddagLuister  

In deze serie spreekt Marco Martens met verschillende collega's uit de creatieve sector over hoe zij omgaan met hun ADHD. In deze aflevering spreekt hij met Lisanne Middag, die als (tour-)manager vooa o.a. Matt Simons werkt.

Stempel: Linda ZijlLuister  

In deze serie spreekt Marco Martens met verschillende collega's uit de creatieve sector over hoe zij omgaan met hun ADHD. In deze aflevering is actrice Linda Zijl te gast.

Stempel: Arjan VriensLuister  

In deze serie spreekt Marco Martens met verschillende collega's uit de creatieve sector over hoe zij omgaan met hun ADHD.

Stempel: Martin RomboutsLuister  

In deze serie spreekt spoken word-artiest Marco Martens met verschillende collega's uit de creatieve sector over hoe zij omgaan met hun ADHD.

Stempel: Tomas van de VeldeLuister  

In deze serie spreekt spoken word-artiest Marco Martens met verschillende collega's uit de creatieve sector over hoe zij omgaan met hun ADHD.

Dromenjagers: Gerard Van MaasakkersLuister  

In de achter-allerlaatste schrijver en performer marc martens in overeenstemming met collega-kunstenaars trekt hun eigen plan. Voor deze vijfde en laatste aflevering van dit bericht hij de Brabantse zanger en liedjesschrijver Gerard van Maasakkers.

Dromenjagers: Steven EngelLuister  

In het tweede seizoen vatten schrijver en performer Marco Martens collega-kunstenaars hun eigen plan uit. In deze aflevering te gast: rapper Steven Engel.

Dromenjagers: Esther OuwehandLuister  

In het tweede seizoen trekken schrijver en performer marc martens collega-kunstenaars (en in dit geval een politica) het eigen plan. In deze aflevering te gast: Partij Voor De Dieren-Kamerlid Esther Ouwehand.

Dromenjagers: Marco RoelofsLuister  

In dit tweede seizoen spreekt schrijver en performer Marco Martens collega-kunstenaars die hun eigen plan trekken. Deze aflevering is rockzanger (ex-Heideroosjes) en theatermaker Marco Roelofs te gast.

Dromenjagers: Meindert TalmaLuister  

In dit tweede seizoen gaat schrijver en performer Marco Martens in gesprek met collega-kunstenaars die hun eigen pad bewandelen. In deze aflevering is de Friese liedjesschrijver Meindert Talma te gast.

Morgen zal ik thuis zijn: Björn Van Der DoelenLuister  

Schrijver en performer Marco Martens spreekt met collega-kunstenaars over vaderschap en ambitie. In deze zesde en laatste aflevering van dit seizoen is muzikant en oud-voetballer Björn van der Doelen te gast.

Morgen zal ik thuis zijn: Lucas De ManLuister  

Schrijver en performer Marco Martens gaat met collega-kunstenaars in gesprek over vaderschap en ambitie. In deze aflevering spreekt hij theatermaker en tv-presentator Lucas de Man.

Morgen zal ik thuis zijn: Jeroen NaaktgeborenLuister  

Schrijver en performer Marco Martens gaat met collega-kunstenaars in gesprek over vaderschap en ambitie. In deze aflevering is dichter Jeroen Naaktgeboren te gast.

Morgen zal ik thuis zijn: Def P.Luister  

Schrijver en performer Marco Martens gaat met collega-kunstenaars in gesprek over vaderschap en ambitie. In deze aflevering spreekt hij rapper en beeldend kunstenaar Def P.

Morgen zal ik thuis zijn: DiggyDexLuister  

Schrijver en performer Marco Martens gaat met collega-kunstenaars in gesprek over vaderschap en ambitie. In deze aflevering spreekt hij rapper DiggyDex.

Morgen zal ik thuis zijn: Daniël DeeLuister  

Schrijver en performer Marco Martens gaat met collega-kunstenaars in gesprek over vaderschap en ambitie. In deze eerste aflevering is de Rotterdamse dichte Daniël Dee te gast.