Podcast Zoeker

MastersNL

MastersNL

Gezondheid & Fitness  |  6 afleveringen

In MastersNL vertellen jongeren over hun prikkelende 30-dagen missie, hun ontmoetingen met helden (waarvan er één deelneemt aan het gesprek), van de hoogte- en dieptepunten, en hoe zij nu verder gaan om hun droom na te jagen.


Intro: Over het concept MastersNLLuister  

In deze aflevering gaat host Rowin Bouwmeester in gesprek met de initiatiefnemers van MastersNL.Aan tafel:Sander Mallie - directeur van SportsGen sportmarketing -  Daniëlle Mouissie - projectmanager MastersNLTim Visser - social mediaspecialist en aanspreekpunt voor de tale…

Masters of Amsterdam: talent Ruud Koole & master Michel de HeyLuister  

Host Rowin Bouwmeester (SportsGen) in gesprek met talent Ruud Koole en master Michel de Hey in het kader van Masters of Amsterdam.

Masters of Amsterdam: talent Ruud Koole & coach Jeroen SchipperLuister  

Host Rowin Bouwmeester (SportsGen) in gesprek met talent Ruud Koole en zijn coach Jeroen Schipper in het kader van Masters of Amsterdam.

Masters of Amsterdam: talent Marijn van Wandelen & master Paul de KoningLuister  

Host Rowin Bouwmeester (SportsGen) in gesprek met talent Marijn van Wandelen en master Paul de Koning (KingsTalent) in het kader van Masters of Amsterdam.

Masters of Amsterdam: talent Jesse Coffeng & master Gabriëlla FrempongLuister  

Host Rowin Bouwmeester (SportsGen) in gesprek met talent Jesse Coffeng en master Gabriëlla Frempong (Amsterdam Fashion Academy) in het kader van Masters of Amsterdam.

Masters of Amsterdam: talent Finn Donderwinkel & master Laurens BloemLuister  

Host Rowin Bouwmeester (SportsGen) in gesprek met talent Finn Donderwinkel en master Laurens Bloem (Bundled) in het kader van Masters of Amsterdam.