Podcast Zoeker

Menno in Meierijstad

Samenwerken voor de jongeren in Meierijstad | Menno in Meierijstad

Menno in Meierijstad

10-05-2021

Wethouder Menno Roozendaal van de gemeente Meierijstad gaat in zijn podcast 'Menno in Meierijstad' in gesprek met mensen uit onze gemeente. Iedere podcast deelt Menno Roozendaal een interessant gesprek met de volgers van zijn podcast. Hij gaat om tafel met ervaringsdeskundigen en betrokkenen en stelt altijd een onderwerp uit zijn portefeuille centraal. Dat kan dus gaan over cultuur, werk, schulden of onderwerpen die daaromheen hangen. Op die manier hoopt wethouder Roozendaal meer te kunnen laten zien van zaken die spelen in onze maatschappij en meer specifiek ook in gemeente Meierijstad.

In deze aflevering spreekt Menno Roozendaal met oud-politieagent Joep van Rozendaal, jongerenwerker Willy van Roosmalen en Halt-medewerker Maryam Azarfane. Allemaal werken of hebben zij gewerkt met jongeren uit Meierijstad, die een soms toch wel hobbelig pad doorlopen op weg naar volwassenheid. Samen bespreken ze met wethouder Menno Roozendaal hoe zij te werk gaan en waar zij tegenaan lopen. 

Heb je vragen en opmerkingen over deze podcast? Stuur ons dan een bericht op social media of mail naar communicatie@meierijstad.nl