Podcast Zoeker

Menno in Meierijstad

Statushouder 18 maanden in Nederland: Van Turkije naar Erp | Menno in Meierijstad

Menno in Meierijstad

15-04-2021

Wethouder Menno Roozendaal van de gemeente Meierijstad gaat in zijn podcast 'Menno in Meierijstad' in gesprek met mensen uit onze gemeente. Iedere podcast deelt Menno Roozendaal een interessant gesprek met de volgers van zijn podcast. Hij gaat om tafel met ervaringsdeskundigen en betrokkenen en stelt altijd een onderwerp uit zijn portefeuille centraal. Dat kan dus gaan over cultuur, werk, schulden of onderwerpen die daaromheen hangen. Op die manier hoopt wethouder Roozendaal meer te kunnen laten zien van zaken die spelen in onze maatschappij en meer specifiek ook in gemeente Meierijstad.

In deze aflevering spreekt Menno Roozendaal met Sezer Aksu. Sezer kwam 18 maanden geleden vanuit Turkije in Ter Apel terecht en kwam via omzwervingen 'thuis' in Erp. Ook Rahel Gebremariam van Next Move Projects en Nélinka Biesheuvel van gemeente Meierijstad schuiven aan en bespreken samen over de wegen die statushouders bewandelen in Nederland. 

Heb je vragen en opmerkingen over deze podcast? Stuur ons dan een bericht op social media of mail naar communicatie@meierijstad.nl