Podcast Zoeker

Menno in Meierijstad

Zakelijke professionals in Meierijstad [1/2]: "Hoe ga ik sustainable de toekomst in?"

Menno in Meierijstad

29-09-2020

Wethouder Menno Roozendaal van de gemeente Meierijstad gaat in zijn podcast 'Menno in Meierijstad' in gesprek met diverse mensen uit de regio. Iedere maand deelt Menno Roozendaal een interessant gesprek met de volgers van zijn podcast. Hij gaat om tafel met ervaringsdeskundigen en betrokkenen en stelt altijd een onderwerp uit zijn portefeuille centraal. Schulden, verslavingsproblematiek, jeugdhulp én ook cultuur en werk. Op die manier hoopt wethouder Roozendaal meer te kunnen laten zien van zaken die spelen in onze maatschappij en meer specifiek ook in gemeente Meierijstad.

In deze derde aflevering staan ZZP'ers centraal. Deze Zelfstandigen zonder Personeel of zakelijke professionals hebben een zware tijd in deze coronacrisis. Ondernemer Mieke Langenhuizen heeft een bedrijf genaamd Social Monday, waarmee zij cursussen en trainingen geeft over social media. Sander Stekelenburg is stemacteur en bouwt websites en Marieke Tetteroo is zowel ondernemer als projectleider van ZZP NOB Boost. Een initiatief voor en door zzp'ers uit de regio. 


Deze aflevering is opgenomen voor de nieuwe maatregelen. In deze aflevering is soms een brom te horen, waarvoor excuses.