Misdaad Meiden

Misdaad Meiden

Moordzaken  |  86 afleveringen

Iedere maandag een nieuwe podcast over een waargebeurd misdaadverhaal.

Verras mij  


Pauze

Luister  

Misdaad Meiden  /  27-05-2022

Volg ons voor updates op instagram https://www.instagram.com/misdaadmeidenpodcast/


VERMOORD - Gerard Zonneveld

Luister  

Misdaad Meiden  /  16-05-2022

De altijd vrolijke Gerard Zonneveld wordt op Koninginnedag in een greppel gevonden, hij is vermoord. Wie zou de Beverwijkse 'Huppelaar' zoiets aandoen? Je hoort het in deze aflevering!


VERMOORD - Melissa Ulrich

Luister  

Misdaad Meiden  /  09-05-2022

In deze aflevering vertellen we jullie alle details over de verschrikkelijke moord op Melissa Ulrich in Arnhem. Luister naar deze aflevering om alle details te weten te komen. 


VERMOORD - Anand Radji Ramdin

Luister  

Misdaad Meiden  /  02-05-2022

De Tilburgse taxichauffeur Anand Radji Ramdin werd in oktober 2010 aangetroffen in een greppel aan de Duinlaan in Kaatsheuvel. Hij had zeven schotwonden. Een roofmoord? Taxi-oorlog? Of was er iets anders aan de hand? Je hoort het in deze aflevering. 


VERMOORD - Brigitte Scholl

Luister  

Misdaad Meiden  /  25-04-2022

In deze aflevering nemen we jullie mee naar het Duitse Ludwigsfelde, waar in 2011 de vrouw van een geliefde burgemeester werd vermoord.  Naast haar werd haar trouwe viervoeter gevonden, ook vermoord. Luister deze aflevering om alles over deze bizarre zaak te weten te komen!


VERMOORD - Julia

Luister  

Misdaad Meiden  /  18-04-2022

De Russische Julia kwam met haar geliefde Andrei naar Nederland. Dit sprookje veranderde al snel in een nachtmerrie. 


VERMOORD - Mariska Peters

Luister  

Misdaad Meiden  /  11-04-2022

De 21 jarige Mariska Peters, afkomstig uit Nijmegen, gaat tegen middernacht op zondag 8 februari 2015 nog het huis uit. De volgende dag moet ze gewoon werken, haar brood en werkkleren liggen al klaar. De verbazing is dan ook groot als Mariska de volgende dag niet op haar werk verschijnt. Wat is er m...


MYSTERIE - Phoebe Handsjuk

Luister  

Misdaad Meiden  /  04-04-2022

Volgens de politie is de zaak van de Australische Phoebe knip en klaar. Haar familie denkt hier anders over. Wat denk jij dat er met Phoebe gebeurd is? Luister mee en laat het weten op onze Instagram: https://www.instagram.com/misdaadmeidenpodcast/


MYSTERIE - Bebe Paña & Beth Urbi

Luister  

Misdaad Meiden  /  28-03-2022

In een huis in het Brabantse Nuenen overlijden in een korte tijd 2 Filipijnse vrouwen. Is dit toeval? Of zit er misschien meer achter? Luister deze aflevering om alle details te weten te komen!


ONTVOERD - Sherri Papini

Luister  

Misdaad Meiden  /  21-03-2022

Sherri kwam haar kinderen niet van school halen en er werd niets meer van haar vernomen. Experts gingen ervan uit dat ze was ontvoerd. Hoe het verder ging? Dat hoor je in deze aflevering van de podcast. Volg ons ook op Instragram voor bijbehorend beeldmateriaal: https://www.instagram.com/misdaadmei...


VERMOORD - Rayna Rison

Luister  

Misdaad Meiden  /  14-03-2022

De 16 jarige Rayna Rison raakt vermist na haar shift bij de dierenkliniek. Er komen veel verdachten voorbij, totdat een bizar verhaal uiteindelijk leidt tot de oplossing van haar moord. Luister jij weer mee? 


VERMIST - Rebecca Coriam

Luister  

Misdaad Meiden  /  07-03-2022

Altijd al eens op een Disney Cruise willen gaan? Luister naar de zaak van deze week en wellicht denk je daar straks heel anders over ...Volg ons ook op Instragram voor bijbehorend beeldmateriaal: https://www.instagram.com/misdaadmeidenpodcast/ Samenwerken? E-mail ons: info@misdaadmeidenpodcast.nl


ONGEVAL of MOORD? - Paula

Luister  

Misdaad Meiden  /  28-02-2022

Wat begon als een gezellige zomerdag in 2003, eindigt voor het echtpaar Paula en Peter in een nachtmerrie wanneer zij met hun auto vast komen te staan op een spoorwegovergang. De intercity van Den Bosch naar Utrecht komt met 130km/h op de auto af. Peter weet op  het nippertje te ontsnappen, Paula h...


VERMOORD - Suzanne Jovin

Luister  

Misdaad Meiden  /  21-02-2022

Deze week een zaak die zich afspeelt op Yale, een van de meest prestigieuze Amerikaanse universiteiten. Laat vooral weten wat jij denkt dat er met Suzanne gebeurd is. 


MYSTERIE - Cindy James

Luister  

Misdaad Meiden  /  14-02-2022

de 44 jarige verpleegster Cindy James wordt jarenlang gestalkt en gaat daar mentaal bijna aan onderdoor. De rare telefoontjes, brieven en aanvallen op Cindy zijn angstaanjagend. We vertellen jullie alles over dit mysterie in deze podcastaflevering.


VERMIST - Herman Ploegstra

Luister  

Misdaad Meiden  /  07-02-2022

De 35-jarige Herman Ploegstra komt na een sportles nooit meer thuis aan. Wat is er gebeurd? En hoe is zijn verdwijning gelinkt aan die van John Heijboer? En aan Evert de C. die is opgepakt voor zijn betrokkenheid bij de Belgische Kasteelmoord? Dit en meer in deze aflevering. Volg ons ook op Instrag...


SERIEMOORDENAAR - Michel Stockx

Luister  

Misdaad Meiden  /  31-01-2022

Trigger waarschuwing: in deze aflevering komt het misbruik van en de moord op kinderen ter sprake. We begrijpen het als je dit te heftig vindt om naar te luisteren, en zien je dan graag terug bij een andere aflevering.Vandaag bespreekt Mandy hoe en op welke manier de beruchte seriemoordenaar Michel...


VERMOORD - Sherri Rasmussen

Luister  

Misdaad Meiden  /  24-01-2022

In de aflevering van deze week bespreken we de zaak van de Amerikaanse Sherri Rasmussen. Sherri wordt dood in haar appartement gevonden. Hoe zagen de weken voor haar dood eruit? En wie is toch die mysterieuze ex-vriendin van haar man over wie ze haar vader veel vertelt? Beluister hem nu! Volg ons o...


VERMOORD - Mariëlla de Geus

Luister  

Misdaad Meiden  /  17-01-2022

Gelukkig nieuwjaar lieve misdaad jongens en meiden! In deze eerste aflevering van 2022 nemen we jullie mee naar Gouda, waar de hele Goudse gemeenschap in 2001 wordt opgeschrikt door de moord op de jonge studente Mariëlla de Geus. 


VERMIST - Théo Hayez

Luister  

Misdaad Meiden  /  13-12-2021

Théo Hayez is een 18-jarige Belgische man die verdween in Australië. Hij werd voor het laatst gezien bij het verlaten van de bar Cheeky Monkey in Byron Bay, wat er daarna gebeurde weet niemand ... Wij praten je bij over deze zaak.


VERMOORD - Gonda Drent

Luister  

Misdaad Meiden  /  06-12-2021

Vandaag nemen we jullie mee naar Hoogezand, waar na een brand het lichaam van de 30 jarige jonge moeder Gonda Drent werd gevonden. Luister mee om alles over deze zaak te weten te komen.


VERMOORD - Anouschka Weezenbeek

Luister  

Misdaad Meiden  /  29-11-2021

Anouschka Weezenbeek uit Budel-Dorpsplein werd sinds maandag 22 januari 1990 vermist. Op maandag 12 februari wordt het dode lichaam van Anouschka gevonden. Wij vertellen je meer over deze verschrikkelijke moord.


VERMOORD - Sjaak Gerwig

Luister  

Misdaad Meiden  /  22-11-2021

Vandaag nemen we jullie mee naar de Rivierenbuurt in Utrecht, een echte volkswijk. Waar in 1995 de pas 18-jarige Sjaak Gerwig na een bezoekje aan zijn vriendin niet terugkeerde naar huis. 4 dagen later wordt zijn lichaam gevonden in een natuurgebied. 


ONTVOERD - Cleo Smith

Luister  

Misdaad Meiden  /  15-11-2021

De 4-jarige Cleo verdween in de nacht van 15 op 16 oktober van een camping waar zij met haar familie sliep. In de weken erna volgde er een klopjacht op de dader, een jacht die heel Australië in zijn ban hield. 


VERMOORD - Chynna, Lucas & Leonard

Luister  

Misdaad Meiden  /  08-11-2021

Deze week nemen we jullie mee naar Canada, waar in 2019 kort achter elkaar drie moorden werden gepleegd. De laatste beelden van Chynna en Lucas: het verliefde koppel dat elkaar een innige knuffel geeft bij het tankstation, gaan de hele wereld over. Wie zit er achter deze schokkende moorden? Luister...


OPGELOST DOOR TIKTOK - Alissa Turney

Luister  

Misdaad Meiden  /  01-11-2021

In 2001 raakte Alissa vermist, haar Sarah gebruikte TikTok om de man te vinden die haar vermoordde. 


VERMOORD - Ilham Benchelh

Luister  

Misdaad Meiden  /  25-10-2021

Vandaag neem we jullie mee naar het Groningse Sidderburen, waar een moeder van een tweejarig zoontje: Ilham Benchelh op 14 januari 2010 op een van de koudste winteravonden van dat jaar verdween. 


VERMOORD - De familie Murdaugh

Luister  

Misdaad Meiden  /  18-10-2021

Twee leden van een invloedrijke familie worden dood aangetroffen, waardoor een hoop zaken uit het verleden naar boven komen. Deze zaak is super recent, dus het zou goed kunnen dat je er de afgelopen tijd iets over gehoord hebt. Wij zetten de feiten die we tot nu toe kennen op een rijtje.


VERMIST - Jaïr Soares

Luister  

Misdaad Meiden  /  11-10-2021

De grootste nachtmerrie van iedere ouder wordt in augustus 1995 werkelijkheid voor de ouders van de 7 jarige Jaïr Soares. Hij raakt vermist tijdens een gezellige middag strand in Monster. Het liedje wat je in deze aflevering hoort is gezongen en geschreven door de broer van Jaïr, Martinho Soares.


VERMIST - Louise Kerton

Luister  

Misdaad Meiden  /  04-10-2021

Het is inmiddels twintig jaar geleden dat Louise Kerton, een 24-jarige Britse studente, van de aardbol verdween. Met de mogelijke dader van de verdwijning van Madeline Mcann achter de tralies, hoopt ook de vader van Louise op een doorbraak …


VERMOORD - De familie Todt

Luister  

Misdaad Meiden  /  27-09-2021

Wonen in een stad die is ontworpen door Walt Disney, klinkt dit niet als een droom? Voor de familie Todt werd het een nachtmerrie. Wat er precies gebeurde? Je hoort het in deze nieuwe aflevering.


VERMOORD - Anne de Ruyter de Wildt

Luister  

Misdaad Meiden  /  20-09-2021

De moord op Anne de Ruyter de Wildt was een gebeurtenis die in de nacht van woensdag 30 april op donderdag 1 mei 1997 plaatsvond. Wie verantwoordelijk was voor deze misdaad? Dat hoor je in de nieuwste aflevering. 


VERMOORD - Joel Bastiaens & Sandra de Sousa

Luister  

Misdaad Meiden  /  13-09-2021

De 24 jarige Joel Bastiaens leert tijdens zijn stage in het zonnige Brazilië de Braziliaanse Sandra kennen. Hij beseft dat Sandra de vrouw van zijn leven is en hij besluit na afronding van zijn opleiding in Brazilië te blijven wonen. Samen met Sandra richt hij een vastgoedbedrijf op. Het leven lac...


VERMOORD - De familie Mcstay

Luister  

Misdaad Meiden  /  06-09-2021

In 2005 verdwijnt de familie Mcstay plotseling. Als hun lichamen jaren later vlakbij de Mexicaanse grens worden aangetroffen komt het onderzoek in een stroomversnelling. Achtergrondmuziek:Perspectives by Kevin MacLeodLink: https://incompetech.filmmusic.io/song/4207-perspectivesLicense: http://creat...


VERMOORD - Melanie Sijbers

Luister  

Misdaad Meiden  /  30-08-2021

Een jaar geleden begonnen we onze podcast! Bedankt voor alle support sindsdien. In deze jubileum-aflevering nemen we jullie mee in een zaak van eigen bodem.  Namelijk de vreselijke moord op de 15-jarige Melanie Sijbers. Luisteren jullie mee? 


VERMIST - Amy Lynn Bradley

Luister  

Misdaad Meiden  /  23-08-2021

Op 21 maart 1998 vertrok het cruiseschip Rhapsody of the Seas voor een cruise langs het Caribisch gebied. Wat een geweldige reis voor het gezin Bradley had moeten worden loopt uit op een nachtmerrie. Dochter Amy raakt vermist en ondanks meerdere vermeende waarnemingen van Amy is zij tot op de dag va...


VERMOORD - Susan Ambrosino

Luister  

Misdaad Meiden  /  16-08-2021

Susan Ambrosino is liefhebbende vrouw van Keith en moeder van de 8 jarige Taylor. Haar leven komt op zijn kop te staan als haar man op uitzending wordt gestuurd naar Hongarije. En dit heeft voor haar niet te overziene gevolgen. Luister deze aflevering om alles over haar moord te weten te komen.


ONTVOERD - Anthony de Clerck

Luister  

Misdaad Meiden  /  09-08-2021

Een primeur in onze podcast: een ontvoering! En eentje wel heel dicht bij onze landsgrenzen, luister je mee? 


DE LULULEMON MOORD

Luister  

Misdaad Meiden  /  02-08-2021

In deze aflevering nemen we jullie mee  naar een winkel van een bekend sportmerk in Amerika, namelijk naar de Lululemon winkel in Bethesda in Maryland. Daar vindt in de nacht van 11 maart 2011 een vreselijke aanval plaats op twee medewerkers die de winkel afsluiten die avond. 


MOORDENAAR - Tyler Hadley

Luister  

Misdaad Meiden  /  26-07-2021

Kun je het je voorstellen, dat je op een feestje aanwezig bent waar twee lijken in een andere kamer verborgen liggen? Het overkwam tieners in Amerika. Luister mee om meer te horen over deze bizarre gebeurtenis. 


MYSTERIE - Mariska Mast

Luister  

Misdaad Meiden  /  19-07-2021

In 2008 vertrekt de dan 23 jarige Mariska Mast naar Honduras samen met een goede vriendin. Daar volgen ze duikles. Na een dag duiken besluiten ze 's avonds nog even een drankje te gaan drinken op het strand met de andere leerlingen. En ook de knappe Australische duikinstructeur Dan is van de pa...


VERMIST - Lisette Vroege

Luister  

Misdaad Meiden  /  12-07-2021

Op 3 juni 1992 raakt Lisette Vroege vermist. Drie getuigen hebben haar die avond nog voor haar woning in Haarlem gezien maar, als haar vriend even later thuiskomt is Lisette spoorloos.


MYSTERIE - Dascha Graafsma (gesprek met vader en onderzoeksleider)

Luister  

Misdaad Meiden  /  28-06-2021

In deze extra lange aflevering gaan we in gesprek met Rene Graafsma, de vader van Dascha en de onderzoeksleider van het TDO (Team Dascha Onderzoek) Joey Roelofs. Luister eerst aflevering 42 over het mysterie rondom de laatste uren van Dascha om deze aflevering beter te kunnen begrijpen. Omdat we voo...


VERMIST - Anny Heyligers

Luister  

Misdaad Meiden  /  21-06-2021

Vandaag bespreken we de langst lopende vermissingszaak van Nederland. Luister je mee?


MYSTERIE - Dascha Graafsma

Luister  

Misdaad Meiden  /  14-06-2021

De 16 jarige Dascha Graafsma gaat op vrijdagavond 27 november 2015 met een vriendengroep stappen in Hilversum. Rond 2 uur die nacht verlaat zij de discotheek zonder jas en een van de weinige dingen die vaststaat is dat zij rond kwart voor 6 die zaterdagmorgen is aangereden door een trein. Wat er in...


VERMIST - Simon Lembi & Anny

Luister  

Misdaad Meiden  /  07-06-2021

In Nederland worden jaarlijks tussen de 16.000 en de 20.000 mensen als vermist opgegeven bij de politie. Dat bij een vermissing lang niet altijd kwade opzet in het spel is, dat bespreken we in deze aflevering. Achtergrondmuziek:Perspectives by Kevin MacLeodLink: https://incompetech.filmmusic.io/son...


VERMOORD - Diana Winkel

Luister  

Misdaad Meiden  /  31-05-2021

De 47 jarige tekenlerares wordt in 2008 vermoord gevonden achter haar voordeur. Zij is met messteken om het leven gebracht. Naast haar ligt een briefje van 10 euro. Na haar dood moesten haar familieleden meer dan 80 donaties aan goede doelen opzeggen. Dat geeft al aan wat voor een lieve en warme vro...


VERMOORD - Kim Wall

Luister  

Misdaad Meiden  /  24-05-2021

'De duikbootzaak', zo werd de vermissing van de Zweedse journalist Kim Wall algauw genoemd in de media. De 30-jarige Kim verdween nadat ze op 10 augustus 2017 in het havengebied van Kopenhagen aan boord was gestapt van een zelfgebouwde onderzeeboot en keerde nooit meer terug.Achtergrondmuz...


VERMIST - Sophia Koetsier

Luister  

Misdaad Meiden  /  17-05-2021

Als de 21 jarige geneeskundestudente Sophie Koetsier in haar tussenjaar in 2015 vertrekt naar Oeganda raakt zij vermist. Luister deze aflevering om alle details over haar vermissing te weten te komen. 


MYSTERIE - Vince Viafore

Luister  

Misdaad Meiden  /  10-05-2021

Vandaag bespreken we de welbekende zaak van de "kajak killer".Achtergrondmuziek:Perspectives by Kevin MacLeodLink: https://incompetech.filmmusic.io/song/4207-perspectivesLicense: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/


VERMIST - Marion & Romy van Buuren

Luister  

Misdaad Meiden  /  03-05-2021

Op 8 juni 1997 verdwijnen de 18 jarige Marion en haar 11 maanden oude dochter Romy. Zij verbleven destijds in een blijf van mijn lijf huis en hadden die dag afgesproken met de vader van Romy, Okan. Hij heeft een zeer gewelddadig verleden en die bewuste dag zijn buren getuige van een fikse ruzie tuss...


VERMOORD - Tina McQuaig

Luister  

Misdaad Meiden  /  26-04-2021

Tina, moeder van de 4-jarige Tyler en vrouw van Otis komt na haar werk niet meer thuis. Tijdens het onderzoek komt haar grootste geheim boven water, zou ze dit met haar leven hebben moeten bekopen? Meer hoor je in de nieuwste aflevering. Achtergrondmuziek:Perspectives by Kevin MacLeodLink: https://...


VERMOORD - April Millsap

Luister  

Misdaad Meiden  /  19-04-2021

Toen de 14 jarige April Millsap op 14 juli 2014 een wandeling ging maken met haar hond Penny, kwam zij helaas nooit meer thuis aan. Haar moeder maakt zich ongerust als zij niet zoals afgesproken voor het donker thuis is. Het lichaam van April wordt een paar uur later gevonden dankzij de hulp van haa...


MYSTERIE - Cassandra van Schaijk

Luister  

Misdaad Meiden  /  12-04-2021

De toen 17-jarige Cassandra van Schaijk ging in 2007 met een paar vrienden naar een hardcorefeest. Ze mistte de nachtbus die haar die nacht thuis had moeten brengen. Een paar weken later werd ze drijvend in de Noorderplassen gevonden. Tot op heden is het niet bekend wat er met Cassandra is gebeurd....


VERMOORD - Tob Cohen

Luister  

Misdaad Meiden  /  05-04-2021

In 1987 vertrekt de Nederlandse Tob Cohen naar Kenia om te werken voor Philips. Hij verliest zijn hart aan het land en ook aan een Keniaanse vrouw. Als hij in juli 2019 spoorloos verdwijnt is zijn zus in Nederland gelijk ongerust. Ze besluit dan ook naar Afrika te vertrekken om de onderste steen bov...


VERMOORD - Sarah Everard

Luister  

Misdaad Meiden  /  29-03-2021

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is de veiligheid van vrouwen op straat momenteel een hot topic, zowel in Nederland als in het buitenland. Deze discussie is opgelaaid door de vermisssing van Sarah Everard, begin deze maand in Engeland. Maar wat is er met Sarah gebeurd, wat weten we tot nu toe e...


VERMOORD - Manita Koenen & Leon Rombouts

Luister  

Misdaad Meiden  /  22-03-2021

Op 27 maart 2003 werden de 37 jarige Manita en haar 33 jarige vriend Leon zwaargewond op hun bankstel gevonden door de dochter van Manita. Later die avond bezwijken ze beide aan hun verwondingen in het ziekenhuis. Ze hadden samen hun geluk gevonden, nadat Manita een vervelende relatie achter de rug...


VERMOORD - Michael Williams

Luister  

Misdaad Meiden  /  15-03-2021

Michael vertrok 's ochtends vroeg om op eenden te jagen en kwam nooit meer thuis. Viel hij ten prooi aan de alligators? Of heeft er zich die dag wat anders afgespeeld? Je hoort het in de deze aflevering. Achtergrondmuziek:Perspectives by Kevin MacLeodLink: https://incompetech.filmmusic.io/song...


MYSTERIE - Kris Kremers & Lisanne Froon

Luister  

Misdaad Meiden  /  08-03-2021

In deze aflevering vertellen we jullie meer over een verdwijning uit 2014, die van twee Nederlandse studenten: Kris Kremers en Lisanne Froon. Tijdens hun reis naar Panama raken zij vermist in de jungle. Als na een tijd hun rugzak wordt gevonden dan blijkt onder meer dat de meiden ten minste 7 keer n...


VERMOORD - Simone de Laat

Luister  

Misdaad Meiden  /  01-03-2021

Simone de Laat is 30 jaar oud en woont alleen met haar twee kinderen. Haar partner en vader van de kinderen woont ergens anders. Als Simone niet komt opdagen bij de huisarts en niet reageert op haar huistelefoon, rijden haar ouders naar haar  toe. Daar treffen ze Simone dood in bed aan. Wij vertell...


VERMIST - Eefke Wolf & Jolanda Meijer

Luister  

Misdaad Meiden  /  22-02-2021

In deze aflevering bespreken we twee verschillende vermissingen. Als eerste de vermissing van Eefke Wolf uit Hattem. Nadat zij rond 11 uur 's avonds op donderdag 18 augustus 1983 haar werk verliet, is er geen spoor meer van haar vernomen. Omwonenden hebben die avond rond dat tijdstip hulpgeroep...


VERMIST - Rachel Cooke

Luister  

Misdaad Meiden  /  15-02-2021

Rachel is in de kerstvakantie bij haar ouders op bezoek. Ze gaat op een ochtend hardlopen, maar keert niet terug naar huis. Als een veroordeelde moordenaar jaren later toegeeft verantwoordelijk te zijn voor haar verdwijning staat het leven van de familie op zijn kop. Achtergrondmuziek:Perspectives...


SERIEMOORDENAAR - Koos Hertogs

Luister  

Misdaad Meiden  /  08-02-2021

In deze aflevering vertellen we meer over een van de meest beruchte kinder- en seriemoordenaars van Nederland: Koos Hertogs. Luister om er achter te komen voor welke moorden hij is veroordeeld en welke moorden hij misschien nog meer op zijn geweten heeft. Ook vertellen we hoe hij werd ontmaskerd en...


VERMOORD - Els Slurink

Luister  

Misdaad Meiden  /  01-02-2021

Als Nederlandse true-crime liefhebber kan de zaak van Els Slurink je de afgelopen twee weken niet ontgaan zijn. De politie voerde namelijk actie om nu, 24 jaar later, alsnog antwoord te krijgen op de vragen rondom haar overlijden. Ook wij besteden deze week aandacht aan de zaak. Luister je mee?Achte...


VERMIST - Rebecca Groenendijk

Luister  

Misdaad Meiden  /  25-01-2021

Als de vriend van Rebecca Groenendijk zaterdag 1 februari 2014 thuiskomt na zijn werk, is de 33-jarige Rebecca nergens te bekennen. Ze blijkt spoorloos verdwenen te zijn. Ondanks de inspanningen van de familie van Rebecca en de politie is zij tot op de dag van vandaag vermist. 


VERMIST - Michele Whitaker

Luister  

Misdaad Meiden  /  18-01-2021

Door een fout in het systeem komt Michele na een tijd in de gevangenis weer op straat te staan, in plaats van in een afkickkliniek. De familie raakt ongerust als ze niets meer van haar vernemen en geven haar op als vermist. De politie start en onderzoek die na een aantal jaren een hele onverwachte w...


VERMOORD - Kelly Ann Prosser

Luister  

Misdaad Meiden  /  11-01-2021

Maandag 20 september 1982 is een regenachtige en grijze dag. De 8 jarige Kelly heeft de discussie met haar moeder gewonnen en mag die dag zelf vanuit haar school naar huis lopen. Ze komt alleen nooit meer thuis aan. Luister deze aflevering om te weten te komen hoe de politie er na 38 jaar onderzoek...


VERMOORD - Jurrie en Marrie Vis

Luister  

Misdaad Meiden  /  04-01-2021

Op donderdag 10 september 2009 worden rond half tien ’s avonds in een woning in het Overijsselse Vollenhove de levenloze lichamen van Jurrie en Marrie Vis worden gevonden. Wat er precies is gebeurd? We nemen je mee in de speculaties en theorieën van de afgelopen jaren. Achtergrondmuziek:Perspect...


VERMIST - Maurice Gerse & June Churisan Allen

Luister  

Misdaad Meiden  /  28-12-2020

Twee op zichzelf staande verhalen over de vermissingen van de 33 jarige Maurice Gerse. Hij verdween na een woordenwisseling met zijn baas. En de 45 jarige June Churisan Allen, hij verdween 1 dag na zijn verjaardag in de Utrechtse wijk Lunetten. 


VERMIST - Jennifer Kesse

Luister  

Misdaad Meiden  /  21-12-2020

De 24-jarige Jennifer was zich heel erg bewust van haar eigen veiligheid. Als ze alleen op straat liep telefoneerde ze vaak met vrienden of liep ze met haar sleutels tussen haar vingers om een eventuele aanvaller af te weren. Toch verdween ze van de een op de andere dag, zonder spoor. Meer in de nie...


VERMIST - Alie Spruit

Luister  

Misdaad Meiden  /  14-12-2020

Op een druilerige zaterdagavond op 23 januari 1988 even na tien uur ‘s avonds heeft Alie fikse ruzie met haar man Henk. Ze is zo boos dat ze het huis uit vlucht op haar fiets, de donkere en natte avond in. Daarna wordt er van haar of haar spullen nooit meer een spoor vernomen. 


VERMOORD - Gavin Smith

Luister  

Misdaad Meiden  /  07-12-2020

Op het eerste gezicht ging het leven Gavin voor de wind. Hij had een leuke baan, drie zoons en een lang huwelijk. Toch gingen er achter dit gelukkige front een aantal problemen schuil, die hij met zijn leven moest bekopen. Wat deze problemen waren hoor je in de nieuwste aflevering.Achtergrondmuziek:...


PASKAMERMOORD - Sandra van Raalten

Luister  

Misdaad Meiden  /  30-11-2020

Op vrijdag 30 november 1984 loopt een nietsvermoedende klant de kledingwinkel Manouk in Zaandam binnen. Ze gaat de winkel in en loopt door naar de achterkant, waar zich de pashokjes bevinden. Daar krijgt zij de schrik van haar leven. In een van de pashokjes treft zij de 21 jarige verkoopmedewerkster...


VERMIST - Kyron Horman

Luister  

Misdaad Meiden  /  23-11-2020

Kyron was 7 jaar oud toen hij niet in de schoolbus zat die hem naar huis had moeten brengen. Zijn stiefmoeder Terri had hem die ochtend op school afgezet. 10 jaar is het nog steeds niet bekend wat er met hem gebeurd is, maar natuurlijk zijn er wel een aantal theorieën. Achtergrondmuziek:Perspectiv...


TIKTOK MOORD - Austin Wenner en Jessica Lewis

Luister  

Misdaad Meiden  /  16-11-2020

Nietsvermoedend spelen een paar tieners in Seattle op 19 juni 2020 een app op hun telefoon. Van deze app krijgen ze coördinaten en hun weg hier naartoe filmen ze voor op TikTok. Ze hadden alleen nooit verwacht dat deze app hen naar een schokkende ontdekking zou leiden. Weten wat er precies is gebeu...


VERMIST - Betty Kunst

Luister  

Misdaad Meiden  /  09-11-2020

in 1968 zou Betty gaan stappen in het Dolhuys in Dordrecht, daar kwam ze alleen nooit aan. Haar moeder had die dag al twee keer eerder een vreemd voorgevoel gehad over dat er iets met Betty gebeurd zou zijn. Jaren later volgen er via het programma Vermist een aantal tips. Of deze leidde tot een oplo...


VERMOORD - De familie Van Breda

Luister  

Misdaad Meiden  /  02-11-2020

In de vroege ochtend van 27 januari 2015 krijgt de politie in Zuid Afrika een belletje van Henri van Breda. Hij vraagt om hulp omdat zijn familie in hun miljoenenvilla is aangevallen met een bijl. Wie er achter deze gruwelijke aanval zit? Je hoort het in de aflevering van deze week. 


VERMOORD - Michelle Martinko

Luister  

Misdaad Meiden  /  26-10-2020

Michelle werd in 1979 dood gevonden op een parkeerplaats van een net geopend winkelcentrum, in 2018 werd de dader eindelijk opgepakt. Hoe hij na al die jaren toch gevonden werd? Je hoort het in de nieuwste aflevering.  Achtergrondmuziek:Perspectives by Kevin MacLeodLink: https://incompetech.filmmus...


VERMIST - Germa van den Boom

Luister  

Misdaad Meiden  /  19-10-2020

De 19 jarige Germa was in de nacht van 28 op 29 juli 1984 voor het eerst alleen thuis. Ze raakt die nacht vermist en is, nu ruim 36 jaar later nog steeds niet gevonden. 


VERMOORD - Missy Bevers

Luister  

Misdaad Meiden  /  12-10-2020

Als vrouw, moeder en fitnessintructrice stond Missy altijd klaar voor anderen. Toch wilde iemand haar dood hebben. Wie heeft Missy opgewacht om te vermoorden? We nemen je mee in de theorieën. Achtergrondmuziek:Perspectives by Kevin MacLeodLink: https://incompetech.filmmusic.io/song/4207-perspectiv...


VERMIST - Willeke Dost

Luister  

Misdaad Meiden  /  05-10-2020

Op de ochtend van 15 januari 1992 treffen de pleegouders van de vijftienjarige Willeke haar bed leeg aan. Willeke was weg en is tot op de dag van vandaag nooit meer gevonden.


VERMOORD - Anneke van der Stap

Luister  

Misdaad Meiden  /  28-09-2020

Na een bezoek aan een vriend in Enschede komt de 22 jarige Anneke op de avond van 11 juli 2005 niet meer thuis. Tien dagen later wordt haar levenloze lichaam gevonden in Rijswijk. 


VERMOORD - Emma Walker

Luister  

Misdaad Meiden  /  21-09-2020

De 16-jarige Emma wordt op maandagochtend dood in haar bed aangetroffen na een weekend vol rare gebeurtenissen. Wie is de dader? Je hoort het in de vierde aflevering van de Misdaad Meiden podcast.Achtergrondmuziek:Perspectives by Kevin MacLeodLink: https://incompetech.filmmusic.io/song/4207-perspect...


VERMOORD - Bobbie Jo & Annette Schnee

Luister  

Misdaad Meiden  /  25-08-2020

Een zaak die begon in de jaren '80 krijgt een bijzonder staartje in 2021 ... luister je mee?


ONTVOERD - Graeme Thorne

Luister  

Misdaad Meiden  /  22-08-2020

In de aflevering van vandaag vertellen we jullie meer over de eerste ontvoering voor losgeld in Australië. 


VERMIST - Deborah Rosiek

Luister  

Misdaad Meiden  /  21-08-2020

Wanneer de 39 jarige Deborah Rosiek in 2003 niet op een belangrijke afspraak in het ziekenhuis verschijnt, gaan de alarmbellen al snel rinkelen bij mensen uit haar omgeving. Ondanks het feit dat de politie de zaak direct zeer serieus opneemt, blijkt de zoektocht naar Deborah lastiger dan gehoopt.