NL BE Racing Podcast

NL BE Racing Podcast

Ontspanning  |  4 afleveringen

Welkom bij de podcast van de grootste league racing community van Nederland en België! Wij kijken hier wekelijks terug op de leaguerace's van afgelopen week. Onderandere met Coureurs te gast en Interessante interviews!

Verras mij  


S1A2 - Pole voor max | PC en Xbox gaming | Hamilton zijn prijzen - NL BE Racing Podcast

Luister  

NL BE Racing Podcast  /  12-12-2020

Welkom bij de 2e podcast aflevering van NL BE Racing, in deze aflevering word er gesproken over de pole van max, we praten met een Xbox en PC coureur, en nog veel meer! Deze aflevering te gast: Michael, David en Chris!


BONUS - Nabeschouwing Bahrein | Crash Grosjean - Stroll ondersteboven!

Luister  

NL BE Racing Podcast  /  29-11-2020

N.AV. de heftige crash op Bahrein volgt een bonus aflevering van de NL BE Racing Podcast. Deze keer praten we niet over de F1 game maar over de gebeurtenissen in de Grand-Prix van Bahrein. Samen met CJ en Flying Fynn geven wij onze mening en reacties op de gebeurtenissen deze race!


S1A1 - PS5 | Divisie Race Brazilië | Ontwikkelingen van de F1 Game - NL BE Racing Podcast

Luister  

NL BE Racing Podcast  /  26-11-2020

Welkom bij de allereerste podcast van NL BE Racing, in deze aflevering word er gesproken over de toekomst van de F1 game, PS5 en uiteraard blikken wij terug op de races van afgelopen week. Deze aflevering te gast: Itz_Utra, CGT_FlyingFinn, MisterCJ en vanuit het middenveld Gawrona!


Trailer - NL BE Racing Podcast

Luister  

NL BE Racing Podcast  /  24-11-2020

De Officiele NL BE Racing podcast gaat binnenkort van start. Hier alvast een voorproefje