NMS Weekly

NMS Weekly

Kunst  |  18 afleveringen

Cultuurliefhebbers luisteren naar Nooit Meer Slapen. Maar vijf uitzendingen per week en tal van gasten is véél om bij te houden. Daarom is er nu NMS Weekly! Een podcast met een selectie van de leukste gesprekken, rubrieken en muziek van de hele week: hapklaar in één podcast van anderhalf uur. Abonneer je nu en krijg elke vrijdag je wekelijkse dosis NMS rechtstreeks op je tablet of smartphone.

Verras mij  


NMS Weekly - De laatste

Luister  

NMS Weekly  /  28-09-2018

Vorige week was voorlopig de laatste NMS Weekly. Vanaf nu zelf bepalen welke gesprekken je luistert? Abonneer je op de Nooit Meer Slapen podcast!


NMS Weekly - Afl. 17 met o.a. Halina Reijn, Delic en BlacKkKlansman

Luister  

NMS Weekly  /  20-09-2018

In deze aflevering kun je luisteren naar de gesprekken met actrice Halina Reijn en producer en kunstschilder Delic. Verder hoor je wat onze luisteraars vinden van de speelfilm 'BlacKkKlansman' in de rubriek Oordeel Zelf.


NMS Weekly - Afl. 16 met o.a. schrijvers Marente de Moor en Tjeerd Posthuma en zanger Broeder Dieleman

Luister  

NMS Weekly  /  13-09-2018

Deze week luister je in NMS Weekly naar gesprekken met schrijver Marente de Moor over haar nieuwste boek 'Foon', Broeder Dieleman, die in zijn nieuwe dubbelalbum 'Komma' de wateren van Zeeuws-Vlaanderen bezingt en fotograaf Tjeerd Posthuma, die de Reismicrofoon meenam in aanloop naar zijn nieuwe exp...


NMS Weekly - Alf. 15 met o.a. toneelschrijver Vincent van der Valk, Wende en een gedicht voor Remco Campert

Luister  

NMS Weekly  /  07-09-2018

In deze aflevering kun je luisteren naar een interview met acteur en toneelschrijver Vincent van der Valk, een live sessie van Wende op Into The Great Wide Open en een gedicht voor Remco Campert van Hagar Peeters.


NMS Weekly - Afl. 14 met o.a. mezzosopraan Nienke Nasserian Nillesen, regisseur Roel Reiné en De Man is Lam

Luister  

NMS Weekly  /  31-08-2018

Deze week kun je luisteren naar mezzosopraan Nienke Nasserian Nillesen, regisseur Roel Reiné en de podcast De Man is Lam.


NMS Weekly - Afl. 13 met rapper Winne, actrice Esmée van Liere en WOLKEN

Luister  

NMS Weekly  /  24-08-2018

Deze keer kun je luisteren naar een lang interview met rapper Winne, een openhartig gesprek met actrice Esmée van Lieren en live muziek van WOLKEN.


NMS Weekly - Afl. 12: met programmeur Luc Mastenbroek en schrijver Thomas van Aalten

Luister  

NMS Weekly  /  17-08-2018

In deze aflevering introduceert programmeur van 'De School', Luc Mastenbroek, Hanneke Groenteman in het clubleven en hoor je een verhaal van weekschrijver Thomas van Aalten.


NMS Weekly - Afl. 11: met filmmaker Mea Dols de Jong, Douwe Bob en Roes

Luister  

NMS Weekly  /  20-07-2018

Deze week kun je luisteren naar filmmaker Mea Dols de Jong, Douwe Bob en Roes. De komende twee weken in verband met onze zomerstop géén NMS Weekly, maar vanaf 6 augustus zijn we er weer.


NMS Weekly - Afl. 10: met Marc-Marie Huijbregts, Awkward i en 'De Kasteelmoord'

Luister  

NMS Weekly  /  13-07-2018

In deze aflevering kun je luisteren naar een lang interview met cabaretier Marc-Marie Huijbregts, een NMS Live sessie van Awkward i en de spannende true-crime serie 'De Kasteelmoord'.


NMS Weekly - Afl. 9: met theatermaker Ilay den Boer, actrice Nastaran Razawi Khorasani en zangeres Shishani Vranckx.

Luister  

NMS Weekly  /  06-07-2018

Deze week kun je luisteren naar een lang interview met theatermaker Ilay den Boer, een openhartig gesprek met actrice Nastaran Razawi Khorasani en 'De Reismicrofoon' van zangeres Shishani Vranckx.


NMS Weekly - Afl. 8: met culinair recensent Hiske Versprille, Janne Schra en de film Hereditary.

Luister  

NMS Weekly  /  29-06-2018

In deze NMS Weekly kun je luisteren naar een lang gesprek met culinair recensent Hiske Versprille, een NMS Live Sessie van Janne Schra en hebben we het over de film 'Hereditary'.


NMS Weekly - Afl. 7 met o.a. schrijfster Eva Posthuma de Boer, acteur Guus van der Steen en Podiumbeesten.

Luister  

NMS Weekly  /  22-06-2018

In deze aflevering kun je luisteren naar schrijfster Eva Posthuma de Boer, acteur Guus van der Steen en de laatste aflevering van 'Podiumbeesten.'


NMS Weekly - Afl. 6: met chefkok Joris Bijdendijk, rapper Pepijn Lanen en een live sessie van Jeangu Macrooy

Luister  

NMS Weekly  /  15-06-2018

In deze aflevering kun je luisteren naar een gesprek met chefkok Joris Bijdendijk, rapper Pepijn Lanen in de rubriek 'Open Kaart' en een live sessie van Jeangu Macrooy.


NMS Weekly - Afl. 5: Alex van Warmerdam special

Luister  

NMS Weekly  /  08-06-2018

In deze aflevering een heuse Alex van Warmerdam special: een vierdelige podcast over zijn werk én een gesprek met de maker zelf.


NMS Weekly - Afl. 4: met filmmakers Marco Niemeijer, Tomas Kaan en Sanne Rovers

Luister  

NMS Weekly  /  01-06-2018

In deze aflevering kun je luisteren naar een mooi gesprek met filmmaker Marco Niemeijer. Hij praat over zijn documentaire 'Garden of Life,' die gaat over zijn avontuurlijke schoonvader wiens wereld steeds kleiner is geworden sinds hij werd gediagnosticeerd met alzheimer. Daarna kun je luisteren naar...


NMS Weekly - Afl. 3: met o.a. schrijvers Sarah Sluimer en Peter Buwalda, cabaretier Katinka Polderman en componist Louis Gauthier.

Luister  

NMS Weekly  /  25-05-2018

Deze week kun je in NMS Weekly luisteren naar programmamaker, journalist en schrijver Sarah Sluimer. Zij ging met Pieter in gesprek over haar debuutroman 'Keizer.' Daarna is het tijd voor de tweede aflevering van 'Podiumbeesten', waarin cabaretiers als Katinka Polderman een kijkje achter de schermen...


NMS Weekly - Afl. 2: met cabaretier Peter Pannekoek en sociaal-wetenschapper Linda Duits

Luister  

NMS Weekly  /  18-05-2018

Deze keer in NMS Weekly: Cabaretier Peter Pannekoek over lachen om niet te huilen, sociaal-wetenschapper Linda Duits over hoe seks haar expertise werd en de vierde aflevering van de podcast 'De Man is Lam'.


NMS Weekly - Afl. 1: met historicus Rutger Bregman, psych-rock van Altin Gun en cabaretier Javier Guzman

Luister  

NMS Weekly  /  11-05-2018

Deze week kun je in NMS Weekly luisteren naar het gesprek met historicus Rutger Bregman over zijn boek 'Gratis geld voor iedereen,' Turkse psych-rock van Altin Gun in de NMS Live sessies en een openhartig gesprek met cabaretier Javier Guzman.