Podcast Zoeker

NOS Formule 1-Podcast

NOS Formule 1-Podcast

Sport & Recreatie  |  76 afleveringen

Meningen en scherpe analyses, feiten en opvallende verhalen. Met vanzelfsprekend aandacht voor de prestaties van Max Verstappen. Dat en meer is te horen in de NOS Formule 1-Podcast. Presentator Dione de Graaff neemt samen met oud-coureur Jan Lammers en NOS Formule 1-verslaggever Louis Dekker iedere maandag na een Grand Prix de race door.

#8 - 'De vloek van Monaco? Mooi voor verhaal als Monegask daar wint' (S04)Luister  

Presentator Gert van 't Hof blikt met Jan Lammers en Louis Dekker terug op de Grand Prix van Barcelona, die werd gewonnen door Max Verstappen.  De Nederlander is nu weer de leider in het klassement om de wereldtitel, maar blijft dat ook zo na de volgende race in Monaco? 

#7 - 'Max Verstappen gaf een masterclass in Miami' (S04)Luister  

Presentator Dione de Graaff blikt samen met NOS Formule 1-verslaggever Louis Dekker en oud-coureur Jan Lammers terug op het afgelopen raceweekend in Miami.

#6 - 'Grote bak ellende voor grootheid Hamilton' (S04)Luister  

Dione de Graaff bespreekt met Jan Lammers en Louis Dekker de Grand Prix van Italië. Door zijn overwinning verkleinde Max Verstappen de achterstand in het WK-klassement op Charles Leclerc. 

#5 - 'Tragedies hebben Leclerc onbreekbaar gemaakt' (S04)Luister  

Dione de Graaff bespreekt met Jan Lammers en Louis Dekker de Grand Prix van Australië. Waar Max Verstappen weer problemen had en Leclerc afstand nam. En ze komen terug op de opmerkelijk uitspraak van Haas-teambaas Günther Steiner twee weken geleden. 

#4 - 'Nu tijd om einde te maken aan kunstmatig inhalen' (S04)Luister  

Dione de Graaff blikt met Jan Lammers en Louis Dekker terug op het bizarre weekend in Saudi-Arabië en de eerste zege van Max Verstappen. 

#3 - 'RedBull moet heel snel vertrouwen tanken' (S04)Luister  

En nieuwe Formule 1-podcast, over de eerste Grand Prix van het seizoen. Aan tafel: Dione de Graaff, Jan Lammers en Louis Dekker.

#2 - 'Je hebt het gevoel dat je een heipaal bent' (S04)Luister  

Het testen is klaar. De eerste Grand Prix komt er aan. Dione de Graaff bespreekt samen met Jan Lammers en Louis Dekker hoe alle teams er voor staan.

#1 - 'Max wil je zelfs in de draaideur nog voorbij' (S04)Luister  

We zijn terug! De eerste testdagen in Barcelona zitten er op. Dione de Graaff blikt samen met Jan Lammers en Louis Dekker vooruit op het nieuwe seizoen.

#23 - Ultieme apotheose: 'Gerechtigheid over het hele seizoen' (S03)Luister  

De laatste race van het Formule 1-seizoen werd uiteindelijk toch het spektakelstuk dat het vooraf beloofde te worden. Met Max Verstappen die Lewis Hamilton van de troon stootte. In deze bijzondere aflevering van de NOS Formule 1-podcast praat Dione de Graaff na met Jan Lammers, Louis Dekker en Marco…

#22 - 'Het is tijdens de Grand Prix gewoon koehandel met de straffen” (S03)Luister  

Presentator Dione de Graaff blikt met Jan Lammers en Louis Dekker op de Grand Prix van Saoedi-Arabië. 

#21 - 'Verstappen kampioen in Jeddah? Kans is klein, maar het kan' (S03)Luister  

Presentator Dione de Graaff blikt met Louis Dekker en Jan Lammers terug op de Grand Prix van Qatar. Ook wordt er vooruitgekeken naar de komende race in Saoedi-Arabië. 

#20 - 'Als WK ooit op 1 punt beslist gaat worden, dan is dit hem' (S03)Luister  

Presentator Marco Verhoef kijkt met Jan Lammers en Louis Dekker terug op de Grand Prix van Brazilië, waar Lewis Hamilton heer en meester was. 

#19 - 'Lewis Hamilton voelt dat de titel door z'n vingers glipt' (S03)Luister  

Presentator Dione de Graaff blikt met Jan Lammers en Louis Dekker terug op de Grand Prix van Mexico, die door Max Verstappen werd gewonnen.

#18 - 'Mercedes zat te pitten bij de bandenwissel van Verstappen' (S03)Luister  

Presentator Dione de Graaff blikt met Jan Lammers en Louis Dekker terug op de Grand Prix van de Verenigde Staten, die door Max Verstappen werd gewonnen. 

#17 - 'Verstappen en zijn team hebben veel om zich zorgen over te maken' (S03)Luister  

Dione de Graaff blikt met Jan Lammers en Louis Dekker terug op de Grote Prijs van Turkije. Op het eerste gezicht leek het een goednieuwsshow voor Verstappen en red Bull, maar schijn bedriegt soms.

#16 - 'Verstappen heeft de beste kaarten voor de wereldtitel' (S03)Luister  

Presentator Dione de Graaff blikt met Louis Dekker en Jan Lammers terug op de GP van Sotsji.  Lewis Hamilton won de race, Max Verstappen eindigde als tweede.

#15 - 'Ondanks de gridstraf, is Verstappen de winnaar van het weekend' (S03)Luister  

Presentator Amber Brantsen blikt met Louis Dekker en Jan Lammers terug op de GP op het circuit van Monza. Ook geeft steward Peter Oord zijn mening over de gridstraf die Verstappen kreeg, na de crash met Lewis Hamilton

#14 - 'GP Zandvoort voor Verstappen gewoon een overwinning op weg naar wereldtitel' (S03)Luister  

In de NOS Formule 1-podcast blikt presentator Amber Brantsen met Louis Dekker, Jan Lammers en Joanke Dijkstra terug op de Nederlandse Grand Prix, die werd gewonnen door Max Verstappen. 

#13 - 'Spa viel door botsende belangen in het water' (S03)Luister  

Vier rondjes werden er maar gereden gisteren tijdens de Grand Prix van België. Desondanks is er gewoon een NOS Formule 1-podcast. Presentator Amber Brantsen neemt met commentator Louis Dekker en oud-coureur Jan Lammers de bijzondere Grand Prix van België door, waar Max Verstappen tot winnaar werd…

#12 - 'In het heetst van de strijd, mag iedereen even gaan afkoelen' (S03)Luister  

Presentator Amber Brantsen blikt met oud-Formule 1-coureur Jan Lammers en F1-verslaggever Louis Dekker terug op de Grand Prix van Hongarije.

#11 - 'Lewis was in eigen huis een slechte winnaar' (S03)Luister  

Presentator Amber Brantsen blikt met oud-Formule 1-coureur Jan Lammers en F1-verslaggever Louis Dekker terug op de Grand Prix van Silverstone. 

#10 - 'Dit was vernederend voor Mercedes' (S03)Luister  

In deze aflevering wordt de Grand Prix van Oostenrijk besproken. De race werd gewonnen door Max Verstappen en de Nederlander vergrootte zijn voorsprong in het WK-klassement op Lewis Hamilton. 

#9 - Podcast #9: "Werpt Mercedes de handdoek op de Red Bull Ring?" (S03)Luister  

In de negende Formule 1-podcast blikt presentator Amber Brantsen met Jan Lammers en Louis Dekker terug op de Grand Prix van Oostenrijk. Te gast is Formule 2-coureur Bent Viscaal. 

#8 - 'Tik op Mercedesneus meer waard dan acht WK-punten' (S03)Luister  

In de achtste Formule 1-podcast blikt presentator Amber Brantsen met Jan Lammers en Louis Dekker terug op de Grand Prix van Frankrijk. Special guest is weerman Marco Verhoef, die groot fan is van de autosport. 

#7 - 'Thriller met bandenspanning nekt Verstappen en Pirelli' (S03)Luister  

Presentator Amber Brantsen bespreekt met Louis Dekker en Jan Lammers de Grand Prix van Azerbeidzjan. Max Verstappen leek op weg naar de overwinning, maar door de klapband werd het een zure middag voor de Nederlander. Gelukkig voor hem had ook Lewis Hamilton een slechte dag. 

#6 - Historisch lange aflevering over Grand Prix van Monaco (S03)Luister  

Presentator Amber Brantsen bespreekt met Louis Dekker en Jan Lammers de Grand Prix van Monaco. Max Verstappen kwam als eerste over de finish en is nu leider in het WK-klassement. 

#5 - 'Knokken op en naast de baan, precies wat we willen' (S03)Luister  

In de vijfde Formule 1-podcast van 2021 blikt presentator Amber Brantsen met autocoureur Rudy van Buren en verslaggever Louis Dekker terug op de Grand Prix van Spanje.

#4 - 'Tijd voor gele en rode kaarten in de Formule 1' (S03)Luister  

In de vierde Formule 1-podcast van 2021 blikt presentator Amber Brantsen met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker terug op de Grand Prix van Portugal.

#3 - ‘Gelukkig zijn Verstappen en Hamilton geen robots’ (S03)Luister  

In de derde Formule 1-podcast van 2021 blikt presentator Amber Brantsen met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker terug op de Grand Prix van Emilia-Romagna.

#2 - 'Dit titanengevecht gaat nog 22 races door' (S03)Luister  

In deze extra lange aflevering bespreekt presentator Dione de Graaff met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker de eerste grand prix van het nieuwe seizoen in Bahrein.

#1 - Wordt dit het jaar van Max Verstappen? (S03)Luister  

In de eerste Formule 1-podcast van het jaar blikt presentator Dione de Graaff met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker vooruit op het seizoen. De kansen van Max Verstappen worden uitgebreid besproken en alle teams worden langs een meetlat gelegd.

#20 - 'Zingend het jaar uit' (S02)Luister  

In de Formule 1-podcast bespreekt presentatrice Amber Brantsen met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker de Grand Prix van Abu Dhabi, de laatste van het seizoen.

#19 - 'Formule 1 is een stuk leuker als Hamilton niet meedoet' (S02)Luister  

In de Formule 1-podcast bespreekt presentatrice Amber Brantsen met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker de Grand Prix van Sakhir.

#18 - '41 minuten over 28 seconden vlammenzee' (S02)Luister  

Presentator Amber Brantsen bespreekt met Louis Dekker, Jan Lammers en Indycar-coureur Rinus van Kalmthout de Grand Prix van Bahrein. Een race die iedereen zich zal herinneren door de horrorcrash van Romain Grosjean.

#17 - 'Verstappen moet dit weekend maar heel snel vergeten' (S02)Luister  

Presentator Amber Brantsen bespreekt met commentator Louis Dekker en autocoureur Rudy van Buren het afgelopen F1-weekeinde in Turkije. Een weekend om snel te vergeten voor Max Verstappen.

#16 - 'Red Bull heeft een eigen Bottas nodig' (S02)Luister  

In de Formule 1-podcast blikken presentator Amber Brantsen, Jan Lammers en Louis Dekker terug op de Grand Prix van Emilia Romagna die werd verreden op het Italiaanse circuit van Imola.

#15 - 'Knakt ook de huidige teamgenoot van Verstappen?' (S02)Luister  

In de Formule 1-podcast praat presentator Amber Brantsen met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker over de Grand Prix van Portugal. Het gaat onder meer over de wankele positie van de teamgenoot van Verstappen bij Red Bull, Alexander Albon.

#14 - 'Schumacher gaat door hard werken de Formule 1 halen' (S02)Luister  

In de Formule 1-podcast blikken Amber Brantsen, Jan Lammers en Louis Dekker terug op de Grand Prix van Eifel. Te gast is ook Frits van Amersfoort.

#13 - 'De grootste uitdager van Hamilton is Hamilton zelf' (S02)Luister  

Presentatrice Amber Brantsen bespreekt met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker de GP van Rusland.

#12 - 'Problemen Verstappen groter dan gedacht' (S02)Luister  

Presentatrice Amber Brantsen bespreekt met verslaggever Louis Dekker en oud-coureur Jan Lammers de Grand Prix van Toscane. Genoeg om over te praten, want met acht uitvallers - onder wie Max Verstappen - en twee herstarts was het een spectaculaire race op Mugello.

#11 - 'Iedereen gunt het herboren Gasly' (S02)Luister  

In de Formule 1-podcast blikken Amber Brantsen, Jan Lammers en Louis Dekker terug op de Grand Prix van Italië, een knotsgekke race die een verrassende winnaar kreeg. De Fransman Pierre Gasly pakte de eerste zege uit zijn carrière.

#10 - 'Opmars Renault kan Verstappen in de weg zitten' (S02)Luister  

Presentatrice Amber Brantsen bespreekt met Louis Dekker en Jan Lammers de Grand Prix van België. die werd gewonnen door Lewis Hamilton.

#9 - Wordt F1 zonder party mode wel weer een feest om naar te kijken? (S02)Luister  

De Formule 1-podcast van deze week staat vooral in het teken van de teruggekeerde dominantie van Mercedes, de boordradio van Max Verstappen en de party mode. Presentatrice Amber Brantsen praat erover met NOS-verslaggever Louis Dekker, autocoureur en simulatie-expert Rudy van Buren en oud-coureur J…

#8 - Was Verstappen zo goed of liet Mercedes het liggen? (S02)Luister  

Amber Brantsen, Louis Dekker en Jan Lammers over de 70th Anniversary Grand Prix. Oftewel de tweede race op Silverstone. En dat was de eerste overwinning van Max Verstappen in 2020. Was hij nou zo goed of liet Mercedes het liggen?

#7 - Wakker geschud door knallende banden op Silverstone (S02)Luister  

Formule 1-verslaggever Louis Dekker bespreekt de Grand Prix van Groot-Brittannië met oud-coureur Jan Lammers en commentator Hans van Loozenoord.

#6 - 'Zet Max in een Racing Point en hij eindigt voor de Mercedessen' (S02)Luister  

De opwarmronde, de reparatie en de tweede plaats. De derde grand prix van het seizoen was een turbulente voor Max Verstappen. Maar waar staat Max met zijn Red Bull nu echt?

#5 - 'Vettel naar Red Bull zou een mooie verrassing zijn' (S02)Luister  

De tweede grand prix van het seizoen in Oostenrijk leverde andermaal veel gespreksstof op. Moet Sebastian Vettel terug naar het Red Bull Racing van Max Verstappen?

#4 - 'Red Bull heeft niet veel in handen om te analyseren voor tweede race' (S02)Luister  

Amber Brantsen, Louis Dekker en Jan Lammers bespreken de eerste race van het seizoen in Oostenrijk. Hoe groot zijn de problemen voor Max Verstappen? En had hij moeten knielen voorafgaand aan de race?

#3 - De extra lange stoeltjesdanseditie (S02)Luister  

Amber Brantsen, Louis Dekker en Jan Lammers over de stoelendans in de Formule 1, virtueel racen en de 'aanstaande' seizoensopening in Oostenrijk. Ook gaat het over de financiën van verschillende teams.

#2 - Blijft er nog iets over van het Formule 1-seizoen? (S02)Luister  

Amber Brantsen, Louis Dekker en Jan Lammers over de chaos in Australië, de gecancelde GP van Zandvoort en wat er nog over blijft dit seizoen.

#1 - Komt Verstappen dit jaar wel goed uit de startblokken? (S02)Luister  

Amber Brantsen, Louis Dekker en Jan Lammers hebben simulatie-expert en autocoureur Rudy van Buren te gast.

#24 - Hoe de Formule 1 naar Zandvoort kwam (S01)Luister  

Amber Brantsen, Louis Dekker en Jan Lammers hebben Robert van Overdijk te gast. Hij is algemeen directeur van het Circuit Zandvoort.

#23 - 'Alles klopte dit weekend bij team Verstappen' (S01)Luister  

Presentator Amber Brantsen blikt met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker natuurlijk terug op de overwinning van Max Verstappen in Brazilië. De coureur won niet alleen de race, maar was het hele weekend oppermachtig. Hij klom ook naar een derde plek in de stand op het WK. Speciale gast …

#22 - 'Wat Ferrari deed was niet in spirit van de sport' (S01)Luister  

Presentator Amber Brantsen blikt met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker terug op de GP van de Verenigde Staten. Ze praten over de zesde wereldtitel voor Hamilton, de podiumplaats voor Verstappen en Ferrari dat er niet aan te pas kwam.

#21 - 'Verstappen is af en toe te stoer' (S01)Luister  

Presentator Amber Brantsen blikt met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker terug op de GP van Mexico. Het gaat onder andere over het onhandige optreden van Max Verstappen op en naast het asfalt.

#20 - 'Red Bull vreest dat Verstappen wedstrijdleiding beledigt' (S01)Luister  

Presentator Amber Brantsen blikt met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker terug op de GP van Japan. Het gaat onder meer over een bijzonder berichtje dat Dekker van het pr-team van Red Bull kreeg.

#19 - 'Fruithapje brengt oud-teamgenoot Verstappen furore' (S01)Luister  

Presentator Amber Brantsen blikt met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker terug op de GP van Rusland. Max Verstappen was solide, maar zijn team niet en McLaren is misschien wel op weg naar de top.

#18 - 'Dagdromen over Verstappen naast Leclerc bij Ferrari' (S01)Luister  

Presentator Amber Brantsen praat met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker over de Grand Prix van Singapore. Het werd de eerste overwinning voor Sebastian Vettel in 392 dagen. Ook kijken ze alvast vooruit naar het volgend seizoen. Wie wordt er dan wereldkampioen als Hamilton het een keer …

#17 - 'Jarenlange Ferrari-frustratie kon worden weggejuicht' (S01)Luister  

Presentator Amber Brantsen praat met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker over de Grand Prix van Italië op het circuit van Monza. Het werd opnieuw een zege voor Charles Leclerc die daarmee jaren van ellende bij de Italiaanse Formule 1 fans deed vergeten.

#16 - 'Raar dat sommige Verstappen-fans na eerste ronde naar huis gingen' (S01)Luister  

Presentator Amber Brantsen praat met analist Jan Lammers en verslaggever Louis Dekker over de Grand Prix van België. Het gaat over de fatale crash van Anthoine Hubert, de eerste zege van Charles Leclerc en de snelle schuiver van Max Verstappen.

#15 - 'Red Bull moest opeens het tempo bepalen zonder 'worstje' Mercedes' (S01)Luister  

Louis Dekker en Jan Lammers kijken met Amber Brantsen terug op de Grand Prix van Hongarije. Ze bespreken onder andere de strategie van Red Bull en Mercedes.

#14 - 'Verstappen profiteerde van party mode bij Mercedes' (S01)Luister  

Louis Dekker en Jan Lammers kijken met Amber Brantsen terug op de Grand Prix van Duitsland, een chaotische en spectaculaire race die ze zich nog lang zullen herinneren. De knappe zege van Verstappen, de foutloze Vettel en het drama bij Mercedes. "Het was eigenlijk Russische roulette."

#13 - Zijn de W Series de opmaat naar de Formule 1? (S01)Luister  

Vanuit Assen een extra podcast; over de W Series. Amber Brantsen en Louis Dekker ontvangen Beitske Visser, coureur in die W series, René de Boer, autosportjournalist en Robin Frijns, coureur in de Formule E.

#12 - 'Vettel past in Hockenheim wel op als hij Max weer tegenkomt' (S01)Luister  

Jan Lammers en Louis Dekker bespreken met Amber Brantsen hoe ze bij de GP van Groot-Brittannië hebben genoten van het gevecht tussen de jonkies Max Verstappen en Charles Leclerc. Ook gaan ze uitgebreid in op de actie van Sebastian Vettel waarbij hij Verstappen van de baan tikte. "Hij heeft excuses …

#11 - 'Voordat Verstappen over de finish kwam, was ik er al uit' (S01)Luister  

De botsende kemphanen van gisteren zijn de kampioenen van de toekomst: Charles Leclerc en Max Verstappen, allebei 21 jaar jong. Na een eindeloos beraad van de wedstrijdleiding bleef Verstappen winnaar van de GP van Oostenrijk. Amber Brantsen, Louis Dekker en Jan Lammers blikken terug op een grootse …

#10 - Hoe kan de Formule 1 minder voorspelbaar worden? (S01)Luister  

In de tiende Formule 1-podcast bespreken Amber Brantsen, Louis Dekker en Jan Lammers suggesties om de sport aantrekkelijker te maken. Ook het contract van Max Verstappen komt aan bod. En wat moet er nog gebeuren aan het Circuit van Zandvoort?

#9 - 'Vettel had groot gelijk toen hij over de rooie ging' (S01)Luister  

In deze aflevering blikken Jan Lammers en Louis Dekker terug op de Grand Prix van Canada, waarin Sebastian Vettel als eerste over de finish kwam, maar niet won. Amber Brantsen is er deze keer niet bij. Of toch wel?

#8 - 'Dat Leclerc net zo goed als Verstappen is, neem ik terug.' (S01)Luister  

In de NOS Formule 1-podcast ging het vooral over strafpunten. Strafpunten die gegeven zijn, maar ook strafpunten die uitgedeeld moesten worden.

#7 - 'Gaat Verstappen nog races winnen, of moeten we wachten tot Zandvoort 2020?' (S01)Luister  

In de zevende aflevering van de NOS Formule 1-podcast bespreken Louis Dekker en Jan Lammers met Amber Brantsen de afgelopen Grand Prix van Spanje, waarin Max Verstappen derde werd. Ook gaat het uitgebreid over Zandvoort, want wanneer komt er nou witte rook uit de duinen?

#6 - 'De heerschappij van Mercedes moet niet te lang meer duren' (S01)Luister  

In de zesde aflevering van de NOS Formule 1 Podcast bespreken Louis Dekker en Jan Lammers met Amber Brantsen de afgelopen Grand Prix van Azerbeidzjan, waarin Max Verstappen als vierde eindigde. Behalve de prestaties van de Nederlander gaat het onder meer over de strijd tussen Lewis Hamilton en Valtt…

#5 - 'Kwetsbaarheid Ferrari is lichtpunt voor Verstappen' (S01)Luister  

In de vijfde aflevering van de NOS Formule 1 Podcast bespreken Louis Dekker en Jan Lammers met Amber Brantsen het afgelopen raceweekend, waarin Max Verstappen als vierde eindigde in de GP van China.

#4 - 'Verstappen en Red Bull missen Ricciardo' (S01)Luister  

In de vierde aflevering van de NOS Formule 1 Podcast bespreken Louis Dekker en Jan Lammers met Amber Brantsen het afgelopen raceweekend, waarin Max Verstappen als vierde eindigde in de GP van Bahrein. Een van de thema's: wat merkt Red Bull nu precies van het vertrek van Daniel Ricciardo?

#3 - 'Derde plaats was hoogst haalbare voor Verstappen' (S01)Luister  

In de derde aflevering van de NOS Formule 1-podcast blikken Louis Dekker en Jan Lammers met presentator Amber Brantsen terug op de eerste Grand Prix van het seizoen. In Australië deed Valtteri Bottas wat hem heel 2018 niet lukte, namelijk winnen, en reed Max Verstappen naar een voortreffelijke derd…

#2 - 'Niet Vettel, maar Leclerc wordt wereldkampioen' (S01)Luister  

In de tweede aflevering van de NOS Formule 1-podcast blikken Louis Dekker en Jan Lammers met presentator Amber Brantsen vooruit op de Grand Prix van Australië dit weekend. De twee denken dat Ferrari de grote favoriet is voor deze race. Jan Lammers noemt een verrassende favoriet voor de wereldtitel:…

#1 - 'Barcelona was vooral bedoeld om elkaar zand in de ogen te strooien' (S01)Luister  

Deze week praten Amber Brantsen, Louis Dekker en Jan Lammers over de lichaamstaal van Max Verstappen tijdens de testweek in Barcelona. Verder komen de kansen van Ferrari in het nieuwe seizoen ter sprake, wordt er vooruitgeblikt op de tweede testweek en Frits van Amersfoort vertelt over het nieuwe ta…

TrailerLuister  

Meningen en scherpe analyses, feiten en opvallende verhalen. Met vanzelfsprekend aandacht voor de prestaties van Max Verstappen. Dat en meer is te horen in de NOS Formule 1 Podcast. Presentator Dione de Graaff neemt samen met oud-coureur Jan Lammers en NOS Formule 1-verslaggever Louis Dekker iedere …