Podcast Zoeker

NOS Langs de Lijn Sportforum

NOS Langs de Lijn Sportforum

Sport & Recreatie  |  161 afleveringen

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

'Als Ajax de Champions League wil winnen moet Onana op doel'Luister  

Deze week in het Sportforum: sportjournalisten Diana Kuip, Arman Avsaroglu en Stef de Bont. Ze praten onder andere over PSV-Feyenoord, het WK wielrennen en Ajax.

'Leven met Louis leuker, Van Gaal mag tot in eeuwigheid bondscoach zijn'Luister  

Het Sportforum met AD-journalist Sjoerd Mossou, tenniscoach Tjerk Bogtstra en NOS-commentator Gio Lippens. 

'Verstappen is vergelijkbaar met Cruijff'Luister  

Deze week in het Sportforum: Arjan Schouten (sportjournalist AD), Barbara Barend (Helden) en Jaap de Groot (sportjournalist Parool en BNR). Ze praten over Max Verstappen, Botic van de Zandschulp en het Nederlands elftal onder leiding van Louis van Gaal.

'De transfer van Mo Ihattaren is krankzinnig'Luister  

Deze week in het Sportforum: Jack van Gelder (sportjournalist), Vincent Schildkamp (ESPN) en Erik van Haren (De Telegraaf). Over de debuterende Lionel Messi, de cruciale week voor Oranje, Feyenoord en veel meer!

'Met deze vreugde en energie komt het goed met Feyenoord'Luister  

Deze week in het Sportforum: Leo Driessen (ESPN), Danny Nelissen (NOS) en Simon Zwartkruis (Voetbal International). Over koploper Feyenoord, de eerste persconferentie van Louis van Gaal, de wederopstanding van Fabio Jakobsen en meer!

'Paris Saint-Germain is de perfecte club voor Messi, er kan niet zoveel misgaan'Luister  

Deze week in het Sportforum: Wytse van der Goot (Ziggo Sport), Arno Vermeulen (NOS) en Edwin Winkels (correspondent Spanje/AD). Over de start van de Eredivisie, de rentree van Virgil van Dijk, de eerste selectie van Louis van Gaal en uiteraard: Lionel Messi.

'Beleid zorgt voor medailles'Luister  

Onder leiding van presentatoren Tim de Wit en Tom van 't Hek bespreken Willem Vissers (Volkskrant), Barbara Barend (Helden) en Joep Schreuder (NOS) de Olympische Spelen en blikken ze vooruit op het voetbalseizoen.

Olympische Spelen special: aftellen tot Tokio 2020 (in 2021)Luister  

In een speciale editie van het Sportfourm wordt vooruitgeblikt op de Olympische Spelen in Tokio, die deze week beginnen. Dat wordt gedaan met Sportmarketeer Marcel Beerthuizen, oud-volleybalinternational Jeroen Bijl, nu technisch directeur van de hockeybond, en Andy Hoepelman, voormalig waterpoloër…

Waarom greep er niemand in bij die penalty's?Luister  

In het Sportforum op Radio 1 praten Renate Verhoofstad, Tjerk Bogtstra en Arno Vermeulen over het EK-voetbal, de zege van Novak Djokovic op Wimbledon en de pikante overstap van Feyenoorder Steven Berghuis. Ook bespreken renate Verhoofstad, Michiel Elijzen en Henk Lubberding de tweede week in de Tour…

'Ben bang dat Spanje kampioen wordt zonder één fatsoenlijke wedstrijd te spelen'Luister  

In een speciaal Tourforum blikken Henk Lubberding en Iris Slappendel terug op de eertse tourweek. Later schuiven Ronald Waterreus, Jan Roelfs en Jeroen Bleekemolen aan om onder andere te praten over het EK, de Formule 1 en Wimbledon.

EK Special: Over de vorm en tegenstanders van Oranje, de gevolgen van Corona en de topfavorietenLuister  

Een themaforum over het aanstaande EK, met in de studio bestuurder Michael van Praag en Oranje-watcher Jeroen Stekelenburg. En met ook Vincent Schildkamp, Priscilla Janssens, Frank van den Wall Bake en Jeroen Grueter praten we over de grote kanshebbers, marketingstrategieën, de Oranjegekte en meer!

'KNVB had moeten zeggen: vaccinatie is voorwaarde voor deelname EK'Luister  

Deze week in het Sportforum: Stef Clement (NOS), John Volkers (Volkskrant) en Leo Driessen (ESPN). Over Oranje, de persboycot van Naomi Osaka, de Giro, de Dauphiné, of de Olympische Spelen wel doorgaan en meer!

Advies wielerbond aan atleten: ga niet naar EK in MinskLuister  

Deze week in het Sportforum: Rivkah op het Veld (NOS), Thijs Zonneveld (AD) en oud-voetballer en coach Fons Groenendijk. We vragen ons onder andere af of de EK Baanwielrennen in Minsk volgende maand wel kunnen doorgaan nu een groot deel van Europa en de rest van de wereld sancties instellen tegen he…

'Voetballers willen tegenwoordig politicus, activist en rapper tegelijk zijn'Luister  

Deze week in het Sportforum: Sebastiaan Timmerman (NOS), Willem Vissers (De Volkskrant), oud-voetballer Marc van Hintum en Jeroen Grueter (NOS). We praten over de afnemende scheiding tussen politiek en sport. Verder, onder andere: de terugkeer van Tom Dumoulin, de Giro en het slot van de eredivisie.…

'Feyenoord is klaar met Advocaat, en Advocaat is klaar met Feyenoord'Luister  

Deze week in het Sportforum: Gio Lippens (NOS), Gertjan Verbeek (voetbalanalist) en Martijn Krabbendam (VI). Over het de toekomst van Feyenoord, de Giro, de degradatiestrijd, Arjen Robben en meer!

'Laten we vooral Marc Overmars op een voetstuk plaatsen'Luister  

Deze week in het Sportforum: Andy Houtkamp (NOS), Sierd de Vos (Ziggo Sport) en Fresia Cousino Arias (ESPN). Over het kampioenschap van Ajax, de crisis bij Feyenoord, de krankzinnige Spaanse titelstrijd en meer!

'Berghuis is één brok frustratie, waarom is hij nog aanvoerder?'Luister  

Deze week in het Sportforum: Arman Avsaroglu (NOS), Vincent Schildkamp (ESPN) en Gio Lippens (NOS). Over de Eredivisie, de voorjaarsklassiekers, Erik ten Hag, FC Emmen en meer!

'Met de Super League hol je de nationale competities uit'Luister  

Deze week in het Sportforum: Alfons Groenendijk (voetbalanalist), Jeroen Stekelenburg (NOS), Jeroen Bleekemolen (autocoureur) en Gertjan Verbeek (voetbalanalist). Over de Super League, de bekerfinale, de zege van Max Verstappen en meer!

'Ajax heeft geen wonder nodig, ze scoren altijd'Luister  

Deze week in het Sportforum: Wytse van der Goot (Ziggo Sport/SBS6), Mandy van den Berg (voetbalster) en Marjan Olfers (hoogleraar Sport en Recht) over Ajax, de Champions League, matchfixing en meer!

'De wielerwetten zijn sterker dan Mathieu van der Poel'Luister  

Deze week in het Sportforum: Stef Clement (NOS), Diana Kuip (sportjournalist) en Ronald Waterreus (voetbalanalist) over Mathieu van der Poel, de nieuwe wielerregels, de wederopstanding van FC Barcelona en meer!

'De inzet was goed, maar het Nederlands elftal mist iedere lijn'Luister  

Deze week in het Sportforum: Frank Snoeks (NOS), Kees Jansma (voetbalcoryfee) en Jeroen Bleekemolen (autocoureur). Over Verstappen vs. Hamilton, de week van het Nederlands elftal en Jong Oranje op het EK.

'Feyenoord wordt echt geleid als een amateurclub'Luister  

Deze week in het Sportforum: Renate Verhoofdstad (sportjournalist), Arno Vermeulen (NOS) en Gertjan Verbeek (voetbaltrainer). Over het Nederlands elftal, Milaan - San Remo, de problemen bij Feyenoord en meer!

'Ajax is ook verder dan ze zelf gedacht hadden'Luister  

Deze week in het Sportforum: Leo Driessen (ESPN), Freek Jansen (Voetbal International) en Stef Clement (wieleranalist NOS). Over de topper PSV - Feyenoord, de week van Ajax, Mathieu van der Poel, de rentree van Roger Federer en veel meer!

'Frenkie de Jong met Gravenberch op het middenveld, zou geweldig zijn'Luister  

In het sportforum deze week: Gregory Sedoc (NOS), Sjoerd Mossou (AD) en Marc van Hintum (voetbalanalist). Over de Internationale Vrouwendag, de EK indoor atletiek, Vitesse en meer!

'Alleen vanuit de traditie gezien is Feyenoord nog een topclub'Luister  

Deze week in het sportforum: Vincent Schildkamp (ESPN), Michael Boogerd (oud-renner) en Ronald Waterreus (voetbalanalist) over de topper PSV - Ajax, de start van het wielerseizoen, het WK in Qatar en meer!

'De drijfveer van Serena Williams is fascinerend'Luister  

In het sportforum deze week: Jan Roelfs (NOS), Fresia Cousiño Arias (ESPN) en Kees Jansma (voetbalcoryfee). Over de Roger Schmidt, Feyenoord, Serena Williams en meer!

'Na hoge verwachtingen valt het ontzettend tegen bij PSV'Luister  

In het sportforum deze week: Jeroen Stekelenburg (NOS), Leonne Stentler (analist) en Erben Wennemars (oud-schaatser en analist). Over de WK afstanden, de schaatspret op natuurijs, het hortende en stotende PSV en meer!

'Als je hele land opsluit ga je toch geen Elfstedentocht organiseren'Luister  

In het sportforum deze week: Arman Avsaroglu (NOS), Barbara Barend (Helden Magazine) en Willem Vissers (De Volkskrant). Over de horrorweek van Ajax, de Elfstedenkoorts en G.O.A.T.'s.

'Ajax heeft heel goede papieren in de Europa League'Luister  

In het sportforum deze week: Arno Vermeulen (NOS), Gertjan Verbeek (voetbaltrainer en analist) en Thijs Zonneveld (AD). Over het WK veldrijden, Super Sunday in de Eredivisie en het uitgelekte megacontract van Lionel Messi.

'Jumbo-Visma heeft niet goed naar Dumoulin geluisterd'Luister  

In het Sportforum praten Dione de Graaff en Hans van der Steeg over de afgelopen sportweek. Te gast zijn: Vincent Schildkamp (ESPN), John Volkers (De Volkskrant) en Stef Clement (NOS). Over Tom Dumoulin die voorlopig stopt met wielrennen en veel voetbal.

'Onbegrijpelijk dat Huntelaar voor Schalke 04 kiest'Luister  

In het sportforum deze week: Fardau Wagenaar (Tubantia), Erben Wennemars (oud-schaatser) en Jeroen Grueter (NOS). Over de Klassieker, Schmidt vs. Nijhuis, de transfer van Huntelaar en een vol schaatsweekend.

'Ajax was overrompeld, maar PSV overrompelde zichzelf ook'Luister  

In het Sportforum praten Robbert Meeder en Hans van der Steeg over de afgelopen sportweek. Te gast zijn: Freek Jansen (VI), John van Lottum (oud-tennisser) en Frank Snoeks (NOS). Over de topper tussen Ajax en PSV, het aanstaande tennisjaar en laatste coronaontwikkelingen.

Gaan de Olympische Spelen dit jaar wél door? 'Vaccin is enige oplossing'Luister  

In het eerste Sportforum van 2021 blikken NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg, John Volkers van De Volkskrant en sportarts van NOC*NSF Cees-Rein van den Hoogenband vooruit op het drukke sportjaar 2021.

'Ten Hag kwam in de winter en kan ook in de winter weer gaan'Luister  

In het Sportforum bespreken NOS-verslaggever Joep Schreuder, oud-voetbalster Leonne Stentler en coryfee Kees Jansma de afgelopen sportweek.

Was er al langer gesodemieter tussen AZ en Slot?Luister  

In het Sportforum praten Robbert Meeder en Hans van der Steeg over de afgelopen sportweek. Samen met journalisten Vincent Schildkamp (FOX), John Volkers (Volkskrant) en Frank Snoeks (NOS) bespreken ze onder meer de breuk tussen AZ en hoofdcoach Arne Slot.

'Je kan tenminste laten zien dat het goed is afgelopen'Luister  

In het Sportforum van NOS Langs de Lijn en Omstreken bespreken ze de afgelopen sportweek. Met natuurlijk de dood van Maradona, maar ook de Nederlands kampioenschappen sprint, de Nederlandse voetbalclubs in Europa en het heftige ongeluk in de Formule 1. Voetbaltrainer Gertjan Verbeek, Olympisch schaa…

'Het verbaast me dat het zo weinig over Vitesse gaat'Luister  

In het wekelijkse Sportforum dit keer een debutant: columnist en Vitesse-fan Marcel van Roosmalen. Hij neemt samen met oud-schaatser Erben Wennemars en Ajax-watcher Freek Jansen van VI de week door. De presentatie is in handen van Jeroen Stomphorst en Hans van Steeg.

'Er zitten lichtpuntjes in dit Nederlands elftal'Luister  

Het Sportforum met Leonne Stentler (NOS), Jeroen Elshoff (NOS) en Spanje-correspondent Edwin Winkels.

'De erfenis van Ten Hag is het probleem van FC Utrecht'Luister  

Het Sportforum met Leo Driessen (FOX Sports/RTVNH), Arno Vermeulen (NOS) en Willem Vissers (Volkskrant).

'Ajax stelt zich tijdens deze coronaperikelen beter op dan PSV'Luister  

In het Sportforum bespreken oud-schaatser Mark Tuitert, oud-voetballer Kees Kwakman en NOS-commentator Arman Avsaroglu de afgelopen sportweek.

'We voetballen door totdat we erbij neervallen'Luister  

NOS-voetbalcommentator Jeroen Grueter, AD-journalist Daniël Dwarswaard en Barbara Barend van Helden Magazine bespreken de afgelopen sportweek.

'Het maakte niet uit wie De Ronde won, het werd toch de gedroomde winnaar'Luister  

Het Sportforum met als gasten oud-doelman Ronald Waterreus, oud-wielrenner Danny Nelissen en voetbaljournalist Sjoerd Mossou.

‘Van der Poel doet eigenlijk overal waar hij zin in heeft’Luister  

In het Sportforum bespreken John van Lottum (oud-tennisser), Raymond Kerckhoffs (wielerjournalist) en Jeroen Stekelenburg (NOS-verslaggever) de voorbije sportweek. Met onder andere het Nederlands elftal, De Ronde van Italië en de finale van Roland Garros.

'Een mooie foto voor boven z'n bed, maar hij vergat alleen door te sprinten'Luister  

In het Sportforum bespreken Thijs Zonneveld (AD), Leo Driessen (FOX Sports) en Jeroen Elshoff (NOS) de voorbije sportweek.

'Zuur voor voetballerij, maar als overheid moet je een signaal afgeven'Luister  

In het Sportforum bespreken oud-wielrenner en huidig NOS-analist Stef Clement, PSV-watcher van het ED Rik Elfrink en FOX Sports-presentatrice Fresia Cousiño Arias de voorbije sportweek.

'Alles goed voorbereid en toch geen geel'Luister  

In het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken zijn te gast: journaliste Renate Verhoofstad, wieleranalist Danny Nelissen en voetbalanalist Kees Kwakman. Het gaat onder meer over de Tour de France en het afgelopen weekend in de eredivisie. Presentatie: Jeroen Stomphorst en Hans van der Steeg.

'Iedere voetballiefhebber voelde wel even een pijnscheut in het hart'Luister  

In het Sportforum nemen voetbalcommentator Jeroen Grueter, sportjournalist Robèrt Misset en oud-wielrenner Henk Lubberding de voorbije sportweek door.

'Zit wel wat oud zeer bij Van Dijk richting Van Gaal'Luister  

In het Sportforum nemen Leo Driessen (FOX Sports), Stef de Bont (VI) en oud-renner Iris Slappendel de voorbije sportweek door.

'Na Hansi Flick-effect bij Bayern tijd voor Ronald Koeman-effect bij Barça'Luister  

In het Sportforum bespreken oud-wielrenner Maarten Tjallingii, sportjournalist Barbara Barend (Helden) en NOS-voetbalcommentator Jan Roelfs de voorbij sportweek. Het was de week van de presentatie van Ronald Koeman in Barcelona en we tellen af richting de Tour de France.

'Opvolger Koeman bij Oranje? Ik zou Rijkaard bellen'Luister  

In het Sportforum zijn oud-voetballer Ronald Waterreus, NOS-voetbalcommentator Arno Vermeulen en wielerjournalist Raymond Kerckhoffs te gast. Ze bespreken onder meer het laatste nieuws over het op handen zijnde vertrek van bondscoach Ronald Koeman naar FC Barcelona en de veiligheidsperikelen in …

'Wielrennerij moet stellen: Nu is het echt genoeg geweest'Luister  

Willem Vissers (De Volkskrant), Frank Snoeks (NOS) en Stef Clement (oud-renner en analist NOS) bespreken de sportweek. Met onder meer aandacht voor de zege van Max Verstappen, het imponerende Jumbo-Visma en de horrorcrash van Fabio Jakobsen.

‘Over de Spelen hebben nu turnslachtoffers eindelijk aandacht hebben? Beetje raar’Luister  

In het Sportforum ontvangen presentatoren Robbert Meeder en Hans van der Steeg de journalisten Vlado Veljanoski (NOS), Thijs Zonneveld (AD) en Erik van Haren (Telegraaf).

'Misbruik is nog steeds aanwezig in sektarische turnwereld'Luister  

Deze week ontvangen presentatoren Jeroen Stomphorst en Herman Wegter in het Sportforum Barbara Barend (Helden), John Volkers (Volkskrant) en Edwin Cornelissen (NOS) en wordt er voornamelijk gepraat over de misstanden in de turnsport.

'PSV zet met Duitse energie een streep onder inktzwart seizoen'Luister  

Het Sportforum met Marco Timmer (PSV-watcher van VI), Leo Driessen (voetbalcommentator FOX Sports) en Hans van Loozenoord (auto- en motorsportcommentator NOS). Onder meer over Roger Schmidt bij PSV, het bijzondere weekend van Max Verstappen en de stilletjes draaiende transfercarrousel.

'Het is wachten op een homoseksueel boegbeeld in de voetballerij'Luister  

Presentatoren Jeroen Stomphorst en Tijs van den Brink bespreken met NOS-voetbalcommentator Jeroen Elshoff, journalist Luuk Blijboom van Trouw en freelance presentatrice Diana Kuip de afgelopen sportweek. Het gaat onder meer over de overleden Lara van Ruijven en Wim Suurbier. En over homo-emancipa…

'Ze zijn bij Red Bull altijd zo aan het pochen, doe eens rustig'Luister  

Het Sportforum met drie gasten is terug! De sportwereld begint meer en meer op te starten. Presentatoren Tijs van den Brink en Gert van 't Hof ontvangen Willem Vissers (Volkskrant), Arno Vermeulen (NOS) en Arjan Schouten (AD).

Mini-Sportforum: 'Over Robben praat iedereen positief, aan Sneijder zit altijd een randje'Luister  

Een korte versie van het Sportforum. NOS-voetbalcommentator Arman Avsaroglu en AD-verslaggever Maarten Wijffels zijn te gast bij Herman Wegter en Jeroen Stomphorst en praten onder meer over de terugkeer van Arjen Robben en het boek van Wesley Sneijder.

Mini-Sportforum: 'Ik word nu heel verdrietig van social media'Luister  

In - nog altijd - een verkorte versie van het Sportforum bespreken AD-journalist Sjoerd Mossou en NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg de voorbije sportweek, onder leiding van presentatoren Jeroen Stomphorst en Herman Wegter. Met aandacht voor de ophef rondom Johan Derksen, de racisme-discussie, …

Mini-sportforum: 'De wereld is wakker geworden en de sportwereld ook'Luister  

In het mini-sportforum op NPO Radio 1 spraken de voetbalcommentatoren Jan Roelfs (NOS) en Leo Driessen (FOX sports, NH radio) de buitenlandse voetbalcompetities, het slot van de Champions League en 'Black Lives Matters' in de sportwereld.

Mini-Sportforum: 'Anti-racismeprotest inspireert jongeren, deze discussie is niet meer te stoppen'Luister  

Het Sportforum is na een lange coronastilte weer terug. Wel in verkorte vorm en met twee in plaats van drie gasten. NOS-voetbalcommentator Jeroen Elshoff en Volkskrant-journalist Robèrt Misset zijn te gast en praten onder meer over de strijd tegen racisme en het Deltaplan wat het Nederlandse vo…

Extra Sportforum: Hoe nu verder met het betaald voetbal?Luister  

Een ingelast voetbalforum, met de vraag hoe het verder moet met de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Met Sjoerd Mossou van het AD en Arman Avsaroglu van de NOS aan tafel. Ook jurist Keje Molenaar, sportmarketeer Bob van Oosterhout en correspondent Wouter Zwart komen aan het woord. Over de j…

Olympisch Sportforum: 'Iedereen is ziek van onzekerheid'Luister  

Een ander Sportforum dan normaal. In een kleine anderhalf uur word je bijgepraat over het laatste nieuws wat betreft het al dan niet uitstellen van de Olympische Spelen vanwege het coronavirus. Met NOS-commentator Gio Lippens, Volkskrant-journalist John Volkers, Esther Vergeer van NOC*NSF, voorm…

'Angst voor een sportloze zomer'Luister  

In het Sportforum opnieuw veel aandacht voor het coronavirus en de gevolgen ervan in de sportwereld. Te gast zijn Samantha van Wijk (NUsport), Robèrt Misset (Volkskrant), Gio Lippens (NOS) en sportmarketeer Marcel Beerthuizen.

'Ook in de sportwereld geen duidelijke aanpak coronavirus'Luister  

Wielerjournalist Raymond Kerckhoffs, journaliste Renate Verhoofstad, sportjournaliste Annemarie Postma en NOS-verslaggever Arman Avsaroglu bespreken de voorbije sportweek. Met veel aandacht voor het coronavirus en diversiteit in de sportjournalistiek.

'Nederlandse baanwielrenners zijn niet meer in te halen'Luister  

In het Sportforum bespreken Thijs Zonneveld (AD), Marco Timmer (VI) en Jaap de Groot (Parool) de afgelopen sportweek. Het gaat onder meer over de titelstrijd in de eredivisie, het openingsweekend van het wielervoorjaar, de WK schaatsen, de WK baanwielrennen en het coronavirus.

'Het leek alsof Ajax niet meer durfde'Luister  

In het Sportforum bespreken Barbara Barend(Helden), Stephan van den Berg(Olympisch kampioen windsurfen) en Jeroen Stekelenburg(NOS) de afgelopen sportweek. Met natuurlijk de crisis bij Ajax, de strijd tussen Kiran Badloe en Dorian van Rijsselberghe en de wereldbekerzege van Epke Zonderland.

'Naïef van Ron Jans, maar dit gaat wel een kwalijke kant op'Luister  

In het Sportforum bespreken oud-schaatser Mark Tuitert, NOS-commentator Andy Houtkamp en Volkskrant-journalist Willem Vissers te gast. Onder meer de WK afstanden, de rel rond Ron Jans in Amerika, de Twente-tapes over Wout Brama, het aanstaande vertrek van Hakim Ziyech bij Ajax en de terugkeer van…

'Een bezoek aan Getafe voelt als naar de tandarts gaan'Luister  

Deze week nemen voetbalcommentator Arno Vermeulen, AD-journalist Mikos Gouka en VI-journalist Simon Zwartkruis het sportnieuws van afgelopen week door en wordt er vooruitgeblikt naar onder andere de Europa League-wedstrijd van Ajax tegen Getafe.

'Ontmoeting met Van Bommel was ongemakkelijk'Luister  

Tijdens het Sportforum bij Langs de Lijn en omstreken wordt de afgelopen sportweek besproken. Dit keer ontvangen presentatoren Robbert Meeder en Hans van de Steeg drie sportkenners. Volkskrant-journalist Robèrt Misset. NOS-commentator Jeroen Elshoff en Oud-keeper Ronald Waterreus schuiven aan.

'Na overlijden Kobe Bryant het gevoel alsof Amerika één was'Luister  

Te gast in het Sportforum Erik van Haren (Telegraaf), Jan Roelfs (NOS), Kees Kwakman (oud-voetballer) en Erben Wennemars (oud-schaatser). Het gaat onder meer over het tragische ongeluk van basketballegende Kobe Bryant, de crisis bij PSV en het schaatsen van afgelopen weekend.

'AZ kanshebber op de titel? Geleuter!'Luister  

In het Sportforum zijn AD-journalist Sjoerd Mossou, oud-presentator Kees Jansma en NOS-commentator Erik van Dijk te gast. Het gaat onder meer over de hervatting van de eredivisie, de VAR, waterpolo en de Australian Open.

Alberda dacht geen moment aan opstappen na volleybal-debacleLuister  

In het Sportforum bespreken technisch directeur Joop Alberda van de Nederlandse volleybalbond, journalist John Volkers van de Volkskrant en NOS-commentator Sebastiaan Timmerman de sport van het afgelopen weekend. Het gaat onder meer over het EK schaatsen, het volleybal-debacle bij de vrouwen en …

Ajax en PSV op trainingskamp in Qatar: verantwoord of niet?Luister  

In het eerste Sportforum van 2020 zijn AD-journalist Daniël Dwarswaard, sportmarketeer Marcel Beerthuizen en NOS-commentator Joris van den Berg te gast. Het gaat onder meer over de trainingskampen van Ajax en PSV in Qatar, de blessuregolf van het Nederlands elftal, het stoppen van Michel Mulder…

Special met Guus Hiddink: een uur lang over voetbal en Jesse KlaverLuister  

Robbert Meeder praat een uur lang met voetbaltrainer Guus Hiddink. Ze spreken onder meer over het tientje dat werd ingezameld om hem terug te halen naar De Graafschap, de 'gestolen' speech van Jesse Klaver, zijn mislukte periode als bondscoach van het Nederlands elftal en zijn toekomst als adviseur …

Special met Marianne Timmer: een uur over schaatsen en haar liefde voor schapenLuister  

Robbert Meeder praat een uur lang met oud-schaatster Marianne Timmer. Ze spreekt onder meer over de bijzondere band met haar overleden vriendin Renske Vellinga, haar winnaarsmentaliteit, haar gouden Olympische medailles en het conflict met haar ouders.

Special met Kees Jansma: een uur lang mooie verhalen en anekdotesLuister  

Robbert Meeder spreekt met Kees Jansma. De sportjournalist en voormalig perschef van het Nederlands elftal haalt herinneringen op aan de Elfstedentocht van 1997, het WK 2010, een Songfestival-avond met Louis van Gaal en de vaste koffie-momenten met Wesley Sneijder.

'Uitzonderlijke prestatie handbalsters verdient uitzonderlijke maatregel'Luister  

Het Sportforum met NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg, AD-journalist Thijs Zonneveld en PSV-watcher Rik Elfrink van het ED. Onder meer over het ontslag van Mark van Bommel, de gouden handbalsters, de rampweek van Ajax en het afscheid van Raymond van Barneveld.

"Rusland komt niet echt op het strafbankje"Luister  

Voetbaljournalist Simon Zwartkruis (Voetbal International), onderzoeksjournalist Marco Knippen (Noord-Hollands Dagblad) en NOS-commentator Andy Houtkamp bespreken de sportzaken van de afgelopen dagen. De eerste competitienederlaag van Ajax, de straf van de Russische sporters en de ophef rond de fina…

#15 - 'Hoe vergelijk je een dammer met Max Verstappen?' (S18)Luister  

Bas van de Goor, Arjan Schouten, John Volkers en Arno Vermeulen nemen de belangrijkste ontwikkelingen in de sport door.

"De Davis Cup is overleden"Luister  

In het Sportforum dit keer voormalig Davis Cup-captain Tjerk Bogtstra, NOS-commentator Frank Snoeks en Volkskrant-verslaggever Willem Vissers. Zij bespreken onder andere de nieuwe opzet van de Davis Cup en de overwinning van PSV op SC Heerenveen.

'Wat is de oplossing om racisme uit de stadions te bannen?'Luister  

In het Sportforum dit keer NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg, oud-schaatser Erben Wennemars en Volkskrant-journalist Robert Misset. Zij bespreken onder andere de racistische uitingen van FC Den Bosch-tribunes richting Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira.

'Bij de amateurs wordt dat beter gemanaged dan bij PSV'Luister  

In het Sportforum spreken Ronald Waterreus, Freek Jansen en Frank Wielaard over de crisis bij PSV, het ontslag van Robert Maaskant en de positieve flow van Ajax.

'De competitie is nog niet beslist, Ajax is ook kwetsbaar'Luister  

In het Sportforum op Radio bespraken NOS-commentator Erik van Dijk, VI-verslaggever Martijn Krabbendam en FOX-commentator Leo Driessen het sportweekend. De voetbalcompetitie is nog niet beslist, de schaatsers rijden sneller dan ooit en de Atletiekunie zal geschrokken zijn van de uitspraken van de ve…

'Advocaat neemt telefoon niet meer op; 'Hij is onderweg naar Feyenoord'Luister  

In het Sportforum bespreken drie gasten iedere maandagavond van 21.30 uur tot 23.00 uur in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 de gebeurtenissen van de voorgaande sportweek. Dit keer waren AD-journalist Mikos Gouka, VI-journalist Simon Zwartkruis en NOS-commentator Frank Snoeks te gast.

'Koeman zal niet blij zijn met onhandige Hoogma'Luister  

In het Sportforum bespreken drie gasten iedere maandagavond van 21.30 uur tot 23.00 uur in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 de gebeurtenissen van de voorgaande sportweek. Dit keer waren oud-voetballer Kees Kwakman, AD-journalist Daan Hakkenberg en Trouw-journalist Henk Hoijtink te gast.

'In de entertainmentwereld van F1 gelden andere journalistieke mores'Luister  

In het Sportforum bespreken drie gasten iedere maandagavond van 21.30 uur tot 23.00 uur in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 de gebeurtenissen van de voorgaande sportweek. Dit keer waren NOS-commentator Jeroen Grueter, AD-journalist Sjoerd Mossou en Volkskrant-journalist Robèrt Misset te…

'Titelstrijd tussen Ajax en PSV voelt als Federer tege Nadal'Luister  

Tijdens het wekelijkse Sportforum kijken we terug op de afgelopen sportweek. Met Freek Janssen van het AD, Erik van Lakerveld van de Volkskrant en Arno Vermeulen van de NOS praten over de Eredivisie, de Champions league, maar ook de wereldkampioenschappen atletiek.

'Dit WK atletiek is een speledingetje voor sjeiks'Luister  

In het Sportforum bespreken Joris van den Berg, Edwin Winkels en Marco Knippen het belangrijkste sportnieuws van deze week.

'Messi is gewoon de beste, het is niet anders'Luister  

Het Sportforum van maandag 23 september. Te gast zijn Maarten Wijffels (AD), Robert Misset (Volkskrant) en Arman Avsaroglu (NOS).

'De eredivisie is de allerleukste competitie ter wereld'Luister  

Het Sportforum van maandag 16 september. Te gast zijn Marco Timmer (VI), Jan Roelfs (NOS) en Thijs Zonneveld (AD).

'Genoeg om op te merken bij Ten Hag, maar niet om aan te merken'Luister  

In het Sportforum kijken we terug op de afgelopen sportweek. Deze aflevering doen we dat met Arjan Schouten (AD), Leo Driessen (Fox Sports) en Frank Wielaard (NOS)

'Maxima zou over Caldas zeggen dat het een beetje dom was'Luister  

In het Sportforum bij Langs de Lijn en omstreken bespreken we de belangrijkste sportgebeurtenissen. Te gast zijn NOS-voetbalcommentator Frank Snoeks, Volkskrant-journalist Willem Vissers en oud-hockeycoach Marc Lammers.

Tip voor AZ: 'Haal het dak eraf en ga zonder spelen'Luister  

Sjoerd Mossou, Arman Avsaroglu en Jacques Brinkman nemen het sportnieuws van deze week door.

'Sneijder is de gedeelde nummer 1 van de topvier'Luister  

Hans Vandeweghe, Robert Misset en Jeroen Elshoff bespreken de belangrijkste ontwikkelingen in de sport.

'Lozano was een verongelijkt kind op de bank van PSV, ongelooflijk'Luister  

In het Sportforum kijken we terug op de afgelopen sportweek. Natuurlijk staan we uitgebreid stil bij de eerste speelronde van de Eredivisie. Dat doen we met Simon Zwartkruis(Voetbal International), John Volkers(Volkskrant) en Erik van Haren(Telegraaf).

'Ziyech is zo verstandig om te blijven bij Ajax'Luister  

Deze keer zitten aan tafel zwemanalyticus en oud-zwemmer Johan Kenkhuis, voetbalcommentator Leo Driessen en onze wielercommentator Joris van den Berg.

Groot contrast Jumbo en Sunweb: 'De wet van de remmende voorsprong'Luister  

In het sportforum kijken we terug op de afgelopen sportweek. Met natuurlijk de Tour de France, maar ook de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Deze week zijn Luuc Eisinga(Directeur NAC met veel ervaring in het wielrennen), Henk Lubberding (Voormalig wielrenner) en Dennis van Eersel(RTV Rijn…

'Djokovic een Ferrari die niet emotioneert, Federer is Mozart die ontroert'Luister  

In het sportforum kijken we terug op de afgelopen sportweek. Met natuurlijk de Tour de France, Wimbledon en de Formule 1. Vandaag doen we dat met oud-voetballer Ronald Waterreus, Team Sunweb-ploegleider Michiel Elijzen en Volkskrant-journalist Robert Misset.

'Waarom zou ADO Den Haag niet op termijn Wiegman aanstellen?'Luister  

Marijn de Vries(Wielerjournalist), Arno Vermeulen (NOS) en Daniel Dwarswaard (AD) bespreken in het Sportforum het WK Voetbal, de Tour en nog veel meer.

'Beerensteyn, sla eens met je vuist op tafel'Luister  

Stef de Bont (VI), Leo Driessen (FOX Sports) en John Volkers (Volkskrant) bespreken het belangrijkste sportnieuws van deze week.

'Akelig constante Kruijswijk kan de Tour winnen'Luister  

Robbert Meeder en Tijs van den Brink nemen de sportweek door. Deze week met journalisten Arjan Schouten, Michiel de Hoog en Gio Lippens.

'Vrouwenvoetbal is nog niet volwassen'Luister  

Met commentator Joris van den Berg, analist Mary Kok-Willemsen en journalist Robert Misset aan tafel gaat het onder andere over wielrennen, tennis en het WK voetbal.

'Misschien hebben we Oranje te groot gemaakt'Luister  

In het Sportforum bespreken drie gasten iedere maandagavond van 21.30 uur tot 23.00 uur in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 de gebeurtenissen van de voorgaande sportweek. Dit keer waren de journalisten Erik van Haren (Telegraaf), Rik Spekenbrink (AD) en Henk Hoijtink (Trouw) te gast. Naa…

'Tom Dumoulin grote favoriet om Tour de France te winnen'Luister  

In het Sportforum ontvangen Tijs van den Brink en Jeroen Stomphorst Telegraaf-journalist Raymond Kerckhoffs, oud-voetballer Jan van Halst en NOS-commentator Jan Roelfs.

'Zo verrassend is de ontwikkeling van Roglic niet'Luister  

In het Sportforum bespreken Danny Nelissen, Jeroen Stekelenburg en Tjerk Bogtstra de belangrijkste ontwikkelingen op sportgebied.

'Als Roglic bij Astana reed, hadden we een heel ander idee gehad'Luister  

In het Sportforum bespreken VI-journalist Freek Jansen wieleranalist Stef Clement en NOS-commentator Gio Lippens de afgelopen sportweek, met onder meer de Giro d'Italia, transfergeruchten in het voetbal en de prestaties van Kiki Bertens. Presentatie: Robbert Meeder en Tijs van den Brink.

'Ajax heeft de titel gekocht!'Luister  

In het Sportforum bespreken Daniel Dwarswaard (Ajax-volger namens het AD), Marco Timmer (PSV-volger namens VI) en Sebastiaan Timmerman (wielercommentator NOS) de afgelopen sportweek. De presentatie is in handen van Tijs van den Brink en Robbert Meeder.

'Bekerwinst maakt voor Ajax wereld van verschil'Luister  

Het Sportforum van maandag 6 mei met aan tafel Frank Snoeks, Willem Vissers en Theo Reitsma.

Special: warmlopen voor Ajax-TottenhamLuister  

In het Sportforum bespreken drie gasten iedere maandagavond van 21.30 uur tot 23.00 uur in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 de gebeurtenissen van de voorgaande sportweek. Deze aflevering staat volledig in het teken van de halve finale in de Champions League, tussen Ajax en Tottenham Hots…

'Mathieu van der Poel is een Frenkie de Jong met schijfremmen'Luister  

In het Sportforum bespreken drie gasten iedere maandagavond van 21.30 uur tot 23.00 uur in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 de gebeurtenissen van de voorgaande sportweek. Dit keer waren Leo Oldenburger (FOX Sports), Stef de Bont (VI) en Joris van den Berg (NOS) te gast. De belangrijkste …

'FC Twente wil kampioenswedstrijd in Arena spelen? Onzin!'Luister  

Het Sportforum van maandag 15 april met oud prof-voetballer Hedwiges Maduro, journalist Thijs Zonneveld (AD) en commentator Arno Vermeulen (NOS).

''Ik vind Moniz maar een vermoeiend mannetje om aan te horen'Luister  

Het Sportforum van maandag 8 april 2019 met Leo Driessen (FOX Sports), Gio Lippens (NOS) en Henk Hoijtink (Trouw).

'Stuurt Berghuis op een vertrek aan bij Feyenoord'Luister  

Daniel Dwarswaard (AD), Erik van Haren (Telegraaf) en Martijn Krabbendam (VI)bespreken het sportnieuws van de afgelopen week.

Koeman is vier jaar te laat aangesteldLuister  

Simon Zwartkruis, Jeroen Stekelenburg en Erik Dijkstra bespreken het sportnieuws van de week.

'NAC moet nu een truc uithalen, haal Beenhakker'Luister  

Het Sportforum van maandag 18 maart. Met aan tafel Volkskrant-journalist Lennart Bloemhof, NOS-voetbalcommentator Jeroen Grueter en AD-journalist Sjoerd Mossou.

'Schulting kan eigenlijk nu al stoppen'Luister  

Het Sportforum van maandag 11 maart. Met aan tafel Frank Snoeks (voetbalcommentator bij de NOS), Daniël Dwarswaard (Ajax-watcher van het AD) en Mark Misérus (Volkskrant-journalist die zich onder meer bezighoudt met dopingzaken).

'Baansucces een eerbetoon aan Wolff en een sneer naar NOC*NSF'Luister  

Mary Kok-Willemsen, journalist Marco Knippen en commentator Joris van den Berg zijn te gast.

'Zaak rond Semenya is beschamend'Luister  

In het Sportforum bespreken drie gasten iedere maandagavond van 21.30 uur tot 23.00 uur in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 de sportweek. Te gast zijn deze keer Steven Dalebout (NOS), Leo Driessen (FOX) en Arjan Schouten (AD).

Snelle Schippers maakt indruk: 'Als ik zie hoe ze nu al loopt...'Luister  

In het Sportforum bespreken drie gasten iedere maandagavond van 21.30 uur tot 23.00 uur in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 de gebeurtenissen van de voorgaande sportweek. Dit keer waren oud-atleet Gregeroy Sedoc, voetbalcommentator Jeroen Elshoff en Voetbal International-journalist Freek…

'De gouden race van Wust was veel meer dan schaatsen'Luister  

Te gast zijn Jeroen Stekelenburg, Mikos Gouka en Mark Tuitert over onder meer de eredivisie en de WK Afstanden.

'VAR moet transparanter, leer van andere sporten'Luister  

In het Sportforum bespreken drie gasten iedere maandagavond van 21.30 uur tot 23.00 uur in Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 de gebeurtenissen van de voorgaande sportweek. Dit keer waren journalisten John Volkers (de Volkskrant), Marco Timmer (Voetbal International) en Joris van den Berg …

'Tadic en Ziyech mogen alles bij Ajax'Luister  

Te gast in het sportforum Henk Spaan, Robert Misset (Volkskrant) en Arman Avsaroglu (NOS-commentator) met veel aandacht voor de Klassieker, de Australian Open, NSP persprijzen, Badr Hari, Rudi Lubbers en Ibrahim Afellay.

'KNVB moet Gözübüyük beschermen, nu deelt Van Egmond een sneer uit'Luister  

Te gast zijn tenniscommentator Jan Roelfs, voormalig Davis Cup-captain Tjerk Bogtstra en Volkskrant-journalist Mark Misérus.

'Ze hadden Nuis daar moeten wegtrekken'Luister  

Te gast zijn Leo Driessen, Cees Juffermans en Erben Wennemars. Ze praten onder meer over de drie Nederlandse schaatstitels, het goud van Suzanne Schulting en de misstap van Kjeld Nuis.

'Bosz is echt een Bundesliga-trainer'Luister  

Te gast zijn Joris van den Berg, Luuk Blijboom en Willem Vissers de sportgebeurtenissen rondom de jaarwisseling. Onder meer de Nederlandse voetbaltrainers in het buitenland, Tom Dumoulin, Ajax, PSV en Helle Thomsen komen voorbij.

'Real Madrid is best denkbare tegenstander'Luister  

Te gast zijn Marc Lammers, Bart Vlietstra en Sebastiaan Timmerman over onder andere de Champions League-loting, Matthijs de Ligt, WK Hockey, EK Handbal, WK kortebaanzwemmen en de wereldbeker schaatsen in Heerenveen.

'Nederland hoort favoriet te zijn op WK hockey, maar is nu outsider'Luister  

Te gast zijn oud-hockeyer Jacques Brinkman, ex-voetballer en analyticus Kees Kwakman en Het Parool-journalist Dick Sintenie. Zij praten over het WK hockey, de VAR in de eredivisie en het EK handbal.

'Nu ben ik benieuwd wat dit met een onervaren PSV-trainer doet'Luister  

Te gast zijn journalisten Kees Jongkind (NOS), Sjoerd Mossou (Algemeen Dagblad) en Henk Spaan (Het Parool). Onderwerpen van gesprek: de nominaties voor het Sportgala en de winst van Feyenoord op PSV.

'Als ze binnen half jaar goed GP-plan hebben, wordt het Zandvoort'Luister  

Te gast zijn Arman Avsaroglu (NOS), Erik van Haren (Telegraaf) en Robèrt Misset (Volkskrant). Zij praten met presentatoren Robbert Meeder en Tijs van den Brink over onder andere Max Verstappen, Ajax en het Sportgala.

'Frankrijk zal Oranje de bal geven en dat wordt een probleem'Luister  

Te gast zijn Pieter Zwart (VI), John Volkers (de Volkskrant) en Joris van den Berg (NOS). Zij praten over Max Verstappen, Daphne Schippers, Suzanne Schulting en de vrouwen en mannen van Oranje.

Lang de Lijn Sportforum 05-11-18Luister  

Gasten Simon Zwartkruis, Rypke Bakker en Sebastiaan Timmerman praten met presentatoren Robbert Meeder en Tijs van de Brink over onder andere de troonwisseling in het schaatsen, Ajax en PSV in de Champions League, de Formule 1-discussie en Rafael van der Vaart.

Langs de Lijn Sportforum 29-10-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 22-10-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 15-10-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 8-10-18Luister  

Met aan tafel Freek Jansen, Ajax-watcher van VI, Rik Elfink PSV-watcher van het ED/AD en Telegraaf-journalist Luuk Blijboom. De presentatie is in handen van Jeroen Stomphorst en Tijs van den Brink.

Langs de Lijn Sportforum 01-10-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 24-09-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 17-09-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 10-09-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 03-09-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 27-08-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 20-08-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 13-08-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 23-07-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 16-07-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 11-06-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 28-05-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 21-05-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 14-05-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 07-05-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 30-04-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 23-04-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 16-04-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 09-04-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 02-04-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 19-03-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 12-03-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 05-03-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 26-02-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 05-02-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.

Langs de Lijn Sportforum 29-01-18Luister  

Elke maandagavond: het Sportforum van Langs de Lijn En Omstreken. Journalisten, coaches, bestuurders en andere prominenten uit de sport schuiven aan om de sportgebeurtenissen van de afgelopen week te bespreken.