OmaGuus

OmaGuus

Kinderen & Familie  |  40 afleveringen

OmaGuus is ''De Podcast" voor de allerkleinsten onder ons. OmaGuus vertelt verhaaltjes en leest voor. En er zijn superleuke liedje te beluisteren. Kijk naar instagram Oma Guus en Facebook Oma Guus en download de App van sound cloud op de mobiele telefoon.

Verras mij  


naar de tandarts op de dag van de tandarts

Luister  

OmaGuus  /  06-03-2023

Vandaag 6 maart is het de dag van de tandarts. Alle kinderen gaan vandaag naar de tandarts. Wat zal het druk zijn in de tandartspraktijken.


in Amerika 2

Luister  

OmaGuus  /  07-02-2023

OpaGuus en OmaGuus zijn nog altijd in Amerika op vakantie bij Huib en Victor. Daar beleven ze weer de leukste dingen. Vooral het linedance is super leuk om te doen.


OmaGuus in Amerika 1

Luister  

OmaGuus  /  18-01-2023

OmaGuus is in Amerika geweest om KERST te vieren bij de kleinkinderen Huib en Victor. Daar zijn weer veel avonturen beleefd!


Poep 2

Luister  

OmaGuus  /  24-02-2022

Deze podcast is een vervolg op poep 1. Wat gebeurt er nadat de poep en plas door de WC gespoeld is? OmaGuus vertelt hierover. Luister ook naar de poepliedjes die soms wel heel spannend zijn.


POEP

Luister  

OmaGuus  /  22-01-2022

Waar komt poep vandaan? Waar blijft de poep? Poept iedereen? Allemaal vragen die kinderen bezighouden. OmaGuus legt uit.


Uit logeren 3 Bij OmaGuus

Luister  

OmaGuus  /  01-10-2021

Joep en Mark hebben een paar dagen gelogeerd bij OmaGuus en van alles meegemaakt. Ook thuis bij OmaGuus vermaken ze zich prima met zwemmen , spelletjes doen, zich verkleden, fietsen en zo meer. Luister maar snel.


Uit Logeren 2 bij OmaGuus

Luister  

OmaGuus  /  10-09-2021

Vandaag gaan Joep en Mark met OpaGuus en OmaGuus naar de dierentuin. De hele dag en na afloop worden er pannenkoeken gegeten. Logeren bij Opa -en OmaGuus is een FEEST!!


Uit logeren 1 bij OmaGuus

Luister  

OmaGuus  /  29-08-2021

Joep en Mark gaan een paar dagen logeren bij OpaGuus en OmaGuus. Daar maken ze van alles mee. Luister naar deze podcast en die nog volgen over de logeerpartij.


Sneeuwpop

Luister  

OmaGuus  /  06-02-2021

Het sneeuwt in het hele land. Joep gaat met zijn papa een sneeuwpop maken. Guus speelt eromheen


Het blijft facetimen!!!

Luister  

OmaGuus  /  11-12-2020

OmaGuus is een beetje treurig dat de kerstviering niet door kan gaan met zijn allen. OmaGuus heeft nu het plan om bij iedereen apart langs te gaan. Tot die tijd blijft het facetimen.


Naar de tandarts

Luister  

OmaGuus  /  30-09-2020

Klaas, Joep en Teun moeten naar de tandarts om te kijken of zij geen gaatjes hebben en of zij goed gepoetst hebben. De tandarts is niet zo blij! Luister zelf maar.


De taarten van Glansrijk

Luister  

OmaGuus  /  16-08-2020

In deze 3e aflevering van prinses Glansje kunnen jullie luisteren naar wat er gebeurt als je alleen maar snoept en nooit meer groenten eet! Luister naar de podcast ''De taarten van Glansrijk". Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door de voorzitter van de NVIJ (Nederlandse Vereniging van Instelling...


Help, de tandenfee is zoek!!

Luister  

OmaGuus  /  13-06-2020

Kennen jullie het sprookje van de tandenfee? Die zoek was en waardoor heel Glansrijk in rep en roer was? Luister naar dit sprookje dat door OmaGuus verteld wordt. Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door de voorzitter van de NVIJ (Nederlandse Vereniging van Instellingen voor JeugdTandzorg).


Podcast OmaGuus "Tom en de ZOETHEKS"

Luister  

OmaGuus  /  03-05-2020

Oma Guus vertelt een heel spannend sprookje over wat Tom en zijn vrienden meemaken. Een heuse zoetheks komen ze tegen. En wat wil die heks nu van Tom en zijn vrienden? Luister naar het sprookje. Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door de voorzitter van de NVIJ (Nederlandse Vereniging van Instelli...


Podcast 18 Facetimen door de CORONA

Luister  

OmaGuus  /  17-04-2020

Vanwege de Corona kunnen Klaas, Joep en Teun niet bij OmaGuus op bezoek. Maar gelukkig kunnen we tegenwoordig FaceTimen om met elkaar te praten en elkaar te zien. OmaGuus ziet en spreekt de jongens bijna iedere dag.


Podcast 17 Yoga op school

Luister  

OmaGuus  /  15-03-2020

Er zijn heel veel kinderen die klachten hebben zoals buikpijn of hoofdpijn of die soms moe zijn zonder dat er een reden gevonden wordt door de dokter. Met yoga ga je lekker in je vel zitten door aandacht, ademen en eten. De klachten kunnen dan verminderen of helemaal weg gaan. Daarom wordt er bij Kl...


Podcast 16 MUIZEN

Luister  

OmaGuus  /  14-02-2020

Joep zag iets...;door de kamer lopen. Wat is dat nu?? Wat loopt daar...? Een nieuw heel spannend verhaal van OmaGuus over onze ongewenste huisdieren, die toch best lief kunnen zijn.


Sneeuwwitje en de zeven dwergen

Luister  

OmaGuus  /  27-01-2020

Het beroemde sprookje Sneeuwwitje wordt door OmaGuus verteld. Tussendoor zijn er liedjes te horen die bij Sneeuwwitje horen!


PC 15 Kerst OmaGuus

Luister  

OmaGuus  /  24-12-2019

Zoals te zien op het plaatje zit Guus voor de kerstboom. De boom is prachtig versierd met heel veel lampjes, ballen en klokjes. En natuurlijk hangen er heel veel kerstkransjes in. OmaGuus wenst iedereen een vrolijke kerst.


Podcast ''het kerstverhaal voor kinderen"

Luister  

OmaGuus  /  15-12-2019

Het kerstverhaal is een oud en leuk verhaal, of het nu waar gebeurd is of niet. Deze podcast is een vereenvoudigde vorm van dit aloude kerstverhaal zodat het ook toegankelijk is voor jonge kinderen. Daarnaast zijn er veel traditionele en ook modernere kerstliedjes te horen. Niet loeren maar luistere...


5 december Sinterklaas is jarig PC 14 OmaGuus

Luister  

OmaGuus  /  04-12-2019

Sinterklaas viert zijn verjaardag en brengt alle kinderen in het land cadeautjes en snoepgoed. Op het plaatje zijn de 3 jongste kinderen van mij, OmaGuus, te zien in Pietepakken die Oma Guus zelf gemaakt heeft. Meer weten over de Sint en zijn verjaardag luister dan naar deze podcast met vele leuke l...


Sinterklaas komt in 't land. Podcast 13 van OmaGuus

Luister  

OmaGuus  /  15-11-2019

In deze Podcast kunnen jullie luisteren naar de aankomst van Sinterklaas. Joep , Klaas en Teun vinden het allemaal reuze spannend. Hebben jullie ook al je schoen gezet en liedjes gezongen?


PC 12 Herfstvakantie

Luister  

OmaGuus  /  30-10-2019

Wisten jullie dat kabouters in paddestoelen wonen? En dat ze ook thee drinken en koekjes eten zoals mensen? Op het plaatje staat OmaGuus boven op een paddestoel rood met witte stippen. Kennen jullie het liedje van die paddestoel? In deze podcast kun je alles horen over kabouters en paddestoelen!


PC 11 Sophie en de wiebeltand

Luister  

OmaGuus  /  21-10-2019

Sophie heeft een wiebeltand en vindt dat reuze spannend. Deze podcast is gemaakt in overleg met de zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid.


Assepoester en het glazen muiltje

Luister  

OmaGuus  /  16-10-2019

Dit is het 2e sprookje verteld door OmaGuus. Het sprookje van Assepoester is heel erg bekend en superleuk om naar te luisteren. Sprookjes lopen niet altijd goed af maar Assepoester gelukkig wel. Ze leeft nog lang en gelukkig met haar prins!


Baby Huub

Luister  

OmaGuus  /  24-09-2019

Speciaal ter gelegenheid van de geboorte van het 5e kleinkind van OmaGuus deze Podcast. Welkom lieve Huub. Over een paar jaar kun jij ook al luisteren.


Podcast 10 logeren bij opa en oma guus

Luister  

OmaGuus  /  30-08-2019

De laatste week van de grote vakantie is aangebroken. Omdat papa en mama moeten werken mogen Joep, Klaas en Teun bij OpaGuus en OmaGuus logeren. In deze podcast leren jullie OpaGuus kennen. Met OpaGuus wordt er o.a. een hut gebouwd en nog veel meer leuke dingen gedaan. Luister naar Podcast 10.


PC 9 Zomervakantie met veel pret op de camping

Luister  

OmaGuus  /  23-08-2019

Joep, Klaas en Teun hebben veel plezier op de camping aan zee. Lekker zwemmen, in het zand met vriendjes spelen en nog veel meer leuke dingen maken ze mee. Niet loeren maar luisteren naar deze Podcast!


Sprookje van OmaGuus De Prinses op de Erwt

Luister  

OmaGuus  /  13-08-2019

OmaGuus vertelt niet alleen verhalen over Joep en zijn broertjes maar ook sprookjes. Er kan nu nog vaker geluisterd worden naar OmaGuus. Sprookjes zijn er voor jong en oud. Veel luisterplezier!


Podcast 8 met vakantie

Luister  

OmaGuus  /  12-07-2019

Het is Grote Vakantie! Joep en zijn broertjes gaan met de auto er op uit. Deze podcast gaat over de reis. Een lange autorit is saai maar daar hebben de jongens wat op gevonden.


PC 7 Schoolreisje

Luister  

OmaGuus  /  28-06-2019

Vandaag vertelt OmaGuus over Joep die op schoolreis gaat. Er worden heel wat liedjes gezongen, die jullie allemaal wel kennen. Zing maar mee!!!!


Podcast 6 vaderdag

Luister  

OmaGuus  /  16-06-2019

Omdat het vaderdag is gaan Joep en zijn broertjes naar de dierentuin. Daar worden spannende en leuke dingen beleefd. Stop met loeren en start met luistern naar Podcast nummer 6 van OmaGuus.


PC5 kattekwaad

Luister  

OmaGuus  /  31-05-2019

Mama en buurman Langbeen zijn boos op Klaas. Waarom? Luister goed naar Podcast nr 5 van OmaGuus. Stop met loeren, start met luisteren!


lammetjes en schaapjes

Luister  

OmaGuus  /  17-05-2019

In deze podcast vertelt OmaGuus over de pas geboren lammetjes. Joep en Klaas mogen de boer helpen met eten geven aan de lammetjes. Stop met loeren en start met luisteren.


Podcast speciaal voor moederdag

Luister  

OmaGuus  /  12-05-2019

Deze podcast is speciaal voor de moederdag gemaakt . Om de moeders eens lekker te verwennen met ontbijt op bed. Luister naar de liedjes en het verhaalwat echt gebeurd is.


Podcast 3 verjaardagen

Luister  

OmaGuus  /  03-05-2019

In deze podcast wordt het verjaardagsfeest gevierd van de hele familie . OpaGuus wordt ook 65. Er worden spelletjes gespeeld, liedjes gezongen, taart gegeten en Champagne gedronken. PROOST!!!


Oma Guus Podcast 2 Pasen

Luister  

OmaGuus  /  19-04-2019

Deze podcast van Oma Guus gaat over de Pasen. Er worden eieren geverfd en verstopt door de Paashaas. Door het mooie weer worden we nog vrolijker van de verhalen en de muziek.


Baby Jan

Luister  

OmaGuus  /  14-04-2019

Deze podcast is een vervolg op podcast nr 1 waarin OmaGuus vertelt dat er 3 kleinkinderen zijn. Omdat Jan net geboren is , is deze extra podcast online te horen.


OmaGuus Podcast 1

Luister  

OmaGuus  /  11-04-2019

Luister naar de verhalen die worden verteld door OmaGuus en naar de leuke vrolijke muziek. Stop met loeren, start met luisteren


Trailer Oma Guus

Luister  

OmaGuus  /  02-04-2019

Het zal niet lang meer duren of er kan werkelijk geluisterd worden naar de verhalen en liedjes van oma Guus. Hou de social media zoals Instagram en facebook in de gaten.