Omdat ik het verdien

Omdat ik het verdien

Zakelijk  |  6 afleveringen

Het is 2020 en nog steeds verdienen vrouwen voor hetzelfde werk minder dan mannen! Joke Smit was ruim 50 jaar geleden nog heel optimistisch. Ze was overtuigd dat gelijke beloning snel een feit zou zijn. Want wie kon zich nog permitteren daar tegen te zijn? Helaas had ze geen gelijk. Hoe absurd ook, de loonkloof blijkt een bijzonder hardnekkig probleem te zijn. In deze podcast gaat Julia Wouters op zoek naar antwoorden en praktische tips! Deze podcast werd mogelijk gemaakt dankzij steun van de Progressieve Alliantie van Socialisten en Democraten in het Europees Parlement.

Verras mij  


Vijf

Luister  

Omdat ik het verdien  /  05-12-2020

We praten met Agnes Jongerius en Vera Tax, Europarlementariërs voor de PvdA en initiatiefnemers van Omdat ik het verdien. De tip komt van Kirsten van den Hul, Tweede Kamerlid voor de PvdA.


Vier

Luister  

Omdat ik het verdien  /  28-11-2020

We spreken met Kitty Jong, vicevoorzitter FNV. De tip komt van Sander Heithuis van WOMEN Inc.


Drie

Luister  

Omdat ik het verdien  /  22-11-2020

We praten met Esther-Mirjam Sent, Hoogleraar Economie  aan de Radboud Universiteit en Senator voor de PvdA. De tip komt deze keer van Lilianne Ploumen, Tweede Kamerlid voor de PvdA en initiatiefnemer van de Wet Gelijke Beloning van Vrouwen en Mannen.


Twee

Luister  

Omdat ik het verdien  /  15-11-2020

We praten met Monic Bührs, van In Touch Female leadership & Career Academy, auteur van Stratego voor Vrouwen en Onderhandelen voor Vrouwen. De tip krijgen we van Sophie Gool van Salaristijger.nl


Eén

Luister  

Omdat ik het verdien  /  09-11-2020

We praten met Belle Derks, Hoogleraar Sociale en Organisatiepsychologie bij de Universiteit van Utrecht, lid van KNAW De Jonge Akademie. En we krijgen een tip van Agnes Jongerius en Vera Tax, Europarlementariërs voor de PvdA.


Omdat wij het verdienen

Luister  

Omdat ik het verdien  /  19-10-2020

Welkom bij #omdatikhetverdien !