Podcast Zoeker

Ongekend Winnen

Ongekend Winnen

Zakelijk  |  15 afleveringen

Welkom bij Ongekend Winnen, de podcast voor mensen die willen leren en experimenteren. Wij gaan op onderzoek uit en willen jouw enthousiasme aansteken door in gesprek te gaan met mensen waar jij iets van kan leren. Leren is iets wat we door de jaren heen een beetje vergeten zijn. Haal het kind weer in jezelf naar boven, herschrijf de regels en bepaal hoe je het spel wilt spelen. We bespreken ervaringen, routines en praktische tips die ervoor kunnen zorgen dat we kinderlijk eenvoudig weer in actie komen. We zijn ervan overtuigd dat je door te experimenteren er stapje voor stapje achterkomt hoe je de beste versie van jezelf wordt. We geven je een kijkje in andermans keuken. Pik mee wat je lekker vindt, stel je eigen recept samen en kom in actie voor vlijmscherpe resultaten. Verandering is groei en op een spijkerhard fundament ga je Ongekend Winnen.

Jord Cuiper: van CEO tot Coach op BaliLuister  

Jord was CEO, hockeyde op hoog niveau en had vanaf jonge leeftijd een ongeremde growth mindset. Het ging hem voor de wind tot het moment dat hij met een ernstige ziekte in het ziekenhuis tot stilstand werd gebracht. Hij was te hard gegaan en moest veranderen. Hij verteld over zijn transformatie.

Rob van der Molen: Van festival baas naar een lichter en energieker leven Luister  

In het gesprek deelt Rob zijn ervaring met praktische tips hoe je kan onthaasten en in 21 dagen positiever gaat leven. Weg met onzekerheid en geconditioneerde lagen. Ben jij klaar voor verandering?

Michiel van Ogtrop: Hoe een retraite je leven kan veranderenLuister  

In deze aflevering is Michiel van Ogtrop te gast. Michiel is ondernemer en gooide als dertiger, na een bergwandeling, het roer volledig om. Hij is ervan overtuigd dat we als mens wat vaker naar binnen moeten durven kijken.

Casper Fok: Overwinnen, aanpakken en reflectie in tijden van crisisLuister  

In dit gesprek deelt Casper zijn visie over hoe je angsten kan overwinnen en verteld hij hoe de cirkel van invloed hem, in deze periode, op het positieve pad houdt.

Opvoeden 2.0: Hadden je ouders dit maar gelezenLuister  

Een stap buiten de comfort zone met nieuwe inzichten m.b.t. de relatie met je kind. Ontdek hoe je het beste in andere mensen naar boven kan halen. Dit boek is ook een MUST READ als je geen kinderen hebt.

Vragen van luisteraars #1Luister  

Tips over hoe je mindfulness toepast in jouw relatie, positief denkt en het beste in jezelf naar boven kan halen.

Steven Borghouts over fietsen van Zandvoort naar Istanbul, ondernemen en levenLuister  

Ondernemer Steven Borghouts vertelt over zijn ervaringen tijdens zijn uitputtende fietstocht van Zandvoort naar Istanbul en krijg je een kijkje achter de schermen hoe je van een onderbroek idee een succesvol bedrijf kan maken.

Ongekend: Monique Koen over haar keuzes als schandalige vrouwLuister  

Monique Koen de bedenker van Schandalige Vrouwen, een inspiratie platform waar ze de wereld mee wil veroveren. Zijn de keuzes die je maakt echt jouw keuzes? We staan geregeld voor lastige keuzes. Monique verteld haar aanpak en maakt het leven makkelijker.

Ongekend: Melissa Gontha over comfort zone, NLP en zelfonderzoekLuister  

Kom te weten hoe je met simpele lijstjes uit je comfort zone stapt, hoe je jezelf kan herontdekken en wat NLP voor Melissa heeft bijgedragen.

Ongekend: Hoe je sneller kan lezen en goede notities maakt!Luister  

Hoe cool zou het zijn als je een boek per week kan lezen? Ik heb een manier gevonden om dit voor elkaar te krijgen en deel het graag met je.

Ongekend: Mer Hajbarati over de kracht van ademhalen en minder doenLuister  

De kracht van minder doen, ademhalen en routines. Mer Hajbarati heeft met zijn zelf aangeleerde gewoontes een energiek en tevreden leven. Laat je inspireren door deze ondernemer en lifehacker.

Ongekend: Lieve Nieuwint over aanpakken en mensen helpenLuister  

Mensen helpen, gewoon doen en probleem oplossend denken. Lieve is een aanpakker, levensgenieter en zit vol ideeën en energie. Een bron van inspiratie.

Ongekend: Dennis Buist over tools voor inslaan van een nieuwe wegLuister  

Het stellen van vragen, reflectiemomenten en echt leren voelen in het leven. Dennis vertelt openhartig over het keerpunt in zijn "droomleven".

Ongekend: Pieter Blickman over een bewuster leven met een glimlachLuister  

Deze aflevering praat ik met Pieter Blickman, een 30er uit Leiden en vader van twee kinderen. In het verleden was hij behoorlijk onrustig, kon hij flink uit z’n slof schieten en vulde dooie momenten met scrollen op z’n telefoon. Ik spreek met hem over de positieve gevolgen die hij nu ervaart v…

Introductie Ongekend WinnenLuister  

Ongekend Winnen staat voor een reis buiten de comfort zone. Ik, Sebastiaan, ben buitengewoon nieuwsgierig en ga voor jou op onderzoek uit om te ontdekken en grenzen te verleggen.