Op de liefde

Op de liefde

Maatschappij & Cultuur  |  7 afleveringen

Van pijn tot hartstocht, van alles samen doen tot liever alleen zijn. Alles wordt besproken in de nieuwe podcast van De Nieuws BV. Willemijn Veenhoven gaat samen met Corine Koole in gesprek met verschillende mensen en zoekt zo naar de essentie van liefde. Corine schrijft al meer dan 15 jaar over de Liefde, heeft meer dan 1000 interviews over dit onderwerp gedaan en haar rubriek Lust & Liefde in Volkskrant Magazine wordt iedere week verslonden. Samen met bijzondere gasten gaan Willemijn en Corine op zoek naar de essentie van de liefde. Want, waar draait het nou eigenlijk echt om? De komende weken, elke vrijdagmiddag een nieuwe aflevering!

Verras mij  


#6 - Carolien Borgers: 'Liefde is een aanvulling, geen invulling'

Luister  

Op de liefde  /  05-10-2018

In de laatste aflevering is cabaretier en presentator Carolien Borgers te gast. Zij bespreekt onder anderen waarom zij monogamie op dit moment niet bij haar vindt passen.


#5 - Anita Witzier: 'Ik zal nooit het geloof in de liefde loslaten'

Luister  

Op de liefde  /  28-09-2018

Anita Witzier over haar drie keer trouwen en twee keer scheiden, over of de ware liefde bestaat en welke lessen in de liefde zij heeft geleerd van 20 jaar Memories presenteren?


#4 - Thom Harinck: "Als ze mij ziet zie ik een twinkeling in haar ogen"

Luister  

Op de liefde  /  24-09-2018

Kickbokstrainer Thom Harinck (74) over zijn grote liefde voor zijn vrouw, bijzonder hoogleraar sport en recht, Marjan Olfers. "Als ze mij ziet zie ik een twinkeling in haar ogen en omgekeerd is dat ook zo."


#3 - Peter Plasman: 'Ik ben nog steeds verliefd'

Luister  

Op de liefde  /  07-09-2018

Advocaat Peter Plasman vertelt over zijn bijbaantje bij een huwelijksbureau en de diepe liefde voor zijn vrouw met wie hij al 36 jaar samen is. "Zonder haar was ik nooit wat ik nu ben."


#2 - Samira el Kandoussi: 'Iemand moet jouw liefde wel willen'

Luister  

Op de liefde  /  03-09-2018

Journaliste Samira el Kandoussi over het verlangen naar liefde, de keuze tussen carrière en gezin en haar man die ongeneeslijk ziek werd.


#1 - Hedy D'Ancona: dit is ware liefde

Luister  

Op de liefde  /  29-08-2018

Inmiddels is ze 21 jaar samen met haar grote liefde kunstenaar Aat Veldhoen. Een veelomvattend begrip is dat, grote liefde. Wat betekent het voor Hedy? En, heeft ze nog liefdestips?


Introductie

Luister  

Op de liefde  /  23-08-2018

Van pijn tot hartstocht, van alles samen doen tot liever alleen zijn. Alles wordt besproken in de nieuwe podcast van De Nieuws BV. Willemijn Veenhoven gaat samen met Corine Koole in gesprek met verschillende mensen en zoekt zo naar de essentie van liefde.