Podcasts voor interne communicatie

Podcasts voor interne communicatie

Onderwijs  |  4 afleveringen

Op dit kanaal hoor je alles over 'podcasts voor interne communicatie'. Je hoort in een korte podcastcursus van Koos Tervooren en Marije Dijkstra van Microphone Media Podcast Agency waarom en hoe je podcasts inzet. Ook hoor je in een special met campagnebureau Cycle Media alles over interne podcasts voor gemeenten. De podcasts op dit kanaal zijn interessant voor communicatie- en HR-professionals, maar ook voor ondernemers.

Verras mij  


SPECIAL met Cyclemedia - Interne Podcasts voor Gemeenten

Luister  

Podcasts voor interne communicatie  /  02-06-2020

We zijn er wel een beetje klaar mee: al die schermtijd. Maar door het thuiswerken ontkomen we er niet aan. Tijd dus voor een nieuw communicatiemiddel: de podcast. In deze korte podcast bespreken Koos Tervooren van podcastbureau Microphone Media en Irfan Fiets van campagnebureau Cycle Media de mogeli...


Podcastcursus #3 Hoe maak je een podcast?

Luister  

Podcasts voor interne communicatie  /  31-03-2020

In deze derde aflevering van de cursus hoor je van Marije en Koos hoe je een podcast maakt. Ze nemen je mee in het proces van redactie tot opname en verspreiding.


Podcastcursus #2 Wat ga je vertellen?

Luister  

Podcasts voor interne communicatie  /  31-03-2020

In de tweede aflevering van de cursus hoor je van Koos en Marije wat je vertelt in een interne podcast. De inhoud en het uiteindelijke format is afhankelijk van de doelgroep en doelstelling.


Podcastcursus #1 Waarom podcasts?

Luister  

Podcasts voor interne communicatie  /  31-03-2020

In deze eerste aflevering van de cursus vertellen Koos Tervooren en Marije Dijkstra van Microphone Media waarom je podcast überhaupt moet inzetten en bespreken ze een paar succesvolle cases.