Podcast Zoeker

Podium Voor Goed Politiewerk Podcast

Podium Voor Goed Politiewerk Podcast

Overheid  |  43 afleveringen

Podcast by Eric van der Zanden

Podium Voor Goed Politiewerk S3E14 Ondermijning In De Sierteelt SectorLuister  

In deze aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Huibert den Butter en Miranda Wassenaar over ondermijning in de bloemsierindustrie.

Podium Voor Goed Politiewerk S3E13 Politiecultuur, Gezondheid En ZingevingLuister  

In deze aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Klaas Schakel, recherchepsycholoog en schrijver van het boek Politiecultuur, gezondheid en zingeving.

Podium Voor Goed Politiewerk S3E12 InnovatieLuister  

In deze aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Johan van Rijn en Danny de Wekker over innovatie bij de politie.

Podium Voor Goed Politiewerk S3E11 CyberCrimeLuister  

In deze aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Gina Doekhie en Arjen van Giersbergen over de opkomst en aanpak van CyberCrime

Podium Voor Goed Politiewerk S3E10 Agile ScrumLuister  

In deze tiende aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Danny de Wild en Wouter de Gier over Agile werken bij de politie.

Podium Voor Goed Politiewerk S3E9 Social Design PolitieLuister  

In deze aflevering spreken Eric van der Zanden en Siham Maatoug met Marjon van Gelderen en Arnoud Grootenboer over Social Design Politie en het boek "From the Police with Love".

Podium Voor Goed Politiewerk S3E8 QualiteitsstelselLuister  

In deze aflevering spreekt Eric van der Zanden met Irma Heidt en Gert van der Geer over het Qualiteitsstelsel.

Podium Voor Goed Politiewerk S3E7 Bureau HofstadLuister  

In deze aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met programmamaker en presentator Ewout Genemans over de productie van Bureau Hofstad en zijn ervaringen met het politiewerk.

Podium Voor Goed Politiewerk S3E6 Team Of TeamsLuister  

In deze zesde aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Brenda van Roosmalen over het 'Team of Teams', waar men 'agile' is gaan werken.

Podium Voor Goed Politiewerk S3E5 HR DienstverleningLuister  

In deze aflevering van de podcast Podium voor goed Politiewerk, spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Janet de Vries over de HR dienstverlening van het Politie Dienstencentrum en hun ambities om de beste HR dienstverlener te worden.

Podium Voor Goed Politiewerk S3E4 Netwerk Divers VakmanschapLuister  

In deze vierde aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Alouette van Dam en Rachid Habchi over het Netwerk Divers Vakmanschap

Podium Voor Goed Politiewerk S3E3 Ondermijning En StorytellingLuister  

In deze derde aflevering van de podcast Podium voor goed Politiewerk, spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden, met Nicole Lieve over de kracht van verhalen vertellen om ondermijning zichtbaar en bespreekbaar te maken.

Podium Voor Goed Politiewerk S3E2 BluecoinsLuister  

In deze twee aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Jesper van Putten en Pascalle Visser over het geven van complimenten via de Bluecoin.

Podium Voor Goed Politiewerk S3E1 PolitiecultuurLuister  

In deze eerste aflevering van het derde seizoen van de podcast podium voor goed politiewerk, spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met corporate antropoloog dr. Danielle Braun over de organisatiecultuur van de politie.

Podium Voor Goed Politiewerk S3 TrailerLuister  

In deze trailer kondigen Siham Maatoug en Eric van der Zanden het nieuwe seizoen van de podcast Podium voor goed Politiewerk aan, die vanaf 15 maart te beluisteren is.

Podium Voor Goed Politiewerk S2E13 Terugblikken En Vooruitkijken Met Liesbeth HuyzerLuister  

In deze laatste aflevering van 2020, kijken Siham Maatoug en Eric van der Zanden samen met plaatsvervangend Korpschef Liesbeth Huyzer, terug op het jaar 2020 en vooruit naar wat 2021 te bieden heeft.

Podium Voor Goed Politiewerk S2E12 SGBO JaarwisselingLuister  

In deze aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden over de aankomende jaarwisseling. Martine Dijkstra, Algemeen Commandant van het SGBO, vertelt over de voorbereidingen en de verwachtingen van deze bijzondere nacht.

Podium Voor Goed Politiewerk S2E11 Diversiteit en Inclusie met Martin SitalsingLuister  

In deze aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Martin Sitalsing, landelijk portefeuillehouder 'Politie voor Iedereen', over een diverse en inclusieve politieorganisatie.

Podium Voor Goed Politiewerk S2E10 Gebiedsgebonden PolitiewerkLuister  

In deze aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden over de ontwikkeling van het Gebiedsgebonden Politiewerk en de maatstaven van een succesvolle politieorganisatie. Zij spreken hierover met de landelijk Portefeuillehouder GGP, Frans Heeres.

Podium Voor Goed Politiewerk S2E9 Procesflow Van De Basisteams Van OvermorgenLuister  

In deze aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden over de Procesflow van de Basisteams van Overmorgen. Een onderzoek dat onder leiding van Marlies Hersman is uitgevoerd aan drie basisteams.

Podium Voor Goed Politiewerk S2E8 Ondermijning BuitengebiedLuister  

In deze aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Bart van Steeg over ondermijning in het buitengebied en hoe criminelen bewoners en agrariƫrs benaderen om gebruik te maken hun faciliteiten voor de productie of opslag van verdovende middelen.

Podium Voor Goed Politiewerk S2E7 TalentontwikkelingLuister  

In deze aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Pieter van Nobelen en Pierre Mosk over het progamma talentontwikkeling van de politie eenheid Den Haag.

Podium Voor Goed Politiewerk S2E6 Corona En LeiderschapLuister  

In deze zesde aflevering, spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden over leiderschap ten tijde van corona. Gert van der Geer, teamchef in de binnenstad van Den Haag, verteld over zijn ervaring en visie op leiderschap in deze crisis.

Podium Voor Goed Politiewerk S2E5 Ondermijning In HorecaLuister  

In deze vijfde aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met ondermijning en horecaspecialist Frans Pauli over ondermijning in de horeca en de gevaren van criminele inversteerders.

Podium Voor Goed Politiewerk S2E4 Content MakenLuister  

In deze vierde aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met contentmaker Niels de Kemp over zijn functie en zijn visie op het maken van goede content.

Podium Voor Goed Politiewerk S2E3 Agent Bijt HondLuister  

In deze aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met de wijkagenten van de Agent Bijt hond Tour, Joost-Jelmer Kasper en Wilco Berenschot over de bijzondere ervaringen die zij hebben opgedaan tijdens de tour.

Podium Voor Goed Politiewerk S2E2 De BanenafspraakLuister  

In deze tweede aflevering van het tweede seizoen spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Jory de Groot en Diane den Breeje over de banenafspraak en mensen met een beperking in dienst van de politie.

Podium Voor Goed Politiewerk S2E1 IntroductieLuister  

In deze introductie blikken Siham Maatoug en Eric van der Zanden kort terug op het eerste seizoen en kijken zij vooruit naar het tweede seizoen.

Podium Voor Goed Politiewerk S1E15 LeiderschapLuister  

In deze aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Fernando Dalmulder en Mukta Henning over leiderschap en leiderschapsstijlen, waarbij de verschillen en overeenkomsten tussen leiderschap bij de politie en commerciƫle organisaties centraal staat.

Podium Voor Goed Politiewerk S1E14 Paul Van MusscherLuister  

In deze aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met politiechef Paul van Musscher over de ontwikkeling van Politie Eenheid Den Haag en zijn visie op legitimiteit.

Podium Voor Goed Politiewerk S1E13 Digitale WijkagentLuister  

In deze aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met drie digitale wijkagenten over de politie op het web. Hoe zorg je ervoor dat je online verbinding maakt met de inwoners van je wijk en welke voordelen kan dit opleveren, voor het gebiedsgebonden politiewerk?

Podium Voor Goed Politiewerk S1E12 De LuisterlijnLuister  

In deze twaalfde aflevering spreken Siham en Eric met Elvira Claassen van Experto Consulting over de Luisterlijn, een initiatief waar iedereen naartoe kan bellen om te praten over de emoties als gevolg van de corona crisis.

Podium Voor Goed Politiewerk S1E11 De Culturele WasstraatLuister  

In deze tiende aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Mohammed El Arrag over de Culturele Wasstraat, het project dat zorgt voor verbinding en wederzijds begrip tussen de politie en de bewoners van de wijk.

Podium Voor Goed Politiewerk S1E10 Ontwikkelagenda GGPLuister  

In deze tiende aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden over de ontwikkelagenda gebiedsgebonden politie welke de grondslag vormt voor het Podium voor goed Politiewerk. Hans de Vries, grondlegger en schrijver van de ontwikkelagenda GGP schuift aan en geeft uitleg over oorsprong en de e…

Podium Voor Goed Politiewerk S1E9 Leiderschap En VerbindingLuister  

In deze negende aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Alfred van Dijk over het onderwerp Leiderschap en verbinding. Hierbij bespreken zij teven hoe de onrust in Amerika zich verhoudt tot de positie van de Nederlandse Politie.

Podium Voor Goed Politiewerk S1E8 De Kracht Van Het VerhaalLuister  

In deze achtste aflevering spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden met Arend Voogt over de kracht van het verhaal en de kunst van story telling.

Podium Voor Goed Politiewerk S1E7 Erkenning En WaarderingLuister  

In deze aflevering spreken Siham en Eric met Maarten van Mierlo over zijn onderzoek naar erkenning en waardering.

Podium Voor Goed Politiewerk S1E6 ScrumLuister  

In deze zesde aflevering spreken Siham en Eric met Masha Wiltenburg van Agility Masters over het werken volgens Scrum. Eva ter Laak verteld alles over de toepassing hiervan in de politiepraktijk.

Podium Voor Goed Politiewerk S1E5 Corona En LeiderschapLuister  

In deze vijfde aflevering spreken Siham en Eric met Teamchef Gert van der Geer over de politie en leiderschap in tijden van corona.

Podium Voor Goed Politiewerk S1E4 LeiderschapLuister  

In de vierde aflevering bespreken Siham en Eric met ervaren leidingegevenden over hun visie op leiderschap

Podium Voor Goed Politiewerk S1E3 Happy Or NotLuister  

In deze derde aflevering bespreken Siham en Eric het gebruik van de Happy or Not zuil die ingezet kan worden om kwaliteit te meten en feedback te krijgen over burgertevredenheid.

Podium Voor Goed Politiewerk S1E1 IntroductieLuister  

In deze eerste aflevering, stellen Siham Maatoug en Eric van der Zanden het Podium voor Goed Politiewerk aan je voor en krijg je een beeld van wat je de komende afleveringen kunt verwachten

Podium Voor Goed Politiewerk S1E2 HostmanshipLuister  

In deze tweede aflevering, spreken Siham Maatoug en Eric van der Zanden over het concept Hostmanship. Hiervoor schuift eigenaar van de Hostmanship group, Alexander de Vries aan en verteld hij wat de meerwaarde is van werken op de Hostmanship manier.