Pole Position Podcast

GP Qatar - 2021 - Fernando Alonso na 7 jaar weer terug op het podium in de Formule 1

22-11-2021

Een primeur dit weekend, de allereerste Grand Prix van Qatar werd gereden. En dat het een nieuwe circuit voor de Formule 1 was, werd snel duidelijk met auto's die na contact met de kerbs onderdelen verloren. Tijdens de race kregen ook meerdere coureurs last van een lekke band. Nadat Max Verstappen 5 plaatsen gridstraf kreeg tijdens de kwalificatie, wist hij na een fantastische start uiteindelijk uiteindelijk als tweede te finishen. Lewis was in Qatar oppermachtig en wist met gemak zijn Mercedes op P1 te finishen. De grote verrassing van dit weekend was het podium voor Alonso. De Spanjaard mocht na 7 jaar (105 races) eindelijk weer op het podium van de Formule 1 betreden. om zijn beker voor de derde plek in ontvangst te nemen. We bespreken uitgebreid het hele raceweekend in Qatar en het laatste Formule 1 nieuws. Veel luisterplezier! Word lid van onze Slack (http://bit.ly/2KEuhCK) en praat de hele week met ons mee over de Formule 1! Petje,af pagina (https://petje.af/poleposition) Facebook Pagina (https://www.facebook.com/polepositionpodcast/) Facebook Groep (https://www.facebook.com/groups/160126424651920/?source_id=2026838254245276) Instagram (https://www.instagram.com/polepositionnl/) Twitter (https://twitter.com/polepositionnl)