Podcast Zoeker

Prijzencast | BNR

Prijzencast | BNR

Technologie  |  10 afleveringen

Wat zijn de ingrediënten van een goeie podcast? Kun je er inmiddels ook geld mee verdienen en hoe maak je die van jou goed vindbaar? Mark Beekhuis en Eline Ronner vragen het aan 10 podcast-deskundigen.

#10 Richard den HaringLuister  

Richard den Haring is podcasthost bij MakersRadio en oprichter van Studio Lijn 14. Hij is een echte liefhebber van verhalende podcasts. In deze aflevering vertelt hij iets meer over hoe hij te werk gaat als podcastmaker.

#9 Wilbert MutsaersLuister  

Wilbert Mutsaers is head of content bij Spotify Benelux en luistert wekelijks urenlang naar podcasts en muziek. Waar gaat zijn hart sneller van kloppen? Je hoort het in deze aflevering van de Prijzencast!

#8 Joep van der LaanLuister  

Hoe kun je als merk met podcasts aan de slag? Joep van der Laan, content manager bij mediabureau Mindshare, vertelt wat voor hem de kracht is van een goede branded podcast.

#7 Jim JansenLuister  

Deze aflevering van de prijzencast deelt de hoofdredacteur van het tijdschrift New Scientist Jim Jansen zijn liefde voor audio én... Flipperen!

#6 Marvin JacobsLuister  

Deze aflevering praten Mark en Eline met Marvin Jacobs, creative director en podcast expert bij Airborne. Marvin stond aan de wieg van een aantal bekende branded podcasts zoals the Journey van KLM en vertelt wat voor hem de belangrijkste ingrediënten van een goede podcast zijn.

#5 Simone WijnandsLuister  

Simone Wijnands is freelance radiomaker, journalist en is intussen al weer bezig met het vierde seizoen van Podnataal. Simone vertelt in deze aflevering van de Prijzencast over prachtige montages. Uiteraard deelt Simone haar favoriete podcasts van dit moment.

#4 Elger van der WelLuister  

Al vanaf het prille begin in 2005 is Elger van der Wel betrokken bij podcasting in Nederland. In deze aflevering van de Prijzencast hoor je zijn visie op de laatste ontwikkelingen in podcastland, verdienmodellen voor podcasts en natuurlijk waar hij graag naar luistert.

#3 Simone SnaterseLuister  

Simone Snaterse is al jaren een fervent podcast fan en ook wel bekend van Podcastvrouw. Ben je vooral geïnteresseerd in verhalende podcasts? Spits dan je oren, want Simone komt met verschillende luistertips.

#2 Wilbert LeeringLuister  

In aanloop naar de Dutch Podcast Awards voelen we Wilbert Leering aan de tand over zijn favoriete podcasts. Leering verdient zijn brood als Creative Director van reclamebureau Stick, dus horen we ook wat podcastmakers kunnen leren van reclamemakers.

#1 Roos AbelmanLuister  

In aanloop naar de Dutch Podcast Awards praten Mark Beekhuis en Eline Ronner met de 10 juryleden van de Dutch Podcast Awards. Tien gesprekken dus met podcastfanaten die ieder op hun eigen manier hun liefde voor podcasts delen. We trappen af met Roos Abelman. Roos presenteert tegenwoordig BNRs Spitsu…