Puur Hypothetisch

Puur Hypothetisch

Humor  |  20 afleveringen

Fien Germijns en haar vaste club van zeveraars bedenken een geniaal antwoord op een debiele vraag.

Verras mij  


Duivelse opvoedtips met Jani Kazaltzis

Luister  

Puur Hypothetisch  /  31-05-2021

Kinderen opvoeden wordt kinderspel dankzij de nieuwe opvoedingstechnieken van Fien, Serine, Bert en special guest Jani Kazaltzis!


Hoe maak je een superheldin van Siska Schoeters?

Luister  

Puur Hypothetisch  /  24-05-2021

Welke superhelden kregen nooit een film omdat hun superkrachten te middelmatig waren? Fien en haar team bedenken onder andere Kontsexman, Tamara Toekan en Katvrouw.


Imago's redden met Sarah Vandeursen

Luister  

Puur Hypothetisch  /  17-05-2021

Stel, jullie zijn goede mensen die in zitten met de mislukkingen van deze maatschappij. Daarom gaan jullie hen helpen om opnieuw waanzinnig populair te worden. Van korfbal tot Tanja Dexters, geen mislukking is te groot. Van wie of wat kunnen jullie het verschrikkelijke imago herstellen?


Nooit meer schulden dankzij Astrid Stockman

Luister  

Puur Hypothetisch  /  03-05-2021

Stel, jullie zijn net verkozen tot de grootste partij van België (proficiat!). Jullie hadden maar 1 verkiezingsbelofte: MEER CRIMINALITEIT! Tijd om de mensen te geven waar ze voor gestemd hebben! Met welke nieuwe wetten verhogen jullie de criminaliteit zo veel mogelijk?


Snel rijk worden met Lennert Coorevits

Luister  

Puur Hypothetisch  /  26-04-2021

Stel, jullie zijn samen de grote baas van een rusthuis en jullie hebben een probleem: al het geld is op. Maar! Jullie zijn ondernemers en hebben 100 bejaarden ter beschikking die alles doen wat jullie zeggen. Hoe worden jullie terug rijk met de hulp van deze groep senioren?


Zo ziet een fuif eruit na corona (met Kawtar Ehlalouch)

Luister  

Puur Hypothetisch  /  19-04-2021

Stel: Je bent een fuiforganisator met een probleem. Door deze ellendig lange pandemie wil echt iedereen super graag feesten waardoor je bang bent dat je fuif overspoeld gaat worden door wanhopige feesters en compleet uit de hand loopt. Hoe zorg je ervoor dat er niet te veel volk komt naar je fuif?


Zo had Margriet Hermans WO II kunnen voorkomen

Luister  

Puur Hypothetisch  /  12-04-2021

Stel: Je hebt net de laatste hand gelegd aan je teletijdmachine en bent van plan om de ergste rampen in de geschiedenis van de mensheid te voorkomen. Hoe ga je dit doen? Dankzij Fien en haar panel is de Titanic nooit gezonken, liepen er nu nog dino's rond en was John Lennon springlevend.


Nederland veroveren met Lukas Lelie

Luister  

Puur Hypothetisch  /  05-04-2021

Het is een speciale aflevering, die van de twaalfde man. Fien en haar panel beantwoorden 3 hypotheses, ingestuurd door luisteraars.


Nieuwe feestdag in 2021 dankzij Lize Feryn

Luister  

Puur Hypothetisch  /  29-03-2021

Stel dat je een compleet nieuwe feestdag mag bedenken vol tradities, wat zou je vieren?


Goedkoop reizen met Joke Emmers

Luister  

Puur Hypothetisch  /  22-03-2021

Fien en haar team van zeveraars bedenken de meest doldwaze ervaringen voor minder dan twee euro.


Nieuwe manieren om begraven te worden (met Joffrey Anane)

Luister  

Puur Hypothetisch  /  15-03-2021

Vergeet saaie koffietafels, crematies en grijze kerkhoven! Fien, haar vast panel en special guest Joffrey Anane brengen begrafenissen naar een nieuwe dimensie!


Dit is het gloednieuw Belgisch pretpark van Hakim Chatar

Luister  

Puur Hypothetisch  /  08-03-2021

Wat als Fien Germijns, haar vaste club van zeveraars en special guest Hakim Chatar een gloednieuw Belgisch pretpark mochten bedenken?


Hoe maak je van Thomas Huyghe een pestkop?

Luister  

Puur Hypothetisch  /  01-03-2021

Stel dat pesten goed zou zijn voor je gezondheid, hoe zou de overheid mensen aanzetten om zo veel mogelijk te pesten?


Zou Viktor Verhulst een goeie moordenaar zijn?

Luister  

Puur Hypothetisch  /  22-02-2021

Stel, jullie zijn 3 getalenteerde filmmakers die de opdracht krijgen om een horrorfilm te maken. Klein detail: jullie opdrachtgever is de Vlaamse overheid en zij willen dat het een Vlaamse horrorfilm wordt. Wat is volgens jullie de perfecte Vlaamse horrorfilm?


Charlotte Timmers maakt van de paus een hippe influencer

Luister  

Puur Hypothetisch  /  15-02-2021

Stel jullie zijn het nieuwe PR-team van de Paus. Jullie hebben nog veel werk, want er zijn naar schatting 1,2 miljard volgers van het Rooms-Katholiek geloof op deze wereld. En toch heeft de paus maar 7 miljoen volgers op Instagram. Hoe zorgen jullie ervoor dat de paus zoveel mogelijk volgers haalt o...


Hoe breng je slecht nieuws over aan Xander De Rycke?

Luister  

Puur Hypothetisch  /  08-02-2021

Scheidingen, overlijdens andere tegenslagen het wordt allemaal plezant met de nieuwste service van Xander De Rycke, Serine Ayari en Bert Janssens. Maar wat is die service precies?


Dit is het slechtste TV-programma ooit met Jennifer Heylen

Luister  

Puur Hypothetisch  /  01-02-2021

Fien Germijns en haar vaste club van zeveraars Serine Ayari en Bert Janssens bedenken samen met Jennifer Heylen het slechtst bekeken TV-programma ooit.


Hoe stuur je Bart Cannaerts naar Mars?

Luister  

Puur Hypothetisch  /  25-01-2021

Fien Germijns en haar vaste club zeveraars Serine Ayari en Bert Janssens denken samen met Bart Cannaerts na over de eerste landing van de mens op Mars. Hoe zou die eruit zien?


Hoe krijg je Bockie De Repper in de Bijbel?

Luister  

Puur Hypothetisch  /  18-01-2021

Fien Germijns en haar vaste club van zeveraars Serine Ayari en Bert Janssens denken samen met Bockie De Repper na over de hypothetische vraag: "Hoe kom je zoveel mogelijk in de Bijbel?"


Trailer - Puur Hypothetisch

Luister  

Puur Hypothetisch  /  12-01-2021

Puur Hypothetisch is een podcast van Studio Brussel waarin Fien Germijns en haar vaste club van zeveraars iedere week een geniaal antwoord bedenken op een debiele vraag.