Podcast Zoeker

Samen digitaal vooruit

Samen digitaal vooruit

Technologie  |  4 afleveringen

In een wereld waarin alles verandert, wil je zorgen dat je klanten dezelfde service ontvangen als voorheen en je medewerkers een goede balans vinden tussen op afstand werken en een teamgevoel behouden. Nu en in de toekomst. Dat vraagt om een digitale werkplek die draait op een ijzersterk netwerk en een goede infrastructuur. Luister hoe je deze faciliteert in deze vierdelige podcast serie.


‘Informatie moet constant voorhanden zijn, moet actueel zijn en eigenlijk altijd ook nog voor derden beschikbaar zijn’ Luister  

Hoe Joris Geutjes, it-manager van de Klokgroep, de onderlinge communicatie binnen de bouw - van kantoor tot werkplaats – innoveert en verbetert, hoor je hier.

‘Elk klein bedrijfje had z’n eigen telefooncentrale, eigen computersysteempjes, eigen facturatie methodieken… een prettige uitdaging voor een it-manager dus!’ Luister  

Hoe Allan Hofstede, hoofd ict bij OIM, de zorg voor orthopedische patiënten verder wil optimaliseren, hoor je hier.

‘Wat je nodig hebt is gas, water, licht én IT’Luister  

Een 9+ scoren op klanttevredenheid is een technisch verhaal. Hoe je aan de achterkant je IT op orde kunt brengen voor die goede referentie, hoor je hier.

‘Op deze werkrevolutie moeten we na COVID goed doorpakken’Luister  

Als thuiswerken ons iets heeft geleerd, is het het belang van blijven opereren in teams. Hoe we dat nu al én straks in de toekomst gaan faciliteren, hoor je hier.