Samen uit de podcast

Samen uit de podcast

Humor  |  16 afleveringen

In “samen uit de podcast” nemen de drie vrienden Sonny Hoogwerf (zanger/entertainer) Ramon Banderas (ondernemer) en Camiel Meijer (ondernemer) hun leven en de wereld door met een lach en een traan. Hoor alles over de belevenissen van drie mannen van middelbare leeftijd die worstelen met de belangrijke zaken van het leven, zoals: elke week een rondje dieptepunten, één hoofdonderwerp, vele zijpaadjes, kansloze ideeën en veel meer! Wordt Luisterfan: https://petje.af/samenuitdepodcast

Verras mij  


#-16 Zomer stop

Luister  

Samen uit de podcast  /  30-07-2021

De mannen nemen een break en er wordt weer van alles besproken.


#-15 Han Siem

Luister  

Samen uit de podcast  /  22-07-2021

In de aflevering hebben wij Han Siem te gast. Verder komen onze vaste rubrieken weer aan bod, en natuurlijk Sonny’s nummertje!


#-14 Waar gaat dit over?

Luister  

Samen uit de podcast  /  08-07-2021

Je kent het wel, een zwaar weekend achter de rug. Sonny, Ramon en Camiel weten er natuurlijk alles van…


#-13 Bijgeloof

Luister  

Samen uit de podcast  /  01-07-2021

Ben jij bijgelovig? In deze aflevering gaan de mannen het hebben over bijgeloof. Bellen wij weer eens met Bassie in Benidorm, komen onze vaste rubrieken voorbij, en Sonny’s nummertje ????


#-12 FORMULE 1 ????

Luister  

Samen uit de podcast  /  24-06-2021

In deze aflevering gaan wij het hebben over Max Verstappen zijn overwinning in Frankrijk. Praten wij bij over voetbal, en draaien wij de nieuwe hit singel “De wereld is zo mooi” van Sonny’s Inc. Kortom, er komt in deze aflevering weer van alles voorbij!


#-11 BED & BREAKFAST DESTEMIR ☀️

Luister  

Samen uit de podcast  /  17-06-2021

Tijdens deze aflevering zitten wij in een prachtige villa met privé zwembad van DESTEMIR. Deze B&B wordt gerund door Mirjam en Mike van Dijk de broer van (Wendy van Dijk). Verder komen onze vaste rubrieken weer voorbij en uiteraard Sonny’s nummertje !! ????????????


#-10 party Time ????????????

Luister  

Samen uit de podcast  /  03-06-2021

Het is alweer de 10e aflevering en dat gaan wij vieren! Wij heffen het glas en gaan bellen met een luisteraar in deze uitzending waardoor er hilarische gesprekken ontstaan en gaat Sonny weer een heerlijk nummer voor ons spelen.


#9 - Papegaaitje Leef Je Nog????

Luister  

Samen uit de podcast  /  27-05-2021

Vanuit de studio in Loosdrecht bellen de heren met Bassie in Spanje. Verder de luisterfan vraag, aanraders van de week, vrouwenpraat, het gerecht van de week, en Sonny’s nummertje. Kortom een gezellige aflevering van Samen uit de podcast met nieuwe hoogtepunten.


Aflevering #8 The Love Boat ????⚓️

Luister  

Samen uit de podcast  /  20-05-2021

Deze uitzending maken wij op The Antonia Lounge Boat in Loosdrecht! Verder in de uitzending een gesprek met Stevan Voorn, Chef-kok Jasper van Maison C uit Laren, onze vaste rubrieken en uiteraard weer Sonny’s nummertje.


#7 - Moederderdag special ❤️

Luister  

Samen uit de podcast  /  13-05-2021

Vanuit Weesp op een woonark op de vecht maken wij een bijzondere podcast met onze moeders. Hoe waren wij als kind? Wat vond je niet zo leuk van ons? En waar ben je super trots op? Je hoort het in de nieuwe aflevering van samen uit de Podcast.


#6 - We’re back in business

Luister  

Samen uit de podcast  /  06-05-2021

De heren zijn weer hersteld en maken hun comeback vanuit de studio in Loosdrecht. Als dat maar goed gaat?


#5 - Slechte gewoontes

Luister  

Samen uit de podcast  /  15-04-2021

Wie heeft ze niet, slechte gewoontes? Wij gaan in deze uitzending elkaar de vraag stellen. Verder komt de luisterfan vraag voorbij, het gerecht van de week, uiteraard weer “Sonny’s nummertje ,“???? en de aanrader van de week, “HEREN VAN LOOSDRECHT” met de beste croquetten. Dat wordt smulle...


#4 - Hotel in het zuiden

Luister  

Samen uit de podcast  /  08-04-2021

In aflevering vier praten de heren over hun avonturen in de hotelkamer. Gaan wij bellen met Bassie in Benidorm, komen de aanraders van de week voorbij, de luisterfan vraag, het gerecht van de week en uiteraard “Sonny’s nummertje ????”, de rest is geschiedenis!


#3 - Sauna

Luister  

Samen uit de podcast  /  01-04-2021

In deze aflevering gaan de heren het hebben over hun avonturen in de sauna! Het hilarische verhaal van Sonny over de Barneveldse “kippen”, vrouwenpraat, hij gelooft in mij, de nieuwe rubriek “aanraders” (met dank aan Danny Deneucker) en onze veel geprezen kookrubriek!


#2 - España

Luister  

Samen uit de podcast  /  25-03-2021

In deze aflevering passeert René le Blanc, Bassie in Benidorm en natuurlijk de spraakmakende verhalen van de drie amigos himself. Verder Sonny’s nummertje (op zijn Spaans), vrouwenpraat, en heerlijke gerechten! kortom veel gelul.


#1 - Onze vriendschap

Luister  

Samen uit de podcast  /  18-03-2021

Vrienden Sonny, Ramon en Camiel beginnen een podcast. In deze eerste aflevering van Samen uit de podcast gaan de mannen niets uit de weg! Er wordt gesproken over het nummer van Sonny’s Inc. Zomerjurk (Ze had geen onderbroekje aan), vrouwenpraat, Heerlijke gerechten en alles wat verder de revue pa...