Podcast Zoeker

Side Quest

Side Quest

Ontspanning  |  100 afleveringen

IGN Benelux presenteert Side Quest, een podcast waarin IGN-ers met verschillende gasten praten over de laatste ontwikkelingen op gamegebied.

Mobile Games Zijn Tegenwoordig LeukLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we een aantal grote mobile aankondigingen van deze week, die erg leuk kunnen worden. Daarnaast lijken we dankzij een aanstaande FF16 trailer te weten dat er een PlayStation presentatie aankomt, zijn we blij met de aankondiging van Summer Game Fest en nog v…

Square Enix verkoopt zijn zielLuister  

In deze aflevering van Side Quest bespreken we Embracer die een groot deel van Square Enix zijn portfolio overneemt. Daarnaast vertellen we over onze ervaring met Overwatch 2, bespreken we de gelekte beelden van Skull & Bones, de aankondiging van Bethesda en Xbox, PlayStation die game trials wil ver…

PlayStation wil Reclames in Games StoppenLuister  

In deze aflevering van Side Quest bespreken we dat PlayStation mogelijk reclames in games wil stoppen en hoe dat minder erg is dan het lijkt. Daarnaast bespreken we dat Ubisoft mogelijk wordt overgenomen, dat de GeForce Now lijst flink lijkt te kloppen en nog veel meer.

GBA Games Komen Naar Nintendo SwitchLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we het lek dat GBA games naar Nintendo Switch komen. Daarnaast hebben we het over de geruchten omtrent Kojima, de beroemde Elden Ring speler Let me Solo Her, Xbox games die mogelijk reclame krijgen en nog veel meer.

Tiny Tina Review Deep Dive & Kingdom Hearts 4 HypeLuister  

In deze aflevering van Side Quest bespreken we uitgebreid Tiny Tina's: Wonderlands. Daarnaast hebben we het over de onthulling van Kingdom Hearts 4, de Max Payne 1 en 2 Remake, de officiële release van Unreal Engine 5 en bespreken we de games die we hebben gespeeld, zoals LEGO Star Wars: The Skywal…

Moet je hyped zijn voor het nieuwe PlayStation Plus?Luister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de samensmelting van PlayStation Plus en PlayStation Now. Daarnaast hebben we het over het uitstel van Breath of the Wild 2, laat Tom zijn Analogue Pocket zien en heeft Logan Paul een Pokémonkaart gekocht voor $5 miljoen. Dat en meer, hoor je in de pod…

Hogwarts Legacy bevat alles wat je wil van een Harry Potter game Luister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de Hogwarts Legacy State of Play. Daarnaast moeten we het nog even hebben over Elden Ring, gaat Tom dieper in op zijn Ghostwire Tokyo Review, verwijdert Fortnite het bouwen, komt er een nieuwe Witcher game en nog veel meer.

State of Play weet niet te overtuigen, Ghostwire: Tokyo welLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de State of Play die niet wist te overtuigen, speelde Tom Ghostwire: Tokyo en bespreken we de gamebeurzen die eindelijk weer door lijken te gaan.

"Elden Ring is ongelofelijk goed" Review Deep DiveLuister  

In deze aflevering bespreken we Elden Ring, de game van het moment. We hebben flink wat uren in de game gestoken en delen onze ervaringen. Daarnaast bespreken we ook nog het laatste nieuws over Babylons Fall, krijgt GTA5 zijn PS5 features, wordt volgende maand de volgende WoW uitbreiding aangekondig…

Cyberpunk heeft niet de beste timingLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we de next gen upgrade van Cyberpunk 2077. Daarnaast gaat Pokemon deze week veel nieuwe informatie onthullen, bespreken we nog onze ervaringen met Horizon Forbidden West en wordt plots de PlayStation VR 2 getoond.

"Horizon Forbidden West is een 10" - Review Deep DiveLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we onze ervaring met Horizon Forbidden West na 50 uur spelen. Nick heeft de game een dikke 10 gegeven en legt uit waarom de game deze score krijgt. Daarnaast bespreken we de Nintendo Direct met veel interessante games en de hype rondom Lost Ark.

Ghostwire Tokyo en Tiny Tina maken indruk Luister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de aankondiging van GTA 6. Daarnaast bespreken we de previews van Ghostwire Tokyo en Tiny Tina's Wonderland, net als de State of Play van Gran Turismo 7, waar met name Sven erg van onder de indruk is.

Pokémon Special over de TCG en Legends Arceus met MonkeloidTVLuister  

In deze aflevering van de podcast hebben we Pim op bezoek, ook wel bekend als MonkeloidTV. We hebben het met hem over zijn liefde voor Pokemonkaarten, hoe hij een van de grootste verzamelaars werd van Nederland en blikken we vooruit op Brilliant Stars. Daarnaast hebben we het ook over Legends Arceus…

Horizon Forbidden West blaast ons omver, Activision Blizzard overname is positief en meerLuister  

In deze aflevering bespreken we de prachtige nieuwe beelden van Horizon Forbidden West en de nieuwe gameplay elementen die naar de game komen. Daarnaast bespreken we wat de Activision Blizzard overname kan betekenen voor gamers, de problemen bij de studio van LEGO Star Wars en nog veel meer.

Microsoft gaat Activision Blizzard overnemenLuister  

In deze aflevering van de podcast is er plots breaking nieuws. Activision Blizzard zal worden overgenomen door Microsoft in een monster deal van $70 miljard. We bespreken alles wat we al weten en wat je mag verwachten van de deal. Daarnaast hebben we het ook nog over Pokémon Legends Arceus, de moge…

GTA, Red Dead, Borderlands en meer kunnen naar mobiel komenLuister  

In deze aflevering bespreken we een hele berg onderwerpen, zoals Take Two dat Zynga overneemt en de deuren opent om mobiele games te maken voor GTA, Red Dead, Borderlands en meer Take Two games. Daarnaast zeurt de game director van Days Gone nog steeds, kijken we uit naar Dying Light 2 en nog veel m…

Vooruitblik op de grootste games van 2022Luister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de games waar wij het meest naar uitkijken in 2022 en onze verwachtingen van PlayStation, Xbox, Nintendo en een hele lijst met third party games. Er komen enorm veel games uit dit jaar, dus ga er meer eens goed voor zitten.

"Elden Ring wordt zo belachelijk goed" - Het jaar 2021 van Nick NijlandLuister  

In deze speciale eindejaars afleveringen van de podcast interviewen we onze redactie over hun favoriete games en momenten van 2021. In deze aflevering horen we Nick Nijland over zijn favoriete games van het jaar, waaronder Ratchet and Clank: Rift Apart, maar leek het ook alsof hij nog leefde in 2007…

"Ik kijk echt uit naar Triangle Strategy" - Het jaar 2021 van Sven RietkerkLuister  

In deze speciale eindejaars afleveringen van de podcast interviewen we onze redactie over hun favoriete games en momenten van 2021. In deze aflevering horen we Sven Rietkerk over zijn enorme lijst games die hij heeft gespeeld, maar traditiegetrouw niet heeft uitgespeeld. Daarbij vertelt hij ook erg …

"Final Fantasy 14 is echt een verslaving" - Het jaar 2021 van Julien RodenrijsLuister  

In deze speciale eindejaarsafleveringen van de podcast bespreken we onze favoriete games en momenten van 2021. In deze aflevering vertelt Julien over zijn vele uren in Final Fantasy 14, zijn passie voor Fallout en dat hij opeens weer shooters leuk vindt om te spelen.

"Ik ben wel een beetje klaar met FIFA" - Het jaar 2021 van Tom van StamLuister  

In deze speciale eindejaars afleveringen van de podcast interviewen we onze redactie over hun favoriete games en momenten van 2021. In deze aflevering horen we Tom van Stam over zijn meest gespeelde games van het jaar, waarom hij meer NBA speelt dan FIFA en benoemt hij een Nintendo game die we zeker…

De beste games en trends van 2021Luister  

In deze speciale aflevering van de podcast bespreken we onze favoriete games en gaming trends van 2021. De grootste games van het afgelopen jaar komen voorbij, net als Game Pass, de wederopkomst van de MMORPG's en nog veel meer.

The Game Awards was zeer geslaagd met toffe gamesLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de tofste games van The Game Awards, met onder andere Star Wars Eclipse, Hellblade 2, Elden Ring, Wonder Woman, Horizon Forbidden West en nog veel meer. Ook bespreken we wat we hebben gespeeld de afgelopen week en of we It Takes Two een terechte winnaar…

PlayStation Game Pass komt mogelijk te laat en onvolledig Luister  

In deze aflevering bespreken we de geruchten omtrent Sony zijn versie van Game Pass voor PlayStation, daarnast hebben we het over de kritiek die Battlefield krijgt, blikken we vooruit op The Game Awards en nog veel meer.

Een toxic relatie met CD Projekt Red, Fan van Game Pass en Resident Evil 4 RemakeLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast hebben we heb over CD Projekt Red, Resident Evil 4, een mobiele controller van Sony en nog veel meer.

Pokemon Brilliant Diamond is heerlijk nostalgischLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we onze eerste uren in Pokemon Brilliant Diamond. Daarnaast spelen we een Overrated/Underrated spel, waarin we tien populaire games beoordelen. Verder bespreken we natuurlijk de laatste nieuwe games, zoals Halo Infinite en Battlefield.

Halo Infinite & Battlefield eerste indrukken en 1 jaar PS5 vierenLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de verrassende release van Halo Infinite, onze eerste indrukken van Battlefield 2042, blikken we terug op het eerste jaar van de PS5 en hebben we het over het GTA Trilogie drama.

Elden Ring Deep Dive Podcast na 10 uur spelenLuister  

Nick heeft al dik 10 uur Elden Ring kunnen spelen en vertelt er alles over aan Sven en Tom. Hoe zit de wereld in elkaar, met welke FromSoftware game kunnen we Elden Ring vergelijken en natuurlijk alles over de boss fights, hoor je in deze podcast special.

Call of Duty Vanguard Impressies, Pokemon gelekt, en meerLuister  

In deze aflevering delen we onze eerste indruk van Call of Duty: Vanguard. Daarnaast bespreken we de lekken omtrent Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl, de PlayStation Direct winkel en nog veel meer.

De slechtste State of Play ooitLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de slechtste State of Play ooit, de Diablo Immortal Closed Beta, BlizzCon dat is geannuleerd en het Riot Arcane event.

Halo Winfinite, GTA Trilogie verrast, WoW Co-Lead tot lastLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we de aankomende State of Play, daarnaast hebben we het over de nieuwe beelden van Halo Infinite, de Co-Lead van Blizzard die boosts verkoopt, Haunted Chocolaterie, New World, Elyon en meer.

Switch Online terecht duurder en de bijzondere strategie van Ubisoft Luister  

Er is afgelopen week weer veel gebeurd en wij praten je in de podcast bij. Deze week onder andere de verhoogde prijs van Switch Online, DC FanDome, emulators, de nieuwe strategie van Ubisoft en veel meer.

Liefde voor Sora en Pokémon, vraagtekens voor GTALuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we Sora die naar Ultimate komt, met een paar leuke feitjes. Daarnaast is er nieuwe informatie over Pokémon Legends Arceus, Grand Theft Auto Trilogy The Definitive Edition, was er een enorm lek bij Twitch en meer.

Bluepoint werkt aan Bloodborne 2?Luister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de overname van Bluepoint door PlayStation en de geruchten rondom de studio. Daarnaast hebben we het over PlayStation Now, de enorme hype rondom New World, Free Trials van PlayStation games en veel meer.

Nintendo Direct, Diablo 2 Resurrect, Nieuwe PS Plus Games GelektLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de Nintendo Direct van afgelopen week, daarnaast hebben we het over Diablo 2: Resurrected, de gelekte games van PlayStation Plus, en nog veel meer.

Moet je Kena: Bridge of Spirits kopen?Luister  

In deze aflevering van de Podcast hebben we het over Kena Bridge of Spirits, de lage hype voor CoD Vanguard, FIFA 22 Packs, God of War Ragnarok en de mogelijke Star Wars game van Quantic Dream.

Deathloop krijgt hoge cijfers en PlayStation Showcase nabesprekingLuister  

In deze aflevering bespreken we de PlayStation Showcase van vorige week en hebben we het over de hoge cijfers die Deathloop krijgt. Is dat terecht en kan een game een 10 krijgen? Dit allemaal, bespreken we vanuit onze nieuwe studio!

Tom heeft al Deathloop gespeeldLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de hoogtepunten van Gamescom. Daarnaast vertelt Tom over zijn 5 uur durende Deathloop ervaring, laat China kids niet meer gamen, bespreken we uitgebreid de Elden Ring Previews die online zijn verschenen, en meer.

Spider-Man: No Way Home houdt je voor de gekLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast hebben we het over het filmische 12 Minutes, Spider-Man: No Way Home, Pokemon Legends: Arceus, Gamescom en meer.

Tweede Wereldoorlog niet de beste setting voor Call of DutyLuister  

Het is dinsdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe IGN Benelux Podcast. In deze aflevering hebben we het over de volgende Call of Duty, GTA 3, GTA Vice City en GTA San Andreas remake en meer.

De toekomst van single player en live service gamesLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de toekomst van games, nu EA heeft gezegd meer te willen focussen op live service games. Daarnaast hebben we het over de mogelijk opgeloste tekorten voor de PlayStation 5, Nintendo die gratis updates uitbrengt, blikken we vooruit op de Xbox Gamescom sho…

Welke game moet de GOTY 2021 worden?Luister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we onder andere het uitstel van Horizon Forbidden West. Daarnaast hebben we het over de PlayStation 5 beta update, de Annapurna Interactive Showcase, Final Fantasy 14 en nog veel meer.

De ondergang van BlizzardLuister  

In deze aflevering bespreken we de verschrikkelijke verhalen omtrent Blizzard Entertainment. De gigant is niet meer en wij leggen uit wat er precies aan de hand is, wat voor effect dat heeft op de games en de community, en meer. Daarnaast bespreken we ook EA Play Live met Dead Space en Battlefield 2…

Steam Deck heeft veel potentie, maar laat steken vallenLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de onthulling van de Steam Deck. Daarnaast blikken we vooruit op EA Play Live en leggen we vooral uit wat je niet moet verwachten. Daarbij denkt Insomniac het wiel opnieuw uit te hebben gevonden en kijken we uit naar Pokemon Unite. Natuurlijk bespreken …

Deathloop charmeert bij State of PlayLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we PlayStation State of Play waarin Deathloop centraal stond. Daarnaast hebben we het weer over Final Fantasy 14 omdat de game enorm veel in het nieuws is. Verder praten we over Final Fantasy 16, FIFA en hebben we goede mediatips voor je.

Final Fantasy 14 is de hype van het momentLuister  

In deze aflevering bespreken we de aandacht rondom Final Fantasy 14 en hoe het komt dat veel World of Warcraft spelers overstappen. Daarnaast hebben we het weer over Kojima, de Ghost of Tsushima update, een Nederlandse studio die zich voegt bij de PlayStation familie en nog veel meer.

Pokemon Go moet blijven zoals het isLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we onvrede binnen de Pokemon Go community. Daarnaast hebben we het over PlayStation die Housemarque en Bluepoint overneemt en de mogelijke aankondiging van een State of Play. Verder praten we over Loki, het multiplayer project van Insomniac en geven we je …

Abandoned, wel of niet van Kojima?Luister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we uitgebreid de geruchten omtrent Abandoned. Ondanks de berichten van Blue Box Games zijn er nog genoeg zaken die hinten naar een groter complot. Daarnaast hebben we het kort over EA die mogelijk een nieuwe Dead Space gaat onthullen, zegt Beth…

E3 2021 Terugblik: De hoogte en dieptepuntenLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we E3 2021. We bespreken alle presentaties, wat we goed en slecht vonden, en wat onze favoriete aankondigingen waren. Ga er maar goed voor zitten, want we hebben dik twee uur aan informatie, ook dingen die je niet hoorde tijdens de presentaties.

E3 Geruchten en Ratchet & Clank: Rift Apart ReviewLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de fantastische game Ratchet and Clank: Rift Apart. Daarnaast bespreken we vlak voor de E3 de geruchten die er zijn voor het event en maken we een speciale IGN Benelux E3 2021 Bingokaart.

Horizon Forbidden West wordt mogelijk mooiste open wereld game ooitLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de Horizon Forbidden West State of Play en waarom er nog geen releasedatum is. Daarnaast hebben we het over de nieuwe beelden van Dying Light 2, de gameplay van Far Cry 6 en geven we een update omtrent de New Nintendo Switch Pro geruchten.

Biomutant is een best vermakelijke gameLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we onder andere Biomutant. De game bevalt prima en is goed tijdverdrijf tot Ratchet & Clank uitkomt. Daarnaast hebben we het over Overwatch 2, lekken over een Souls Like Final Fantasy game en over Netflix die games wil gaan maken.

Onze E3 2021 voorspellingenLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we onze voorspellingen van de E3 2021. We bespreken onder andere hoe waarschijnlijk het is dat we bijvoorbeeld Starfield en Breath of the Wild 2 te zien krijgen, maar ook welke games een zekerheid zijn van de aanwezige ontwikkelaars.

Ubisoft slaat nieuwe weg inLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de nieuwe richting die Ubisoft in wil slaan. Daarnaast hebben we het over de pijnlijke aankondiging van World of Warcraft, praten we over de E3 en leren we opvallende feitjes dankzij de rechtszaak tussen Epic en Apple.

Ratchet And Clank maakt zelfs niet fans hypedLuister  

In deze aflevering van de podcast hebben we het uitgebreid over de Ratchet and Clank State of Play. Daarnaast hebben we het over het mogelijke uitstel van Elden Ring, de samenwerking tussen Discord en PlayStation, en kijken we naar de gelekte Battlefield 6 beelden.

Niemand zit te wachten op meer Game of ThronesLuister  

In een nieuwe aflevering van de IGN Benelux Podcast praten we over The Falcon & The Winter Soldier, The Last of Us Part 3, Game of Thrones en Call of Duty: Warzone.  

Resident Evil Village doet worp naar GOTYLuister  

In deze aflevering bespreken we de beelden die we achter gesloten deuren hebben gezien van Resident Evil Village. Daarnaast hebben we het over een vreemde quote van de oude game director van Days Gone, praten we over Diablo 2 Resurrected, de geannuleerde Lord of the Rings MMORPG en hebben we het nat…

Sony PlayStation maakt mogelijk grote fout met nieuwe strategie - IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux podcast bespreken we onder andere het nieuws dat Sony zich gaat focussen op zijn grootste games en speculeren we over de toekomst van The Last of Us. Daarnaast hebben we het over PlayStation dat naar mobiel gaat, Abandoned, Deathloop en hebben we een fantastisch…

Outriders gaat explosief van startLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we onze bevindingen van Outriders, praten we over Falcon and the Winter Soldier, speculeren we over de toekomst van The Witcher en Cyberpunk 2077, en is er breaking news over de E3.

Call of Duty 2021 krijgt WW2 setting en Monster Hunter Rise Review - IGN BeneluxLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast nemen we uitgebreid te tijd om te praten over Falcon and the Winter Soldier, heeft Sven al ruim 30 uur Monter Hunter Rise gespeeld en bedenken we hoe het in godsnaam moet met Warzone als Call of Duty naar een WO2 thema gaat. 00:00:00 Intro 00:02:00 Hoe …

Falcon and the Winter Soldier gaat top van start - IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de podcast hebben we het over het sterke begin van Falcon and the Winter Soldier. Daarnaast praten we over de fout die Media Markt heeft gemaakt met betrekking tot de PlayStation 5 sales afgelopen week, het uitstel van games in 2021, Discord die zoekt naar een nieuwe partner, …

Xbox zet de aanval in - IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de podcast hebben we het uitgebreid over Xbox zijn nieuwe strategie omtrent Game Pass en Bethesda games, net als het schandaal rondom FIFA waarbij spelers direct van EA speciale kaarten konden kopen, wat wij denken dat de beste The Last of Us multiplayer game zou zijn, en nog …

Komt de Nintendo Switch Pro dit jaar? IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast speculeren we over de mogelijke releaseperiode van de Nintendo Switch Pro. Daarnaast hebben we het over de toekomst van GTA 5, praten we over de Microsoft-Bethesda overname die net na het einde van de podcast rond was, halen we oude E3 en Gamescom verhal…

PS State of Play viel tegen, Pokémon was top en Elden Ring trailer lekt? IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de PlayStation State of Play van afgelopen week. Ondanks de lage verwachtingen viel deze een beetje tegen. Daarnaast bespreken we de nieuwe Pokémon aankondigingen, en hebben we het over Elden Ring. Er is een interne trailer gelekt en er zijn geruchten …

BlizzCon Terugblik, WandaVision, Valheim en meerLuister  

In de IGN Benelux Podcast blikken we terug op het BlizzCon weekend en vertellen we je onder andere over verschrikkelijke interview ervaringen. Daarnaast bespreken we de nieuwste WandaVision aflevering, de opening van Bungie zijn nieuwe studio in Amsterdam, Valheim ervaringen en nog veel meer. Tom kr…

WandaVision, Super Mario 3D World, BlizzCon, Roller Champions en meer - IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we weer de nieuwste aflevering van WandaVision. Daarnaast hebben we het over het succes van Super Mario 3D World, Kingdom Hearts dat naar PC komt, kijken we vooruit op BlizzCon dat dit weekend plaats zal vinden en heeft Sven al Roller Champions…

Overwatch 2 komt later uit dan verwacht - IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we het nieuws rondom Overwatch 2 en Diablo 4. Beide games zullen dit jaar niet uitkomen, maar wat is Blizzard dan van plan? Daarnaast hebben we het over een Silent Hill reboot die in ontwikkeling zou zijn, de Battlefield game die dit jaar uit moet komen, F…

Pokemon Gold en Silver moeten een remake krijgen - IGN Benelux PodcastLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we onze wens voor een Pokemon Gold en Silver remake. Onze nostalgie voor deze games is enorm, en na geruchten hopen we op een daadwerkelijke aankondiging. Daarnaast hebben we het over Biomutant die een releasedatum heeft gekregen, Hitman 3 dat …

IGN Benelux Podcast: Resident Evil Village belooft erg goed te wordenLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we de opvallende move van Xbox om de kosten te verhogen van Xbox Live, om het vervolgens weer terug te draaien. Daarnaast hebben we het over Vicarious Visions die gaat werken aan een Diablo 2 Remake, een Star Wars Knight of the Old Republic gam…

IGN Benelux Podcast: GTA 6 patent duikt op van RockstarLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we een patent dat is opgedoken van GTA 6. Daarnaast hebben we het over de ontwikkeling van Cyberpunk 2077, de nieuwe beelden van Resident Evil Village en bespreken we wat onze favoriete open wereld Star Wars-game zou zijn. Daarnaast is er ook weer een quiz…

IGN Benelux Podcast: Monter Hunter Rise belooft een erg toffe game te wordenLuister  

In deze aflevering van de podcast starten we met het nieuwe podcast seizoen. De podcast is in grote lijnen hetzelfde, met een aantal nieuwe formats. Zo geven we elke aflevering media tips, doen we een quiz (die hilarisch fout ging de eerste keer), maar bespreken we ook nog steeds het laatste nieuws.…

IGN Benelux Podcast: Dit zijn de games, films en series die je in 2021 moet checkenLuister  

Nadat we in 2020 ontzettend veel toffe podcasts hebben gemaakt, knallen we door in 2021. In deze eerste podcast van het nieuwe jaar blikken we vooruit op het entertainment dat we mogen verwachten in 2021. Alle redacteuren hebben hun meest geanticipeerde games, films en series in een lijstje gezet, d…

IGN Benelux Podcast: Dit zijn onze favoriete Games, Films en Series van 2020Luister  

Aan het einde van het jaar willen we altijd terugblikken op onze favoriete entertainmentproducten van het jaar. 2020 was in alle opzichten een apart jaar, veel games kwamen in de problemen met de productie en veel films werden uitgesteld omdat ze niet in de bios konden draaien. Ondanks dat was het e…

IGN Benelux Podcast: Cyberpunk 2077, The Game Awards, en alle Star Wars en MCU aankondigingenLuister  

In de vorige podcast besprak Sven nog vol lof over Cyberpunk 2077 op PC, maar sinds de release werd duidelijk dat de game totaal niet draait op last gen consoles. In deze podcast bespreken we deze gebreken, wat CD Projekt Red hieraan wil doen en wat je het beste kunt doen als je de game wilt spelen.…

IGN Benelux Podcast: De grote spoilervrije Cyberpunk 2077 PodcastLuister  

Deze week staat in het teken van Cyberpunk 2077. De langverwachte game komt eindelijk uit en Sven heeft al mogen spelen. In zijn review hebben we al veel geleerd over de game, maar in deze podcast nemen we de tijd om hem alles te vragen over de game. We leren ontzettend veel en houden het spoilervri…

IGN Benelux Podcast: Immortals Fenyx Rising is de verrassing van het najaarLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we onder andere Immortals: Fenyx Rising. De game van de Assassin's Creed Odyssey ontwikkelaars valt goed in de smaak. Daarnaast praten we over Steel Dawn, de Fallout 76 update die plots online is gekomen. Verder bespreken we het Fortnite event met Galactus…

IGN Benelux Podcast: Cyberpunk 2077 ligt op straat en Capcom heeft goud in handenLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we het belangrijkste nieuws van de afgelopen week en wat we hebben gespeeld. Sven waagt zich aan Demon's Souls, Juliën is benieuwd naar films die de bioscoop overslaan en Tom is niet zo'n fan van de Capcom leaks. Dat en meer in de podcast van …

IGN Benelux Podcast: Demon's Souls is geweldig!Luister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we weer het belangrijkste nieuws van de afgelopen week en wat we hebben gespeeld. Tom is nog verder in Assassin's Creed Valhalla gedoken, terwijl Nick erg te spreken is over Demon's Souls. Zij praten over hun ervaringen tijdens de podcast. Daar…

IGN Benelux Podcast: We bespreken de lancering van de PS5 en Xbox Series XLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de lancering van de Xbox Series X en de PlayStation 5. Tom heeft de nieuwe Xbox en Nick de PlayStation 5, waardoor ze al veel kunnen vertellen over Assassin's Creed Valhalla, Miles Morales en de andere games die bij de lancering beschikbaar zijn voor de…

IGN Benelux Podcast: Demon's Souls krijgt hulp video's, is dat erg?Luister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we het nieuws dat Demon's Souls video's krijgt die spelers moeten helpen tijdens het spelen, mits ze dat willen. Daarnaast heeft de kansspelautoriteit bepaald dat pakjes openen in FIFA Ultimate Team onder gokken valt, waardoor FUT mogelijk zal …

IGN Benelux Podcast: Onze eerste indruk van de PlayStation 5, DualSense en Astro's PlayroomLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we onze eerste indrukken van de PlayStation 5, de DualSense en Astro's Playroom. We zijn verbaasd hoe goed de DualSense is en in hoeverre de controller wat toevoegt aan de gameplay ervaring. Daarnaast bespreken we het laatste PlayStation nieuws van de afge…

IGN Benelux Podcast: Sven heeft al 6 uur Assassin's Creed Valhalla gespeeldLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we weer het grootste nieuws van de afgelopen week en vertelt Sven over zijn Assassin's Creed ervaring. Daarnaast hebben we het kort over de podcasts waar we zelf naar luisteren, na een vraag uit de Twitch chat. We hebben het ook over de nieuwe Warzone upda…

IGN Benelux Podcast: Deze Next Gen-games moet je dit najaar spelenLuister  

Nadat we vorige week hebben teruggeblikt op onze favoriete games van de generatie, was het deze week tijd om vooruit te gaan kijken. Volgende maand komen de next-gen consoles uit en wij bespreken welke games we als eerste willen spelen op de nieuwe hardware en geven een aantal tips. Sven speelt een …

IGN Benelux Podcast: Onze favoriete games van de generatieLuister  

Het is bijna tijd voor de volgende generatie consoles en wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe hardware en games. Voor het zover is wilden we nog is terugblikken op onze favoriete games van de afgelopen generatie. In deze podcast noemen onze redacteuren hun favorieten en legge…

IGN Benelux Podcast: Xbox Series X testresultaten zijn verbluffendLuister  

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we onder andere de eerste tests met de Xbox Series X, maar hebben we het ook over Tokyo Game Show en een aantal aangekondigde series. Zo krijgt Resident Evil een serie bij Netflix en Nick Fury bij Disney+. Daarnaast bespreken we de strategie om…

IGN Benelux Podcast: Microsoft slaat enorme slag met overname Bethesda, terwijl Sony vaag blijft over PS5 detailsLuister  

In de IGN Benelux Podcast bespreken we het belangrijkste nieuws van de afgelopen week. Deze week kondigde Xbox aan dat ze ZeniMax Media overnemen, het moederbedrijf van Bethesda. Een power-move die we uitgebreid bespreken in de podcast. Daarnaast hebben we het over een aantal details van de PlayStat…

IGN Benelux Podcast: PlayStation 5 gaat een sterke launch tegemoet en Xbox Series S is perfect om in te stappenLuister  

Het next-gen geweld is begonnen. De prijs van de volgende generatie consoles is bekend en de PlayStation 5 is zelfs al in pre-order gegaan. Deze week bespreken we niet alleen de PlayStation 5, maar ook de Series X en S. Zelfs Nintendo komt nog kort voorbij in deze aflevering.

IGN Benelux Podcast: Xbox Series S is een hele goede zet van XboxLuister  

Net voordat we onze wekelijkse podcast wilden opnemen was hij daar opeens, de Xbox Series S. Na meerdere geruchten kon Xbox er niet omheen en moesten ze de console laten zien. Wij zijn erg te spreken over deze zet van Xbox, waarover je alles kunt horen in deze podcast. Daarnaast bespreken we het and…

IGN Benelux Podcast: DC Fandome groot succes met aankondiging Gotham Knights en Suicide Squad-gamesLuister  

Wij zijn fan van DC Fandome en leggen in deze podcast uit wat we allemaal hebben geleerd tijdens het event en bespreken we de games en films die zijn getoond. Zo hebben we het uitgebreid over Gotham Knights en Suicide Squad: Kill the Justice League, en bespreken we de nieuwe filmtrailers. Daarnaast …

IGN Benelux Podcast: Nieuwe Zelda Game gelekt en Halo Infinite uitgesteldLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we het belangrijkste nieuws van de afgelopen week, met onder andere een The Legend of Zelda lek en het uitstel van Halo Infinite. Daarnaast bespreken we de ruzie tussen Epic van Fortnite en de App Stores, en blikken we vooruit op DC Fandome, bespreken we h…

IGN Benelux Podcast: Sony had State of Play beter kunnen overslaanLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we weer het grootste nieuws van afgelopen week, met onder andere de State of Play, die een beetje overbodig leek te zijn. De presentatie had een aantal goede punten, maar wist voor ons niet het niveau te halen van andere edities van de show. Daarnaast besp…

IGN Benelux Podcast: Halo Infinite wist ons niet te overtuigenLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we de Xbox Games Presentatie en gaan we met name diep in op alles over Halo Infinite. De game wist niet op alle fronten te overtuigen, maar er is nog tijd om te polijsten voor 343 Industries. We zien ook een aantal lichtpuntjes, die natuurlijk ook aan bod …

IGN Benelux Podcast: Vooruitblik Xbox Series X First Party Games presentatie met Halo, Fable, Elden Ring en meerLuister  

Ook al zegt Nick 100 keer tijdens de podcast dat Xbox morgen zijn presentatie houdt (oeps foutje), blikken wij vooruit op wat we donderdag verwachten van de Xbox Series X First Party Games. Zo verwachten we sowieso meer van Halo en hopen we een nieuwe Fable te zien en misschien een CGI trailer van E…

IGN Benelux Podcast: Zijn wij hyped voor Assassin's Creed en Far Cry 6 na de Ubisoft Forward?Luister  

We hebben een hoop te bespreken na de Ubisoft Forward van afgelopen week. We kregen meer beelden te zien van Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Far Cry 6 en nog veel meer. Daarnaast bespreken we de box art van de next gen-games en blikken we vooruit op de games die deze week uitkomen, Gh…

IGN Benelux Podcast: Assassin's Creed Valhalla beelden gelekt, games worden duurder en meerLuister  

In deze podcast van ruim 2 uur, bespreken we wederom het belangrijkste nieuws van de afgelopen week, en horen we tijdens de opnames wanneer de Xbox Games presentatie plaats zal vinden. Dat komt goed uit, want we hadden net een vooruitblik besproken op de Ubisoft en Devolver presentaties die dit week…

IGN Benelux Podcast: Cyberpunk 2077 presentatie viel tegenLuister  

Nadat we in 2018 en 2019 erg toffe presentaties te zien kregen van Cyberpunk 2077, vielen de eerste beelden van Night City Live een beetje tegen. Gelukkig is er binnenkort weer een presentatie, waarin we meer kunnen zien van de game. Dit bespreken we onder andere in deze podcast, net als de onthulli…

IGN Benelux Podcast: EA aankondigingen vielen tegen, Batman-game komt eraan en meerLuister  

In deze aflevering van de podcast bespreken we het grootste nieuws van afgelopen week. De EA aankondigingen vielen erg tegen, maar Juliën is erg blij met skate. Daarnaast bespreken we de komende aankondiging van de Batman en Suicide Squad-games en hoe onduidelijk PlayStation is met hun aankondiging…

IGN Benelux Podcast: PlayStation 5 presentatie heeft ons omver geblazenLuister  

De PlayStation 5 presentatie van vorige week wist een erg goede indruk achter te laten. Een erg goed onderwerp dus voor onze aller eerste live opgenomen podcast. Afgelopen maandag hebben we de podcast live opgenomen via twitch.tv/ignbenelux en plaatsen de audio hiervan nu op onze podcast kanalen. In…

IGN Benelux Podcast: Kunnen films gebaseerd op games succesvol zijn?Luister  

In deze podcast bespreken we het nieuws dat er een regisseur is gevonden van de The Last of Us-serie van HBO en kijken we naar game-adaptaties uit het verleden. Waarom zijn deze soms zo slecht, en hoe kan het beter? We hebben al veel gefaalde producties gezien in het verleden, maar The Witcher wist …

IGN Benelux Podcast: Hoe duur worden de PlayStation 5 en Xbox Series X?Luister  

In alweer onze 50ste podcast van dit seizoen, bespreken we hoe duur dat wij denken dat de PlayStation 5 en Xbox Series X worden, en de koude oorlog die nu gaande is. Daarnaast blikken we vooruit op onze meest gewilde aankondiging de komende maanden, heeft Juliën een Quiz voorbereid om de 50ste podc…