Side Quest

Side Quest

Ontspanning  |  100 afleveringen

IGN Benelux presenteert Side Quest, een podcast waarin IGN-ers met verschillende gasten praten over de laatste ontwikkelingen op gamegebied.

Verras mij  


World of Warcraft Dragonflight gaat terug naar de basis #206

Luister  

Side Quest  /  29-11-2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we de enorm hoge verkopen van God of War Ragnarok en Pokemon Scarlet en Violet. Daarnaast bespreken we de next gen versie van The Witcher 3, de nieuwe World of Warcraft-uitbreiding, DC dat meer games gaat maken en nog veel meer.


Warzone 2 en Pokemon Scarlet & Violet maken gemengde indruk #205

Luister  

Side Quest  /  22-11-2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we onze ervaringen met Warzone 2 en Pokemon Violet & Scarlet, die niet geheel positief waren. Daarnaast is er weer Fallout New Vegas nieuws, bespreken we wat we nog meer hebben gespeeld en hebben we weer een media tip voor jullie.


Game of the Year Nominaties Zijn Binnen #204

Luister  

Side Quest  /  15-11-2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we de Game of the Year nominaties, de nieuwe beelden van Hogwarts Legacy, vertelt Tom over Pentiment, Nick over zijn reis naar San Fransisco voor Worlds 2022 en nog veel meer.


God of War Ragnarok is meer dan een Game of the Year #203

Luister  

Side Quest  /  08-11-2022

Deze week hebben we het in Side Quest over God of War Ragnarok, PlayStation VR, Kojima, Xbox en meer.


Verslaafd aan Marvel Snap #202

Luister  

Side Quest  /  25-10-2022

In Side Quest praten we deze week over onze verslaving aan Marvel Snap, Call of Duty in Amsterdam, Silent Hill, Resident Evil, Final Fantasy 16 en nog veel meer.


Wij willen een nieuwe Fallout #201

Luister  

Side Quest  /  18-10-2022

Deze week praten we in Side Quest over Fallout New Vegas 2, Games met 30FPS, Pokémon en meer.


Messi in Warzone, Opstartproblemen Overwatch 2 en Nieuwe Pokémon #200

Luister  

Side Quest  /  11-10-2022

In deze aflevering van Side Quest gaat het over voetballers in Warzone, opstartproblemen bij Overwatch 2, Gotham Knights, Pokémon en nog veel meer.


300 uur nodig om games te spelen #199

Luister  

Side Quest  /  04-10-2022

In deze aflevering van Side Quest hebben we het over de PlayStation Jailbreak, de stekker uit Stadia, Wild Hearts, een nieuwe Need for Speed en Overwatch 2 die vandaag uitkomt.


GTA 6 Lek: Wat betekent dit voor Rockstar en Gamers? #198

Luister  

Side Quest  /  20-09-2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we het grote GTA 6 lek. Daarnaast blikken we terug op de PlayStation State of Play met God of War, de Nintendo Direct en Breath of the Wild 2, Tokyo Game Show en nog veel meer.


Forspoken verrast, Ubisoft Forward bespreken, D23 & Pokemon #197

Luister  

Side Quest  /  13-09-2022

In deze Side Quest aflevering vertelt Sven over zijn Forspoken speelsessie, bespreken we de aankondigingen van Ubisoft Forward, D23 en de Pokemon Violet & Scarlet trailer.


The Last of Us, AC: Mirage, Gaming Nostalgie & Hogwarts Legacy #196

Luister  

Side Quest  /  06-09-2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we het nu al succesvolle Last of Us Part 1 Remake. Gaan we terug in de tijd met onze gaming nostalgie, bespreken we de aankondiging van Assassin's Creed: Mirage, nieuws over Hogwarts Legacy en nog veel meer.


Onze favoriete games die we gespeeld hebben op Gamescom 2022 #195

Luister  

Side Quest  /  30-08-2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we alles wat we hebben meegemaakt tijdens Gamescom 2022, met onze gespeelde games, alles wat we gezien hebben en hoe het was om weer op de beurs te zijn. We bespreken gamels als Killer Klowns, Pentiment, Minecraft Legends, Dead Island 2 en nog veel meer.


Gamescom Vooruitblik vanuit Keulen #194

Luister  

Side Quest  /  23-08-2022

Vanuit Keulen blikken we vooruit op Gamescom 2022. We kijken naar wat er aangekondigd gaat worden tijdens Opening Night Live, wat we zelf kunnen spelen, en nog veel meer.


Hogwarts Legacy uitgesteld, MultiVersus Seizoen 1 en Marvel Game Showcase

Luister  

Side Quest  /  16-08-2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we de Marvel Game Showcase, het eerste seizoen van MultiVersus en het uitstellen van Hogwarts Legacy.


Met Jorraptor over Assassin's Creed, Pokémon, Gotham Knights en meer

Luister  

Side Quest  /  09-08-2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we met speciale gast Jorraptor de nieuwe beelden van Pokémon. Daarnaast is er nieuws rondom Assassin's Creed, zijn we nogsteeds in de ban van MultiVersus, bekijken wij de nieuwe skins van Gotham Knights, en nog veel meer.


Gotham Knights ziet er al veel beter uit

Luister  

Side Quest  /  02-08-2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we de nieuwe gameplay van Gotham Knights. Daarnaast is er slecht nieuws rondom KOTOR, zijn we nog in de ban van MultiVersus, is er nieuws over Project L van Riot Games, en nog veel meer.


Saints Row gespeeld, alles over FIFA 23 & MultiVersus Hype

Luister  

Side Quest  /  26-07-2022

In deze aflevering van Side Quest heeft Sven Saints Row gespeeld, weet Tom alles van FIFA 23, MultiVersus, Discord op consoles en nog veel meer.


Stray is Uit, Nieuwe God of War & Assassin's Creed info en meer

Luister  

Side Quest  /  19-07-2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we de nieuwe informatie van God of War Ragnarok. Daarnaast is Stray nu uit en bekijken we de reviewcijfers, is er info over de volgende twee Assassin's Creed games en bespreken we welke games wij nu spelen.


Er komen veel toffe Indie Games aan

Luister  

Side Quest  /  12-07-2022

In deze aflevering van de Side Quest podcast bespraken we de PlayStation indie stream die een aantal erg toffe games liet zien. Daarnaast bespreken we Yu-Gi-Oh, Rockstar die meer ontwikkelaars heeft gezet op GTA 6, onze liefde voor games als Cuphead en Hades, en nog veel meer.


Wat verwachten we van Skate 4 en MW2?

Luister  

Side Quest  /  05-07-2022

In deze aflevering bespreken we het nieuws dat God of War nog dit jaar uitkomt. Daarnaast ontstaat er een hevige discussie omtrent Skate 4 en EA, kijken we naar de gelekte Modern Warfare 2 maps, hebben Nederlanders en Belgen zich geplaatst voor het WK FIFA, heeft Tom een speciale PS5 monitor getest...


Elden Ring Ontwikkelaar Blijft Knallen

Luister  

Side Quest  /  28-06-2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we het nieuws dat FromSoftware op dit moment bezig is met meerdere games en dat er zelfs al een game in de laatste fase van ontwikkeling is. Daarnaast valt op dat veel ontwikkelaars zich afmelden voor Gamescom, had Hideo Kojima een game gepland in de trant...


Groot Final Fantasy en Overwatch 2 nieuws

Luister  

Side Quest  /  21-06-2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we de recente aankondigingen omtrent Final Fantasy en Overwatch 2. Daarnaast praten we over Dragon's Dogma, de aankomende Nintendo Direct, het treurige nieuws over Fallout 5 en nog veel meer.


Xbox Bethesda Showcase & Summer Game Fest Nabespreken

Luister  

Side Quest  /  14-06-2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we de hoogte- en dieptepunten van Summer Game Fest en de Xbox Bethesda Showcase. Dit waren de twee grootste showcases van deze Summer of Gaming periode, waardoor we nu weer wat beter weten wat we de komende maanden mogen verwachten. Wat vonden we van de sh...


State of Play nabespreken & vooruitblik Xbox/Bethesda Showcase

Luister  

Side Quest  /  07-06-2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we de PlayStation State of Play met veel PlayStation VR2, Resident Evil en Final Fantasy 16. Daarnaast kijken we vooruit naar de Xbox & Bethesda showcase en bespreken we kort de Pokemon Scarlet en Violet trailer. De E3 mag dan niet doorgaan, de Summer of G...


Mario Strikers Gespeeld, Jedi Survivor Vooruitblik en meer

Luister  

Side Quest  /  31-05-2022

In deze aflevering van de podcast blikken we vooruit op de PlayStation State of Play. Daarnaast bespreken we Mario Strikers Battle League, de onthulling van Star Wars Jedi Survivor, heeft Sven al meer gezien van Lord of the Rings Gollum en nog veel meer.


Diablo Immortal komt niet naar Nederland en België

Luister  

Side Quest  /  24-05-2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we het nieuws dat Diablo Immortal niet naar Nederland komt. Daarnaast hebben we Warcraft Arclight Rumble gespeeld en gesproken met de ontwikkelaars, heeft Sven al F1 22 mogen spelen, is Marvel Snap aangekondigd en heeft Juliën eindelijk zijn Red Dead Rede...


Nieuwe PlayStation Plus Krijgt Erg Toffe Games

Luister  

Side Quest  /  17-05-2022

In deze aflevering van de Side Quest podcast bespreken we de games die zijn aangekondigd voor het nieuwe PlayStation Plus. Daarnaast hebben we het over de nieuwe trailers die zijn getoond tijdens de Nintendo Indie showcase, de geruchten rondom Silent Hill games en Midnight Suns, de tactische Marvel...


Mobile Games Zijn Tegenwoordig Leuk

Luister  

Side Quest  /  10-05-2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we een aantal grote mobile aankondigingen van deze week, die erg leuk kunnen worden. Daarnaast lijken we dankzij een aanstaande FF16 trailer te weten dat er een PlayStation presentatie aankomt, zijn we blij met de aankondiging van Summer Game Fest en nog v...


Square Enix verkoopt zijn ziel

Luister  

Side Quest  /  03-05-2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we Embracer die een groot deel van Square Enix zijn portfolio overneemt. Daarnaast vertellen we over onze ervaring met Overwatch 2, bespreken we de gelekte beelden van Skull & Bones, de aankondiging van Bethesda en Xbox, PlayStation die game trials wil ver...


PlayStation wil Reclames in Games Stoppen

Luister  

Side Quest  /  26-04-2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we dat PlayStation mogelijk reclames in games wil stoppen en hoe dat minder erg is dan het lijkt. Daarnaast bespreken we dat Ubisoft mogelijk wordt overgenomen, dat de GeForce Now lijst flink lijkt te kloppen en nog veel meer.


GBA Games Komen Naar Nintendo Switch

Luister  

Side Quest  /  19-04-2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we het lek dat GBA games naar Nintendo Switch komen. Daarnaast hebben we het over de geruchten omtrent Kojima, de beroemde Elden Ring speler Let me Solo Her, Xbox games die mogelijk reclame krijgen en nog veel meer.


Tiny Tina Review Deep Dive & Kingdom Hearts 4 Hype

Luister  

Side Quest  /  12-04-2022

In deze aflevering van Side Quest bespreken we uitgebreid Tiny Tina's: Wonderlands. Daarnaast hebben we het over de onthulling van Kingdom Hearts 4, de Max Payne 1 en 2 Remake, de officiële release van Unreal Engine 5 en bespreken we de games die we hebben gespeeld, zoals LEGO Star Wars: The Skywal...


Moet je hyped zijn voor het nieuwe PlayStation Plus?

Luister  

Side Quest  /  05-04-2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we de samensmelting van PlayStation Plus en PlayStation Now. Daarnaast hebben we het over het uitstel van Breath of the Wild 2, laat Tom zijn Analogue Pocket zien en heeft Logan Paul een Pokémonkaart gekocht voor $5 miljoen. Dat en meer, hoor je in de pod...


Hogwarts Legacy bevat alles wat je wil van een Harry Potter game

Luister  

Side Quest  /  22-03-2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we de Hogwarts Legacy State of Play. Daarnaast moeten we het nog even hebben over Elden Ring, gaat Tom dieper in op zijn Ghostwire Tokyo Review, verwijdert Fortnite het bouwen, komt er een nieuwe Witcher game en nog veel meer.


State of Play weet niet te overtuigen, Ghostwire: Tokyo wel

Luister  

Side Quest  /  15-03-2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we de State of Play die niet wist te overtuigen, speelde Tom Ghostwire: Tokyo en bespreken we de gamebeurzen die eindelijk weer door lijken te gaan.


"Elden Ring is ongelofelijk goed" Review Deep Dive

Luister  

Side Quest  /  08-03-2022

In deze aflevering bespreken we Elden Ring, de game van het moment. We hebben flink wat uren in de game gestoken en delen onze ervaringen. Daarnaast bespreken we ook nog het laatste nieuws over Babylons Fall, krijgt GTA5 zijn PS5 features, wordt volgende maand de volgende WoW uitbreiding aangekondig...


Cyberpunk heeft niet de beste timing

Luister  

Side Quest  /  22-02-2022

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we de next gen upgrade van Cyberpunk 2077. Daarnaast gaat Pokemon deze week veel nieuwe informatie onthullen, bespreken we nog onze ervaringen met Horizon Forbidden West en wordt plots de PlayStation VR 2 getoond.


"Horizon Forbidden West is een 10" - Review Deep Dive

Luister  

Side Quest  /  15-02-2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we onze ervaring met Horizon Forbidden West na 50 uur spelen. Nick heeft de game een dikke 10 gegeven en legt uit waarom de game deze score krijgt. Daarnaast bespreken we de Nintendo Direct met veel interessante games en de hype rondom Lost Ark.


Ghostwire Tokyo en Tiny Tina maken indruk

Luister  

Side Quest  /  08-02-2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we de aankondiging van GTA 6. Daarnaast bespreken we de previews van Ghostwire Tokyo en Tiny Tina's Wonderland, net als de State of Play van Gran Turismo 7, waar met name Sven erg van onder de indruk is.


Pokémon Special over de TCG en Legends Arceus met MonkeloidTV

Luister  

Side Quest  /  01-02-2022

In deze aflevering van de podcast hebben we Pim op bezoek, ook wel bekend als MonkeloidTV. We hebben het met hem over zijn liefde voor Pokemonkaarten, hoe hij een van de grootste verzamelaars werd van Nederland en blikken we vooruit op Brilliant Stars. Daarnaast hebben we het ook over Legends Arceus...


Horizon Forbidden West blaast ons omver, Activision Blizzard overname is positief en meer

Luister  

Side Quest  /  25-01-2022

In deze aflevering bespreken we de prachtige nieuwe beelden van Horizon Forbidden West en de nieuwe gameplay elementen die naar de game komen. Daarnaast bespreken we wat de Activision Blizzard overname kan betekenen voor gamers, de problemen bij de studio van LEGO Star Wars en nog veel meer.


Microsoft gaat Activision Blizzard overnemen

Luister  

Side Quest  /  18-01-2022

In deze aflevering van de podcast is er plots breaking nieuws. Activision Blizzard zal worden overgenomen door Microsoft in een monster deal van $70 miljard. We bespreken alles wat we al weten en wat je mag verwachten van de deal. Daarnaast hebben we het ook nog over Pokémon Legends Arceus, de moge...


GTA, Red Dead, Borderlands en meer kunnen naar mobiel komen

Luister  

Side Quest  /  11-01-2022

In deze aflevering bespreken we een hele berg onderwerpen, zoals Take Two dat Zynga overneemt en de deuren opent om mobiele games te maken voor GTA, Red Dead, Borderlands en meer Take Two games. Daarnaast zeurt de game director van Days Gone nog steeds, kijken we uit naar Dying Light 2 en nog veel m...


Vooruitblik op de grootste games van 2022

Luister  

Side Quest  /  04-01-2022

In deze aflevering van de podcast bespreken we de games waar wij het meest naar uitkijken in 2022 en onze verwachtingen van PlayStation, Xbox, Nintendo en een hele lijst met third party games. Er komen enorm veel games uit dit jaar, dus ga er meer eens goed voor zitten.


"Elden Ring wordt zo belachelijk goed" - Het jaar 2021 van Nick Nijland

Luister  

Side Quest  /  30-12-2021

In deze speciale eindejaars afleveringen van de podcast interviewen we onze redactie over hun favoriete games en momenten van 2021. In deze aflevering horen we Nick Nijland over zijn favoriete games van het jaar, waaronder Ratchet and Clank: Rift Apart, maar leek het ook alsof hij nog leefde in 2007...


"Ik kijk echt uit naar Triangle Strategy" - Het jaar 2021 van Sven Rietkerk

Luister  

Side Quest  /  29-12-2021

In deze speciale eindejaars afleveringen van de podcast interviewen we onze redactie over hun favoriete games en momenten van 2021. In deze aflevering horen we Sven Rietkerk over zijn enorme lijst games die hij heeft gespeeld, maar traditiegetrouw niet heeft uitgespeeld. Daarbij vertelt hij ook erg...


"Final Fantasy 14 is echt een verslaving" - Het jaar 2021 van Julien Rodenrijs

Luister  

Side Quest  /  28-12-2021

In deze speciale eindejaarsafleveringen van de podcast bespreken we onze favoriete games en momenten van 2021. In deze aflevering vertelt Julien over zijn vele uren in Final Fantasy 14, zijn passie voor Fallout en dat hij opeens weer shooters leuk vindt om te spelen.


"Ik ben wel een beetje klaar met FIFA" - Het jaar 2021 van Tom van Stam

Luister  

Side Quest  /  27-12-2021

In deze speciale eindejaars afleveringen van de podcast interviewen we onze redactie over hun favoriete games en momenten van 2021. In deze aflevering horen we Tom van Stam over zijn meest gespeelde games van het jaar, waarom hij meer NBA speelt dan FIFA en benoemt hij een Nintendo game die we zeker...


De beste games en trends van 2021

Luister  

Side Quest  /  21-12-2021

In deze speciale aflevering van de podcast bespreken we onze favoriete games en gaming trends van 2021. De grootste games van het afgelopen jaar komen voorbij, net als Game Pass, de wederopkomst van de MMORPG's en nog veel meer.


The Game Awards was zeer geslaagd met toffe games

Luister  

Side Quest  /  14-12-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we de tofste games van The Game Awards, met onder andere Star Wars Eclipse, Hellblade 2, Elden Ring, Wonder Woman, Horizon Forbidden West en nog veel meer. Ook bespreken we wat we hebben gespeeld de afgelopen week en of we It Takes Two een terechte winnaar...


PlayStation Game Pass komt mogelijk te laat en onvolledig

Luister  

Side Quest  /  07-12-2021

In deze aflevering bespreken we de geruchten omtrent Sony zijn versie van Game Pass voor PlayStation, daarnast hebben we het over de kritiek die Battlefield krijgt, blikken we vooruit op The Game Awards en nog veel meer.


Een toxic relatie met CD Projekt Red, Fan van Game Pass en Resident Evil 4 Remake

Luister  

Side Quest  /  30-11-2021

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast hebben we heb over CD Projekt Red, Resident Evil 4, een mobiele controller van Sony en nog veel meer.


Pokemon Brilliant Diamond is heerlijk nostalgisch

Luister  

Side Quest  /  23-11-2021

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we onze eerste uren in Pokemon Brilliant Diamond. Daarnaast spelen we een Overrated/Underrated spel, waarin we tien populaire games beoordelen. Verder bespreken we natuurlijk de laatste nieuwe games, zoals Halo Infinite en Battlefield.


Halo Infinite & Battlefield eerste indrukken en 1 jaar PS5 vieren

Luister  

Side Quest  /  16-11-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we de verrassende release van Halo Infinite, onze eerste indrukken van Battlefield 2042, blikken we terug op het eerste jaar van de PS5 en hebben we het over het GTA Trilogie drama.


Elden Ring Deep Dive Podcast na 10 uur spelen

Luister  

Side Quest  /  10-11-2021

Nick heeft al dik 10 uur Elden Ring kunnen spelen en vertelt er alles over aan Sven en Tom. Hoe zit de wereld in elkaar, met welke FromSoftware game kunnen we Elden Ring vergelijken en natuurlijk alles over de boss fights, hoor je in deze podcast special.


Call of Duty Vanguard Impressies, Pokemon gelekt, en meer

Luister  

Side Quest  /  09-11-2021

In deze aflevering delen we onze eerste indruk van Call of Duty: Vanguard. Daarnaast bespreken we de lekken omtrent Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl, de PlayStation Direct winkel en nog veel meer.


De slechtste State of Play ooit

Luister  

Side Quest  /  02-11-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we de slechtste State of Play ooit, de Diablo Immortal Closed Beta, BlizzCon dat is geannuleerd en het Riot Arcane event.


Halo Winfinite, GTA Trilogie verrast, WoW Co-Lead tot last

Luister  

Side Quest  /  26-10-2021

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we de aankomende State of Play, daarnaast hebben we het over de nieuwe beelden van Halo Infinite, de Co-Lead van Blizzard die boosts verkoopt, Haunted Chocolaterie, New World, Elyon en meer.


Switch Online terecht duurder en de bijzondere strategie van Ubisoft

Luister  

Side Quest  /  19-10-2021

Er is afgelopen week weer veel gebeurd en wij praten je in de podcast bij. Deze week onder andere de verhoogde prijs van Switch Online, DC FanDome, emulators, de nieuwe strategie van Ubisoft en veel meer.


Liefde voor Sora en Pokémon, vraagtekens voor GTA

Luister  

Side Quest  /  12-10-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we Sora die naar Ultimate komt, met een paar leuke feitjes. Daarnaast is er nieuwe informatie over Pokémon Legends Arceus, Grand Theft Auto Trilogy The Definitive Edition, was er een enorm lek bij Twitch en meer.


Bluepoint werkt aan Bloodborne 2?

Luister  

Side Quest  /  05-10-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we de overname van Bluepoint door PlayStation en de geruchten rondom de studio. Daarnaast hebben we het over PlayStation Now, de enorme hype rondom New World, Free Trials van PlayStation games en veel meer.


Nintendo Direct, Diablo 2 Resurrect, Nieuwe PS Plus Games Gelekt

Luister  

Side Quest  /  28-09-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we de Nintendo Direct van afgelopen week, daarnaast hebben we het over Diablo 2: Resurrected, de gelekte games van PlayStation Plus, en nog veel meer.


Moet je Kena: Bridge of Spirits kopen?

Luister  

Side Quest  /  21-09-2021

In deze aflevering van de Podcast hebben we het over Kena Bridge of Spirits, de lage hype voor CoD Vanguard, FIFA 22 Packs, God of War Ragnarok en de mogelijke Star Wars game van Quantic Dream.


Deathloop krijgt hoge cijfers en PlayStation Showcase nabespreking

Luister  

Side Quest  /  14-09-2021

In deze aflevering bespreken we de PlayStation Showcase van vorige week en hebben we het over de hoge cijfers die Deathloop krijgt. Is dat terecht en kan een game een 10 krijgen? Dit allemaal, bespreken we vanuit onze nieuwe studio!


Tom heeft al Deathloop gespeeld

Luister  

Side Quest  /  31-08-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we de hoogtepunten van Gamescom. Daarnaast vertelt Tom over zijn 5 uur durende Deathloop ervaring, laat China kids niet meer gamen, bespreken we uitgebreid de Elden Ring Previews die online zijn verschenen, en meer.


Spider-Man: No Way Home houdt je voor de gek

Luister  

Side Quest  /  24-08-2021

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast hebben we het over het filmische 12 Minutes, Spider-Man: No Way Home, Pokemon Legends: Arceus, Gamescom en meer.


Tweede Wereldoorlog niet de beste setting voor Call of Duty

Luister  

Side Quest  /  17-08-2021

Het is dinsdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe IGN Benelux Podcast. In deze aflevering hebben we het over de volgende Call of Duty, GTA 3, GTA Vice City en GTA San Andreas remake en meer.


De toekomst van single player en live service games

Luister  

Side Quest  /  10-08-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we de toekomst van games, nu EA heeft gezegd meer te willen focussen op live service games. Daarnaast hebben we het over de mogelijk opgeloste tekorten voor de PlayStation 5, Nintendo die gratis updates uitbrengt, blikken we vooruit op de Xbox Gamescom sho...


Welke game moet de GOTY 2021 worden?

Luister  

Side Quest  /  03-08-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we onder andere het uitstel van Horizon Forbidden West. Daarnaast hebben we het over de PlayStation 5 beta update, de Annapurna Interactive Showcase, Final Fantasy 14 en nog veel meer.


De ondergang van Blizzard

Luister  

Side Quest  /  27-07-2021

In deze aflevering bespreken we de verschrikkelijke verhalen omtrent Blizzard Entertainment. De gigant is niet meer en wij leggen uit wat er precies aan de hand is, wat voor effect dat heeft op de games en de community, en meer. Daarnaast bespreken we ook EA Play Live met Dead Space en Battlefield 2...


Steam Deck heeft veel potentie, maar laat steken vallen

Luister  

Side Quest  /  20-07-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we de onthulling van de Steam Deck. Daarnaast blikken we vooruit op EA Play Live en leggen we vooral uit wat je niet moet verwachten. Daarbij denkt Insomniac het wiel opnieuw uit te hebben gevonden en kijken we uit naar Pokemon Unite. Natuurlijk bespreken...


Deathloop charmeert bij State of Play

Luister  

Side Quest  /  13-07-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we PlayStation State of Play waarin Deathloop centraal stond. Daarnaast hebben we het weer over Final Fantasy 14 omdat de game enorm veel in het nieuws is. Verder praten we over Final Fantasy 16, FIFA en hebben we goede mediatips voor je.


Final Fantasy 14 is de hype van het moment

Luister  

Side Quest  /  06-07-2021

In deze aflevering bespreken we de aandacht rondom Final Fantasy 14 en hoe het komt dat veel World of Warcraft spelers overstappen. Daarnaast hebben we het weer over Kojima, de Ghost of Tsushima update, een Nederlandse studio die zich voegt bij de PlayStation familie en nog veel meer.


Pokemon Go moet blijven zoals het is

Luister  

Side Quest  /  01-07-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we onvrede binnen de Pokemon Go community. Daarnaast hebben we het over PlayStation die Housemarque en Bluepoint overneemt en de mogelijke aankondiging van een State of Play. Verder praten we over Loki, het multiplayer project van Insomniac en geven we je...


Abandoned, wel of niet van Kojima?

Luister  

Side Quest  /  22-06-2021

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we uitgebreid de geruchten omtrent Abandoned. Ondanks de berichten van Blue Box Games zijn er nog genoeg zaken die hinten naar een groter complot. Daarnaast hebben we het kort over EA die mogelijk een nieuwe Dead Space gaat onthullen, zegt Beth...


E3 2021 Terugblik: De hoogte en dieptepunten

Luister  

Side Quest  /  16-06-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we E3 2021. We bespreken alle presentaties, wat we goed en slecht vonden, en wat onze favoriete aankondigingen waren. Ga er maar goed voor zitten, want we hebben dik twee uur aan informatie, ook dingen die je niet hoorde tijdens de presentaties.


E3 Geruchten en Ratchet & Clank: Rift Apart Review

Luister  

Side Quest  /  09-06-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we de fantastische game Ratchet and Clank: Rift Apart. Daarnaast bespreken we vlak voor de E3 de geruchten die er zijn voor het event en maken we een speciale IGN Benelux E3 2021 Bingokaart.


Horizon Forbidden West wordt mogelijk mooiste open wereld game ooit

Luister  

Side Quest  /  01-06-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we de Horizon Forbidden West State of Play en waarom er nog geen releasedatum is. Daarnaast hebben we het over de nieuwe beelden van Dying Light 2, de gameplay van Far Cry 6 en geven we een update omtrent de New Nintendo Switch Pro geruchten.


Biomutant is een best vermakelijke game

Luister  

Side Quest  /  25-05-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we onder andere Biomutant. De game bevalt prima en is goed tijdverdrijf tot Ratchet & Clank uitkomt. Daarnaast hebben we het over Overwatch 2, lekken over een Souls Like Final Fantasy game en over Netflix die games wil gaan maken.


Onze E3 2021 voorspellingen

Luister  

Side Quest  /  18-05-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we onze voorspellingen van de E3 2021. We bespreken onder andere hoe waarschijnlijk het is dat we bijvoorbeeld Starfield en Breath of the Wild 2 te zien krijgen, maar ook welke games een zekerheid zijn van de aanwezige ontwikkelaars.


Ubisoft slaat nieuwe weg in

Luister  

Side Quest  /  12-05-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we de nieuwe richting die Ubisoft in wil slaan. Daarnaast hebben we het over de pijnlijke aankondiging van World of Warcraft, praten we over de E3 en leren we opvallende feitjes dankzij de rechtszaak tussen Epic en Apple.


Ratchet And Clank maakt zelfs niet fans hyped

Luister  

Side Quest  /  04-05-2021

In deze aflevering van de podcast hebben we het uitgebreid over de Ratchet and Clank State of Play. Daarnaast hebben we het over het mogelijke uitstel van Elden Ring, de samenwerking tussen Discord en PlayStation, en kijken we naar de gelekte Battlefield 6 beelden.


Niemand zit te wachten op meer Game of Thrones

Luister  

Side Quest  /  30-04-2021

In een nieuwe aflevering van de IGN Benelux Podcast praten we over The Falcon & The Winter Soldier, The Last of Us Part 3, Game of Thrones en Call of Duty: Warzone.  


Resident Evil Village doet worp naar GOTY

Luister  

Side Quest  /  20-04-2021

In deze aflevering bespreken we de beelden die we achter gesloten deuren hebben gezien van Resident Evil Village. Daarnaast hebben we het over een vreemde quote van de oude game director van Days Gone, praten we over Diablo 2 Resurrected, de geannuleerde Lord of the Rings MMORPG en hebben we het nat...


Sony PlayStation maakt mogelijk grote fout met nieuwe strategie - IGN Benelux Podcast

Luister  

Side Quest  /  13-04-2021

In deze aflevering van de IGN Benelux podcast bespreken we onder andere het nieuws dat Sony zich gaat focussen op zijn grootste games en speculeren we over de toekomst van The Last of Us. Daarnaast hebben we het over PlayStation dat naar mobiel gaat, Abandoned, Deathloop en hebben we een fantastisch...


Outriders gaat explosief van start

Luister  

Side Quest  /  06-04-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we onze bevindingen van Outriders, praten we over Falcon and the Winter Soldier, speculeren we over de toekomst van The Witcher en Cyberpunk 2077, en is er breaking news over de E3.


Call of Duty 2021 krijgt WW2 setting en Monster Hunter Rise Review - IGN Benelux

Luister  

Side Quest  /  30-03-2021

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast nemen we uitgebreid te tijd om te praten over Falcon and the Winter Soldier, heeft Sven al ruim 30 uur Monter Hunter Rise gespeeld en bedenken we hoe het in godsnaam moet met Warzone als Call of Duty naar een WO2 thema gaat. 00:00:00 Intro 00:02:00 Hoe g...


Falcon and the Winter Soldier gaat top van start - IGN Benelux Podcast

Luister  

Side Quest  /  23-03-2021

In deze aflevering van de podcast hebben we het over het sterke begin van Falcon and the Winter Soldier. Daarnaast praten we over de fout die Media Markt heeft gemaakt met betrekking tot de PlayStation 5 sales afgelopen week, het uitstel van games in 2021, Discord die zoekt naar een nieuwe partner,...


Xbox zet de aanval in - IGN Benelux Podcast

Luister  

Side Quest  /  17-03-2021

In deze aflevering van de podcast hebben we het uitgebreid over Xbox zijn nieuwe strategie omtrent Game Pass en Bethesda games, net als het schandaal rondom FIFA waarbij spelers direct van EA speciale kaarten konden kopen, wat wij denken dat de beste The Last of Us multiplayer game zou zijn, en nog...


Komt de Nintendo Switch Pro dit jaar? IGN Benelux Podcast

Luister  

Side Quest  /  09-03-2021

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast speculeren we over de mogelijke releaseperiode van de Nintendo Switch Pro. Daarnaast hebben we het over de toekomst van GTA 5, praten we over de Microsoft-Bethesda overname die net na het einde van de podcast rond was, halen we oude E3 en Gamescom verhal...


PS State of Play viel tegen, Pokémon was top en Elden Ring trailer lekt? IGN Benelux Podcast

Luister  

Side Quest  /  03-03-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we de PlayStation State of Play van afgelopen week. Ondanks de lage verwachtingen viel deze een beetje tegen. Daarnaast bespreken we de nieuwe Pokémon aankondigingen, en hebben we het over Elden Ring. Er is een interne trailer gelekt en er zijn geruchten...


BlizzCon Terugblik, WandaVision, Valheim en meer

Luister  

Side Quest  /  23-02-2021

In de IGN Benelux Podcast blikken we terug op het BlizzCon weekend en vertellen we je onder andere over verschrikkelijke interview ervaringen. Daarnaast bespreken we de nieuwste WandaVision aflevering, de opening van Bungie zijn nieuwe studio in Amsterdam, Valheim ervaringen en nog veel meer. Tom kr...


WandaVision, Super Mario 3D World, BlizzCon, Roller Champions en meer - IGN Benelux Podcast

Luister  

Side Quest  /  16-02-2021

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we weer de nieuwste aflevering van WandaVision. Daarnaast hebben we het over het succes van Super Mario 3D World, Kingdom Hearts dat naar PC komt, kijken we vooruit op BlizzCon dat dit weekend plaats zal vinden en heeft Sven al Roller Champions...


Overwatch 2 komt later uit dan verwacht - IGN Benelux Podcast

Luister  

Side Quest  /  10-02-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we het nieuws rondom Overwatch 2 en Diablo 4. Beide games zullen dit jaar niet uitkomen, maar wat is Blizzard dan van plan? Daarnaast hebben we het over een Silent Hill reboot die in ontwikkeling zou zijn, de Battlefield game die dit jaar uit moet komen, F...


Pokemon Gold en Silver moeten een remake krijgen - IGN Benelux Podcast

Luister  

Side Quest  /  03-02-2021

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we onze wens voor een Pokemon Gold en Silver remake. Onze nostalgie voor deze games is enorm, en na geruchten hopen we op een daadwerkelijke aankondiging. Daarnaast hebben we het over Biomutant die een releasedatum heeft gekregen, Hitman 3 dat...


IGN Benelux Podcast: Resident Evil Village belooft erg goed te worden

Luister  

Side Quest  /  27-01-2021

In deze aflevering van de IGN Benelux Podcast bespreken we de opvallende move van Xbox om de kosten te verhogen van Xbox Live, om het vervolgens weer terug te draaien. Daarnaast hebben we het over Vicarious Visions die gaat werken aan een Diablo 2 Remake, een Star Wars Knight of the Old Republic gam...


IGN Benelux Podcast: GTA 6 patent duikt op van Rockstar

Luister  

Side Quest  /  19-01-2021

In deze aflevering van de podcast bespreken we een patent dat is opgedoken van GTA 6. Daarnaast hebben we het over de ontwikkeling van Cyberpunk 2077, de nieuwe beelden van Resident Evil Village en bespreken we wat onze favoriete open wereld Star Wars-game zou zijn. Daarnaast is er ook weer een quiz...


IGN Benelux Podcast: Monter Hunter Rise belooft een erg toffe game te worden

Luister  

Side Quest  /  13-01-2021

In deze aflevering van de podcast starten we met het nieuwe podcast seizoen. De podcast is in grote lijnen hetzelfde, met een aantal nieuwe formats. Zo geven we elke aflevering media tips, doen we een quiz (die hilarisch fout ging de eerste keer), maar bespreken we ook nog steeds het laatste nieuws....


IGN Benelux Podcast: Dit zijn de games, films en series die je in 2021 moet checken

Luister  

Side Quest  /  06-01-2021

Nadat we in 2020 ontzettend veel toffe podcasts hebben gemaakt, knallen we door in 2021. In deze eerste podcast van het nieuwe jaar blikken we vooruit op het entertainment dat we mogen verwachten in 2021. Alle redacteuren hebben hun meest geanticipeerde games, films en series in een lijstje gezet, d...


IGN Benelux Podcast: Dit zijn onze favoriete Games, Films en Series van 2020

Luister  

Side Quest  /  22-12-2020

Aan het einde van het jaar willen we altijd terugblikken op onze favoriete entertainmentproducten van het jaar. 2020 was in alle opzichten een apart jaar, veel games kwamen in de problemen met de productie en veel films werden uitgesteld omdat ze niet in de bios konden draaien. Ondanks dat was het e...