Smaakmakers

#57: Achter de schermen bij de horeca van de Efteling

Smaakmakers
09-03-2022

Bij de Efteling denk je natuurlijk aan Droomvlucht, de Python en Carnaval Festival. Maar de laatste jaren is eten en drinken steeds belangrijker geworden voor het pretpark. Frans Goenee is daar mede-verantwoordelijk voor. Hij werkt al 30 jaar bij de Efteling en stond aan de basis van de parkrestaurants Polles Keuken, Het Wapen van Raveleijn en de nieuwe Bäckerei Krümel. 
In Smaakmakers legt hij uit hoe zo'n horecaconcept tot stand komt. Waar denkt de Efteling allemaal over na voordat ze een restaurant opent? En waarom moet je voor Duitse bezoekers je schoenen poetsen? In deze aflevering krijg je een kijkje achter de schermen.
Reageren
smaakmakerspodcast@gmail.com
www.instagram.com/zegertvdlinde
www.facebook.com/smaakmakerspodcast

Volg Frans
https://goenee-inspirations.com
Deze podcast werd gemaakt in samenwerking met Bakeplus, www.bakeplus.nl. De speciale bonusaflevering voor de klanten van Bakeplus staat nu ook online.