Podcast Zoeker

SportsGen

SportsGen

Gezondheid & Fitness  |  8 afleveringen

Welkom op het podcastkanaal van sportmarketingbureau SportsGen! Hier vind je podcasts die wij produceren voor onze klanten én eigen merken. Gemaakt met Ambitie, Bezieling en Creativiteit.

MastersNL Podcast | Over het concept MastersNLLuister  

In deze aflevering gaat host Rowin Bouwmeester in gesprek met de initiatiefnemers van MastersNL.Aan tafel:Sander Mallie - directeur van SportsGen sportmarketingDaniëlle Mouissie - projectmanager MastersNLTim Visser - social mediaspecialist en talentenmanager///// …

MastersNL Podcast | talent Ruud Koole & master Michel de Hey (Masters of Amsterdam)Luister  

Host Rowin Bouwmeester (SportsGen) in gesprek met talent Ruud Koole en master Michel de Hey in het kader van Masters of Amsterdam.

MastersNL Podcast | talent Ruud Koole & coach Jeroen Schipper (Masters of Amsterdam)Luister  

Host Rowin Bouwmeester (SportsGen) in gesprek met talent Ruud Koole en zijn coach Jeroen Schipper in het kader van Masters of Amsterdam.

MastersNL Podcast | talent Marijn van Wandelen & master Paul de Koning (Masters of Amsterdam)Luister  

Host Rowin Bouwmeester (SportsGen) in gesprek met talent Marijn van Wandelen en master Paul de Koning (KingsTalent) in het kader van Masters of Amsterdam.

MastersNL Podcast | talent Jesse Coffeng & master Gabriëlla Frempong (Masters of Amsterdam)Luister  

Host Rowin Bouwmeester (SportsGen) in gesprek met talent Jesse Coffeng en master Gabriëlla Frempong (Amsterdam Fashion Academy) in het kader van Masters of Amsterdam.

MastersNL Podcast | talent Finn Donderwinkel & master Laurens Bloem (Masters of Amsterdam)Luister  

Host Rowin Bouwmeester (SportsGen) in gesprek met talent Finn Donderwinkel en master Laurens Bloem (Bundled) in het kader van Masters of Amsterdam.

WHATNEXT Podcast | Jochem Uytdehaage (Olympisch kampioen) en Barbara Feres (Diabetes Fonds)Luister  

Jochem Uytdehaage (Olympisch kampioen) en Barbara Feres (relatiemanager strategische partnerships bij het Diabetes Fonds) in gesprek over ambitie. 

MastersNL Podcast | talent Thomas in 't Veld en master Arjan Ellens (Masters of Amsterdam)Luister  

Host Rowin Bouwmeester (SportsGen) in gesprek met talent Thomas in 't Veld en master Arjan Ellens in het kader van Masters of Amsterdam.