Podcast Zoeker

Sporza Podcast

Sporza Podcast

Sport & Recreatie  |  428 afleveringen

Voor het laatste sportnieuws, en voor een hoop fun: ga naar http://www.sporza.be

Peter Vandenbempt: "Het optimisme dat het met deze generatie nog gaat lukken, is kleiner geworden"Luister  

Peter Vandenbempt: "Het optimisme dat het met deze generatie nog gaat lukken, is kleiner geworden" by Sporza

Peter Vandenbempt: "Stond de tv bij de VAR in Tubeke ook op de koers?"Luister  

Peter Vandenbempt: "Stond de tv bij de VAR in Tubeke ook op de koers?" by Sporza

Peter Vandenbempt: "Hans Vanaken was de ontdekking van de avond tegen Tsjechië"Luister  

Peter Vandenbempt: "Hans Vanaken was de ontdekking van de avond tegen Tsjechië" by Sporza

Gouden Greg #2: "Die ene dag heeft mijn leven veranderd"Luister  

"Het mooiste moment uit mijn carrière, zonder twijfel." 5 jaar geleden verraste Van Avermaet vriend en vijand in Rio de Janeiro, zaterdag verdedigt hij zijn olympische titel in Tokio. Christophe Vandegoor blikt in een tweedelige podcast met de hoofdrolspelers terug op de Belgische hoogdag in Rio. I…

Kopman #4: De eindafrekening van Sporza Tourmanager: “Risico’s nemen heeft geloond”Luister  

Drie weken lang werden de zenuwen van de Sporza Tourmanagers op de proef gesteld, maar nu is het doek over de competitie gevallen. Welke renners waren top en welke flop? Wie pakte verrassend veel punten en wie zorgde vooral voor ergernis? In de slotaflevering van onze podcast Kopman maken de special…

Sporza Tour #20: "Van Aert is een manusje-van-alles"Luister  

In hun laatste podcast zingen radiocommentator Christophe Vandegoor en zijn compagnon Frank Hoste nog eens de lof van Wout van Aert na zijn knalprestatie in de tijdrit. Met Parijs in zicht wordt ook een evaluatie gemaakt van de voorbije Tour.

Sporza Tour #19: "Stuyven heeft echt verkeerd gegokt"Luister  

Christophe Vandegoor en Frank Hoste analyseren de 19e rit in de Tour. Speciale aandacht daarbij voor de tactiek van Jasper Stuyven en de leiderscapaciteiten van Tadej Pogacar.

Sporza Tour #18: "Had Van Aert liever niet zo lang zien aanklampen"Luister  

Christophe Vandegoor blikt met cocommentator Frank Hoste terug op de laatste bergrit in de Tour de France, die gewonnen werd door Tadej Pogacar.

Sporza Tour #17: "Pogacar verteert stress van de leiderstrui beter dan Bernal"Luister  

Christophe Vandegoor en Frank Hoste, zijn cocommentator bij de radio, bespreken de 17e rit in de Tour de France, gewonnen door Tadej Pogacar.

Sporza Tour #16: "Als Van Aert beweegt in Tokio, zullen ze meteen op zijn wiel zitten"Luister  

Christophe Vandegoor blikt met cocommentator Frank Hoste terug op de 16e rit in de Tour de France, die gewonnen werd door Patrick Konrad.

Gouden Greg #1: Met Van Avermaet terug naar Rio "Hele week kip met rijst gegeten"Luister  

Flashback naar 2016: Christophe Vandegoor blikt met Greg Van Avermaet en nog enkele andere hoofdrolspelers terug op de Belgische hoogdag op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro. Beluister het eerste deel over de olympische triomf van Van Avermaet: over een week kip met rijst, modder uit de kraa…

Sporza Tour #15: "Kuss zal een luxeknecht blijven bij Jumbo-Visma"Luister  

Serge Pauwels zwaait de Tour uit na een week als compagnon van radiocommentator Christophe Vandegoor. Maar niet vooraleer hij nog eens zijn analyse geeft van de 1e Pyreneeënrit in deze Tour. Sepp Kuss, Tadej Pogacar en Guillaume Martin worden aan een kritische blik onderworpen.

Sporza Tour #14: "Rennerslichaam kan altijd wat meer in de Tour"Luister  

Christophe Vandegoor praat met Serge Pauwels na over de 14e rit in de Tour de France, die gewonnen werd door Bauke Mollema.

Sporza Tour #13: "Deze Cavendish is zo vergelijkbaar met zijn topjaren"Luister  

Christophe Vandegoor en Serge Pauwels bespreken de 34e ritzege van Mark Cavendish in de Ronde van Frankrijk.

Sporza Tour #12: "Politt gaan we de komende jaren nog zien in de klassiekers"Luister  

De 12e rit was niet de meest beklijvende etappe in deze Tour, maar toch is er genoeg om over na te praten voor Christophe Vandegoor en zijn compagnon Serge Pauwels. Want hoe komt het dat Nils Politt nu pas zijn tweede profzege boekte? En heeft Julian Alaphilippe zijn eigen team een pad in de korf ge…

Sporza Tour #11: "Van Aert heeft één van de grootste motoren in het peloton"Luister  

Christophe Vandegoor blikt in zijn dagelijkse Tourpodcast met Serge Pauwels terug op de indrukwekkende prestatie van Wout van Aert op de flanken van de Mont Ventoux.

Sporza Tour #10: "Cavendish heeft zo een lead-out nodig"Luister  

Serge Pauwels schuift voor de eerste keer aan bij Christophe Vandegoor. Samen laten ze hun licht schijnen over de derde zege van Mark Cavendish in deze Tour en de perfecte lead-out van Deceuninck-Quick Step.

Sporza Tour #9: "Mooiste eerste week die al meemaakte in de Tour"Luister  

Sven Nys schuift voor de laatste keer aan bij Christophe Vandegoor. Samen blikken ze terug op de openingsweek in deze Tour, van de emotionele ritzeges van Mathieu van der Poel en Mark Cavendish tot de pijnlijke valpartijen en de Belgische triomfen.

Sporza Tour #8: "Wat Pogacar liet zien was Merckxiaans"Luister  

Christophe Vandegoor en Sven Nys hebben weer heel wat om over na te praten na een tumultueuze 8e rit in de Tour de France, de eerste bergrit. Uiteraard over de zege van Dylan Teuns, maar ook over de raid van Tadej Pogacar.

Sporza Tour #7: "Van Aert maakt nog altijd kans om het geel te grijpen"Luister  

Christophe Vandegoor en Sven Nys kaarten in Sporza Tour na over de langste rit in deze Tour. Van het duel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel tot de aanval van Richard Carapaz.

Sporza Tour #6: "Zoals Cavendish nu sprint, moeten we in het record geloven"Luister  

Christophe Vandegoor en Sven Nys kaarten in Sporza Tour na over de 2e ritzege van Mark Cavendish in de Tour de France.

Kopman #3: Wie heeft gelogen en verklapt Jonas Rickaert zijn geheimen?Luister  

Aflevering 3 van Kopman, de podcast over Sporza Tourmanager in samenwerking met de specialisten van De Lead-Out. Gasten in de studio: Brett Luijs en Matthijs Scheelen Gasten aan de telefoon: wielrenners Jonas Rickaert van Alpecin-Fenix en Yves Lampaert van Deceuninck-QuickStep Wat hoor je? - Dat…

Sporza Tour #5: "De tijdrit van Van der Poel heeft me het meest verbaasd"Luister  

Na een rustdag door technische problemen pikken Christophe Vandegoor en Sven Nys de draad weer op na rit 5. In hun dagelijkse analyse van de rit wordt natuurlijk veel gepraat over de zege van Pogacar, de prestatie van Van der Poel en de ontgoocheling bij Van Aert. Sven en Christophe blikken ook even…

Sporza Tour #3: "Merlier is intrinsiek één van de snelste in het peloton"Luister  

Christophe Vandegoor en Sven Nys laten hun licht schijnen over de derde etappe. Bij Alpecin-Fenix valt de puzzel in elkaar na twee overwinningen op een rij. Na de valpartijen van vandaag is er volgens Nys dringend nood aan meer overleg als het op veiligheid aankomt.

Sporza Tour #2: "Een stukje wielergeschiedenis"Luister  

Christophe Vandegoor blikt in zijn dagelijkse Tourpodcast met Sven Nys terug op de indrukwekkende overwinning van Mathieu van der Poel op Mûr de Bretagne.

Sporza Tour #1: "Dries Devenyns was belangrijke schakel in zege Alaphilippe"Luister  

Christophe Vandegoor is voor Sporza in de Tour als radiocommentator. Elke dag kaart hij met zijn cocommentator na over de etappe van de dag. In de eerste week is Sven Nys zijn 'copain'. Wat is hen opgevallen, wie was goed en wat is hun analyse van Alaphilippe, Van Aert en Van der Poel?

Kopman #2: Keuzes maken in Tourmanager: Van Aert of Van der Poel?Luister  

Beluister aflevering 2 van Kopman, de podcast over Sporza Tourmanager in samenwerking met de specialisten van De Lead-Out. Presentator Tom Vandenbulcke ontvangt opnieuw Brett Luijs en Matthijs Scheelen in de studio. De hulplijnen zijn nu Tim Declercq van Deceuninck-Quick Step en Lennart "De Mol" Dr…

Kopman #1: eerste hulp voor jouw Tourmanager-ploegLuister  

De eerste van vier podcasts over Sporza Tourmanager, in samenwerking met de wielerprofessoren van De Lead-Out. Presentator: Tom Vandenbulcke Gasten: Brett Luijs en Matthijs Scheelen Special Guest: Laurens De Plus Iedereen kan hulp gebruiken om een ploeg voor de Sporza Tourmanager samen te stellen.…

90 minutes #6: "Maarten Vandevoordt is echt een uitzonderlijke keeper"Luister  

In de zesde aflevering van 90 minutes sluit Aster Nzeyimana de play-offs af met Sam Kerkhofs, Filip Joos en Cyriel Dessers, de invaller voor Steven Defour. 90 minuten en daarna verlengingen. Over voetbal. En over invallen en meevallen, meespelen en excelleren… en de winning goal maken tegen Aster.…

Extra Time van 24 mei met Vincent MannaertLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over de laatste speeldag van het seizoen en de titel van Club Brugge, samen met gasten Vincent Mannaert, Peter Vandenbempt, Wesley Sonck en en Filip Joos.

90 minutes #5: "Echt jammer dat Charles De Ketelaere er niet bij is op het EK"Luister  

90 minutes en wat toegevoegde tijd. Aster Nzeyimana, Filip Joos, Sam Kerkhofs en Steven Defour praten over voetbal, maar ook over zeewier en vikings. Want wie alleen iets van voetbal kent, kent niks van voetbal.

90 minutes #4: "Je ziet een Rode Duivel op elk yoghurtpotje staan, maar we gaan ze niet vaccineren?"Luister  

90 minuten en wat toegevoegde tijd. Aster Nzeyimana, Steven Defour, Sam Kerkhofs en Filip Joos praten over voetbal en de play-offs. En over vaccineren en de oerknal. Want wie alleen iets van voetbal kent, kent niets van voetbal.

Extra Time van 17 meiLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over de vierde speeldag van de play-offs in de Jupiler Pro League, samen met gasten Peter Vandenbempt, Patrick Goots, Franky Van der Elst en en Filip Joos.

90 Minutes #3: "Dat VAR-busje, dat kunnen we toch niet zomaar laten passeren?"Luister  

Aster Nzeyimana praat in deze 3e aflevering van 90 Minutes, een podcast over de play-offs, met Filip Joos, Sam Kerkhofs en Steven Defour over Antwerp-Club Brugge, Genk-Anderlecht en de matchen uit de Europe Play-offs.

90 minutes #2: "15.000 pond boete voor spelers die klagen over play-offs"Luister  

In 90 minutes praten Aster Nzeyimana, Filip Joos, Sam Kerkhofs en Steven Defour elke speeldag na over de play-offs en over het voetbal in het algemeen. In aflevering 2 komen zo het trainerschap van Steven Defour, het systeem van de play-offs en de stress bij Club Brugge aan bod, maar er wordt ook …

"Vroeger droomde ik ervan om Maria Sjarapova te coachen." Podcast met tenniscoach Wim FissetteLuister  

Het gravelseizoen in Europa is begonnen en dan komen de drukste en boeiendste tennismaanden van het jaar eraan. Voor Dirk Gerlo het moment om een lang gesprek te hebben met Wim Fissette, de coach van wereldtopper Naomi Osaka. Wim Fissette draait al ruim 10 jaar mee op het hoogste niveau en is op in…

Extra Time van 10 meiLuister  

Het voetbalweekend leverde veel stof tot napraten op. Frank Raes doet dat in Extra Time met Filip Joos, Gert Verheyen, Wesley Sonck en Jan Boskamp.

90 minutes #1: voetbalpodcast met Filip Joos, Steven Defour, Sam Kerkhofs en Aster NzeyimanaLuister  

In 90 minutes praten Aster Nzeyimana, Filip Joos, Sam Kerkhofs en Steven Defour elke speeldag na over de play-offs en over het voetbal in het algemeen. Zo komt in aflevering 1 niet alleen de topper Club Brugge-Anderlecht aan bod, maar wordt ook de aanstelling van Mourinho bij Roma en de uitbreiding …

Extra Time van 3 meiLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over de eerste speeldag van de play-offs in de Jupiler Pro League, samen met gasten Peter Vandenbempt, Wesley Sonck, Franky Van der Elst en Filip Joos.

Peter Vandenbempt: "Anderlecht heeft in recordtempo aan métier gewonnen"Luister  

Peter Vandenbempt: "Anderlecht heeft in recordtempo aan métier gewonnen" by Sporza

Extra Time Koers van 21 april met Tom Steels en Sven VanthourenhoutLuister  

Ruben Van Gucht praat met gasten Dirk De Wolf, Tom Steels, Bram Tankink en Sven Vanthourenhout over de wieleractualiteit. Komen onder anderen aan bod: Amstel Gold Race, de Waalse Pijl en wie was de renner van het voorjaar?

Extra Time van 26 april met Steven DefourLuister  

Frank Raes praat in Extra Time over de voetbalactualiteit. Centrale gast is oud-international en KV Mechelen-speler Steven Defour.

Extra Time 19 april met Wouter Vandenhaute, Peter Vandenbempt, Filip Joos en Johan BoskampLuister  

Anderlecht heeft zich met een eindsprint richting de Champions' play-offs gevoetbald. Preses Wouter Vandenhaute kwam de opsteker toelichten in de studio van Extra Time.

Peter Vandenbempt: "De tweede plaats is nu de ambitie van Anderlecht"Luister  

Peter Vandenbempt: "De tweede plaats is nu de ambitie van Anderlecht" by Sporza

Extra Time Koers van 14 april, met Yves Lampaert, Eddy Planckaert, Michel Wuyts en José De CauwerLuister  

Geen Parijs-Roubaix, maar toch genoeg wielerstof om van naaldje tot draadje te analyseren in Extra Time Koers. Ruben Van Gucht doet dat deze week met Yves Lampaert, José De Cauwer, Eddy Planckaert en Michel Wuyts.

Maxim Van Gils in Sporza Koers: "Valverde was heel vriendelijk in Catalonië"Luister  

Bij de Belgische jonge profrenners zit er veel klimtalent. Maxim Van Gils combineert dat met een snedige sprint. De jongeling van Lotto-Soudal is te gast in de volgende aflevering van Jonge Wolven. Hij zette zijn eerste stapjes in de cross, kroop door het oog van de naald als eerstejaarsbelofte en…

Extra Time van 12 aprilLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over de 33e speeldag in de Jupiler Pro League, samen met gasten Peter Vandenbempt, Arnar Vidarsson, Wesley Sonck en Filip Joos.

Extra Time Koers van 7 april met Eddy en Axel Merckx, Dirk De Wolf en Jan BakelantsLuister  

Ruben Van Gucht praat met gasten Axel Merckx, Eddy Merckx, Dirk De Wolf en Jan Bakelants over de wieleractualiteit. Komen onder anderen aan bod: de Ronde van Vlaanderen, de Scheldeprijs en de Ronde van het Baskenland.

Henri Vandenabeele in Sporza Koers: "Ik ben totaal geen winnaarstype"Luister  

In onze reeks Jonge Wolven bracht Christophe Vandegoor deze keer een bezoekje aan Henri Vandenabeele, het Belgische klimtalent dat sinds dit seizoen voor (de belofteploeg van)DSM rijdt.

Extra Time van 5 april, met Goots, Verheyen en Van der ElstLuister  

Frank Raes en zijn gasten Patrick Goots, Gert Verheyen, Franky Van der Elst en Filip Joos blikken terug op het verlengde voetbalweekend in binnen- en buitenland.

Extra Time Koers van woensdag 24 maart, met oa Dirk De Wolf en Jasper StuyvenLuister  

Beluister Extra Time Koers, met Dirk De Wolf, Steven de Jongh, Tim Merlier en Jasper Stuyven.

Cian Uijtdebroeks in Sporza Koers: "Mijn VO2max verklappen zouden ze niet leuk vinden bij Bora"Luister  

Cian Uijtdebroeks is met zijn 18 jaar de jongste welp in de podcast Jonge Wolven voor Sporza Koers. De vlotte babbelaar praat met Christophe Vandegoor over zijn jeugd, zijn (moeilijke) keuze voor Bora-Hansgrohe, de vergelijking met Remco Evenepoel en zijn wielerdromen. Zijn VO2max wou hij niet verk…

Extra Time van 22 maartLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over de 31e speeldag in de Jupiler Pro League, samen met gasten Johan Boskamp, Peter Vandenbempt, Wesley Sonck en Filip Joos.

Extra Time Koers van 17 maart, met o.a. Dirk De WolfLuister  

Wout van Aert en Mathieu van der Poel reden de pannen van het dak in Tirreno-Adriatico. Dat belooft voor Milaan-Sanremo! Heel wat stof dus voor Ruben Van Gucht om na te kaarten en vooruit te blikken met Dirk De Wolf, Bert De Backer, Bram Tankink en Michel Wuyts.

15 minutes of fame Michael Krikemans: "Als je de beelden ziet, besef je dat het een veldslag was"Luister  

Wat in 2001 een hoogtepunt had moeten worden in de geschiedenis van Racing Basketbal Antwerpen draaide uit op een beschamende knokpartij. 19 van de 20 spelers werden uitgesloten. De allerjongste speler toonde zich die avond de slimste.

Extra Time Koers van 10 maart met Patrick Lefevere en Wim VansevenantLuister  

Ruben Van Gucht praat na in Extra Time Koers met gasten Wim Vansevenant, Patrick Lefevere, José De Cauwer en Serge Pauwels over de winst van Mathieu van der Poel in de Strade Bianche, de rittenkoersen Parijs-Nice en Tirreno-Adriatico en natuurlijk de eerste profzege van Mauri Vansevenant.

Xandres Vervloesem in Sporza Koers: "Nog altijd trots op zege tegen Evenepoel bij junioren"Luister  

Voor onze podcast 'Jonge Wolven' ging Christophe Vandegoor langs bij Xander Vervloesem, neoprof bij Lotto-Soudal. Na een moeilijke periode won hij vorig jaar de Ronde van de Isard en kreeg hij een contract bij Lotto-Soudal. Hij praat over zijn moeilijke periode als belofte en over Remco Evenepoel. "…

Extra Time van 8 maartLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over de 29e speeldag in de Jupiler Pro League, samen met gasten Gert Verheyen, Wesley Sonck, Arnar Vidarsson en Filip Joos.

Peter Vandenbempt: "Genk is ervoor beloond dat het zijn coach niet ontslagen heeft"Luister  

Peter Vandenbempt: "Genk is ervoor beloond dat het zijn coach niet ontslagen heeft" by Sporza

Extra Time Koers van 3 maart met Sep Vanmarcke, Adrie van der Poel, José De Cauwer en Bram TankinkLuister  

Ruben Van Gucht praat in Extra Time Koers na met gasten Sep Vanmarcke, Adrie van der Poel, Bram Tankink en José De Cauwer over het openingsweekend, de GP Samyn en blikken vooruit naar de Strade Bianche.

15 minutes of fame van Koen De Koker: "Ik had alles om de nieuwe Eddy Merckx te worden"Luister  

Koers leeft van heroïsche verhalen. In die categorie past de wellicht meest bizarre werelduurrecordpoging uit de geschiedenis van Koen De Koker in 1996 helemaal. Herbeleef het verhaal in aflevering 2 van 15 minutes of fame.

Extra Time van 1 maart met Jelle BatailleLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over de 28e speeldag in de Jupiler Pro League en de rest van het voetbalweekend, samen met gasten Jelle Bataille, Franky Van der Elst, Peter Vandenbempt en Filip Joos.

Jordi Meeus in Sporza Koers: "Met Politt en Ackermann in je treintje, doe je extra je best"Luister  

Voor Sporza Koers heeft Christophe Vandegoor gesprekken met "jonge wolven". Jordi Meeus is zo'n Belgisch talent dat de overstap heeft gemaakt naar de profs. Hij vertelt over zijn eerste profkoers, de kennismaking met Peter Sagan bij Bora-Hansgrohe en over zijn doelen. "Als je er niet inzit, dan lijk…

Extra Time van 22 februariLuister  

Frank Raes en Filip Joos kaarten na over de 27e speeldag met Gert Verheyen, Arnar Vidarsson en Wesley Sonck.

Peter Vandenbempt: "Vincent Kompany heeft een slechte beurt gemaakt als trainer"Luister  

Peter Vandenbempt: "Vincent Kompany heeft een slechte beurt gemaakt als trainer" by Sporza

Ilan Van Wilder in Sporza Koers: "Begon me beetje te storen dat ik met Remco vergeleken werd"Luister  

Voor een nieuwe reeks van Sporza Koers richt Christophe Vandegoor zijn pijlen op enkele Belgische talenten. Na Mauri Vansevenant is nu Ilan Van Wilder aan de beurt. In de podcast praat Van Wilder over de vergelijking met Remco Evenepoel en zijn keuze voor Team Sunweb/Team DSM. Ilan Van Wilder (20) …

Extra Time van 15 februari met Olivier DeschachtLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over de 26e speeldag in de Jupiler Pro League, samen met gasten Olivier Deschacht, Franky Van der Elst, Peter Vandenbempt en Filip Joos.

15 minutes of fame van Luc Bosmans: "Heb Sporza toen niet helemaal de waarheid verteld"Luister  

"Beste supporters, graag even uw aandacht. Er wordt gevraagd of er scheidsrechters aanwezig zijn in het stadion." Met die woorden van de stadionspeaker van KVM begint het opmerkelijke bekeravontuur van Luc Bosmans in 2017. Zijn hele verhaal vertelt hij in 15 minutes of fame.

Extra Time van 8 februariLuister  

Frank Raes zet met Filip Joos, Arnar Vidarsson, Wesley Sonck en Gert Verheyen een boompje op over het voorbije voetbalweekend.

Peter Vandenbempt: "Geen goed weekend voor de VAR"Luister  

Peter Vandenbempt: "Geen goed weekend voor de VAR" by Sporza

Extra Time van 1 februari met Patrick GootsLuister  

Frank Raes kaart met ex-Antwerp-speler Patrick Goots en vertrouwde gezichten als Peter Vandenbempt, Arnar Vidarsson en Filip Joos na over het voorbije voetbalweekend.

Extra Time Cross, met Sven Nys, Niels Albert, Lars Boom en Michel WuytsLuister  

Op enkele dagen van het WK veldrijden blikt Ruben Van Gucht in een speciale editie van Extra Time vooruit met ex-wereldkampioenen Sven Nys, Niels Albert en Lars Boom en met commentator Michel Wuyts.

Mauri Vansevenant in Sporza Koers: "Ik zou graag luxeknecht van Remco Evenepoel zijn"Luister  

Voor een nieuwe reeks podcasts voor Sporza Koers richt Christophe Vandegoor zijn pijlen op enkele Belgische "jonge wolven". Mauri Vansevenant van Deceuninck-Quick Step bijt de spits af. De wielerliefhebbers leerden Mauri Vansevenant vooral kennen in de Waalse Pijl van vorig jaar. De 21-jarige klimm…

Extra Time van 25 januariLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over speeldagen 21 en 25 in de Jupiler Pro League, samen met gasten Franky Van der Elst, Wesley Sonck, Gert Verheyen en Filip Joos.

Peter Vandenbempt: "Club Brugge verkoopt een speler van 20 miljoen en je merkt het niet eens"Luister  

Peter Vandenbempt: "Club Brugge verkoopt een speler van 20 miljoen en je merkt het niet eens" by Sporza

Extra Time van 18 januari met Sven JaecquesLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over speeldag 20 in de Jupiler Pro League, samen met gasten Sven Jaecques, Peter Vandenbempt, Gert Verheyen en Filip Joos.

Extra Time van 11 januari met Marc BrysLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over speeldag 30 in de Jupiler Pro League, samen met gasten Marc Brys, Arnar Vidarsson, Wesley Sonck en Filip Joos.

Extra Time van 28 december, met Jan BoskampLuister  

Frank Raes verwelkomt oude bekende Jan Boskamp aan zijn tafel van Extra Time. Samen met Franky Van der Elst, Gert Verheyen en Filip Joos praten ze over het voorbije voetbalweekend.

Extra Time van 21 decemberLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over speeldag 17 en 18 in de Jupiler Pro League, samen met gasten Arnar Vidarsson, Franky Van der Elst, Peter Vandenbempt en Filip Joos.

Extra Time van 14 decemberLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over speeldag 16 in de Jupiler Pro League, samen met gasten Gert verheyen, Franky Van der Elst, Wesley Sonck en Filip Joos.

Extra Time van 7 december met John van den BromLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over speeldag 15 in de Jupiler Pro League, samen met gasten John van den Brom, Peter Vandenbempt, Wesley Sonck en Filip Joos.

400e aflevering van Extra TimeLuister  

Voor de 400e aflevering van voetbaltalkshow Extra Time ontvangt Frank Raes naast zijn vaste sidekick Filip Joos ouwe getrouwen als Wesley Sonck, Gert Verheyen en Franky Van der Elst aan zijn tafel. Samen bespreken ze de voorbije voetbalweek.

Extra Time van 24 november, met Hernan Losada (Beerschot)Luister  

Frank Raes kaart met zijn gasten na over het afgelopen voetbalweekend. Filip Joos, Peter Vandenbempt en Arnar Vidarsson worden deze keer bijgestaan door Hernan Losada, de coach van Beerschot.

Patrick Lefevere in Sporza Koers: "Hopelijk kunnen we België met Remco Evenepoel Tour-zege schenken"Luister  

Christophe Vandegoor blikt met Patrick Lefevere (Deceuninck-Quick Step) terug op het bijzondere wielerjaar 2020. Ondanks corona was het toch een succesvol jaar. "En dat ondanks 3 maanden lockdown en 5 geblesseerde renners. Remco Evenepoel heeft in 2020 heel wat uitgespookt. Hij reed 4 rittenkoersen…

Extra Time van 9 novemberLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over speeldag 12 in de Jupiler Pro League, samen met gasten Mo Messoudi, Franky Van der Elst, Gert Verheyen en Filip Joos.

Extra Time van 2 novemberLuister  

Frank Raes praat in Extra Time over de 11e speeldag in de Jupiler Pro League met Filip Joos, Wesley Sonck, Peter Vandenbempt en Franky Van der Elst.

Maradona wordt 60: "Journalisten schreven dat het wereldwonder zou zijn als hij het jaar 2000 haalt"Luister  

30 oktober 2020 is Diego Armando Maradona 60 jaar geworden. Als cadeau voor de voetbalgod van Argentijns vlees en bloed, schreef ex-journalist François Colin het boek "Maradona en de Belgen".

Extra Time Koers van 28 oktober met Wout van AertLuister  

Ruben Van Gucht blikt in Extra Time Koers terug op het voorbije wielerjaar, de ontknoping in de Giro en de eerste week van de Vuelta. Wout van Aert, Jan Bakelants, Sven Nys en Paul Herygers schuiven mee aan tafel.

Extra Time Koers van 21 oktoberLuister  

Ruben Van Gucht nodigt 4 kenners uit om na te praten over de Ronde van Vlaanderen, de Driedaagse Brugge-De Panne, de Giro en de Vuelta. Herbekijk Extra Time Koers met Jan Bakelants, Tom Boonen, Christophe Roodhooft en Nick Nuyens.

Extra Time van 26 oktober met Patrick GootsLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over speeldag 10 in de Jupiler Pro League, samen met gasten Arnar Vidarsson, Franky Van der Elst, Patrick Goots en Filip Joos.

Extra Time van 19 oktober (Vidarsson, Sonck en Verheyen)Luister  

Na een weekje afwezigheid vanwege het interlandvoetbal zijn Frank Raes en zijn gasten er opnieuw om het voorbije voetbalweekend door te zagen. Arnar Vidarsson, Wesley Sonck en Gert Verheyen schuiven aan.

Peter Vandenbempt: "Coronavirus klopt almaar luider op deur, handsregel is gedrocht"Luister  

Peter Vandenbempt: "Coronavirus klopt almaar luider op deur, handsregel is gedrocht" by Sporza

Extra Time Koers van 7 oktoberLuister  

Ruben Van Gucht haalde 2 renners, 1 renster en 1 commentator naar de studio van Extra Time Koers: Tiesj Benoot, Jan Bakelants, Lotte Kopecky en Michel Wuyts kaarten na over Luik-Bastenaken-Luik en de Brabantse Pijl.

Extra Time van 5 oktober met Ruud VormerLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over speeldag 8 in de Jupiler Pro League, samen met gasten Ruud Vormer, Franky Van der Elst, Peter Vandenbempt en Filip Joos.

Extra Time Koers van 30 septemberLuister  

Ruben Van Gucht haalt een topteam in de studio om na te praten over de wieleractualiteit in Extra Time Koers. Eddy Merckx, Tom Boonen, Patrick Lefevere en José De Cauwer kaarten onder meer. na over het WK wielrennen en de Waalse Pijl, maar ook Fabio Jakobsen komt aan bod.

Extra Time van 28 septemberLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over speeldag 7 in de Jupiler Pro League, samen met gasten Gert Verheyen, Wesley Sonck, Filip Joos en Arnar Vidarsson.

Extra Time Koers van 23 septemberLuister  

Ruben Van Gucht praat met gasten Adrie van der Poel, Dries De Bondt, Sep Vanmarcke en Jan Bakelants na over het BK wielrennen en de Tour. Ze blikken ook vooruit op het WK in Imola.

Extra Time van 21 september met Sonck, Vidarsson en Van der ElstLuister  

Luister naar onze wekelijkse voetbaltalkshow met Frank Raes, Filip Joos en hun gasten.

Dit was de Tour de France 2020Luister  

De hoogtepunten van 3 weken koers op Radio 1, met niet alleen hoofdrollen voor Wout van Aert en Tadej Pogacar, maar ook van Christophe Vandegoor, Carl Berteele, Gert Geens en Bart Schols.

Peter Vandenbempt: "Cijfers van Zulte Waregem zijn die van een staartploeg"Luister  

Peter Vandenbempt: "Cijfers van Zulte Waregem zijn die van een staartploeg" by Sporza

Extra Time van 14 septemberLuister  

De vijfde speeldag in de Jupiler Pro League en het ontslag van Laszlo Bölöni leverde genoeg stof op om na te praten. Frank Raes deed dat met Peter Vandenbempt, Gert Verheyen, Franky Van der Elst en Filip Joos.

Nico Mattan gaat kijken naar The Racer: "Denk dat 80 procent waarheidsgetrouw is"Luister  

Woensdag komt de film The Racer in de Belgische zalen. De film met Matteo Simoni en Louis Talpe speelt zich af in de sfeer van de beruchte Tour van 1998. Nico Mattan ging voor Sporza kijken naar de première.

Sporza Koers: Serge Pauwels over wielerboek "De Renner" (Tim Krabbé)Luister  

Christophe Vandegoor praat met wielrenner Serge Pauwels over het legendarische wielerboek "De Renner" van Tim Krabbé. Aanleiding is de passage van het Tourpeloton over de Mont Aigoual, de klim die een hoofdrol speelt in de novelle van Krabbé.

Extra Time van 31 augustusLuister  

De vierde speeldag in de Jupiler Pro League leverde weer genoeg stof tot napraten op. Frank Raes doet dat met gasten Mo Messoudi, Gert Verheyen, Wesley Sonck en Filip Joos.

De Tribune Tour 2020Luister  

Michel Wuyts, José De Cauwer en de Nederlandse wielercolumnist Thijs Zonneveld blikken vooruit op de Ronde van Frankrijk.

Extra Time van 24 augustus, met Beerschot-doelman Mike VanhamelLuister  

Beerschot is na 3 speeldagen de verrassende leider in de Jupiler Pro League. Reden genoeg dus voor gastheer Frank Raes om doelman Mike Vanhamel uit te nodigen. Samen met Filip Joos, Arnar Vidarsson en Franky Van der Elst bespreken ze het voorbije voetbalweekend.

Extra Time van 17 augustus, met Vincent KompanyLuister  

Op de dag dat hij zijn afscheid als voetballer aankondigde, schuift Vincent Kompany aan aan de tafel van Extra Time. Samen met Peter Vandenbempt en Wesley Sonck praten ze over de toekomst van Anderlecht, waar hij vanaf nu hoofdscoach wordt.

Extra Time van 10 augustusLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over de eerste speeldag in de Jupiler Pro League met gasten Gert Verheyen, Arnar Vidarsson, Filip Joos en Franky Van der Elst.

Extra Time van 3 augustus met Ivan Leko en Hernan LosadaLuister  

Antwerp won de bekerfinale, Beerschot won de finale in 1B: reden genoeg om trainers Ivan Leko en Hernan Losada naar de studio te halen. Ook Peter Vandenbempt en Arnar Vidarsson kregen een plaatsje aan de extra large-tafel van Frank Raes voor de eerste aflevering van Extra Time.

Sporza Retro #13 met Sofie Goos en Guga BaulLuister  

In de voorlopig laatste aflevering van Sporza Retro duikt Gert Geens opnieuw het sportarchief in, dit keer met ex-triatlete Sofie Goos en komiek Guga Baul.

Elodie Ouedraogo in Sporza Retro: "Ik deed eerst judo, maar mijn coach zei: ga jij maar lopen"Luister  

In een nieuwe aflevering van Sporza Retro duikt Gert Geens met zanger-acteur Jelle Cleymans en voormalig olympisch kampioen Elodie Ouedraogo in het sportarchief.

Maarten Vangramberen in Sporza Retro #11: "Ben Johnson was de Mike Tyson van de atletiek"Luister  

David Naert grasduint in het rijke sportarchief van de VRT met Sporza-journalist Maarten Vangramberen en reportage- en documentairemaker Luc Kempen.

"Na een historische match draaide mijn interview met Guy Thys twee keer in de spaghetti"Luister  

Sporza Radio graaft elke zondag in het rijke sportarchief van ons land. Archivarissen van dienst in aflevering 10 waren ex-motorcrosser Joël Smets en sportjournalist Frank Raes.

Ann Wauters in Sporza Retro #9: "Zou graag eens goed babbelen met Van Avermaet"Luister  

Ann Wauters en Bart Cannaerts vertellen over hun favoriete sportmomenten in aflevering 9 van Sporza Retro.

Sporza Retro #8: Otto-Jan Ham: "Nilis is de enige mens waarmee ik op de foto wou"Luister  

In deze 8e aflevering van Sporza Retro grasduint Tom Vandenbulcke met zijn gasten Otto-Jan Ham en Renaat Schotte in het sportarchief.

Wilfried de Jong: de man van de wielerverhalenLuister  

Wilfried de Jong schrijft al 30 jaar over wielrennen. Christophe Vandegoor praat met de Nederlandse columnist, radio- en theatermaker over zijn bundel "De man en zijn wielerverhalen".

Sporza Retro #7: Kris Wauters: "Verstappen heeft alle kenmerken van een toekomstig wereldkampioen."Luister  

In Sporza Retro op Radio 1 kiezen twee gasten elke week een aantal momenten uit de sportgeschiedenis die voor hen speciaal zijn. In de zevende aflevering komen radio 1-stem Ruth Joos (zus van), en autosportkenner Kris Wauters (broer van), langs.

Sporza Retro #6: Imke Courtois: "Ik vond Emile Mpenza een coole gast"Luister  

In Sporza Retro op Radio 1 kiezen twee gasten elke week een aantal momenten uit de sportgeschiedenis die voor hen speciaal zijn. In de zesde aflevering komen Jan Seghers, journalist van Het Laatste Nieuws, en Imke Courtois, voormalig Red Flame, langs.

Terug naar Euro 2000 met Peter Vandenbempt: "Historische afgang voor eigen publiek"Luister  

20 jaar geleden organiseerde België samen met Nederland het EK voetbal. Een toernooi dat ons land weer op de voetbalkaart zette, al was het dan niet met de prestaties van de Rode Duivels. Peter Vandenbempt blikt terug op de dramatische ontknoping van dat EK voor België. "Het was een pijnlijke pri…

Sporza Retro #5: Hommage aan Jan Wauters: "Ik kon weinig zinnigs antwoorden op z'n vragen"Luister  

In deze speciale aflevering van Sporza Retro blikken we, tien jaar na zijn overlijden, terug op de carrière van radiomaker Jan Wauters.

Sporza Retro #4: Martin Heylen en Gert Vande BroekLuister  

TV-maker Martin Heylen en volleybalcoach Gert Vande Broek praten over hun favoriete sportitems.

Sporza Retro #3: "Muhammed Ali is de uitvinder van de trash talk"Luister  

In onze retro-radioshow doken deze aflevering Gella Vandecaveye en Ronald Gaastra in het grote sportarchief om te vertellen over hun favoriete momenten.

Sporza Retro #2: Marc Herremans: "Ik heb een tweede kans gekregen, Wouter Weylandt niet"Luister  

In onze retro-radioshow heeft Marc Herremans het over wijlen Wouter Weylandt, de Belgische sprinter die 9 jaar geleden om het leven kwam in de Ronde van Italië.

Extra Time van 15 mei met Peter Croonen en Philippe ClementLuister  

Er zal nog lang en veel nagekaart worden over dit voetbalseizoen en Extra Time trok met veel plezier de discussies op gang. Frank Raes nodigde na de Algemene Vergadering van de Pro League en een bewogen dag in het Belgische voetballand Peter Vandenbempt, Filip Joos, Wesley Sonck, Peter Croonen en Ph…

Sporza Retro #1: Gilles De Coster en Dominique MonamiLuister  

Sporza Retro #1: Gilles De Coster en Dominique Monami by Sporza

Extra Time van 6 meiLuister  

Er is nog altijd geen voetbal op tv of in de stadions, maar toch was er weer stof genoeg voor een aflevering van Extra Time. Frank Raes besprak met Gert Verheyen, Peter Vandenbempt en Filip Joos de voetbalactualiteit van de voorbije dagen: de mogelijke herstart in de Bundesliga en hoe het nu verder …

Extra Time Koers van 6 mei met Patrick Lefevere, Tomas Van Den Spiegel en Serge PauwelsLuister  

Ruben Van Gucht bespreekt in een nieuwe aflevering van Extra Time Koers de wielerkalender en de financiële problemen van de coronacrisis. Zijn gasten zijn Patrick Lefevere, Serge Pauwels en Tomas Van Den Spiegel en ook Mathieu van der Poel was even van de partij.

Extra Time van 20 april met Killian OvermeireLuister  

Vandaag is duidelijk geworden dat er geen toekomst meer is voor Sporting Lokeren als profclub. Frank Raes nodigde (ex-)Lokeren-spelers Arnar Vidarsson en Killian Overmeire uit aan zijn "tafel" voor een extra editie van Extra Time. "In het begin voelde ik nog geen nattigheid", zegt aanvoerder en clu…

Extra Time Koers van 16 april met Tom Boonen, Philippe Gilbert en José De CauwerLuister  

Ruben Van Gucht praat over de wielerkalender voor het najaar met gasten José De Cauwer, Tom Boonen, Philippe Gilbert en Tomas Van Den Spiegel. Er was heel wat kritiek op de Tour die met 29 augustus een nieuwe startdatum heeft vastgelegd. Maar José De Cauwer ziet dat anders. "Het is logisch dat ze…

Extra Time van 3 april vanuit hun kotLuister  

Hoe liggen de kaarten nu in het Belgische voetbal? De Pro League stuurt aan op een definitieve stopzetting, de UEFA moppert over de Belgische beslissing. Het panel van Extra Time kwam vanavond bij elkaar, weliswaar volgens de coronavoorschriften en op een veilige afstand (lees: elke analist vanuit z…

Hoorspel: De Officieel Onwaarschijnlijke Ronde van VlaanderenLuister  

De "Officiële Onwaarschijnlijke Ronde van Vlaanderen" is een auditief verhaal met verrassende plotwendingen en gastrollen voor wielerhelden en wielerheldinnen van nu en vroeger. Eddy Merckx, Johan Museeuw, Tom Boonen, Briek Schotte, Bradley Wiggins, Fausto Coppi, de familie Van der Poel, Marianne …

Extra Time Koers in uw kot van 25 maart met De Cauwer, Bakelants en VanmarckeLuister  

Geen Extra Time Koers in de studio? Dan maar Extra Time Koers op afstand: Gasten José De Cauwer, Jan Bakelants en Sep Vanmarcke praten over de moeilijke tijd voor wielrenners in de huidige coronacrisis.

Extra Time Koers van 11 maart met Adrie van der Poel, Jens Keukeleire, Eddy Planckaert en Sven NysLuister  

Ruben Van Gucht praat met gasten Adrie van der Poel, Sven Nys, Eddy Planckaert en Jens Keukeleire over Parijs-Nice, de afgelaste koersen en de dreiging van het Coronavirus in de koers.

Extra Time van 9 maartLuister  

Frank Raes praat na over de 29e speeldag in de Jupiler Pro League met gasten Filip Joos, Youri Mulder, Wesley Sonck en Gert Verheyen.

Extra Time Koers van 4 maart met Yves Lampaert, Bram Tankink, Victor Campenaerts en José De CauwerLuister  

Ruben Van Gucht bespreekt met zijn gasten Victor Campenaerts, Yves Lampaert, Bram Tankink en José De Cauwer de wieleractualiteit. Natuurlijk komen de Omloop Het Nieuwsblad, Kuurne-Brussel-Kuurne en de gevolgen van het coronavirus aan bod. Maar er wordt ook gepraat over een mogelijke comeback van To…

Extra Time van 2 maartLuister  

Frank Raes praat na over de 28e speeldag in de Jupiler Pro League met gasten Filip Joos, Gunther Van Handenhoven, Peter Vandenbempt en Arnar Vidarsson.

Extra Time van 24 februariLuister  

Frank Raes praat na over de 27ste speeldag in de Jupiler Pro League met gasten Filip Joos, Wesley Sonck, Gert Verheyen en Youri Mulder.

De Tribune meets Sporza Koers: wielervoorjaar 2020Luister  

Omdat voor veel koersliefhebbers komend weekend met de Omloop Het Nieuwsblad het wielervoorjaar pas écht begint, verzamelden we koerskenners Thijs Zonneveld, Michel Wuyts en José De Cauwer rond de microfoon voor een speciale aflevering van De Tribune.

Extra Time van 17 februariLuister  

Frank Raes bespreekt de 26e speeldag in de Jupiler Pro League met gasten Filip Joos, Peter Vandenbempt, Mo Messoudi en Arnar Vidarsson.

Jasper Philipsen in Sporza Koers: "Ik heb beginnersfouten gemaakt"Luister  

Wielerjournalist Christophe Vandegoor praat met Jasper Philipsen (UAE) over het leven in de koers en zijn toekomst als sprinter én klassiekerrenner.

Extra Time van 10 februari met Simon MignoletLuister  

Frank Raes praat in Extra Time na over de 25e speeldag in de Jupiler Pro League met gasten Filip Joos, Simon Mignolet, Youri Mulder en Gert Verheyen.

Extra Time van 3 februariLuister  

Frank Raes praat na over de 24ste speeldag in de Jupiler Pro League met gasten Filip Joos, Wesley Sonck, Arnar Vidarsson en Peter Vandenbempt. Er wordt druk nagekaart over de topper tussen Club Brugge en Antwerp en over de al dan niet terecht toegekende goal van Hans Vanaken.

Adrie van der Poel in Sporza Koers: "Lefevere heeft nooit een echte kans gekregen voor Mathieu"Luister  

In een nieuwe aflevering van de Sporza Koers podcast is Adrie van der Poel de gast van Christophe Vandegoor. De ex-renner, veldritorganisator én papa van Mathieu van der Poel praat uitgebreid over het WK veldrijden, de vernieuwde Wereldbeker veldrijden, maar ook over zijn zoon en diens kansen om oo…

Maak kennis met Eefje Depoortere, de Vlaamse die League of Legends groot maakteLuister  

Frank Raes, Michel Wuyts en andere Karl Vannieuwkerkes zijn namen die klinken als een klok in de Belgische sportverslaggeving. Maar internationaal moeten ze qua bekendheid allemaal onderdoen voor esports-gezicht Eefje Depoortere. Net voor de start van het Europese League of Legends-seizoen maakte ze…

Tim Declercq in Sporza Koers: "Ik heb niet de motor om mij 'El Ferrari' te noemen"Luister  

Vorige week was Remco Evenepoel te gast in de podcast van Christophe Vandegoor, deze week kunt u luisteren naar een gesprek met Tim De Clercq. De meesterknecht en eeuwige student van Deceuninck-Quick Step. Tim Declercq is een renner met een mening. De knecht van Deceuninck-Quick Step zat als jonge …

Extra Time van 20 januariLuister  

Frank Raes praat na over de 22ste speeldag in de Jupiler Pro League met gasten Filip Joos, Gunther Van Handenhoven, Gert Verheyen en Youri Mulder.

Remco Evenepoel in Sporza Koers: "Ik beleef een droom, te gek voor woorden"Luister  

Het wielerseizoen nadert met rasse schreden en dus is het weer tijd voor de Sporza Koers podcast. In Calpe had Christophe Vandegoor een uitgebreide babbel met Remco Evenepoel. Beluister hier de podcast. De plannen en ambities van Remco Evenepoel voor 2020 zijn de voorbije dagen genoeg aan bod gekom…

Extra Time van 23 decemberLuister  

Frank Raes praat na over de 20e speeldag in de Jupiler Pro League met gasten Arnar Vidarsson, Wesley Sonck, Peter Vandenbempt en Filip Joos.

Extra Time van 16 decemberLuister  

Frank Raes praat na over de 19e speeldag in de Jupiler Pro League met gasten Gert Verheyen, Filip Joos, Mo Messoudi en Youri Mulder.

Extra Time van 9 decemberLuister  

Frank Raes praat na over de 18e speeldag in de Jupiler Pro League met gasten Arnar Vidarsson, Filip Joos, Wesley Sonck en Youri Mulder.

Peter Vandenbempt praat een halfuur met bondscoach Roberto MartinezLuister  

Voetbaljaar 2019 loopt op zijn laatste benen en dus nam bondscoach Roberto Martinez de tijd om met Peter Vandenbempt terug te blikken op de voorbije cyclus met de Rode Duivels en vooruit te kijken naar het EK en zijn eigen toekomst. "De uitdaging voor 2019 was om beter te worden", opent Roberto Mar…

Vandenbempt over het voetbalweekend: "De kritiek op Preud'homme is terecht"Luister  

Standard haalde met zijn negenen een achterstand op tegen Moeskroen, maar toch praatte iedereen achteraf vooral over de zware fouten die tot de 2 rode kaarten leidden. Ook Peter Vandenbempt komt er in zijn wekelijkse voetbalanalyse op terug, net als op het pragmatisme bij Anderlecht en Genk.

Extra Time van 4 december met Michael VerschuerenLuister  

Frank Raes praat na over de 17e speeldag in de Jupiler Pro League met gasten Peter Vandenbempt, Filip Joos, Wesley Sonck en Michael Verschueren.

Extra Time van 25 novemberLuister  

Frank Raes praat na over de 16e speeldag in de Jupiler Pro League met gasten Peter Vandenbempt, Filip Joos, Arnar Vidarsson en Gert Verheyen.

Extra Time van 11 november met Peter BaletteLuister  

Frank Raes en Filip Joos praten na met gasten Peter Balette, Youri Mulder en Gert Verheyen over de 15e speeldag in de Jupiler Pro League.

Extra Time van 4 novemberLuister  

Frank Raes praat na met gasten Filip Joos, Arnar Vidarsson, Peter Vandenbempt en Wesley Sonck over de 14e speeldag in de Jupiler Pro League.

Extra Time van 28 oktoberLuister  

Frank Raes praat na met gasten Filip Joos, Gert Verheyen, Gunther Van Handenhoven en Youri Mulder over de 12e speeldag in de Jupiler Pro League.

Extra Time van 21 oktoberLuister  

Frank Raes praat na met gasten Filip Joos, Wesley Sonck, Peter Vandenbempt en Arnar Vidarsson over de 11e speeldag in de Jupiler Pro League.

Extra Time van 7 oktober met Philippe ClementLuister  

Frank Raes praat na met gasten Filip Joos, Youri Mulder, Mo Messoudi en Philippe Clement over de 10e speeldag in de Jupiler Pro League.

Extra Time Koers van 26 september met Van Aert, Boonen, Keisse en BakelantsLuister  

Tom Boonen, Wout van Aert, Iljo Keisse en Jan Bakelants fileren het WK wielrennen tot nu toe en blikken aan de tafel bij Ruben Van Gucht vooruit naar de wegrit bij de profs op zondag. Tussendoor praat Maarten Vangramberen in Yorkshire met Remco Evenepoel en Oliver Naesen.

Extra Time van 30 septemberLuister  

Frank Raes praat na met gasten Filip Joos, Arnar Vidarsson, Franky Van der Elst en Gert Verheyen over de 9e speeldag in de Jupiler Pro League. Maar ook de vorm van Eden Hazard en Real Madrid komen aan bod.

Extra Time van 23 septemberLuister  

Frank Raes praat na met gasten Peter Vandenbempt, Filip Joos, Wesley Sonck en Gert Verheyen over de 8e speeldag in de Jupiler Pro League.

Koen Pelgrim in Sporza Koers: "Zag nooit een 19-jarige doen wat Remco doet"Luister  

In een nieuwe aflevering van de podcast Sporza Koers had Christophe Vandegoor een goed gesprek met Koen Pelgrim, de trainer van onder meer Remco Evenepoel. Een jaar na zijn dubbelslag op het WK bij de junioren stoomt Evenepoel zich klaar voor zijn eerste WK bij de grote jongens. Remco Evenepoel wer…

Extra Time van 16 september met Wim De DeckerLuister  

Maandag werd er in Extra Time traditioneel nagekaart over het voorbije voetbalweekend. Frank Raes ontving Wim De Decker, Youri Mulder, Wesley Sonck en Filip Joos.

Extra Time: transfer deadline dayLuister  

Een extra aflevering van Extra Time naar aanleiding van het einde van de transfermarkt in de meeste Europese landen. Frank Raes ontvangt Eddy Snelders, Aster Nzeyimana, Filip Joos en Youri Mulder om na te kaarten over de meest opvallende transfers en de transfers die niet doorgingen.

Extra Time van 2 septemberLuister  

Frank Raes kaart na over het voetbalweekend met Filip Joos, Youri Mulder, Gert Verheyen en Peter Vandenbempt.

Filip Joos na oerwoudgeluiden voor Lukaku: "Italië slaagt er niet in het racisme uit te roeien"Luister  

Romelu Lukaku heeft in zijn 2e match in Italië al meteen het duistere kantje van het calcio mogen meemaken. Op bezoek bij Cagliari stegen er oerwoudgeluiden op vanuit het thuisvak, vlak voor Lukaku zijn penalty moest trappen. Sportjournalist en Italiëkenner Filip Joos legt uit waarom dit racisme d…

Extra Time van 26 augustus, met Youri Mulder, Wesley Sonck en Peter VandenbemptLuister  

Frank Raes kaart met Youri Mulder, Wesley Sonck, Peter Vandenbempt en Filip Joos na over het voorbije voetbalweekend.

Extra Time van 19 augustus, met Kristof D'Haene, Arnar Vidarsson en Gert VerheyenLuister  

Frank Raes ontvangt Kortrijk-speler Kristof D'Haene aan zijn tafel. Samen met Arnar Vidarsson, Gert Verheyen en Filip Joos bespreken ze de voetbalactualiteit.

Michel Wuyts over de overleden Felice GimondiLuister  

Wielercommentator Michel Wuyts over de wielrenner en de mens Felice Gimondi, die op 76-jarige leeftijd is overleden.

Extra Time van 12 augustus, met Verheyen, Sonck en MessoudiLuister  

Frank Raes kaart met Filip Joos, Gert Verheyen, Mo Messoudi en Wesley Sonck na over het afgelopen voetbalweekend in binnen- en buitenland.

Extra Time van 5 augustus met Wouter VranckenLuister  

Frank Raes praat met Filip Joos, Wouter Vrancken, Arnar Vidarsson en Youri Mulder na over het voorbije voetbalweekend.

De Tour de France 2019 in 11 heerlijke minutenLuister  

Een overzicht van 3 weken Tour de France

Sporza Koers in de Tour met Wuyts, De Cauwer en Hoste: "Alaphilippe meer en meer op voorplan"Luister  

Sporza Koers in de Tour met Wuyts, De Cauwer en Hoste: "Alaphilippe meer en meer op voorplan" by Sporza

Sporza Koers in de Tour met Sven Nys, Michel Wuyts en José De CauwerLuister  

Ook in de Tour de France heeft Christophe Vandegoor een nieuwe aflevering van zijn wielerpodcast kunnen opnemen. Met Michel Wuyts, José De Cauwer en Sven Nys zet hij een boompje op over de eerste Tourdagen, weliswaar voor de tumultueuze waaierrit op maandag. "Hét moment van de Tour was zonder twi…

Jasper Stuyven in Sporza Koers: "Je hoeft niet de grootste macho te zijn om de beste renner te zijn"Luister  

Het voorjaar werd een ontgoocheling voor Jasper Stuyven. Wat de grote doorbraak had moeten worden, werd een lijdensweg. Maar na een deugddoende rustperiode, een eerlijke analyse en een goeie hoogtestage toonde Stuyven weer zijn talent in de Ronde van Zwitserland. In een nieuwe aflevering van de pod…

Sep Vanmarcke in Sporza Koers: "Emoties in Roubaix na zware periode"Luister  

In een nieuwe aflevering van de podcast van Sporza Koers sprak Christophe Vandegoor af met Sep Vanmarcke. Een openhartige Vanmarcke spreekt over zijn pijnlijke revalidatie in het voorjaar, de ontgoocheling in Roubaix, maar ook over zijn zoektocht naar die grote klassieke zege en zijn niet-selectie v…

Tomas Van Den Spiegel in Sporza Koers: "UCI moet navelstreng met ASO doorknippeLuister  

In een nieuwe aflevering van de de podcast van Sporza Koers had Christophe Vandegoor een babbel met ex-basketbalspeler Tomas Van den Spiegel, nu de CEO van Flanders Classics. En er vielen enkele opmerkelijke uitspraken: "Als je buiten Vlaanderen komt, dan heeft de koers het moeilijk." "Wij probere…

Iljo Keisse in Sporza koers: "Zou pijnlijk zijn als ik nu nog van ploeg moet veranderen"Luister  

Christophe Vandegoor mocht voor een nieuwe aflevering van Sporza Koers op de koffie bij de revaliderende Iljo Keisse. De veteraan van Deceuninck-Quick Step had het over zijn revalidatie na zijn val in Parijs-Roubaix, maar ook over zijn band met Remco Evenepoel, Marcel Kittel, zijn toekomst bij Deceu…

Extra Time van 20 mei met Philippe ClementLuister  

Frank Raes praat na met gasten Filip Joos, Jan Mulder, Marc Degryse en Philippe Clement over de slotspeeldag en de titel van Racing Genk in de Jupiler Pro League.

Extra Time van 13 meiLuister  

Frank Raes praat na met gasten Filip Joos, Jan Mulder, Arnar Vidarsson en Peter Vandenbempt over de achtste speeldag in de play-offs in de Jupiler Pro League.

Louis Vervaeke in Sporza koers: "Wielrennen is een harde wereld"Luister  

Gisteren vertrok Louis Vervaeke naar Bologna waar hij zaterdag start in de Giro als helper voor Tom Dumoulin. Net daarvoor had hij een openhartig gesprek met Christophe Vandegoor voor de Sporza Koers podcast. De toekomst lachte Louis Vervaeke toe toen hij als grote belofte overstapte naar de profs.…

Extra Time van 6 meiLuister  

Frank Raes praat na met gasten Filip Joos, Marc Degryse, Wesley Sonck en Peter Vandenbempt over de zevende speeldag in de play-offs in de Jupiler Pro League. Natuurlijk komt ook de goal van Vincent Kompany tegen Leicester City ter sprake.

Vandenbempt: "Genk komt in een zachte zetel naar Brugge"Luister  

Vandenbempt: "Genk komt in een zachte zetel naar Brugge" by Sporza

Clement voor Genk-Antwerp: "Vermijden dat het match wordt met enkel maar duels"Luister  

Clement voor Genk-Antwerp: "Vermijden dat het match wordt met enkel maar duels" by Sporza

Boudeweel: "Doordat KV Mechelen beker gewonnen heeft, is er wel wat chaos"Luister  

Boudeweel: "Doordat KV Mechelen beker gewonnen heeft, is er wel wat chaos" by Sporza

Extra Time van 29 aprilLuister  

Frank Raes praat na met gasten Filip Joos, Marc Degryse, Jan Mulder en Arnar Vidarsson over de zesde speeldag in de play-offs in de Jupiler Pro League.

Peter Vandenbempt: "Anderlecht heeft zijn DNA gisteren vreselijk verloochend"Luister  

Peter Vandenbempt: "Anderlecht heeft zijn DNA gisteren vreselijk verloochend" by Sporza

Extra Time Koers van 25 april met Niki Terpstra en Patrick LefevereLuister  

Ruben Van Gucht praat met gasten Michel Wuyts, Patrick Lefevere, Adrie van der Poel en Niki Terpstra over Mathieu van der Poel, Julian Alaphilippe, de Amstel Gold Race en de Waalse Pijl.

"Bizar dat dezelfde videoref opnieuw Club Brugge moet bekijken"Luister  

Tom Boudeweel blikt terug op de 5e speeldag in de play-offs van het voetbal. Racing Genk is op weg naar de titel, Club Brugge kende weer problemen met de videoscheidsrechter.

De Coninck: "Over heel het seizoen zou er maar 1 waardige kampioen zijn"Luister  

De Coninck: "Over heel het seizoen zou er maar 1 waardige kampioen zijn" by Sporza

Vandegoor tijdens aankomst Van der Poel: "Dit is de grootste sensatie ooit"Luister  

Vandegoor tijdens aankomst Van der Poel: "Dit is de grootste sensatie ooit" by Sporza

Tine Schryvers (Gent Ladies): "Verschil met Zweedse competitie is heel groot"Luister  

Tine Schryvers (Gent Ladies): "Verschil met Zweedse competitie is heel groot" by Sporza

Extra Time Koers van 17 aprilLuister  

Ruben Van Gucht praat met gasten Michel Wuyts, Tiesj Benoot, Yves Lampaert en Eddy Merckx over Parijs-Roubaix, de Brabantse Pijl en het werelduurrecord van Victor Campenaerts.

Ook AA Gent Ladies kunnen beker pakken, "en geven ook de titel nog niet op"Luister  

Interview met trainer Dave Mattheus en speelster Kassandra Missipo

Extra Time van 15 april met Dimitri De CondéLuister  

Frank Raes praat na met gasten Filip Joos, Marc Degryse, Jan Mulder en Dimitri De Condé over de vierde speeldag in de play-offs in de Jupiler Pro League.

Extra Time Koers van 10 aprilLuister  

Ruben Van Gucht praat met Tom Boonen, Laurens De Vreese, Sebastian Langeveld en Karl Vannieuwkerke na over de wieleractua.

Podcast met Michiel Elijzen, één jaar na de dood van Michael GoolaertsLuister  

Podcast met Michiel Elijzen, één jaar na de dood van Michael Goolaerts by Sporza

Vandenbempt: "Als Club zondag wint in Genk, is de nieuwe kampioen gekend"Luister  

Peter Vandenbempt laat zijn licht schijnen over de derde speeldag in Play-off I.

Bart Aernouts in Zuid-Afrika: "Sterk veld om mijn seizoen te beginnen"Luister  

Bart Aernouts in Zuid-Afrika: "Sterk veld om mijn seizoen te beginnen" by Sporza

Vive le Vélo, leve de Ronde van 4 aprilLuister  

Karl Vannieuwkerke blikt in de vierde aflevering van Vive le Vélo, leve de Ronde vooruit naar de Ronde van Vlaanderen met gasten Eddy Planckaert, Tom Boonen en Mart Smeets.

Hoe "regelt" regulator Frank Hoste de koers?Luister  

Hoe "regelt" regulator Frank Hoste de koers? by Sporza

Tiesj Benoot in Sporza Koers: "Sporten is een soort van verslaving"Luister  

In de volgende aflevering van onze podcast Sporza Koers is Tiesj Benoot de gast van Christophe Vandegoor. Een podcast met Tiesj Benoot, het is een echte belevenis. De renner van Lotto-Soudal heeft niet alleen een verhaal te vertellen. We spraken hem al op trainingskamp eind vorig jaar, maar ook afg…

Vive le Vélo, leve de Ronde van 3 aprilLuister  

Karl Vannieuwkerke blikt in de derde aflevering van Vive le Vélo, leve de Ronde vooruit naar de Ronde van Vlaanderen met gasten Annemiek van Vleuten, José De Cauwer en Bert De Backer.

Vive le Vélo, leve de Ronde van 2 aprilLuister  

Karl Vannieuwkerke blikt vooruit in de tweede aflevering van Leve de Ronde naar de Ronde van Vlaanderen met gasten Sven Nys, Sigfrid Eggers en Patrick Lefevere.

Vive le Vélo, leve de Ronde van 1 aprilLuister  

Karl Vannieuwkerke blikt vooruit in de eerste aflevering van Vive le Vélo, Leve de Ronde naar de Ronde van Vlaanderen met gasten Ine Beyen, Eric Goens en Bram Tankink.

Extra Time van 1 aprilLuister  

Frank Raes praat na met gasten Filip Joos, Marc Degryse, Wesley Sonck en Peter Vandenbempt over de eerste speeldag in de play-offs in de Jupiler Pro League.

#1 Podcast Vive Le Vélo!Luister  

In de eerste aflevering van de podcast van Vive le Vélo ontvangt Karl Vannieuwkerke Jan Bakelants en Bram Tankink om te praten over wielrennen en het leven. En er is ook nog een cameo van Wout van Aert.

Vandenbempt: "Het aantal échte titelkandidaten is gehalveerd"Luister  

Vandenbempt: "Het aantal échte titelkandidaten is gehalveerd" by Sporza

Pieter Vanloo (T2 Wezet): "Sterkste 4 ploegen staan in Final 4"Luister  

Pieter Vanloo (T2 Wezet): "Sterkste 4 ploegen staan in Final 4" by Sporza

Nuytinck: "Belangrijkste zege uit mijn carrière"Luister  

Nuytinck: "Belangrijkste zege uit mijn carrière" by Sporza

Extra Time Koers van 27 maartLuister  

Ruben Van Gucht praat met gasten Karl Vannieuwkerke, Tom Boonen, Sven Nys en Serge Pauwels over Milaan-Sanremo, Bredene Classic en de Driedaagse Brugge-De Panne.

Judoka Dirk Van Tichelt: "Tokio? Moeilijk, maar moeilijk gaat ook"Luister  

Judoka Dirk Van Tichelt: "Tokio? Moeilijk, maar moeilijk gaat ook" by Sporza

Wereldkampioene Emma Plasschaert: "Assertiever zijn op het water"Luister  

Wereldkampioene Emma Plasschaert: "Assertiever zijn op het water" by Sporza

Wielerfotograaf Kristof Ramon: "Renners vragen zelf foto van hun val"Luister  

Wielerfotograaf Kristof Ramon: "Renners vragen zelf foto van hun val" by Sporza

Frank Raes is 65: "Heizeldrama is nog altijd een trauma"Luister  

Frank Raes is 65 geworden en blikt samen met Gert Geens terug op zijn rijkgevulde carrière bij BRT, BRTN, VRT en Sporza. Hij vertelt over het trauma dat het Heizeldrama nog altijd is, maar ook heerlijke anekdotes over Guy Thys, Rik Coppens, Paul Vermeiren en Extra Time.

Hubert Hutsebaut, de onverwachte winnaar van de E3 in 1972: "Iedereen zat in de slag met Godefroot"Luister  

Hubert Hutsebaut won in 1972 verrassend de E3 Prijs, door Eddy Merckx en Walter Godefroot te verslaan in de sprint. "Maar die zege heeft mijn geen gouden eieren gelegd, alleen maar windeieren."

Vandenbempt: "Cyprus speelde als nummer 187 van de wereld"Luister  

Vandenbempt: "Cyprus speelde als nummer 187 van de wereld" by Sporza

Extra Time Koers van 20 maartLuister  

Ruben Van Gucht praat met gasten Karl Vannieuwkerke, Bram Tankink, Jan Bakelants en Wout van Aert over Nokere Koerse, Parijs-Nice, Tirreno-Adriatico, Victor Campenaerts en wie favoriet is voor Milaan-Sanremo.

Walter Planckaert in Sporza Koers: "Niemand moest Campenaerts hebben"Luister  

In een nieuwe aflevering van Sporza Koers is Christophe Vandegoor te gast bij Walter Planckaert, ploegleider bij Sport Vlaanderen-Baloise. Over waaiers, koers uit de oude doos en over enkele oude poulains van Planckaert: "Het palmares van Sep Vanmarcke is veel te klein." "Ik ben het meest trots o…

Extra Time van 18 maart met Michel LouwagieLuister  

Gent-manager Michel Louwagie schuift aan aan de tafel van Frank Raes, samen met Mo Messoudi, Jan Mulder en Filip Joos. Samen kaarten ze na over de laatste speeldag van de reguliere competitie.

Tom Van Hooste rijdt voor De Lijn: "Er zijn niet veel mensen die me nog kennen"Luister  

Tom Van Hooste rijdt voor De Lijn: "Er zijn niet veel mensen die me nog kennen" by Sporza

Analyse Peter Vandenbempt: "Door idiote puntendeling gelooft iedereen dat alles kan"Luister  

De reguliere competitie zit er na 30 speeldagen op. Nu het stof wat gaan liggen is, meet voetbaljournalist Peter Vandenbempt de temperatuur voor Play-off 1. En hij kon ook niet voorbij aan de titel van KV Mechelen in 1B.

Heist toont zijn hart voor de Warmste MatchLuister  

Sporza rukte afgelopen vrijdag in full force uit om de Warmste Match in beeld te brengen. De Warmste Match werd de natste match, maar Gert Geens zag dat KSK Heist een groot hart heeft.

Extra Time Koers van 13 maartLuister  

Ruben Van Gucht praat na met gasten Karl Vannieuwkerke, Bram Tankink, Jan-Willem van Schip en Nick Nuyens over Parijs-Nice, Strade Bianche, het WK baanwielrennen en Wout van Aert.

Kris Wauters: "Stoffel is geflikt bij McLaren"Luister  

Gert Geens praat met Kris Wauters over het nieuwe Formule 1-seizoen.

Filip Joos: "Superlatieven over Ronaldo raken nooit op"Luister  

Cristiano Ronaldo heeft Juventus naar de kwartfinales van de Champions League gescoord met een hattrick. Onze voetbalcommentator Filip Joos blikt terug op de wedstrijd tegen Atletico Madrid (3-0).

Extra Time van 11 maartLuister  

Frank Raes praat na met gasten Filip Joos, Marc Degryse, Jan Mulder en Arnar Vidarsson over de 29e speeldag in de Jupiler Pro League.

"Fred Rutten heeft het goed gedaan", analyseert Peter VandenbemptLuister  

Peter Vandenbempt staat bij zijn analyse van de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie stil bij het Play-off 1-ticket voor Anderlecht na de 2-0-zege tegen Kortrijk, het puntenverlies van STVV op Moeskroen én de "onaanvaardbare" situatie met de VAR in Genk-Lokeren.

Extra Time Koers van 6 maartLuister  

Ruben Van Gucht praat na met gasten Karl Vannieuwkerke, Tom Boonen, Oliver Naesen en Sep Vanmarcke over het openingsweekend met Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne.

Extra Time van 4 maartLuister  

Frank Raes praat na met gasten Filip Joos, Wesley Sonck, Peter Vandenbempt en Jan Mulder over de 28e speeldag in de Jupiler Pro League.

Bieke Purnelle leest haar heldenbrief aan Evenepoel voor in De ochtendLuister  

Bieke Purnelle leest haar heldenbrief aan Evenepoel voor in De ochtend by Sporza

De analyse Peter Vandenbempt: "De schoonste aanvoerder van het land"Luister  

De analyse Peter Vandenbempt: "De schoonste aanvoerder van het land" by Sporza

De "Zdenek Stybar"-songLuister  

De "Zdenek Stybar"-song by Sporza

Wilfried Peeters en Ludo Dierckxsens in Sporza Koers: "Evenepoel heeft ook mij verrast"Luister  

In de volgende aflevering van Sporza Koers praat Christophe Vandegoor met streekgenoten Ludo Dierckxsens en Wilfried Peeters over het openingsweekend met de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne. Maar natuurlijk ging het ook over "megatalent" Mathieu van der Poel en de onvermijdelijke Remc…

Extra Time van 25 februariLuister  

Frank Raes praat na met gasten Marc Degryse, Filip Joos, Wesley Sonck en Jan Mulder over de 27e speeldag in de Jupiler Pro League.

José De Cauwer in Sporza Koers: "Wordt dominantie van Quick-Step even groot?"Luister  

Gert Geens zocht José De Cauwer op om vooruit te blikken op het openingsweekend met de Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne.

Vandenbempt: "Wraakroepend, maar Pozuelo vertrekt dan maar beter vandaag nog"Luister  

Vandenbempt: "Wraakroepend, maar Pozuelo vertrekt dan maar beter vandaag nog" by Sporza

Richard Groenendaal in Sporza Koers: "Van der Poel benadert de perfectie"Luister  

Christophe Vandegoor praat uitgebreid met Richard Groenendaal over het voorbije veldritseizoen en blikt vooruit op het wegseizoen. Met natuurlijk veel aandacht voor Mathieu van der Poel en Wout van Aert.

Extra Time van 18 februariLuister  

Frank Raes praat na met gasten Peter Vandenbempt, Filip Joos, Jan Mulder en Yannick Ferrera over de 26e speeldag in de Jupiler Pro League.

Peter Vandenbempt: "Leko mag zichzelf op de borst kloppen"Luister  

In zijn wekelijkse voetbalanalyse staat Peter Vandenbempt deze keer stil bij de toppers Club Brugge - RC Genk (3-1) en Antwerp - Anderlecht (0-1). Ook Alejandro Pozuelo en Hannes Van der Bruggen komen aan bod.

Extra Time van 11 februariLuister  

Frank Raes praat na met gasten Marc Degryse, Filip Joos, Wesley Sonck en Mo Messoudi over de 25e speeldag in de Jupiler Pro League.

Peter Vandenbempt: "Vertrekt Pozuelo toch? Godgeklaagd, vind ik dat"Luister  

Onze commentator Peter Vandenbempt fileert elke week het voetbal in de Jupiler Pro League. Deze week staat hij stil bij leider Genk en Alejandro Pozuelo in het bijzonder.

Extra Time van 4 februari met Frank ArnesenLuister  

Frank Raes praat na met gasten Marc Degryse, Filip Joos, Jan Mulder en Frank Arnesen over de 24e speeldag in de Jupiler Pro League.

Vandegoor over WK: "De titel van de verlossing" & "Belgen mogen tevreden zijn"Luister  

Vandegoor over WK: "De titel van de verlossing" & "Belgen mogen tevreden zijn" by Sporza

Vandenbempt: "Anderlecht heeft geen excuses om PO 1 niet te halen"Luister  

Vandenbempt: "Anderlecht heeft geen excuses om PO 1 niet te halen" by Sporza

Extra Time van 28/01 met Michel Preud'hommeLuister  

Frank Raes praat na met gasten Peter Vandenbempt, Filip Joos, Jan Mulder en Michel Preud'homme over de 23e speeldag in de Jupiler Pro League.

Vandenbempt: "Zulj maakte een zeer goeie eerste indruk"Luister  

Vandenbempt: "Zulj maakte een zeer goeie eerste indruk" by Sporza

Boudeweel vreest voor Lokeren: "Gebrek aan kwaliteit"Luister  

Boudeweel vreest voor Lokeren: "Gebrek aan kwaliteit" by Sporza

Extra Time van 21/01 met Ruud VormerLuister  

Frank Raes praat na met gasten Marc Degryse, Filip Joos, Jan Mulder en Ruud Vormer over de 22e speeldag in de Jupiler Pro League.

An-Sophie Mestach is gestopt met tennis: "Wou meer zekerheid"Luister  

An-Sophie Mestach is gestopt met tennis: "Wou meer zekerheid" by Sporza

Vandenbempt: "Voorsprong is goed nieuws voor Genk, maar manier waarop nog beter nieuws"Luister  

Vandenbempt: "Voorsprong is goed nieuws voor Genk, maar manier waarop nog beter nieuws" by Sporza

Wout van Aert sneert naar UCI: "Klokje doet me denken aan mijn schooltijd"Luister  

Wout van Aert sneert naar UCI: "Klokje doet me denken aan mijn schooltijd" by Sporza

Extra Time van 17 decemberLuister  

Frank Raes praat na met gasten Marc Degryse, Filip Joos, Mo Messoudi en Peter Vandenbempt over de 19e speeldag in de Jupiler Pro League.

Extra Time van 10 decemberLuister  

Frank Raes praat na met gasten Wesley Sonck, Filip Joos, Jan Mulder en Peter Vandenbempt over de 18e speeldag in de Jupiler Pro League.

Vandenbempt: "Denk dat dit toch echt de nederlaag te veel is voor Club"Luister  

Vandenbempt: "Denk dat dit toch echt de nederlaag te veel is voor Club" by Sporza

Extra Time van 3 decemberLuister  

Frank Raes praat na met gasten Marc Degryse, Filip Joos, Jan Mulder en Peter Vandenbempt over de 17e speeldag in de Jupiler Pro League.

Vandenbempt: "Dramatische cijfers, maar geen crisis in Anderlecht"Luister  

Peter Vandenbempt fileert de 17e speeldag in de Jupiler Pro League.

Extra Time van 26 novemberLuister  

Frank Raes praat na met gasten Wesley Sonck, Marc Degryse, Filip Joos en Issame Charaï over de 16e speeldag in de Jupiler Pro League.

Ontwapenende Lukabakio: "Ik heb veel reacties gekregen op mijn 3 goals tegen Bayern München"Luister  

Ontwapenende Lukabakio: "Ik heb veel reacties gekregen op mijn 3 goals tegen Bayern München" by Sporza

Vandenbempt: "Enkele opvallende uitspraken van Zetterberg"Luister  

Vandenbempt: "Enkele opvallende uitspraken van Zetterberg" by Sporza

Tom Meeusen: "Mathieu is niet te kloppen, ook niet in het karten"Luister  

Christophe Vandegoor praat in de Kalmthoutse Heide met veldrijder Tom Meeusen.

Vandenbempt: "Sof in Luzern is redelijk onverklaarbaar, waar WK blijft overeind"Luister  

Vandenbempt: "Sof in Luzern is redelijk onverklaarbaar, waar WK blijft overeind" by Sporza

Stig Broeckx fietst weerLuister  

2,5 jaar na zijn doodsmak in de Ronde van België heeft Stig Broeckx 40 kilometer afgelegd met zijn mountainbike.

Extra Time van 12 novemberLuister  

Frank Raes praat na met gasten Peter Vandenbempt, Jan Mulder, Filip Joos en Mo Messoudi over de 15e speeldag in de Jupiler Pro League.

Analyse Peter Vandenbempt na de heenrondeLuister  

Analyse Peter Vandenbempt na de heenronde by Sporza

Extra Time van 5 novemberLuister  

Frank Raes praat na met gasten Wesley Sonck, Jan Mulder, Filip Joos, en Wim De Decker over de 13e en 14e speeldag in de Jupiler Pro League.

Vandenbempt: "Het antwoord van de kampioen in Genk was uitstekend"Luister  

Vandenbempt: "Het antwoord van de kampioen in Genk was uitstekend" by Sporza

"Nina Derwael bepaalt nu de norm aan de brug"Luister  

"Nina Derwael bepaalt nu de norm aan de brug" by Sporza

Extra Time van 29 oktoberLuister  

Frank Raes praat na met gasten Marc Degryse, Jan Mulder, Filip Joos, en Peter Vandenbempt over de 12e speeldag in de Jupiler Pro League.

Extra Time - met Gert Verheyen als gastLuister  

Beluister Extra Time van maandag 22 oktober met Marc Degryse, Jan Mulder, Gert Verheyen, Filip Joos en gastheer Frank Raes.

Vandenbempt: "Clubliefde kan je niet beter illustreren dan de KVM-fans"Luister  

Vandenbempt: "Clubliefde kan je niet beter illustreren dan de KVM-fans" by Sporza

Jonathan Sacoor: "Ik zal niet veel wedstrijden lopen in de VS"Luister  

Jonathan Sacoor: "Ik zal niet veel wedstrijden lopen in de VS" by Sporza

Degrendele naar BEAT Cycling Club: "Samen bouwen aan sprintcultuur in België"Luister  

Degrendele naar BEAT Cycling Club: "Samen bouwen aan sprintcultuur in België" by Sporza

Filip Joos vertelt over ontmoeting met Veljkovic jaren geleden: "Zo werken ze"Luister  

Filip Joos vertelt over ontmoeting met Veljkovic jaren geleden: "Zo werken ze" by Sporza

Toon Aerts: "Ik plaats Mathieu en Wout zeker nog boven mij"Luister  

Toon Aerts: "Ik plaats Mathieu en Wout zeker nog boven mij" by Sporza

Vandenbempt: "We zitten nu in België met een gigantisch personeelsprobleem bij de scheidsrechters"Luister  

Vandenbempt: "We zitten nu in België met een gigantisch personeelsprobleem bij de scheidsrechters"

Vandenbempt: "Hoop dat we na interlandbreak alle trainers terugzien, maar ik denk het niet"Luister  

Vandenbempt: "Hoop dat we na interlandbreak alle trainers terugzien, maar ik denk het niet" by Sporza

Ivan Sonck: "Illustratief voor verregaande amateurisme in jaren 80"Luister  

Atletiekkenner Ivan Sonck geeft zijn mening over het dopingrapport van Ben Johnson uit 1988, dat een "knoeiboel" was.

Paul Van Himst: "Ik Eden Hazard? Daar kan ik me in vinden"Luister  

Een van onze allerbeste voetballers ooit viert zijn 75e verjaardag. Paul Van Himst was de Eden Hazard van zijn generatie.

Vandenbempt: "Tijd dat Marc Coucke uitleg geeft aan de fans"Luister  

Peter Vandenbempt fileert de negende speeldag van de Jupiler Pro League en heeft een duidelijke boodschap voor Marc Coucke.

"Wereldtitel Valverde is geen stap voorwaarts voor wielersport"Luister  

Christophe Vandegoor blikt terug op het WK wielrennen.

Hein Vanhaezebrouck na bekeruitschakeling: "Ik hoop dat we hier iets uit leren"Luister  

Hein Vanhaezebrouck slaat mea culpa bij Peter Vandenbempt na de bekeruitschakeling tegen Union.

Peter Vandenbempt: "Zou een andere coach het beter doen in Gent?"Luister  

In zijn terugblik op het voetbalweekend staat Peter Vandenbempt stil bij de prestaties van Anderlecht, Standard en AA Gent. Bij de eerste club is de crisis afgewend, bij de andere clubs loert er een om de hoek.

Vandenbempt: "Anderlecht heeft een paar grote problemen"Luister  

Vandenbempt: "Anderlecht heeft een paar grote problemen" by Sporza

Peter Vandenbempt maakt analyse van IJsland-België: "Carrasco, keer snel terug naar Europa"Luister  

In zijn analyse van IJsland-België strooit Peter Vandenbempt met lof naar Eden Hazard en Romelu Lukaku. Voor Yannick Carrasco heeft hij wat raad.

Eerste schooldag voor 'meester' triatleet Pieter Heemeryck: "Hawaï? Over een paar jaar"Luister  

Eerste schooldag voor 'meester' triatleet Pieter Heemeryck: "Hawaï? Over een paar jaar" by Sporza

De Sutter: "Afscheid bij Lokeren was niet mooi"Luister  

De Sutter: "Afscheid bij Lokeren was niet mooi" by Sporza

Klaas Vantornout: "Ik maak de beste periode van mijn leven mee"Luister  

Klaas Vantornout: "Ik maak de beste periode van mijn leven mee" by Sporza

"Volgende weken eens tellen hoeveel jeugdspelers nog spelen bij Anderlecht"Luister  

"Volgende weken eens tellen hoeveel jeugdspelers nog spelen bij Anderlecht" by Sporza

Vandenbempt: "Attractief Genk lijkt grootste uitdager van Club Brugge"Luister  

Vandenbempt: "Attractief Genk lijkt grootste uitdager van Club Brugge" by Sporza

Gert Vermersch: "Stoffel Vandoorne heeft de perceptie tegen"Luister  

F1-volger Gert Vermersch beoordeelt de situatie van Stoffel Vandoorne bij McLaren.

"Kompany nog altijd beste centrale verdediger Rode Duivels"Luister  

Rode Duivels-watcher Tom Boudeweel vertelt over Vincent Kompany. De 32-jarige verdediger denkt nog niet aan afhaken.

Imke Courtois na debuut in Belgische zaalvoetbalploeg: "Ik ben geen commerciële stunt"Luister  

Imke Courtois na debuut in Belgische zaalvoetbalploeg: "Ik ben geen commerciële stunt" by Sporza

Dag op dag 50 jaar geleden: Janssen rijdt Van Springel nog uit het geelLuister  

Dag op dag 50 jaar geleden: Janssen rijdt Van Springel nog uit het geel by Sporza

Niels Van Zandweghe over winst in WereldbekerLuister  

Niels Van Zandweghe over winst in Wereldbeker by Sporza

Peter Vandenbempt blikt terug op het WK voetbal in RuslandLuister  

Peter Vandenbempt blikt terug op het WK voetbal in Rusland by Sporza

Van Panama tot Frankrijk: het WK van de Duivels door de ogen en oren van Sporza RadioLuister  

Van Panama tot Frankrijk: het WK van de Duivels door de ogen en oren van Sporza Radio by Sporza

Vandenbempt: "België moet voetballen vanuit eigen kwaliteiten"Luister  

Vandenbempt: "België moet voetballen vanuit eigen kwaliteiten" by Sporza

Kritische Nederlander: "Mea culpa"Luister  

De Nederlandse voetbaljournalist Valentijn Driessen heeft zijn mening bijgeschaafd over de Rode Duivels.

De zaak-Festina: de feitenLuister  

Christophe Vandegoor over de zaak-Festina en de Tour van 1998.

De zaak-Festina: wat waren de gevolgen?Luister  

Christophe Vandegoor over de betekenis en de gevolgen van de zaak-Festina.

Vandenbempt: "Zelden een snellere speler gezien dan Mbappé"Luister  

Vandenbempt: "Zelden een snellere speler gezien dan Mbappé" by Sporza

Sporza WK Podcast met Aster Nzeyimana, Mo Messoudi en Sirik GeffrayLuister  

Aster, Mo en Sirik analyseren de groepsfase van het WK en blikken vooruit op de 1/8e finales.

Peter Vandenbempt na Engeland-België: "Soort vervelende oefenwedstrijd"Luister  

Peter Vandenbempt na Engeland-België: "Soort vervelende oefenwedstrijd" by Sporza

Peter Vandenbempt na België-Tunesië: "Uitstekende prestatie"Luister  

Peter Vandenbempt na België-Tunesië: "Uitstekende prestatie" by Sporza

Eddy Snelders over gastland RuslandLuister  

Eddy Snelders over gastland Rusland by Sporza

Analyse Peter - 12.06.18 4665518 2018 - 06 - 12T09 - 50 - 05.389Luister  

De analyse van Peter Vandenbempt na België - Costa Rica.

Berings na 12"89: "Dit is top, dat record komt wel"Luister  

Berings na 12"89: "Dit is top, dat record komt wel" by Sporza

Eddy Casteels: "Giants kunnen kampioen worden"Luister  

Eddy Casteels: "Giants kunnen kampioen worden" by Sporza

Lotto-dokter Bingé over Speed Gel: "Alle beetjes helpen"Luister  

Lotto-dokter Bingé over Speed Gel: "Alle beetjes helpen" by Sporza

Peter Vandenbempt na België-Egypte: "Belangrijke zege om weer rust te krijgen"Luister  

Peter Vandenbempt na België-Egypte: "Belangrijke zege om weer rust te krijgen" by Sporza

Dury na België-Egypte: "Goed gevoel, maar dacht soms ook: nondedju..."Luister  

Analyse van Francky Dury na België-Egypte

Jolien Verschueren werkt aan terugkeer na hersentumorLuister  

Jolien Verschueren werkt aan terugkeer na hersentumor by Sporza

Brys en Van Zandweghe na hun WB-zilverLuister  

Brys en Van Zandweghe na hun WB-zilver by Sporza

Coach Belgian Cats: "We moeten nog veel harder worden"Luister  

Coach Belgian Cats: "We moeten nog veel harder worden" by Sporza

Vandenbempt: "België zonder Kompany is gewoon een minder goeie ploeg"Luister  

Peter Vandenbempt over België-Portugal en de blessure van Vincent Kompany

Evenepoel: "Ik wil later gewoon de beste zijn"Luister  

Evenepoel: "Ik wil later gewoon de beste zijn" by Sporza

De Ochtend belt met Verhaeghe: "Ik ben nóg wakker, zeg het eens!"Luister  

De Ochtend belt met Verhaeghe: "Ik ben nóg wakker, zeg het eens!" by Sporza

Gert Verheyen over Bayern-Real: "Real laat een cadeautje nooit liggen"Luister  

Gert Verheyen over Bayern-Real: "Real laat een cadeautje nooit liggen" by Sporza

Van Steenbrugge: "Wilmots is heel boos en verontwaardigd"Luister  

Van Steenbrugge: "Wilmots is heel boos en verontwaardigd" by Sporza

Vandenbempt: "Sa Pinto moet weg, maar Venanzi bidt nog voor verlossend telefoontje Preud'homme"Luister  

Vandenbempt: "Sa Pinto moet weg, maar Venanzi bidt nog voor verlossend telefoontje Preud'homme" by Sporza

Vandenbempt: "Ik zie geen tekenen van paniek bij Club Brugge"Luister  

Vandenbempt: "Ik zie geen tekenen van paniek bij Club Brugge" by Sporza

Wim De Coninck: "Misschien wel het beste wat we dit seizoen zagen in de Champions League"Luister  

Peter Vandenbempt en Wim De Coninck hebben woensdagavond genoten van het Champions League-spektakel Real Madrid-Juventus.

Hilaire Van Der Schueren getuigt emotioneel: "Antoine is nog altijd bij ons"Luister  

Hilaire Van Der Schueren getuigt emotioneel: "Antoine is nog altijd bij ons" by Sporza

Meersman: "Ik had het geluk dat ik verwittiging kreeg, Michael niet"Luister  

Meersman: "Ik had het geluk dat ik verwittiging kreeg, Michael niet" by Sporza

Vandenbempt: "In Gent kun je verliezen, al werd prestatie wel erg hoog ingeschat"Luister  

Vandenbempt: "In Gent kun je verliezen, al werd prestatie wel erg hoog ingeschat" by Sporza

Sa Pinto rammelt met de voeten van de journalistLuister  

Ricardo Sa Pinto kondigde vorige week aan dat hij niet meer met de pers zou praten, maar de Standard-trainer kon toch niet onder het verplichte interview voor de match tegen Genk uit. De journalist met dienst wachtte een moeilijke klus. "Hij rammelt met zijn voeten", zag ook Peter Vandenbempt.

Vanhaezebrouck: "1e plaats is onbereikbaar. Voor ons en wellicht ook voor Gent"Luister  

Vanhaezebrouck: "1e plaats is onbereikbaar. Voor ons en wellicht ook voor Gent" by Sporza

"Thomas Pieters is absoluut een van de favorieten"Luister  

Karl Vannieuwkerke blikt vooruit naar de Masters

Naesen: "Ik voelde vandaag nog wat pijn tijdens de verkenning"Luister  

Naesen: "Ik voelde vandaag nog wat pijn tijdens de verkenning" by Sporza

Van Aert: "Ben nog niet bezig met een definitieve overstap naar de weg"Luister  

Van Aert: "Ben nog niet bezig met een definitieve overstap naar de weg" by Sporza

Oliver Naesen: "Als het morgen slecht gaat op verkenning, start ik niet"Luister  

Oliver Naesen: "Als het morgen slecht gaat op verkenning, start ik niet" by Sporza

Vandegoor over dopingjager Walsh: "Hij voelt zich bij zijn pietje gepakt door Sky"Luister  

Christophe Vandegoor (Sporza) schetst de figuur David Walsh.

Peter Vandenbempt: "Voor Nainggolan blijft het bang afwachten"Luister  

Peter Vandenbempt blikt met Aster Nzeyimana terug op de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Saudi-Arabië (4-0).

Podcast Sporza Koers met Johan Museeuw: "Bij Quick-Step had Vanmarcke al een klassieker gewonnen"Luister  

Christophe Vandegoor (Sporza) praat met Johan Museeuw over het Vlaamse voorjaar

"Tiesjke" Benoot tegen MNM-presentatrice Julie: "Ik heb speciaal op jou gewacht om te ontbijten"Luister  

"Tiesjke" Benoot tegen MNM-presentatrice Julie: "Ik heb speciaal op jou gewacht om te ontbijten"

Eddy Merckx: "Ik ben te vroeg gestopt"Luister  

40 jaar geleden, op 19 maart 1978, hing Eddy Merckx zijn fiets aan de haak. De Kannibaal was 32 jaar.

Vandenbempt: "Misschien de slechtste finale sinds de uitvinding van het voetbal"Luister  

Peter Vandenbempt over de teleurstellende bekerfinale tussen Standard en Genk.

Van Moer: "Ik bekijk Genk-Standard op tv. Ik ga niet meer naar de Heizel"Luister  

Wilfried Van Moer over de bekerfinale in het voetbal.

Wout van Aert na verkenning van de RvV: "Misschien top 10, misschien klop van de hamer"Luister  

Wout van Aert na zijn verkenning van de Ronde van Vlaanderen: "Misschien haal ik de top 10, misschien krijg ik een klop van de hamer"

De Vlaeminck over Milaan-Sanremo: "Van Aert is geknipt om te winnen"Luister  

De Vlaeminck over Milaan-Sanremo: "Van Aert is geknipt om te winnen" by Sporza

Van Wijk: "De 4-0 van Eupen? Iedereen heeft toch ogen? Je kunt dit toch ontleden?"Luister  

Van Wijk: "De 4-0 van Eupen? Iedereen heeft toch ogen? Je kunt dit toch ontleden?"

Podcast Sporza Koers: "Benoot zal nog enkele weken vruchten plukken"Luister  

In de 3e aflevering van onze wielerpodcast praat Christophe Vandegoor we met Frederik Broché, technisch directeur bij de wielerbond én trainer/adviseur van Tiesj Benoot.

Ben Hermans: "Wil dit jaar WorldTour-koers winnen"Luister  

Ben Hermans: "Wil dit jaar WorldTour-koers winnen" by Sporza

Sacoor stelt zich voor: 18-jarig atletiektalent pakt brons met BorléesLuister  

Sacoor stelt zich voor: 18-jarig atletiektalent pakt brons met Borlées by Sporza

Ludo over de fiets van GilbertLuister  

Ludo over de fiets van Gilbert by Sporza

Gehoord in Nieuwe Feiten: mag ik joggen bij vriesweer?Luister  

Gehoord in Nieuwe Feiten: mag ik joggen bij vriesweer? by Sporza

Sporza Podcast over het openingsweekend: "Van Avermaet is beter dan vorig jaar"Luister  

Christophe Vandegoor blikt met José De Cauwer en Eddy Planckaert vooruit op het Belgische openingsweekend.

Erik Gerits, nieuwe CEO Genk: "Sportieve successen zijn nodig, maar niet alles"Luister  

Erik Gerits, nieuwe CEO Genk: "Sportieve successen zijn nodig, maar niet alles" by Sporza

Vandegoor: "Uitspraak vader Van der Poel is moeilijke discussie"Luister  

Vandegoor: "Uitspraak vader Van der Poel is moeilijke discussie" by Sporza

Liboton en Stamsnijder blikken vooruit op het WK veldrijdenLuister  

Liboton en Stamsnijder blikken vooruit op het WK veldrijden by Sporza

Portret van Cédric Nuytinck, top 50 in het tafeltennisLuister  

Portret van Cédric Nuytinck, top 50 in het tafeltennis by Sporza

Vandenbempt: "Kleurloos seizoen Anderlecht? Puur door financieel eigenbelang vorige eigenaars"Luister  

Anderlecht moet deze transferperiode roeien met beperkte riemen. Zo blijft de spoeling dun. Peter Vandenbempt wijst met een beschuldigende vinger naar de vorige aandeelhouders.

Vandenbempt over vete Verhaeghe-Gheysens: "Een pure wraakactie"Luister  

Peter Vandenbempt over Antwerp-Club Brugge, op en naast het veld.

Sportjaaroverzicht Deel 2 - RadioLuister  

Sportjaaroverzicht Deel 2 - Radio by Sporza

Sportjaaroverzicht Deel 1 - RadioLuister  

Sportjaaroverzicht Deel 1 - Radio by Sporza

Vandenbempt: "RSCA mag blij zijn als kloof met Club straks maar 10 punten is"Luister  

Vandenbempt: "RSCA mag blij zijn als kloof met Club straks maar 10 punten is" by Sporza

Vandenbempt: "Pijnlijk voor voetballiefhebber, voetbal en land"Luister  

Vandenbempt: "Pijnlijk voor voetballiefhebber, voetbal en land" by Sporza

België-Engeland op WK 1990: "De dag dat de goden blind waren"Luister  

België-Engeland op WK 1990: "De dag dat de goden blind waren" by Sporza

Luc Bosmans: "Bijna bekomen, blij dat er geen fouten zijn gemaakt"Luister  

Luc Bosmans: "Bijna bekomen, blij dat er geen fouten zijn gemaakt" by Sporza

Van Herck: "We moeten méér durven in te zetten op Daviscup-team"Luister  

Van Herck: "We moeten méér durven in te zetten op Daviscup-team" by Sporza

Broer en zus Peters: "We ruziën wel eens, vooral over te laat komen"Luister  

Broer en zus Peters: "We ruziën wel eens, vooral over te laat komen" by Sporza

"In welke mate kan een robot het artistieke aspect van turnen beoordelen?"Luister  

"In welke mate kan een robot het artistieke aspect van turnen beoordelen?" by Sporza

Peter Vandenbempt: "Kolossale gemiste kans voor Anderlecht"Luister  

Peter Vandenbempt: "Kolossale gemiste kans voor Anderlecht" by Sporza

Beachvolleyballers Koekelkoren en Van Walle: "Tokio is ons doel"Luister  

Beachvolleyballers Koekelkoren en Van Walle: "Tokio is ons doel" by Sporza

Vandenbempt over heenronde: "Voorspellingen zijn geen goed idee"Luister  

Vandenbempt over heenronde: "Voorspellingen zijn geen goed idee" by Sporza

Vandenbempt: "Verkoopplannen Van den Stock komen niet ineens"Luister  

Vandenbempt: "Verkoopplannen Van den Stock komen niet ineens" by Sporza

Van Echelpoel verklapt details over tattoo van BoonenLuister  

Van Echelpoel verklapt details over tattoo van Boonen by Sporza

Tom Boonen: "Ge gaat hert of ge gaat niet"Luister  

Tom Boonen: "Ge gaat hert of ge gaat niet" by Sporza

Morioka, de Japanse smaakmaker op de Freethiel: "Droom om mee te werken"Luister  

Morioka, de Japanse smaakmaker op de Freethiel: "Droom om mee te werken" by Sporza

Persoon: "Het gaat beter en beter met mij"Luister  

Persoon: "Het gaat beter en beter met mij" by Sporza

De staat van het vrouwenbasketbal in België 4 maanden na het EK-bronsLuister  

De staat van het vrouwenbasketbal in België 4 maanden na het EK-brons by Sporza

Peter Vandenbempt in het LovenjoelsLuister  

Speciaal voor de dialectweek van Hautekiet: Peter Vandenbempts wedstrijdverslag van Racing Genk – Club Brugge in het Lovenjoels.

Vandenbempt: "Dikke pluim voor aanvallend compartiment van Belgen"Luister  

Peter Vandenbempt heeft een attractieve wedstrijd gezien in Bosnië-Herezegovina.

"Wie denkt dat Anderlecht onder Hein meteen zal draaien, droomt"Luister  

Peter Vandenbempt staat bij zijn analyse van de week stil bij de situatie bij Anderlecht, AA Gent en RC Genk.

Peter Vandenbempt: "In Anderlecht ligt een contract klaar voor Vanhaezebrouck"Luister  

Peter Vandenbempt: "In Anderlecht ligt een contract klaar voor Vanhaezebrouck" by Sporza

"Sagan acteert ijzingwekkend perfect op een WK"Luister  

Christophe Vandegoor blikt terug op het WK wielrennen in Noorwegen.

Hammond: "Om grote rondes te winnen, moet je saai zijn"Luister  

Hammond: "Om grote rondes te winnen, moet je saai zijn" by Sporza

Jan Boskamp over FC Barcelona: "Het is een koopclub geworden"Luister  

Jan Boskamp over FC Barcelona: "Het is een koopclub geworden" by Sporza

Vandenbempt: "Zoek naar vooruitgang bij de Duivels sinds het EK, maar zie er geen"Luister  

Dankzij een moeizame zege in Griekenland is België nu al zeker van deelname aan het WK. Toch zijn er nog altijd twijfels, ook bij commentator Peter Vandenbempt.

Vandenhaute: "Schrap 700 tot 1.000 km uit de Tour de France"Luister  

Koersorganisator Wouter Vandenhaute laat bij Sporza Tour weten hoe hij de toekomst van de Tour de France ziet. Wat is er goed? En wat kan beter?

José De Cauwer: "Saaie Tour? Dan ben ik op mijn tenen getrapt"Luister  

José De Cauwer: "Saaie Tour? Dan ben ik op mijn tenen getrapt" by Sporza

Michel Wuyts: "Heeft Sagan Cavendish wel geraakt?"Luister  

Onze commentatoren stellen zich vragen bij de uitsluiting van Peter Sagan in de Ronde van Frankrijk.

Vandegoor over nieuwe aankomst in Omloop: "Zit al te watertanden"Luister  

Vandegoor over nieuwe aankomst in Omloop: "Zit al te watertanden" by Sporza

"E-Divisie is heel populair in Nederland"Luister  

Standard nam met Julian Albiar Fernandez onlangs een e-player in de arm die de club moet vertegenwoordigen op het virtuele voetbalveld. In Nederland staan ze daarmee al een pak verder. De ochtend op Radio 1 belde met twee kenners.

Populariteit lacrosse in België neemt toe: "Combinatie van veel sporten"Luister  

Populariteit lacrosse in België neemt toe: "Combinatie van veel sporten" by Sporza

Journalist Mark Douglas over het seizoen van Matz Sels bij NewcastleLuister  

Journalist Mark Douglas over het seizoen van Matz Sels bij Newcastle by Sporza

Porto-kenner Antonio Soares analyseert het seizoen van Laurent DepoitreLuister  

Porto-kenner Antonio Soares analyseert het seizoen van Laurent Depoitre by Sporza

Comedian Begijn Le Bleu hekelt loodzware GiroLuister  

Comedian Begijn Le Bleu hekelt loodzware Giro by Sporza

Michel Verschueren zingt mee met Lange Jojo op StubruLuister  

Michel Verschueren zingt mee met Lange Jojo op Stubru by Sporza

Analyse VandenbemptLuister  

Peter Vandenbempt laat in zijn wekelijkse analyse zijn licht schijnen over de nakende ontknoping in de titelstrijd. "Het gaat op dit moment niet echt in stijgende lijn met de vorm van Anderlecht. Maar wie weet toont de leider tegen Club Brugge een ander gelaat."

Berchem kampioenLuister  

Berchem kampioen by Sporza

Radio 2 vindt strafste supporter Club BruggeLuister  

Radio 2 vindt strafste supporter Club Brugge by Sporza

Wuyts ValverdeLuister  

Wuyts Valverde by Sporza

Preud'homme: "Stel enkel nog spelers op die voor hun club vechten"Luister  

Preud'homme: "Stel enkel nog spelers op die voor hun club vechten" by Sporza

Van der Elst: "Ancelotti had Vidal moeten wisselen"Luister  

Van der Elst: "Ancelotti had Vidal moeten wisselen" by Sporza

"Misschien is de citroen bij Club Brugge uitgeperst"Luister  

"Misschien is de citroen bij Club Brugge uitgeperst" by Sporza

Vandenbempt: "In Anderlecht hebben ze zich neergelegd bij de tactiek van Weiler"Luister  

De analyse van Peter Vandenbempt over speeldag twee in de play-offs.

vandenberghchinaLuister  

vandenberghchina by Sporza

"De paradox van RC Mechelen: we degraderen, maar the only way is up"Luister  

"De paradox van RC Mechelen: we degraderen, maar the only way is up" by Sporza

Plugstreets, eerbetoon van Gent-Wevelgem aan WO I en VdbLuister  

Reportage over de historische en sportieve betekenis van de plugstreets

Kris Wauters: "Vandoorne zal nog geen race winnen"Luister  

Kris Wauters: "Vandoorne zal nog geen race winnen" by Sporza

Tommeke, wat doe je nu? Episode 4Luister  

Laatste deel van de podcast "Tommeke, wat doe je nu", een overzicht van de carrière van Tom Boonen door Christophe Vandegoor.

Tommeke, wat doe je nu? Deel 3Luister  

Tommeke, wat doe je nu? Deel 3 by Sporza

Vandenbempt: "AA Gent heeft alle kaarten in handen"Luister  

Vandenbempt: "AA Gent heeft alle kaarten in handen" by Sporza

Peter Van Eenoo: "Russische atleten op WK? Sluit ik helemaal niet uit"Luister  

Peter Van Eenoo: "Russische atleten op WK? Sluit ik helemaal niet uit" by Sporza

Tommeke, wat doe je nu? Episode 2Luister  

Tommeke, wat doe je nu? Episode 2 by Sporza

Filip Joos: "Als Martinez Nainggolan nu niet oproept, wil hij nooit meer komen"Luister  

Filip Joos over Radja Nainggolan

Vandenbempt schreeuwt het uit: "Jaaa. Natuurlijk Perbet, natuurlijk Perbet"Luister  

Vandenbempt schreeuwt het uit: "Jaaa. Natuurlijk Perbet, natuurlijk Perbet" by Sporza

Podcast "Tommeke, wat doe je nu?"Luister  

Podcast "Tommeke, wat doe je nu?" by Sporza

Vandenbempt: "Liever Genk dan Charleroi in Play-off I"Luister  

Vandenbempt: "Liever Genk dan Charleroi in Play-off I" by Sporza

Een emotionele Jef Braeckevelt reageert op het overlijden van Serge Baguet.Luister  

Een emotionele Jef Braeckevelt reageert op het overlijden van Serge Baguet. by Sporza

Albert: "Adrie van der Poel moet palen kloppen, niet discussiëren"Luister  

Albert: "Adrie van der Poel moet palen kloppen, niet discussiëren" by Sporza

Beluister enkele "Van Gaalismes" in het EngelsLuister  

Beluister enkele "Van Gaalismes" in het Engels by Sporza

Alternatief jaaroverzicht Sporza RadioLuister  

Sport is emotie en radio is een uitermate geschikt medium om die emotie te voelen. Herbeleef hier het voorbije sportjaar met het alternatieve sportjaaroverzicht van onze radiocollega's.

Podcast Thomas De Gendt: "98% voor koers leven, 2% van leven genieten"Luister  

Christophe Vandegoor heeft een goed gesprek met Thomas De Gendt (Lotto-Soudal)

Podcast Marc Sergeant: "Hou van klassiek, maar ook van QOTSA"Luister  

Christophe Vandegoor in gesprek met Marc Sergeant, manager van Lotto-Soudal.

Vandenbempt: "Anderlecht-Club als een sterrenchef die iets maakt dat zijn klanten niet lusten"Luister  

Vandenbempt: "Anderlecht-Club als een sterrenchef die iets maakt dat zijn klanten niet lusten" by Sporza

Tom Boonen wordt autocoureurLuister  

Tom Boonen wordt autocoureur by Sporza

Michel Wuyts en Maarten Vangramberen lopen de Warmathon voor Studio BrusselLuister  

Michel Wuyts en Maarten Vangramberen lopen de Warmathon voor Studio Brussel by Sporza

Ex-renner Hovelijnck: "Ik dacht dat ik de volgende in de rij zou zijn"Luister  

Ex-renner Hovelijnck: "Ik dacht dat ik de volgende in de rij zou zijn" by Sporza

Vandenbempt: "Anderlecht is diep comateus"Luister  

Vandenbempt: "Anderlecht is diep comateus" by Sporza

Mathieu van der Poel over rit van 207 km: "Moesten ons stuur wel een paar keer goed vasthouden"Luister  

Mathieu van der Poel over rit van 207 km: "Moesten ons stuur wel een paar keer goed vasthouden" by Sporza

Maarten Vangramberen: "Herfstloopjes zijn het lekkerst"Luister  

Maarten Vangramberen: "Herfstloopjes zijn het lekkerst" by Sporza

Kevin De Weert, bondscoach wielrennenLuister  

Kevin De Weert, toptalent als jeugdrenner, meesterknecht als prof. Twee keer top 20 in de Tour. Een zware val in de Vuelta van 2013 zorgde voor een schok, ook al vocht De Weert terug. Na het einde van zijn actieve loopbaan als profrenner vond hij meteen een nieuwe uitdaging bij de Belgische Wielerbo…

Van Avermaet: "Gilbert is niet mijn beste vriend, maar ik haat hem niet"Luister  

Van Avermaet: "Gilbert is niet mijn beste vriend, maar ik haat hem niet" by Sporza

Sven Nys, zoals u hem nog nooit hoordeLuister  

Sven Nys, zoals u hem nog nooit hoorde by Sporza