Staatsgeheim

Staatsgeheim

Fictie  |  6 afleveringen

Voor een sociaal podcastexperiment wordt student Max samen met een wildvreemde 21 dagen de wildernis ingestuurd. De werkelijke aanleiding voor het experiment blijkt echter anders dan gedacht. Dit is een podcast die nooit gemaakt had mogen worden. Staatsgeheim is een vierdelige fictiepodcast, een Topcast Original van Harm Duco Schut en Loek Hennipman, onder regie van Daan Groot.

Verras mij  


Bonus - Eindsong: Abaddon (Démira)

Luister  

Staatsgeheim  /  07-01-2021

Voor de eindsong van Staatsgeheim zijn wij veel dank verschuldigd aan Démira. Het prachtige ‘Abaddon’ is afkomstig van haar EP ‘White Ravens’.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


IV - Het Offer

Luister  

Staatsgeheim  /  01-12-2020

Deze is voor Leon.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


III - De Geheugenkaarten

Luister  

Staatsgeheim  /  24-11-2020

Hoe handel je in een noodsituatie?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


II - Fictieve Herinneringen

Luister  

Staatsgeheim  /  17-11-2020

Gaslighting: een effectieve manipulatietechniek.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


I - Het Podcastexperiment

Luister  

Staatsgeheim  /  10-11-2020

Sommige leugens zijn zo groot dat ze onzichtbaar zijn.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.


Trailer - Staatsgeheim

Luister  

Staatsgeheim  /  07-11-2020

'Staatsgeheim' is de vierdelige podcastserie, een Topcast Original van Harm Duco Schut en Loek Hennipman, onder regie van Daan Groot.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.