Podcast Zoeker

Sterren op het Doek

Sterren op het Doek

Maatschappij & Cultuur  |  9 afleveringen

In de Sterren op het Doek-podcast hoor je wat je niet zag in de gelijknamige televisieserie. Sterren op het Doek is een pure interviewpodcast, gepresenteerd door Özcan Akyol. Gasten waarmee hij spreekt zijn onder anderen: Janny van der Heijden, Eva Jinek en Gerard Cox. De televisie-uitzending van Sterren op het Doek is elke zaterdag rond 20.35 uur te zien op NPO 2.

#8 - Tom EgbersLuister  

In deze aflevering van het MAX-programma Sterren op het Doek praat Özcan Akyol met de ietwat bescheiden Tom Egbers. Ze praten onder andere over de liefde voor het oosten van het land. Ook vertelt Tom openhartig over het krijgen van een hartinfarct en wat dat met je doet. Dit alles ten overstaan van…

#7 - Paul WittemanLuister  

Na een succesvolle carrière als journalist en presentator is Paul Witteman nu terug bij waar het ooit mee begon: muziek. In het Concertgebouw in Amsterdam vertelt hij over zijn liefde voor muziek.

#6 - René FrogerLuister  

Zanger René Froger staat al jaren met zijn Toppers in uitverkochte stadions. Nu gaat hij in een lege Johan Cruijf ArenA in gesprek met Özcan Akyol over zijn jeugd, zijn liefde voor zijn ouders en hoe het is om al 40 jaar aan de top te staan. Tijdens het gesprek staan 3 kunstenaars voor de zware ta…

#5 - Clairy PolakLuister  

In haar geboortestad Amsterdam gaat Özcan Akyol in gesprek met Clairy Polak. Een vrouw die zichzelf niet als een ster ziet, maar toch nieuwsgierig is hoe kunstenaars Ella Looise, Michelle Faaij en Esther Eggink haar zien en vastleggen.

#4 - Gerard CoxLuister  

De rasechte Rotterdammer Gerard Cox wordt in het Oude Luxor Theater geportretteerd. In een openhartig en ontroerend gesprek met Özcan Akyol praat Gerard over zijn enerverende carrière, zijn adoratie voor zijn vader en hoe het is om zelf vader te zijn.

#3 - Janny van der HeijdenLuister  

In plaats van een tent vol thuisbakkers, staan in deze aflevering drie getalenteerde kunstenaars tegenover de culinaire grande dame van Nederland: Janny van der Heijden. In een persoonlijk gesprek ontdekt Özcan Akyol de vrouw achter het bakken en vertelt Janny hoe cruciale momenten in haar leven ha…

#2 - Adriaan van DisLuister  

In deze aflevering spreekt Özcan met presentator en schrijver Adriaan van Dis. De locatie voor het interview is de gymzaal van Adriaans oude school. Of 'de zaal der vernedering', zoals Adriaan het noemt.

#1 - Eva JinekLuister  

In de eerste aflevering van de MAX-podcast Sterren op het Doek praat Özcan Akyol met niemand minder dan de altijd gedreven Eva Jinek. Als talkshowpresentator heeft ze de touwtjes sterk in handen. Nu levert ze zich over aan Özcan en hebben de twee een openhartig gesprek over haar achtergrond en haa…

Eva Jinek - TeaserLuister  

Na de uitzending van Sterren op het Doek op zaterdag 30 oktober, hoor je hier de uitgebreide versie van het gesprek tussen Özcan Akyol en Eva Jinek.