Podcast Zoeker

Terug naar de natuur

Eric van Veluwen: "Je bent wat je eet, dus als je niet weet wat je eet: hoe weet je dan wie je bent?"

Terug naar de natuur

17-10-2019

In deze aflevering van 'Terug naar de natuur' spreekt Louis Bijl de Vroe met Eric van Veluwen; chef-kok, mede-eigenaar van Cultuur- en Congrescentrum Antropia en Conferentiehotel Landgoed Rhederoord B.V., social entrepreneur en vooral conceptenbouwer en verhalenverteller.

Luister in deze podcast naar een mooi gesprek over de plek waar het leven begint, over het verschil tussen het leven beleven en het leven ervaren en over de eindeloze zoektocht naar de intelligente eenvoud.

Over Club Groeneveld
Club Groeneveld is een verdiepende leeromgeving, inspiratiebron en club voor ondernemers, directeuren, initiatiefnemers, professionals en vooroplopers; mensen met veranderkracht. We nodigen uit tot verruiming en verdieping van de kijk op het leven, het eigen leiderschap en verantwoordelijkheid in de maatschappij. Zo realiseren we vanuit de ‘binnenkant’ doorbraken en dragen we bij aan een mooie en betekenisvolle wereld met de natuur als belangrijke inspiratiebron voor verdieping en grensverleggende inzichten.

Met onze lezingen, leergangen, (leiderschaps-)programma’s, reizen en incompany trajecten is er een beweging gecreëerd waarin we oefenen, doorbraken realiseren en ons fundamenteel herbezinnen op onze relatie met onszelf, onze omgeving en de natuur. Want datgene waar je je diep mee verbonden voelt, vernietig je niet.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.clubgroeneveld.nl.