Podcast Zoeker

Terug naar de natuur

Jens Wemheuer: "Wij mensen maken onszelf altijd heel belangrijk, maar op zich zijn we alleen maar onderdeel van de natuur."

Terug naar de natuur

16-12-2018

In deze aflevering van 'Terug naar de natuur' spreekt Louis Bijl de Vroe met Jens Wemheuer; director of finance van HUGO BOSS Benelux. Via enkele zakelijke omwegen belandde Jens enkele jaren geleden in Nederland. In 2018 is hij onze eerste gast.

Luister in deze podcast naar een boeiend gesprek over de impact van natuur op leiderschap en over hoe je een wereld kunt openen door kwetsbaarheid.

Over Club Groeneveld
Club Groeneveld is een verdiepende leeromgeving, inspiratiebron en club voor ondernemers, directeuren, initiatiefnemers, professionals en vooroplopers; mensen met veranderkracht. We nodigen uit tot verruiming en verdieping van de kijk op het leven, het eigen leiderschap en verantwoordelijkheid in de maatschappij. Zo realiseren we vanuit de ‘binnenkant’ doorbraken en dragen we bij aan een mooie en betekenisvolle wereld met de natuur als belangrijke inspiratiebron voor verdieping en grensverleggende inzichten.

Met onze lezingen, leergangen, (leiderschaps-)programma’s, reizen en incompany trajecten is er een beweging gecreëerd waarin we oefenen, doorbraken realiseren en ons fundamenteel herbezinnen op onze relatie met onszelf, onze omgeving en de natuur. Want datgene waar je je diep mee verbonden voelt, vernietig je niet.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.clubgroeneveld.nl.