Podcast Zoeker

The God Girl Podcast

The God Girl Podcast

Religie & Spiritualiteit  |  97 afleveringen

The God Girl is Within You ♡  Instagram: @ishtara_araminta

97: Een open, eerlijk en confronterend gesprek met de Bron. Luister  

Gister werd ik emotioneel wakker naar aanleiding van een droom. Gaat het allemaal wel goedkomen in dit leven? En wie heeft nou eigenlijk wie in de steek gelaten? En waarom het uiteindelijk alleen maar draait om onbaatzuchtige liefde. 

96: Divine Love MeditatieLuister  

Take a leap of faith and master jouw energie, jouw intentie en jouw relatie met the Divine.

95: Het creëren van een omgeving die bijdraagt aan je spirituele groeiLuister  

In deze episode deel ik mijn ervaring over de invloed van mijn omgeving op mijn spirituele groei. Door mijn retreat en ashram ervaringen weet ik hoe fijn het is als de omgeving je spirituele groei faciliteit. 

93: Van geven word je rijk Luister  

In deze podcast deel ik mijn ervaring over spirituele rijkdom en de gevolgen voor materieel rijkdom. Hoe staat het één met het ander in verhouding en hoe zorgen wij er als gezin voor dat wij ons hart blijven vullen met spirituele rijkdom om dit vervolgens weer te kunnen delen met de wereld. 

92: Goddelijke leiding toelaten in je levenLuister  

Wat betekent Goddelijke leiding, hoe zie ik dat terug in mijn persoonlijke leven en vooral wat moet ik ervoor doen om op dit niveau hulp en begeleiding te ontvangen?

91: De vrijheid om te kiezen voor onvoorwaardelijke liefdeLuister  

In deze podcast deel ik mijn ervaring over het maken van soevereine keuzes. Ik word hierin persoonlijk over waar ik me gevangen voel in mezelf en hoe ik uit emoties zoals boosheid en frustratie de bewuste keuze wil kunnen maken voor liefde. Vrijheid is voor mij de ruimte voelen om te kunnen kiezen w…

90: IncarnatiespijtLuister  

In deze episode neem ik je mee in het thema: Incarnatiespijt. Dit thema is lange tijd in mijn leven aanwezig geweest en iets wat ik de afgelopen maanden collectief voel onder de mensheid. Incarnatiespijt kan een diep gevoel van innerlijke leegt geven, een intense heimwee naar “huis” en gaat vaak…

89: Introductie The God Girl PodcastLuister  

In de eerste aflevering van deze nieuwe podcast reeks introduceer ik je aan The God Girl Podcast. The God Girl gaat over jou, mij en alles tussen hemel en aarde. The God Girl is Within You.

88: Bliss Body Activatie | Meditatie & Prayer Circle | Juli 2021Luister  

Sluit aan bij de Meditatie & Prayer Circle met Ishtara Araminta. In deze meditatie activeer je jouw 3 gekregen lichamen: Je Angel lichaam, Je energie Bliss body en je fysieke lichaam. Aanmelden via www.ishtara.nl

87: Meditatie & Prayer Cirkel | Mei 2021Luister  

Elke Meditatie & Prayer wordt gefaciliteerd door Ishtara Araminta, Divine Leadership Mentor in samenwerking met je Hogere Zelf. Deze cirkels bieden een veilig plek om samen te komen voor meditatie, affirmatie, mantra, visualisatie, prayer, intentie en devotion.

86: Meditatie & Prayer Cirkel | April 2021Luister  

Verbind met je Hogere Zelf (5D & Beyond). Deze meditatie is ook op YouTube te bekijken. Kijk voor meer informatie op www.ishtara.nl

85: Meditatie & Prayer Cirkel | Maart 2021Luister  

Verbind met je Hogere Zelf (5D & Beyond). Deze meditatie is ook op YouTube te bekijken. Kijk voor meer informatie op www.ishtara.nl

84: Meditatie & Prayer Cirkel | November 2020Luister  

Verbind met je Hogere Zelf (5D & Beyond). Deze meditatie is ook op YouTube te bekijken. Kijk voor meer informatie op www.ishtara.nl

83: Hogere Zelf 5-Daagse | Dag 5Luister  

The Creator: Werken met je Creator Higher Self aspect brengt je naar het wezen van je originele divine, holy & soevereine blauwdruk.

82: Hogere Zelf 5-Daagse | Dag 4Luister  

The Lover: De Alchemy van het Divine Lover aspect is je portal naar het ervaren van onvoorwaardelijke liefde.

82: Hogere Zelf 5-Daagse | Dag 3Luister  

The Warrior: The destroyer of ego. Deze truth consciousness heeft het vermogen om waarheid te toetsen aan de realiteit en to let Divine Power kick in.

81: Hogere Zelf 5-Daagse | Dag 2Luister  

The Magic Weaver: Breng creatie in materialisatie door middel van de embodiement of the Magic Weaver.

81: Hogere Zelf 5-Daagse | Dag 1Luister  

The Frequency Keeper: Activeert je volledige Spirituele, Divine blauwdruk via je menselijke bewustzijn.

80: Massa Meditatie: Spirituele & Materiële Overvloed voor de hele MensheidLuister  

https://ishtara.nl

79: Reclaiming Your DivinityLuister  

Ik deze meditatie guide ik je naar je originele divine & holy blauwdruk. 

78: Om Mantra Chakra Meditatie Luister  

Dit is een actieve Om Mantra Chakra Meditatie.

77: Sacred Heart Meditatie Luister  

Een meditatie om naar je hart te keren.

76: Gouden Waterval Cleansing Meditatie - Live RecordingLuister  

In deze meditatie guide Ishtara je in een Hogere Zelf cleansing moment. Dit is een live Recording. 

75: Self-Love MeditatieLuister  

Een ontmoeting met jezelf vanuit je hogere zelf. Dit is een recording van een live opname. Enjoy!

74: Hogere Zelf Missie MeditatieLuister  

Dit is een recording van de live meditaties via Instagram en Facebook. Mediteer dagelijks om 20:45 uur live mee met Ishtara. 

73: Positiviteit, Vreugde & Overvloed: Recording Massa-Meditatie Luister  

Dit is een recording van de Wereldwijde Massa-Meditatie van 5 april 2020. Deze versie is iets aangepast. Geniet!

72: Body Fusion MeditatieLuister  

Deze meditatie is een recoding van de live sessies. Mediteer elke dag live mee op Instagram & Facebook. 

71: Dolfijn Frequentie Meditatie Luister  

Dit is een recording van mijn LIVE Meditatie op Instagram en Facebook. 

70: WE ARE PEACE MEDITATIE (Live Recording)Luister  

Deze meditatie is een opname van Facebook LIVE meditatie. Mediteer dagelijks LIVE met me mee via FB & YouTube om 20:45 uur. 

69: Brain Balance Pranayama MeditatieLuister  

In deze meditatie leer je hoe je jouw brein weer kalm en rustig kunt krijgen. Vaak is er 1 hersenhelft meer actief/dominant dan de ander. Door middel van deze meditatie en pranayama techniek leer ik je hoe je dit weer in balans kunt brengen. 

68: Energetische Reiniging MeditatieLuister  

In deze actieve meditatie guide ik je door middel van de violet flame met een energetische reiniging. Deze meditatie kun je dagelijks gebruiken om alle je eigen energiesysteem weer onbalans te brengen.

67: Miracle Hypnose: Oneindig GelukLuister  

Wil je 5 gratis Miracle Hypnoses ontvangen? Ga naar: www.ishtara.nl en meld je aan!   

66: Womb Wisdom MeditatieLuister  

In deze Womb Wisdom Meditatie guide ik je naar Healing. 

65: Make it Feel Welcome - Prayer Meditatie Luister  

Verschuif jezelf naar een hoger bewustzijn en zet het ego even aan de kant. In deze meditatie guide ik je naar een hogere Wil, waar alles al aanwezig is. Een prayer is een manier om te communiceren met het Universum. 

64: Healing the Mother-Wound MeditatieLuister  

De relatie met onze eigen moeder vormt een belangrijke blauwdruk in wie we zijn en dan met name de relatie die we met ons zelf hebben. In deze meditatie guide ik je naar heling. Naar vergeving. Naar overgave.

63: Mindset Healing MeditatieLuister  

Deze meditatie is een tool om mindset blokkades energetisch te reinigen. Gebruik de meditatie wanneer je oude overtuigingen, die diep in het lichaam liggen opgeslagen wil verwijderen en plaats wil maken om het nieuwe te verwelkomen.

62: We Are All One MeditatieLuister  

We zijn allemaal met elkaar verbonden. In deze meditatie laat Ishtara je de beperkingen en grenzen van het fysieke lichaam even overstijden en wordt je gehouden in high vibes van een oneindige bron van Licht en Liefde.

61: New Year Same You MeditatieLuister  

Je bent al geweldig en in het nieuwe jaar zul je ook geweldig zijn en geweldige dingen gaan doen. Tijdens deze meditatie begeleid ik je naar een moment van zijn, rust en acceptatie dat alles precies goed is zoals het is. 

60: Light Body Activatie Meditatie (21-12)Luister  

Tijdens deze meditatie begeleid Ishtara je in een Light Body Activatie. De energie op aarde wordt steeds hoger en deze meditatie helpt je om deze frequenties goed te intergreren via het Harts-bewustzijn.

59: Magical Morning MeditatieLuister  

Doe deze meditatie bij voorkeur in de ochtend, voor het opstaan. Dit is het moment waarbij we nog "openstaan" en makkelijker toegang krijgen tot het onderbewustzijn. Hierdoor heeft de meditatie de rest van de dag een positieve impact.

58: Surrender To Source Luister  

Leven vanuit het hart betekent dat je volledig durft te vertrouwen op de leiding van het Universum. De controle, de twijfels en zorgen even helemaal loslaten en je hart openstellen voor de Intelligente Wijsheid van Source. In de meditatie guide ik je d.m.v. een mantra en muziek naar overgave, vertro…

57: Attracting Money MeditatieLuister  

Om financieel gezond te zijn is het belangrijk om een goede mindset te hebben omtrent dit onderwerp. In deze meditatie guide ik je naar een speciale affirmatie om je gedachten over onderwerp geld op een positieve manier te beïnvloeden.

56: Full Moon MeditatieLuister  

Aanmelden Gratis Namaste Challenge: http://ishtara.nl/namaste-challenge. In deze Volle Maan Meditatie guide Ishtara jou naar een gevoel van innerlijke rust en verbondenheid met het Universum en Moeder Aarde. Als haar meditaties staan in het teken healing, awakening en alignment. Bezoek haar web…

55: Flower of Life MeditatieLuister  

Deze meditatie is speciaal opgenomen in de aanloop naar 8-8. Op deze datum vind er een kosmische alignment zal plaats. Dit noemen we de Lion Gate Portal. Deze Flower of Life Meditatie wordt wereldwijd gedaan en helpt om het Licht te ankeren zodat alles wat niet in waarheid en liefde is verdwijnt. …

54: Positieve Vibes Mantra MeditatieLuister  

Transformeer negatieve situaties om naar positieve samen met deze Mantra Meditatie. De Mantra spreek je uit als: Ek Ong Kar Satgur Pras. Ik guide je door de betekenis en geniet van de Positieve Vibes! *Muziek: Magic Mantra-reverse negative to positive - Ek Ong Kar Satgur Pras (Lightness of Being)…

53: Moon Power MeditatieLuister  

In deze meditatie ga je de krachtige vibraties en frequenties van de Maan je systeem binnen halen. Je systeem is weer gevuld, je mind helder en je hart open.

52: Regressie Sessie MeditatieLuister  

In deze regressie sessie guide ik jou naar een gevoel van verbondenheid. We gaan terug naar de tijd voor conceptie, voor geboorte. Voor alle labels en identificaties. Muziek: Peder B. Helland | A New Day. iTunes: https://itunes.apple.com/nl/podcast/meditatie-podcast/id1367205874?mt=2 Spotify: ht…

51: Divine Women MeditatieLuister  

Kom helemaal in je vrouwelijke essentie met deze heerlijke Mantra Meditatie.

50: Ongezonde Relaties Verbreken MeditatieLuister  

Dit is de advanced version op de cutting cords meditatie. Wanneer je jezelf energetisch of emotioneel wil bevrijden van ongezonde relaties pas dan deze techniek toe. Super powerful, krachtig en effectief. Zo nodig meerdere malen herhalen. iTunes: https://itunes.apple.com/nl/podcast/meditatie-pod…

49: Let it Be Meditatie Luister  

Wanneer we ongewenste gedachten, herinneringen, emoties en gevoelens proberen weg te drukken of willen negeren heeft dit vaak een averechts effect op ons. Ons lichaam hoort alles wat wij het vertellen. In deze meditatie guide ik je door een moment waarin alles mag zijn zoals het is.

48: Oneness Mantra Meditatie Luister  

In deze Mantra meditatie guide ik je door de Gayatri Mantra. Deze eeuwenoude mantra is meteen een gebed. Het refereert naar datgene waar alles vandaan komt. Daarnaast leg de 12 benefits uit wanneer je deze Mantra gaat toepassen in je leven. Muziek is van Deva Premal & Milten en kun je vinden op: htt…

47: Engelen Meet-UpLuister  

In deze meditatie guide ik je naar een ontmoeting met een Engel. Welke boodschap of teaching krijg jij mee? Laat je begeleiden en sta open voor wat en komen mag.

46: Grace Mantra MeditatieLuister  

Deze mantra meditatie helpt je om jagende gedachten en gewoontes te elimineren. Dit zijn de gedachten die je onbewust veel stress bezorgen. Vooral wanneer je wordt verleid in het najagen van externe omstandigheden.

45: Honoring The Light Within Kristal MeditatieLuister  

Voor deze Solstice heb ik speciaal een Kristal Meditatie gemaakt. Verwelkom het Licht in jou. Geniet van Honoring the Light Within iTunes: https://itunes.apple.com/nl/podcast/meditatie-podcast/id1367205874?mt=2 Spotify: https://open.spotify.com/show/1V3EaLW5x2lCpPvtmpT3zY Website: http://shak…

44: Aura Cleansing in 5 Stappen MeditatieLuister  

Voel jij je wel eens moe en uitgeput nadat je contact hebt gehad met anderen? Laad je eigen batterij weer op met deze Aura Cleansing Meditatie. In 5 simpele stappen guide ik je naar een frisse, krachtige en beschermende jij. Muziek: Peder B. Helland. Flying iTunes: https://itunes.apple.com/nl…

43: Trusting The Divine Mantra MeditatieLuister  

Deze meditatie gaat over vertrouwen. Alles wat echt de bedoeling is, zal goed komen. No matter what. Trusting the Divine is een spirituele practice die heel diep gaat. Durf jij los te laten?

42: Non-Judgment MeditatieLuister  

Judgment is iets wat we vaak zelf niet eens door hebben. Tijdens deze meditatie guide ik jouw naar een judgment vrije dag. Muziek: Peder B. Helland. Rose Petals (Official Audio)https://www.youtube.com/watch?v=VUq9TI1BhA8 iTunes: https://itunes.apple.com/nl/podcast/meditatie-podcast/id13672…

41: Praying MeditatieLuister  

Divine Mother, Source, Spirit and Guides.  Dank jullie for Being Here. Voor alle Blessings op mijn pad. Degene die ik zie, niet zie en degene die nog gaan komen.  Help mij verbinden met de aller Hoogste Waarheid. Met de Universele Bron van Licht. Laat me de Liefde uit deze bron ontvangen. Die mi…

40: Ong Namo Mantra MeditatieLuister  

Deze Mantra Meditatie verbind je met je grootse Teacher within. De plek waar al jouw wijsheid ligt opgeslagen. Chant de mantra mee voor extra power. De mantra wordt gezongen door Snatam Kaur: Ons Namo.

39: Chakra Activatie MeditatieLuister  

Werken met de chakra's is super belangrijk wanneer je jezelf op het spirituele pad begeeft. In deze Meditatie guide ik jouw door een chakra activatie. We gaan de chakra's openen zodat je weer in je eigen kracht komt.

38: Enlightenment Techniek MeditatieLuister  

In deze meditatie guide ik je door een speciale ademhalingstechniek die ervoor zorgt dat beide hersenhelften weer in balans komen. Vanuit de Yoga traditie is dit een eeuwenoude enlightenment techniek. Het zorgt ervoor dat je spirituele vermogens worden vergoot, je bewustzijn verruimd en tegelijkerti…

37: Show Me Love Mantra MeditatieLuister  

I want to know what love is I want you to show me I know to feel what love is I know you can show me Het nummer is van Krishna Das - Sri Argala Stotram - Show Me Love

36: Emotionele Detox MeditatieLuister  

Onze body en mind zijn sterk met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar. Daarom is het belangrijk om jezelf met regelmaat (energetisch) te reinigen. Met deze meditatie guide ik jou door deze detox.

35: Mega Magnetische Aardingstechniek MeditatieLuister  

Gronden of aarden is jezelf helemaal welkom heten zoals je bent. Zoals je je voelt. Met deze meditatie kun je zakken. Deep breaths. Meditatie Programma: https://www.meditationgurus.com/meditatielifestyleprogramma-2/

34: Opening tot Bloei MeditatieLuister  

Je weet wat je wilt. Maar je wordt geblokeerd. Iets in jou durft niet de stap te zetten. In deze meditatie transformeer je angst naar je grootste bevrijding. De weg ligt voor je open.

33: De Stilte in Mij MeditatieLuister  

De stilte in jou meditatie is een waar moment van innerlijke rust, liefde en vrede. Het moment waar het Universum contact maakt met jouw ziel. Waar jouw ziel haar/zijn Licht kan schijnen.  iTunes: https://itunes.apple.com/nl/podcast/meditatie-podcast/id1367205874?mt=2 Spotify: https://open.sp…

32: I am The Light Of My Soul MeditatieLuister  

In de mantra meditatie guide ik je naar een Hart Opening. Een herinnering. Naar Bliss. I am The Light of My Soul wordt gezongen door Sirgun Kaur & Sat Darshan Singh.  iTunes: https://itunes.apple.com/nl/podcast/meditatie-podcast/id1367205874?mt=2 Spotify: https://open.spotify.com/show/1V3EaLW…

31: Never Lose HopeLuister  

Wat een meditatie moest worden, ontvouwde zich in mijn life story. Dat het je mag inspireren om nooit op te geven en te blijven vertrouwen in het Universum.

30: Vraag & Ontvang MeditatieLuister  

Connect een moment met je Hogere Zelf en Source. Om nieuwe inzichten te ontvangen. Om je te herinneren hoever je al gekomen bent. In deze meditatie geef je jezelf een korte reading zodat je antwoorden ontvangt voor je spirituele ontwikkeling.  iTunes: https://itunes.apple.com/nl/podcast/meditati…

29: All Is Well Meditatie Luister  

Geef jezelf even een break! Er is op dit moment niets dat je moet doen of zijn. Alles is goed. Je bent precies daar waar je moet zijn. Laat moeten los en beweeg naar overgave en acceptatie.  Check ons nieuwe Meditatie Lifestyle Programma: https://www.meditationgurus.com/meditatielifestyleprog…

28: Jezelf Vullen Met Licht Meditatie Luister  

Geef je Lichaam een grote schoonmaak van Licht. In deze meditatie guide ik je naar een korte ademsessie waarin jij jezelf helemaal gaat vullen met sparkels van licht, magie en kristallen! iTunes: https://itunes.apple.com/nl/podcast/meditatie-podcast/id1367205874?mt=2 Spotify: https://open.spotify.…

27: Ontmoeting Met Je Spirit Guide MeditatieLuister  

In deze meditatie guide ik je naar een ontmoeting met een Spirit Guide. Hiervoor doorlopen we eerst een aantal stappen: gronden, beschermen en als laatste het verhogen van je frequentie.

26: Het Verhaal Achter Pijn Meditatie (incl. Quick Body Scan)Luister  

Doe mee met onze gratis video serie: https://www.meditationgurus.com/aanmelden/  Elk lichaam heeft zijn verhaal. Het communiceert non-stop met ons en geeft al vroeg signalen af wanneer iets te veel wordt. Vaak negeren we dit en gaan we door. Tot ons lichaam ons tot halt roept. Wat is het verhaal…

25: Divine Mantra Meditatie Luister  

In de Mantra Meditatie guide ik je naar de herinnering aan wie je werkelijk bent. Een verlenging van Divine. Mantra’s helpen gedachten te transformeren naar Licht. Het zet je hart wagenwijd open voor Source. Die jij in feite bent. De muziek die ik gebruik is van Nirinjan Kaur: Bhaj Man Mere.  Do…

24: Overgave aan de Flow of Life Meditatie Luister  

Loslaten en vertrouwen dat alles goed is zoals het is. Dat kan soms een uitdaging zijn in een wereld waar we steeds meer, beter en hoger willen. In deze meditatie guide ik je in overgave aan de flow of life. Alles gaat precies zoals het moet zijn.  Doe mee met onze gratis video serie: https://www.…

23: Overvloed Manifestatie MeditatieLuister  

Overvloed staat gelijk aan durven ontvangen en loslaten. Het universum laten creëeren voor jou, zonder angst voor tekortkoming. In de meditatie van vandaag mag je iets ontvangen. Sluit je ogen en geniet van de begeleiding van mijn stem. Explore Your Inner World: https://www.meditationgurus.com/a…

22: Hart Frequentie Activatie Meditatie Luister  

In deze meditatie guide ik je door een Hart Frequentie Activatie. Je hart openen in liefde en dankbaarheid shift je frequentie naar opening, acceptatie en liefde. Liefde voor jezelf en voor de mensen om je heen. Je wordt gehouden in hogere vibraties van licht die heel je wezen zal vullen. Explore…

21: The Real You Meditatie Luister  

We vervullen allemaal verschillende rollen. Als partner, werknemer, kind, zus of ouder. Bij elke rol horen verantwoordelijkheden en verwachtingen. Maar wie is de echte jij? Ik deze meditatie guide ik je naar jouw Spirit. Stel jezelf regelmatig de vraag “ wie ben ik” en wordt steeds echter. Steed…

20: Emotie Transformatie MeditatieLuister  

Het voelen van emoties is deel van onze menselijke ervaring. Het onderdrukken van negatieve emoties is voor de meeste een dagelijkse bezigheid. Dit kost ons veel energie en maakt ons moe. In deze meditatie geef ik je een techniek om emoties te voelen en ze te transformeren in licht en liefde in plaa…

19: De weg Naar Het Hart MeditatieLuister  

We willen allemaal vanuit ons hart leven en toch wordt de weg naar het hart vaak ervaren als een weg met verschillende obstakels. In deze Meditatie guide ik jou terug naar naar deze plek. Jouw thuis basis.

18: Kies je Innerlijke Stem Meditatie Luister  

Onze monkey mind maakt soms overuren met al die verschillende stemmetjes. Vaak is de negatieve stem meer aanwezig en op de voorgrond. In deze meditatie guide ik jou in een uitnodiging om juist de meest liefdevolle en inspirerende stem naar voren te laten komen. Het zet je aan om de negatieve stemmet…

17: De Joy in Jou MeditatieLuister  

Joy is wie je bent. Het is je geboorterecht. Door alle drukte in het dagelijks leven raken we het contact met dit heerlijke gevoel soms kwijt. Wanneer jij je focust op Joy, opent zich een gevoel van rust, liefde en plezier. In deze meditatie guide ik jou terug naar binnen met een speciale Mantra tec…

16: Antwoorden van je Hogere Zelf MeditatieLuister  

Soms heb je guidance nodig vanuit een hoger en wijder perspectief. Vooral als het gaat om belangrijke beslissingen in je leven. Deze meditatie brengt jou in contact met het meest wijze deel in jou. Ontvang antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord bleven en connect met je Hogere Zelf.     …

15: Geef je angsten over aan het Universum Meditatie Luister  

Loslaten en vertrouwen. In deze meditatie geef je al je angsten en zorgen over aan het Universum. Voor iedereen die kan blijven piekeren of last heeft van kwellende angsten. Adem diep in en uit. Je bent veilig. Er wordt voor jou gezorgd. Ik zou het super vinden als je me je ervaringen deelt.

14: Ode aan de Vrouw MeditatieLuister  

Lieve Vrouw. Deze Meditatie is speciaal voor jou. Tijdens deze heerlijke Meditatie ga je jezelf zien als een prachtig liefdevol wezen. Een ode die je meer dan waard bent bent. Laat me weten hoe je de Meditatie hebt ervaren!

13: Droombetekenis Maan MeditatieLuister  

Dromen zijn de toegangspoort naar het onbewuste. Wil je dromen leren onthouden? Jezelf beschermen voordat je gaat slapen? Deze Meditatie gaat jou daarbij ondersteunen. Laat je gedachten kalmeren en geniet van de helderheid die je mag ontvangen. Laat me vooral weten hoe je de meditatie hebt ervaren.

11: Het Omarmen van je Innerlijk KindLuister  

Het omarmen van je innerlijk kind, de nieuwe podcast staat online. Ishtara deelt vanuit haar eigen ervaring hoeveel ze geworsteld heeft met dit thema. Ze wordt hierin heel persoonlijk over haar eigen jeugd. Het kleine gekwetste meisje dat je ooit was, hoe is dit ontstaan? Wat heeft zij nodig en hoe …

10: Hoe sluit je jezelf af van invloeden van buitenaf? Luister  

In deze episode geeft Ishtara veel praktische tools om jezelf (beter) te beschermen tegen invloeden van buiten af. De hele dag door komen we in aanraking met mensen en situaties die ervoor kunnen zorgen dat jij aan het einde van de dag uit balans bent en je leeg gezogen kunt voelen. Ishtara deelt ke…

9: Slaapcoachen van je kindje. Dé tips & tricksLuister  

Hierbij de eerste podcast van dit jaar! Een veel gevraagd onderwerp deze keer met het thema "Slaapcoaching: Tips & Tricks". In deze episode deelt Shakti mamma haar eigen ervaring mbt haar doorbroken nachten met Darshan. Tot 15 maanden sliep Darshan niet door, wat Shakti Mamma tot wanhoop heeft gedre…

8: Lichtpuntjes Voor 2019 (incl. meditatie)Luister  

Hierbij alweer te laatste Podcast van dit jaar. Ishtara deelt haar 13 belangrijkste leefgebieden waarop zij manifesteert. Ishtara heeft ooit bijna niks meer gehad. Geen huis, geen steunende ouders, geen geld, geen opleiding, geen eigenwaarde, geen basis om een gezond en goed leven op te bouwen. Door…

7: De Magie van Creatie en Manifestatie MeditatieLuister  

Deze meditatie is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de Podcast "Lichtpuntjes voor 2019". Tijdens deze episode gaat Ishtara in op het realiseren van jouw dromen en doelen. Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht, gaat deze meditatie jou hierbij helpen. Er wordt speciaal gecomponeerde Solfeggio mu…

6: Bewust Ouderschap | Het Nieuwe OpvoedenLuister  

Bewust Ouderschap, ik noem het ook wel het nieuwe opvoeden. Wat is bewust ouderschap en wat is daar voor nodig? In deze Episode ga ik dieper in op dit thema. Ik deel mijn persoonlijke ervaring omtrent mindful opvoeden en geef voorbeelden uit mijn eigen opvoedsituatie als ouder. Bewust ouderschap vra…

5: HSP Luister  

Hiii, en welkom bij een nieuwe Soulversation met Shakti Mamma. Mijn naam is Ishtara Araminta en ik ben blij je te mogen verwelkomen bij deze volgende episode. Deze podcast shows staan in het teken van bewustzijn, opvoeding, zwanger & ouderschap en in deze aflevering praat ik en over het onderwerp …

4: KindertolkLuister  

De vierde episode alweer. Tijdens deze Soulversation heeft Ishtara twee gasten die als Kindertolk werken te gast. Een Kindertolk vertaalt ongewenst gedrag van een kind naar ouders toe. Tijdens deze aflevering wordt duidelijk wat het gedrag van een kind vertelt over dieper liggende issues bij de oude…

3: BabyfluisteraarLuister  

Tijdens deze derde episode is Ishtara vergezeld door babyfluisteraar Jessica. Een babyfluisteraar maakt contact met het nog ongeboren kindje en kan via deze weg telepathisch informatie doorkrijgen. Tijdens deze Soulversation is Ishtara benieuwd naar welke vragen je zoal kunt stellen en hoe een babyf…

2: BabycoachLuister  

Tijdens deze tweede episode heeft Ishtara babycoach Kristel te gast. Het thema waarover gesproken wordt, gaat over wat het werk van een babycoach inhoudt. Een babycoach werkt met name met de ouders, die als spiegel dienen voor het probleemgedrag bij het kind en samen kijken ze naar wat er nodig is. …

1: LotusgeboorteLuister  

In deze allereerste episode wordt Ishtara vergezeld door haar Doula, die haar gedurende haar zwangerschap heeft geassisteerd. Het thema waarover gesproken wordt, is de Lotusgeboorte. Ishtara deelt haar eigen ervaringen hierover en het hele proces hiernaartoe. Haar Doula, Wilma, deelt vanuit haar des…