The Mic Podcast

The Mic Podcast

Nieuws & Politiek  |  6 afleveringen

In de podcast van The Mic worden de grote gasten van dit moment geïnterviewd door de journalisten van de toekomst. Één voor één mogen journalistiekstudenten naar de microfoon om alles te vragen wat ze maar willen. Weten deze journalistiekstudenten het de gasten moeilijk te maken? In deze podcast hoor je nóg meer van jouw favoriete gasten.

Verras mij  


#6 Demy de Zeeuw

Luister  

The Mic Podcast  /  28-10-2020

Demy de Zeeuw vertelt in de laatste aflevering van dit seizoen van The Mic o.a. over hoe hij het grootste Instagram kanaal ter wereld heeft opgezet, voor hoeveel geld hij zijn ondernemingen zou verkopen en hoe hij de grote sportmerken naar hem luisteren.See omnystudio.com/listener for privacy inform...


#5 Bizzey

Luister  

The Mic Podcast  /  21-10-2020

Bizzey vertelt in de vijfde aflevering van The Mic o.a. over zijn depressies, de kritiek op hem als rapper, zijn Woohah boycot en het geld dat hij verdiende bij Yellow Claw.See omnystudio.com/listener for privacy information.


#4 Dylan Haegens

Luister  

The Mic Podcast  /  14-10-2020

In de vierde aflevering van The Mic vertelt Dylan Haegens o.a. over hoe hij kampte met een angststoornis, hoe zijn huwelijk eruit gaat zien en of Dylan ook plannen heeft om zijn kanaal te verkopen.See omnystudio.com/listener for privacy information.


#3 Anna Nooshin

Luister  

The Mic Podcast  /  07-10-2020

See omnystudio.com/listener for privacy information.


#2 Jesse Klaver

Luister  

The Mic Podcast  /  30-09-2020

In de tweede aflevering van The Mic Podcast vertelt Jesse Klaver o.a. over zijn kijk op de corona situatie, de band met zijn ouders en zijn leiderschap!See omnystudio.com/listener for privacy information.


#1 Giel de Winter

Luister  

The Mic Podcast  /  23-09-2020

Giel de Winter vertelt in The Mic o.a. over wat hij John de Mol heeft geleerd, de toekomst van StukTV, zijn onzekerheid en rol als baas van Thomas & Stefan.See omnystudio.com/listener for privacy information.