Podcast Zoeker

The Mic Podcast

The Mic Podcast

Nieuws & Politiek  |  6 afleveringen

In de podcast van The Mic worden de grote gasten van dit moment geïnterviewd door de journalisten van de toekomst. Één voor één mogen journalistiekstudenten naar de microfoon om alles te vragen wat ze maar willen. Weten deze journalistiekstudenten het de gasten moeilijk te maken? In deze podcast hoor je nóg meer van jouw favoriete gasten.


#6 Demy de ZeeuwLuister  

Demy de Zeeuw vertelt in de laatste aflevering van dit seizoen van The Mic o.a. over hoe hij het grootste Instagram kanaal ter wereld heeft opgezet, voor hoeveel geld hij zijn ondernemingen zou verkopen en hoe hij de grote sportmerken naar hem luisteren. See omnystudio.com/listener for privacy info…

#5 BizzeyLuister  

Bizzey vertelt in de vijfde aflevering van The Mic o.a. over zijn depressies, de kritiek op hem als rapper, zijn Woohah boycot en het geld dat hij verdiende bij Yellow Claw. See omnystudio.com/listener for privacy information.

#4 Dylan HaegensLuister  

In de vierde aflevering van The Mic vertelt Dylan Haegens o.a. over hoe hij kampte met een angststoornis, hoe zijn huwelijk eruit gaat zien en of Dylan ook plannen heeft om zijn kanaal te verkopen. See omnystudio.com/listener for privacy information.

#3 Anna NooshinLuister  

See omnystudio.com/listener for privacy information.

#2 Jesse KlaverLuister  

In de tweede aflevering van The Mic Podcast vertelt Jesse Klaver o.a. over zijn kijk op de corona situatie, de band met zijn ouders en zijn leiderschap! See omnystudio.com/listener for privacy information.

#1 Giel de WinterLuister  

Giel de Winter vertelt in The Mic o.a. over wat hij John de Mol heeft geleerd, de toekomst van StukTV, zijn onzekerheid en rol als baas van Thomas & Stefan. See omnystudio.com/listener for privacy information.