Podcast Zoeker

Veel over Film

Veel over Film

Tv & Film  |  4 afleveringen

De podcast voor filmfans en serieliefhebbers! Reviews, nieuws en meningen.

Review: Mulan | Een Film Zonder Draak is een Film Zonder...Luister  

Weer een live-action remake van een Disney klassieker. De film Mulan staat sinds een tijdje op Disney+ en die kan je voor 22 euro kijken. Een flinke prijs en dan verwacht je natuurlijk ook wel wat! Of Mulan het geld waard is? Check de review!

Review: Tenet | Een Tijdloos Spektakel?Luister  

Tenet is de nieuwe film van Christopher Nolan en de eerste blockbuster die sinds lange tijd te zien is in de bioscoop! Weet deze actiefilm iedereen weer weg te blazen of is het toch niet zo'n tijdloos spektakel als we hadden gehoopt? Dat hoor je in de review van de film Tenet!

Review: Avatar The Last Airbender de animatieserieLuister  

Avatar: The Last Airbender ook wel De Legende van Aang genoemd bestaat natuurlijk al een hele lange tijd, maar nu alle seizoenen van de serie op Netflix staan krijgt het weer veel aandacht. Wat is er toch zo goed aan de avonturen van Aang, Katara, Sokka, Prins Zuko, Oom Iroh en Toph?

Review: Magiërs a.k.a. Wizard Tales of ArcadiaLuister  

Wizards: Tales of Arcadia a.k.a. Magiërs: Verhalen uit Arcadia staat eindelijk op Netflix en dit is de review met spoilers. Na Trollhunters (Trollenjagers) en 3Below (3 Onder) zijn we aangekomen bij het laatste hoofdstuk: Wizards (of toch niet?). Douxie de leerling van Merlijn moet samen met de hel…