Veer & Fictie

Veer & Fictie

Kunst  |  4 afleveringen

Veer & Fictie is een minipodcast over mijn reis als beginnend 'schrijver' van fictie en fantasy. Ooit hoop ik een boek af te ronden, maar om mezelf te trainen deel ik hier korte first draft verhalen.

Verras mij  


004 - Reïncarnatie

Luister  

Veer & Fictie  /  18-09-2019

Zo nu en dan droom ik niet te bizar en niet te saai, er precies tussen in. Dus eigenlijk een interessant verhaal. Vandaag vertel ik zo'n verhaal die ik gedroomd heb. 


003 - De Koningsparadijsvogel

Luister  

Veer & Fictie  /  05-06-2019

Hi, ik ben Aljan en probeer fictie te schrijven. Recentelijk heb ik het boek The INFJ Writer van Lauren Sapala gelezen en daar vertel ik kort wat over. Ook deze keer weer een kort verhaal (first draft) over een belangrijke gebeurtenis in de wereld.


002 - De eerste ontmoeting

Luister  

Veer & Fictie  /  08-05-2019

Hi, ik ben Aljan en probeer fictie te schrijven. In deze aflevering vertel ik iets meer over hoe ik mijn verhalen aan het schrijven ben. Daarnaast vertel ik een kort verhaal over de ontmoeting van één van de hoofdrolspelers die een eerste ontmoeting heeft met een volk dat een deel van de mensheid...


001 - De eerste veer

Luister  

Veer & Fictie  /  01-05-2019

Als kind had ik een erg rijke fantasie. Door jaren gestudeerd en hard gewerkt te hebben ben ik dit een beetje uit het oog verloren. Doordat ik de afgelopen maanden steeds meer rust heb gekregen, kwamen verhalen weer sneller tot me en ben ik af en toe wat op papier gaan schrijven. Ik ben echt geen sc...