Podcast Zoeker

Vier uur, bier uur

Vier uur, bier uur

Humor  |  7 afleveringen

Vier uur, bier uur is een podcast waar we doormiddel van een drankje te nuttigen met onze gasten de leukste en meest pakkende onderwerpen gaan bespreken. We beginnen elke podcast met het bespreken van het favoriete brouwsel van deze persoon, deze zullen we dan op tafel zetten en een live review geven. Tijdens het borrelen komen de bezigheden en verhalen van de gast naar boven waar we een uur over gaan lullen. Luister jij mee?

Vier uur, Bier uur! | S01E067: Jopen Trinitas TripelLuister  

De zevende aflevering is opgenomen met Gijs Neerincx, student en fietsenmaker! Zijn favoriete biertje is de Jopen Trinitas Tripel! Deze keer hebben we het over het fietsen, het studenten leven & nog meer fietsen!

Vier uur, Bier uur! | S01E06: Tripel KarmelietLuister  

De zesde aflevering is opgenomen met Lianne Rietdijk, humanistiek student en goeie vriendin van mij! Haar favoriete biertje is de Tripel Karmeliet! Deze keer hebben we het over het koken, kamperen en hoe wij vriendschappen onderhouden!

Vier uur, Bier uur! | S01E05: Tap pilsjeLuister  

Deze vijfde aflevering is opgenomen met Theo van Maanen, mijn vader! Zijn favoriete biertje is tap pilsje met wat water er bij (studenten pils)! Deze keer hebben we het over het ontstaan van de Vlinderwinkel, hoe hij op Texel terecht is gekomen en zijn verre wereldreizen!

Vier uur, Bier uur! | S01E04: LiefmansLuister  

Deze vierde aflevering is opgenomen met Miranda Reij, mede Texelaar en kapper in the making. Haar favoriete drankje is Malibu Cola maar we drinken als biertje een Liefmans! Deze keer hebben we het over haar, make-up en opgroeien op een eiland.

Vier uur, Bier uur! | S01E03: WeihenstephanerLuister  

Deze derde aflevering is opgenomen met Tom Huijben, grafisch vormgever en kunstenaar is te gast bij de podcast deze week! In deze episode nuttigen wij zijn favoriete biertje, een Weihenstephaner. We gaan het onder andere hebben over kunst, kleding & en met welke materialen wij het liefst werken.

Vier uur, Bier uur! | S01E02: Mort Subite kriekLuister  

Angelina van Meijeren interactief vormgever en student op het HKU is te gast bij de podcast deze week! In deze episode nuttigen wij haar favoriete drankjes, een Mort Subite Kriek & wijn. We gaan het onder andere hebben over anime, muziek & hoe wij het overleven tijdens de corona crisis.

Vier uur, Bier uur! | S01E01: WhiskeyLuister  

Deze eerste aflevering is opgenomen met Vincent, zijn favoriete drankje is Whiskey en deze gaan wij inschenken en door ons keelgaatje laten glijden. Ook hebben we het over kunst, bier, feestjes en ervaringen met alcohol.