Vruchtvlees

Vruchtvlees

Kunst  |  9 afleveringen

We fluisteren in uw oor tot ge komt — al kreunen, hijgen en nnngghen we soms ook.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Verras mij  


‘Meisje’, zei hij

Luister  

Vruchtvlees  /  15-03-2023

Hij lijkt een beetje op een vadsige roofkat zoals hij nu naakt op haar zit, spelend met zijn prooi, verscheurd tussen verorberen en penetreren.Stem: SosaTekst: Uschi Cop voor Hyster-XDeze aflevering werd met veel goesting gemaakt voor Pilar ASAP Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more inform...


Bekaterd poesje

Luister  

Vruchtvlees  /  11-02-2022

Ge ligt in de zetel in de living en hoort ze neuken in de kamer ernaast. Izia en Theo en hun gebonk op het ritme van uw kater. Stem: Volkan Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Sphinxxx Cinema

Luister  

Vruchtvlees  /  15-03-2021

Die plek op de laatste rij in de cinema, dat was geen toeval, toch? En Linda Lovelace die vent na vent pijpt om zelf te kunnen komen?Stem: Sosa Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Sporen

Luister  

Vruchtvlees  /  25-02-2021

Ze denkt aan gisterenavond en weet nog alles. Niet moeilijk, want de sporen staan nog op haar lijf. In haar nek en tussen haar benen.Stem: Sosa  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Kleine black-out

Luister  

Vruchtvlees  /  25-02-2021

Is het not done om in uw bloot vel, op het giga dakterras, herinneringen op te halen aan de tequila shots en geilheid van de Tindernacht voordien?Stem: Sosa  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Lekker lezen

Luister  

Vruchtvlees  /  25-02-2021

Chelsea B leest voor uit de Vlaamse canon en speelt ondertussen met zichzelf. Stout. Gij moogt luisteren tot ze komt.Stem: Chelsea B  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Zonnige groeten

Luister  

Vruchtvlees  /  25-02-2021

Een zweterige, met zonnecrème besmeurde anekdote over een zomer aan het zwembad en het zoete vocht tussen de benen van Isabella.Stem: Sosa  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Sluimerstand

Luister  

Vruchtvlees  /  25-02-2021

Hij zit in een hoek, stil, en hij kijkt. Uw gezicht spelt slaap, maar uw lichaam verraadt u. Ge weet dat hij kijkt. En ge weet wat hij wilt.Stem: Médard Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


Uw handen

Luister  

Vruchtvlees  /  25-02-2021

Nanou wil dat ge doet alsof uw handen de hare zijn. En dat dat ge met uw handen, die haar handen zijn, uzelf aanraakt. Laat haar voelen hoe hard ge wordt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.