Wa Is Dees

Wa Is Dees

TV & Film  |  16 afleveringen

Film, muziek, caféwijsheid, comedy, flauwe mopjes en een gezonde afwisseling van onverstaanbaar door elkaar praten en ongemakkelijke stiltes in één podcast!

Verras mij  


#15 - Ik heb niks tegen een vrijwillige vaccinatie

Luister  

Wa Is Dees  /  20-12-2020

Hoera, we vieren de langverwachte terugkeer van de bekendste landmeter van Deurne! We hebben het ook over ALLE mogelijke streamingdiensten, avondklokken doorheen de tijd en onze favoriete café's in Antwerpen. Kortom, de essentie van het leven zoals het is. 


Het leek een goed idee #1: De terugkeer van 3Dbrillekesman (commentaarspoorspecial)

Luister  

Wa Is Dees  /  05-12-2020

Ook de WID-crew moet zich aanpassen aan constante veranderingen. Omdat we voorlopig moeilijk met de volledige crew kunnen podcasten is het tijd voor iets speciaal: Dre en Peter dachten dat het een goed idee was om eens een commentaarspoor te geven bij Back to the Future Part II. Achteraf zal blijken...


#14 - Dit was jammer genoeg niet nuttig

Luister  

Wa Is Dees  /  25-10-2020

In deze spiksplinternieuwe aflevering bespreken Dre en Peter bij pizzakoekjes en een broodje kaas van de Delhaize op de Gitschotellei alle optredens die ze het voorbije half jaar niet gezien hebben. GENIET ERVAN!


#12 - Welkom in het midden van het gesprek

Luister  

Wa Is Dees  /  02-04-2020

Aflevering 12 start midden in de actie! We gebruiken woordenboekverantwoorde woorden zoals "gebiologeerd" en gaan coronachallenges aan.


#11 - intercontinentale quarantaine en alleenstaande mensen bestaan niet (blijkbaar)

Luister  

Wa Is Dees  /  25-03-2020

Aflevering 11 van Wa is dees, nu ook met beeld! Amai sjeg.deze was uit noodzaak opgenomen via skype, dus ook te vinden op youtube (zoek zoek zoek) Dre zit vast in Dubaï, Joris belooft plechtig dat hij eindelijk Doctor Who gaat beginnen kijken en we bespreken het flagrant aandachtsgebrek voor de p...


#10 - Fish & Sticks

Luister  

Wa Is Dees  /  05-03-2020

In aflevering 10 (!!!) krijgt Dre een warm gevoel van fluisterend praten, is Joris een beetje verliefd op Jim Carrey en ontdekt Peter zijn Vlaams nationalistische kant. En we hebben allemaal rugpijn :(


#9 - Punk is dees... Wa?

Luister  

Wa Is Dees  /  31-01-2020

Hey ho, let's OD on Punk!4 uur praten over punk, wat wilt een een mens nog meer?Check de playlists die bij deze aflevering horen, sit back, relax and go crazy!!!! Playlist Dre: https://open.spotify.com/user/1132903845/playlist/2U3Ftw8XYZXcwQetAlHKaI?si=fdIjSfuYTEuX4pHOV6GfkAPlaylist Joris: https://...


#8 - “Wat Kerstmis al niet met ne mens doet”

Luister  

Wa Is Dees  /  30-12-2019

In deze spontane aflevering hebben Peter en Joris het over Kerstmis, tips om de eindejaarsperiode te overleven, kerstfilms en de (on)zin van het leven. Geniet ervan!


#7 - Houdt het voor besproken

Luister  

Wa Is Dees  /  14-12-2019

"Xander de Rycke Houdt het voor bekeken 2018 - 2019". We keken, bespreken en zagen dat het goed was.


#6 - Ja, ja, het leven is te kort voor idealen

Luister  

Wa Is Dees  /  23-11-2019

Te gast, Olli de kat met zijn baasje Leen. We praten over "Polderman draagt een steentje bij" (Katinka Polderman) en nog veel meer comedy... Miauwkes.


#5 - an.teros en haar liefde voor wederliefde

Luister  

Wa Is Dees  /  12-11-2019

Onzer aller tweedste gast is de jonge tekenaar An Claes (an.teros). Ze komt vertellen over haar opkomende expo op de pekmarkt, haar werk, passies en inspiraties. Daarbij krijgen we ook inkijk in de zorgen en twijfels van een beginnend kunstenaar. afsluiten doen we weer met enkele leuke recente ontd...


#4 - "Losstaand zitten er goeie dingen in"

Luister  

Wa Is Dees  /  23-10-2019

Uitgeput van te veel werk maken we woorden van zinnen en zijn we ook te moe om verder te geraken dan deze vage afleveringomschrijving. (of hebben we het over Terminator 2, Callboys, Soetopia, Kopfkino 2.0 en leuke dingen die we gezien, of gehoord hebben)


#3 - Mattias und Peter im Kopfkino

Luister  

Wa Is Dees  /  08-10-2019

Onze tweede special met onze eerste gast. Scenarist Mattias Goovaerts komt samen met onze eigen Peter Van Riet over hun theaterproject vertellen. We improviseren verder over (Vlaamse) sitcoms, films, comedy, impro en theater.


#2 - Over die film met Keanu Reeves en Samuel L. Jackson

Luister  

Wa Is Dees  /  25-09-2019

We breken het record "langste synopsis ooit" over The Matrix, Aziz ansari zegt sorry (of toch niet) en we besluiten vol overdreven enthousiasme over series die we recent gezien hebben.


#1 - Allegro Tarantino

Luister  

Wa Is Dees  /  10-09-2019

Once upon a time in Antwerpen denken drie vrienden origineel te zijn door een podcast te beginnen. In ons debuut praten we op ons allerspoilerigst over Once Upon a Time in Hollywood. Wie onze podcastnaam spot wint een gele briefkaart!


Wa Is Dees (Trailer)

Luister  

Wa Is Dees  /  09-09-2019