Wat Schaft de Podcast

#25 Zuurdesem 2.0

Wat Schaft de Podcast
11-06-2020

Zuurdesem is veel belangrijker voor ons geworden dan wij in aflevering 6 konden vermoeden. Niet alleen hebben wij allebei sindsdien zeker 50 broden per persoon gebakken, wij zijn ook volledig geobsedeerd door het proces. En wij niet alleen meer dan 50 luisteraars hebben ons om een starter gevraagd en wij krijgen nog regelmatig verzoeken binnen. Hoog tijd dus voor een nieuwe aflevering: Zuurdesem 2.0.
We delen onze ervaringen en welke voorkeuren we hebben ontwikkeld. We gaan langs de verschillende stappen van het proces, van starter via rijzen naar shapen en bakken. Welke soorten meel gebruiken we, hoe zit dat nou met rijsmandjes en wat is het belang van snijden. Kortom, een stap verder met zuurdesem. Maar ook hier is duidelijk dat er nog veel te leren is.
Deze podcast gaat over eten, drinken, koken en uitgaan. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Alle recepten en adressen van deze aflevering staat in de shownotes: https://watschaftdepodcast.com/podcast/zuurdesem-2-0/
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.