Wat Schaft de Podcast

#32 Gebraden Kip

Wat Schaft de Podcast
08-10-2020

Gebraden kip. Google het ('perfect roast chicken') en je ziet dat het blijkbaar niet zo eenvoudig is. Daar wilden wij meer van weten dus we zijn er weer eens vol ingedoken. Zeker twaalf pogingen hebben we gedaan om een perfect kippetje te maken met een volle kip smaak, smeuïge borst, vlees dat van de bouten valt en een velletje als glas. Of is dat soms teveel gevraagd?
Wij hebben zeker 4 verschillende technieken gebruikt en daar zijn er twee van die redelijk dichtbij het perfecte kippetje komen, maar we zijn er nog niet. Buiten de deur was deze keer ook een hoofdbreker, want waar eet je een de perfecte gebraden kip op restaurant? Wij weten het niet, dus hopen dat jullie ons op de weg kunnen wijzen.
Deze podcast gaat over eten, drinken, koken en uitgaan. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Alle recepten en adressen van deze aflevering staat in de shownotes: https://watschaftdepodcast.com/podcast/gebraden-kip/
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.