Wat Schaft de Podcast

#46 Fried Chicken

Wat Schaft de Podcast
06-05-2021

Knapperig, mals en natuurlijk VET lekker: Fried Chicken. Nee, geen frituurde kip, want de Jonas en Jeroen gaan internationaal met deze aflevering! Met behulp van verschillende leden van de Brigade zijn er vier varianten proef gekookt en reizen we de hele wereld over. We gaan naar Amerika, Korea, we reizen met Ottolenghi naar Israel en tot slot bespreken we de Japanse manier. Waarom zou je naar de KFC gaan als je het zelf lekkerder kan maken?
Deze aflevering van Wat Schaft de Podcast gaat over fastfood, geïnspireerd op de cravings van de zoon van Jeroen en met behulp van verschillende leden van de Brigade, onderzoeken we alles wat je moet weten over Fried Chicken. Want hoe maak je dit goudgele, knapperige en malse stukje kip en welke delen van de kip gebruik je?
Deze podcast gaat over eten, drinken, koken en uitgaan. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Alle recepten en adressen van deze aflevering staat in de shownotes: https://watschaftdepodcast.com/podcast/fried-chicken/
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.