Wat Schaft de Podcast

#51 Zuurdesem en de Franse bakker

Wat Schaft de Podcast
02-09-2021

En we zijn terug! Deze aflevering is het begin van het derde seizoen van Wat Schaft de Podcast. Deze podcast gaat over Zuurdesem & de Franse bakker. Speciaal voor deze podcast heeft Jeroen stage gelopen bij de Issa Niemeijer, want ook dat is Wat Schaft de Podcast: grondig vooronderzoek. In deze aflevering gaan Jonas & Jeroen in gesprek met Issa over croissants, stokbrood en overheerlijke patisserie. Natuurlijk vertelt Jeroen ook alles over zijn ervaringen in de bakkerij van Issa. Tot slot een nieuw onderdeel bij Wat Schaft de Podcast: Van de Afslag.
Deze aflevering van Wat Schaft de Podcast is het vervolg op de eerste twee afleveringen over brood bakken: Zuurdesem 1.0 en Zuurdesem 2.0. Maar deze podcast gaan we verder. We trekken het onderwerp breder door Zuurdesem en de Franse bakker samen te onderzoeken.
Deze podcast gaat over eten, drinken, koken en uitgaan. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Alle recepten en adressen van deze aflevering staat in de shownotes: https://watschaftdepodcast.com/podcast/zuurdesem-franse-bakker
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.