We moeten het even hebben over Tofu, het is tenslotte Veganuary. Tofu is een vleesvervanger die vooral in de verschillende Aziatische keukens wordt gebruikt. Toen Jeroen zich in Tofu ging verdiepen bleek wel waarom deze witte substantie daar zo geliefd is. Tofu is namelijk een smaakdrager en daarbij gaat het vooral om het mondgevoel oftewel de structuur en laten de verschillende Aziatische culturen dàt nu heel belangrijk vinden. Deze podcast van Wat Schaft de Podcast gaat over Tofu, wat is Tofu nu precies en hoe bereid je het op een goede manier?
Deze podcast gaat over eten, drinken, koken en uitgaan. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Alle recepten en adressen van deze aflevering staat in de shownotes: https://watschaftdepodcast.com/podcast/tofu/
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.