Wat Schaft de Podcast

#61 Boeuf Bourguignon

Wat Schaft de Podcast
27-01-2022

De luisteraars en receptenzoekers van Wat Schaft de Podcast zijn erg geïnteresseerd in het ultieme recept voor Boeuf Bourguignon. Dit klassiek Franse gerecht stond al meerdere malen op de site, maar net zoals met de Bolognese aflevering wilde Jonas perse de ultieme smaaktest doen. Dus dat is wat hij deed. Hij kookte en kookte en uiteindelijk maakten Jonas en Jeroen een podcast over Boeuf Bourguignon waar Julia Child en Bocuse jaloers op kunnen zijn.
Deze podcast is een echte deep dive, zoals we die ondertussen gewend zijn bij Wat Schaft de Podcast. De recepten van alle grote namen worden gecheckt, er worden specialisten geraadpleegd En er wordt gekookt, veel gekookt om het ultieme recept te bemachtigen. Jonas deelt zijn ultieme recept voor Boeuf Bourguignon, deelt tips over welk vlees je moet gebruiken en natuurlijk wordt er geproefd.
Deze podcast gaat over eten, drinken, koken en uitgaan. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Alle recepten en adressen van deze aflevering staat in de shownotes: https://watschaftdepodcast.com/podcast/boeuf-bourguignon/
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.