We Live Here

We Live Here

Ontspanning  |  5 afleveringen

In deze serie podcasts vertellen allerlei verschillende Hilversummers over hun stad. Wat is nou typisch Hilversums? Wat maakt Hilversum bijzonder? Wat bindt ze aan Hilversum? Waar in Hilversum komen ze graag en moet je zeker een keer heen?

Verras mij  


04 - Hannelore Zwitserlood

Luister  

We Live Here  /  09-12-2019

In deze aflevering van de We Live Here podcast krijg je kijkje in het volle leven van Hannelore Zwitserloos, sidekick bij Frank Dane, in de ochtendshow op 538, maar daarnaast ook nog eens fulltime voice-over.


03 - Robbert Jan Proos

Luister  

We Live Here  /  26-11-2019

In deze aflevering van de We Live Here podcast krijg je een klein kijkje in het veelzijdige leven van Robbert Jan Proos, onder andere cabaretier, presentator en schrijver.


02 - Marion van Vught

Luister  

We Live Here  /  23-10-2019

In deze aflevering van de We Live Here podcast krijg je een klein kijkje in het leven van Marion van Vught, mede-eigenaar van de Biologische Slagerij.


01 - Ronald Schilperoort

Luister  

We Live Here  /  25-09-2019

In deze aflevering van de We Live Here podcast krijg je een klein kijkje in het leven van componist Ronald Schilperoort.


Teaser

Luister  

We Live Here  /  26-08-2019

We Live Here – Hilversummers aan het woord. In deze serie podcasts vertellen allerlei verschillende Hilversummers over hun stad. Wat is nou typisch Hilversums? Wat maakt Hilversum bijzonder? Wat bindt ze aan Hilversum? Waar in Hilversum komen ze graag en moet je zeker een keer heen?