Weg van het aanrecht

Weg van het aanrecht

Humor  |  11 afleveringen

Charlotte Versteeg, Dorine Meijerhof en Marscha Mac Gillavry gaan vooroordelen over vrouwen bevestigen of ontkrachten. Want vooroordelen moeten ergens vandaan komen toch?

Verras mij  


aflevering 10 - vrouwen zijn het zwakkere geslacht

Luister  

Weg van het aanrecht  /  14-10-2020

Het vooroordeel der vooroordelen, vrouwen zijn het zwakkere geslacht. Is dit waar de hele podcast omdraait? De dames zoeken het in deze laatste aflevering van het seizoen voor je uit!


aflevering 9 - vrouwen zijn altijd op dieet

Luister  

Weg van het aanrecht  /  30-09-2020

Sonja Bakker, Koolhydraatarm, sapkuren, intermittent fasting. We komen om in de diëten. Maar doet elke vrouw hier eigenlijk aan mee? Onze dames zoeken het voor je uit en bespreken in deze aflevering het vooroordeel: vrouwen zijn altijd op dieet. Krijg jij al zin in een patatje?


Aflevering 8 - Vrouwen kunnen niet autorijden

Luister  

Weg van het aanrecht  /  16-09-2020

In deze aflevering van de podcast bespreken de dames het vooroordeel: Vrouwen kunnen niet autorijden. Waar komt dit vooroordeel vandaan en klopt dit eigenlijk wel? Tip: Luister deze aflevering vooral in de auto! 


Aflevering 7 - vrouwen poepen niet

Luister  

Weg van het aanrecht  /  02-09-2020

hmm, aan deze aflevering lijkt een luchtje te zitten. Vrouwen poepen niet, alleen maar glitters en regenbogen toch? Kunnen de meningen überhaupt verdeeld zijn over zo'n soort onderwerp? Het antwoord zal je waarschijnlijk verassen.


aflevering 6 - vrouwen hebben geen humor

Luister  

Weg van het aanrecht  /  19-08-2020

Als er 1 stelling is waar onze vrouwen het niet mee eens zijn, is het wel deze: vrouwen hebben geen humor. Nou tijd om dat eens te gaan ontkrachten toch? Toch???


Aflevering 5 - Vrouwen horen aan het aanrecht

Luister  

Weg van het aanrecht  /  22-07-2020

Op alweer de helft van het eerste seizoen bespreken de dames dé vraag der vragen; Horen vrouwen achter het aanrecht of kunnen vrouwen anno 2020 toch 'weg van het aanrecht'?


Aflevering 4 - Vrouwen zijn niet technisch

Luister  

Weg van het aanrecht  /  15-07-2020

Zijn vrouwen technisch? Maar wat valt er precies onder technisch? Charlotte, Dorine en Marscha zoeken dit vooroordeel voor je uit!


Aflevering 3 - Vrouwen kunnen multitasken

Luister  

Weg van het aanrecht  /  08-07-2020

In de derde aflevering wordt het vooroordeel: 'Vrouwen kunnen multitasken' bevestigd of ontkracht. Klopt dit vooroordeel eigenlijk wel? En is er echt verschil tussen mannen en vrouwen? Luister het nu!


Aflevering 2 - Vrouwen zijn alleen met hun uiterlijk bezig

Luister  

Weg van het aanrecht  /  01-07-2020

In de tweede aflevering van Weg van het aanrecht bespreken de dames het vooroordeel: 'Vrouwen zijn alleen maar met hun uiterlijk bezig'. Klopt dit eigenlijk wel en hoe denkt iedereen afzonderlijk daarover?


Aflevering 1 - Vrouwen kunnen niet kaartlezen

Luister  

Weg van het aanrecht  /  23-06-2020

In de aller eerste aflevering van Weg van het aanrecht, gaan Charlotte, Dorine en Marscha uitzoeken waar het vooroordeel; 'Vrouwen kunnen niet kaartlezen' vandaan komt. Maar vooral, klopt dit vooroordeel?


Trailer - Weg van het aanrecht - De Podcast

Luister  

Weg van het aanrecht  /  18-06-2020

Binnenkort in jouw favoriete podcast app: Weg van het aanrecht! Charlotte Versteeg, Dorine Meijerhof en Marscha Mac Gillavry gaan vooroordelen over vrouwen bevestigen of ontkrachten. Want vooroordelen moeten ergens vandaan komen toch?