Wij Doen Ook Maar Wat

Wij Doen Ook Maar Wat

Kinderen & Familie  |  4 afleveringen

Op instagram ziet het leven met jonge kids er perfect uit, maar dat is het in mijn geval zeker niet. Ondergekakt worden, voor schut worden gezet in het openbaar, het overkomt mij natuurlijk allemaal. Ik ben -hoop ik- niet de enige ouder die dit soort dingen meemaakt. Wat zijn de grappige en lastige momenten, dierbare herinneringen, en tips van BN'ers? Je hoort het in Wij Doen Ook Maar Wat.

Verras mij  


Wij Doen ook Maar Wat - Luuk Ikink

Luister  

Wij Doen Ook Maar Wat  /  23-06-2021

Elke avond zie je 'm bij RTL Boulevard aan de desk en brengt hij je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Thuis is het bij Luuk een gezellige drukke bedoening met Lieuwe (5) en Jelka (2). Hoe het leven als vader Luuk bevalt, hoor je in de podcast. 


Wij Doen Ook Maar Wat - Sander Lantinga

Luister  

Wij Doen Ook Maar Wat  /  16-06-2021

We kennen Sander als de leukste grappenmaker van de Nederlandse radio, maar daarnaast is hij ook vader van drie. Deze week maakten hij en zijn vrouw Tessel bekend dat spruit nummer vier onderweg is! Hoe is Sander als vader, wat is zijn (extreem grappige) grootste blunder en hoe dacht hij over nummer...


Wij Doen Ook Maar Wat - Renate Gerschtanowitz

Luister  

Wij Doen Ook Maar Wat  /  16-06-2021

Ze is niet alleen een doorgewinterde presentatrice, maar ook vrouw van Winston en moeder van Julian en Benjamin. Wat vindt ze ervan dat een van haar zoons presentator wil worden? En hoe ga je om met jongens in de pre-pubertijd? Je hoort het in deze podcast. 


Wij Doen Ook Maar Wat - Giel de Winter

Luister  

Wij Doen Ook Maar Wat  /  15-06-2021

Zeg je de Nederlandse koning van YouTube, dan zeg je Giel de Winter. De bedenker en voorman van StukTV is het prototype workaholic. Dit jaar werd hij voor het eerst vader van zoon Fedde. Hoe het vaderschap hem bevalt en hoe hij dit combineert met z'n drukke leven? Dat hoor je in deze podcast.