Wijnimport J. Bart

Wijnimport J. Bart

Kunst  |  8 afleveringen

De podcast van Wijnimport J. Bart met Interviews met o.a. wijnmakers en personen gerelateerd aan Wijnimport J. Bart

Verras mij  


Shafer Vineyards, Napa Valley, California

Luister  

Wijnimport J. Bart  /  26-08-2020

Een interview met Doug Shafer. Deze podcast is ook op video opgenomen. Klik op de link om deze te bekijken https://youtu.be/rYGmFKupFVs Shafer heeft sinds 2002 al vijf keer 100 punten van Robert Parker, the Wine Advocate, ontvangen voor zijn Hillside Select Cabernet Sauvignon. Doug verteld over de h...


De Gramona Amuse Wedstrijd 2020

Luister  

Wijnimport J. Bart  /  15-06-2020

Interviews over de Gramona Amuse Wedstrijd met sommelier Lex Deelder, oud winnaar en jurylid, van restaurant Bridges, en Jan van Lissum die al 4 jaar de juryvoorzitter is geweest.  Met Xavier Gramona bespreken we ook de aankomende 5de editie van de Gramona Amuse Wedstrijd en de wijn die waarbij di...


Querciabella, Chianti Classico, Toscane, Italië

Luister  

Wijnimport J. Bart  /  08-06-2020

Een gesprek met de wijnmaker van Querciabella Manfred Ing en Giorgio Fragiacomo. Querciabella is al sinds 1988 biologisch gecertificeerd en was hiermee een van de eersten in Italië. Sinds 2000 werken zij zowel in Chianti als Maremma biodynamisch. Dit is onderdeel van hun gedachtegoed wat door beide...


Agro de Bazan, Rías Baixas, Galicië, Spanje

Luister  

Wijnimport J. Bart  /  03-06-2020

Een gesprek met de wijnmaker van Agro de Bazan Diego Ríos. Diego is in mei 2019 begonnen als wijnmaker bij Agro de Bazan maar heeft al veel kennis opgedaan over de wijnen en regio. Zijn passie voor de regio Rías Baixas en de druif Albariño komen dan ook duidelijk naar voren in het interview.


Rijk's Wine Estate, Tulbagh, Zuid-Afrika

Luister  

Wijnimport J. Bart  /  15-04-2020

Een gesprek opgenomen tijdens de oogst in februari 2020 met eigenaar Neville en Tiger Dorrington en wijnmaker Pierre Wahl van Rijk's Wine Estate & Hotel.


Seghesio Family Wines, Californië, USA

Luister  

Wijnimport J. Bart  /  23-03-2020

Andy Robinson, al voor meer dan 15 jaar de hoofd wijnmaker van Seghesio Family Wines, was op ons 'Fort Benoorden Purmerend' waar we deze podcast op hebben genomen. 


Diemersdal Wine Estate, Durbanville, Zuid-Afrika

Luister  

Wijnimport J. Bart  /  27-02-2020

Een gesprek met Thys Louw, wijnmaker en eigenaar van Diemerdal Wine Estate in Durbanville, Zuid-Afrika. Het gesprek is opgenomen in Zuid-Afrika  op 13 februari 2020 toen de oogst al in volle gang was.


The Copenhagen Sparkling Tea Company

Luister  

Wijnimport J. Bart  /  19-01-2020

Een interview met Bo Sten Hansen, mede oprichter van The Copenhagen Sparkling Tea Company, opgenomen tijdens de Wine Professional 2020.